Selam arkadaslar nihayet kızıma kavustum darısı bekleyen bütün annelerin başına
Yarın bir haftamiz bitiyo ama hala rüyada gibiyim yanindan bir dakika bile ayrilmak istemiyorum oyle guzel bi duyguymus ki
Icim akiyo sanki ona bakarken...ilk gördügüm an aglamaktan kucagima alamadim babası aldi once ben sakinlesince alabildim...
O an gercekten tarifsiz biseymis kalbimde oyle bir sicaklik olduki evlat aski neymis anladim...
Kızım uc aylik dunya tatlisi bir cimcime ve acayip sekilde bana benziyo her goren sasiriyo:))) biz sadece resim cektik heycandan
video cekmek aklimiza
gelmedi siz ilk gordugunuz ani mutlaka kameraya cektirin benim gibi unutanlar olur diye hatirlatayim dedim:))) simdilik benden
bukadar.....Dualarim sizlerle...
sevgili denizgeldi.inan çok şaşırdım.. tekrar sil baştan saglık raporu almak beni şaşırttı.ya oldu bi aksilik çıktı ne olacak çocugu gerimi alacaklar:44:
deniz geldi hanım siz çevrenizi değiştirdiniz mi ve merak ettiğim bütün aileye söylediniz mi ben annem tarafına söylemeyi düşünmüyorum eşimde öyle fakat sadece eşimin tarafından 2-4 biliyor onlarda söylemek istemiyor annem ve kardeşlerim hariç kımse bilsin istemiyorumda normal mı
neden degiştirceksinki çevreni..... bilen bilsin hiç umrumda degil önemli olan bizim bir aile olabilmek için çabamız.diger insanların düşünceleri hiç önemli degil.ben gözyaşı dökerken tedavilere gitmek için para biriktirmeye çalışırken nerdeydi bu çevre.......beni seven cocugumuda sever ve kabullenir.ben yavrumun gelecegi yalanlar üzerine kurmayı asla düşünmüyorum.buda benim fikrimm.geçmişini elbet ögrenecek saten uzmanlarda psikologlarda çocugun kendi durmunu ögrenmeli diyor..evladım gelince pedagog esliginde durumunu anlatmayı düşünüyoruz ..saten büyük olacagı için bilerekte gelmiş olacak .bakalım gün ola neler görecez:26:
Bu paylasma meselesi herkes icin zor. Arkadaslara anlatiyor insan bir sekilde, hele ki bizim cektigimiz sureclerde yanimizda olan dostlarimiza. Ama ozellikle erkek tarafi icin daha ugrasin demek galiba kolay bir secenek. Bizim ailelerimizin tamam daha yipratma kendini tup bebeklerle vs demesi daha kolay cunku yipranan sonucta kadindir, bhnu kabul edelim. Ben de defalarca asilama tup bebek neler neler yaptirdim, hayattan sogudum ama erkekler icin cok daha kolay. Zaten erkekler aileleriyle de arkadaslariyla da hicbirsey paylasmadiklari icin onlar hicbirsey bilmiuor. Benim esim de daha yeni soyledi, benim zorlamamla. Acele etmeseydiniz diyor annesi :) Gelmisiz kirkimiza, acele etmeyelim de napalim) neyse ben artik kulagimi tikiyorum herseye kizlar. Hayat kisa. Kimse kusura bakmasin bundan sonra bu konuda tek derdimin park yatak aliyim mi almiyim mi kadar basit seyler olmasini istiyorum :))
İyi aksamlar arkadaslar.
Birkac gundur cok saskinim.Nedeni ise hala inaniyorum ama bebegim haftaya geliyor galiba.Hersey gecen carsamba sabah basladi.Ev ziyareti icin bekliyorken uzmanimiz arayarak ogleden sonra son gorusmemizi yapip persembe gunude ev ziyaretini yaparak islemi tamamlamak ve onumuzdeki hafta ici bize bebek onermeyi dusundugunu soyledi.Napacagimi bilemedim.Sesim titreyerek gorusmeye gidecegimizi soyledim ve tlf u kapttim.Beni gormelisiniz beni alsi bir aglama.İsyerindeki herkese basvurudan bahsetmemistim.Benim aglama sesimi duyan kisiler birisi oldu sandi dusunun artik nasil agladigimi.Neyse ogleden sonra gorusmemizi yaptik.istenen diger resmi evraklari tamamladik ve ev ziyareti oldu.Sali gunu kendilerini aramamizi istediler.Dosya hakkinda bilgi verilecekmis
Vallahi kizlar cok saskinim.Carsamba gununden beri aglamaktan mahvoldum.Kendimi hep bebegine kavusanlarin suresine bakarak onumuzdeki nisan mayis ayina gore planlamistim.Bebegimizin sanirim acelesi var.Cok saskinim ve cok korkuyorum.Hic bir hazirligimiz yok.Odasi hazir degil.Beni ona bakabilecek kadar guclumuyum diye bir korku sardi.Cok enerjik bir yapim yoktur cunku.Kizim geliyor iste.Hemde ben ev ziyareti 7 ay gecmesine ragmen neden gercekleamedi diye kara kara dusunurken Hersey olup bitti.Sira bebegime kavusacagim gunde.O gunu de anlaticam size bakalim nolacak.Gordugumde nw hissedicem.Bende tuhaf bir merak icindeyim.
hazan, sağlık raporu almak için başvuru yaptığımız devlet hastanesinin dahiliye uzmanı, istenen-yaptırmak zorunda oldukları test sonuçlarımızı inceledi. bir yandan gülümseyerek "hayırlı olsun" dedi, diğer yandan "anlamıyorum ben bu rapor meselesini, ne yani hepatit b pozitif ya da hiv pozitif çıksanız bu çocuk sahibi olmanıza engel bir durum mu? kan ve cinsel yolla bulaşan hastalıklar bunlar, bir çocuğa bakmanıza onu sevmenize engel değil ki" dedi..
1 yıl sonra yeniden aynı raporun istenmesi son derece anlamsız. hadi psikolojik durumumuzu, bir çocuğun sorumluluğunu almaya hazır olup olmadığımızı inceleseler neyse.. psikolog ve psikiyatristle yaptığım sohbet, cevapladığımız 566soruluk test dışında dahiliye uzmanıyla yaptığımız muhabbetten daha uzun sürmedi. mahkeme sürecine gelindiğinde zaten evde çocuğun durumu tespit ediliyor, uyum sağlayıp sağlamadığın, gereken ilgiyi gösterip göstermediğin belli, daha hastanede insanları süründürmenin ne anlamı var ki?..
dahileyeyede gitmek zorundayımız yahu hepsi ametemde halolmuyomu :44: öyleyse hemen halledetmeliyim değil mikocayla berabermi olcak yoksa ayrı ayrı yapsak olurmu
Merhabalar ,
Güzel kızınızın okul dönemi hayırlı olsun. Dilerim başarılı bir eğitim hayatıyla sizleri her daim mutlu eder.
Sizin de izin için onay yazınızı aldığınızı ve bir sıkıntı yaşamadığınızı umuyorum. Merak ettim, sizi de kaygılandırdım.
Sevgiler...
Yarın bir haftamiz bitiyo ama hala rüyada gibiyim yanindan bir dakika bile ayrilmak istemiyorum oyle guzel bi duyguymus ki
Icim akiyo sanki ona bakarken...ilk gördügüm an aglamaktan kucagima alamadim babası aldi once ben sakinlesince alabildim...
O an gercekten tarifsiz biseymis kalbimde oyle bir sicaklik olduki evlat aski neymis anladim...
Kızım uc aylik dunya tatlisi bir cimcime ve acayip sekilde bana benziyo her goren sasiriyo:))) biz sadece resim cektik heycandan
video cekmek aklimiza
gelmedi siz ilk gordugunuz ani mutlaka kameraya cektirin benim gibi unutanlar olur diye hatirlatayim dedim:))) simdilik benden
video cekmek aklimiza
merhaba lee26 nasılsın sen nezamndr bekliyorsun nerden başvuru yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?