Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
günayddıınlaarrr nasılsınız arkadaşlar keyfler nasıl bugün bazıları güzel haberler alır inşaallah

Hazancim ne güzel olacak :) sen kız erkek farketmez mi demiştin?

merhaba; bizim uzmanımız bize kitap okuyun diye bir öneride bulunmadı. rica etsem şu bekleme dönemimde oyalanmam ve bilgi edinmem açısından uzmanlarınızın önerdikleri kitap isimlerini yazabilir misiniz?
geçen haftasonu evlat edinmiş bir annenin blog sayfasında ısrarla okuyun dediği bir çocuk kitabını aldım. 1 saatte bitti.. gerçekten çok hoş bir dille yazılmış bir kitap. aslında bir çocuk kitabı ama behrengi'nin masalları ya da şeker portakalı gibi her yaşta insanın okuyabileceği ölçüde akıcı bir dille yazılmış ve çevrilmiş. kitabın adı "şanslı aile".. çocuk gözünden evlat edinme, farklılıklara saygı ve çocuk yetiştirme üzerine deneyimleri içeriyor..
Şanslı Aile - Kristen Boie | 9,49TL - D&R : Kitap

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ANNELERİMİZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİH[/td]
[td]MELEĞİ[/td]

[/tr]
[tr]

[td]Herdemk[/td]
[td]03.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]08.2012[/td]

[/tr]
[tr]

[td]pare55[/td]
[td][/td]
[td]Samsun Erkek[/td]
[td]11.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esma16[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]12.2012[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Malibu52[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]03.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]destina0706[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gerçek19[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Çorum Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fillo[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]04.2013[/td]

[/tr]
[tr]

[td]cvcv[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Edirne Kız-Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]gcs[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eskrymar[/td]
[td][/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]DamlaUmut[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]İstanbul Erkek[/td]
[td]07.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]gamzeli77[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İstanbul Rıza-Kız[/td]
[td]08.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]hayalimmm84[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]LVNY[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ANNE ADAYIMIZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİHİ[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Otuznisan[/td]
[td]10.2011[/td]
[td]Adana Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]5059[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Betus11[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Kız-Erkek(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gazıduz[/td]
[td][/td]
[td]Mersin [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hasel06[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Ankara Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]effsa[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Denizli Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]limony[/td]
[td]11.2012[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]minapia[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Antalya Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]fionatheprincess[/td]
[td]11.2012[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]zaman[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tu_runcu[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]kedicik2[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]eslu[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ndmysmn[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Düzce Ter-Rıza Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hazan72[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Düzce Terk-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pozitif29[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Ankara Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cansunida[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]İstanbul Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sedenaz[/td]
[td]04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]umutirem[/td]
[td]04.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]babiesrus[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]İstanbul-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]nisra[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]BLUDENİZ[/td]
[td]06.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]EflatunA[/td]
[td]07.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Kardelengül[/td]
[td]07.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]sude_cisem[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Son düzenleme:
Hoşbulduk zamancım beni de listeye eklediğin için teşekkür ederim ben başvuru mu ocak ayında yaptım ama liste de mart ayı olarak görünüyor düzeltirsen memnun olurum şimdiden teşekkür ederim..

Hazan senin adına çok sevindim arkadaşım sıranıda öğrendin mi? Umarım benim gibi sıranı öğrenmek sana da süpriz olur..

Bize uuzun bir liste verdiler Eflatuncum, hepsini okumak mümkün olmadigi icin ben Robert McKenzie'nin sınır koymakla ilgili kitabini okudum.. cok da keyifliydi.. is hayati ve esim icin bile kullanabilecegim tüyolar aldim :) o bir.. bir de gercekten bebekbilgi.vom'u tavsiye ederim :)

halini çok iyi anlıyorum ben de aynısını yaşıyorum ilk sırada olduğumuzu öğrendiğimden beri

canım ya sonunda sende ilk sıraya gelmişsin çok sevindim. Geçmişi okuyorum seninle sıralarımız aynı gidiyormuş ona dikkat ettim şimdi. Hakkımızda hayırlısı ben bu hafta bir gelişme bekilyordum ama ne yazıkki olmadı haftaya inşallah. Sevgiler

kızlar sizden mutlu güzel hayırlı haberler bekliyorum siz mutlu oldukça bende seviniyorum ben daha yolun başındayım allah yardımcımız olsun kalbe iyi gelir grşrz byy

önecelikle hepinizin hakkında hayırlısı neyse o olsun ben bişeyi çok merak ettim kızlar bu konuda bana bilgi verir misiniz bazı kişiler koruyucu aile oluyolar peki bu koruyucu ailelikle evlat edinme arasında fark mı?

Hazan senin adına çok sevindim arkadaşım sıranıda öğrendin mi? Umarım benim gibi sıranı öğrenmek sana da süpriz olur..

tşk ederim cnmmm..evt düzcede yaş gurubumda (5.5yaş) 1 .sıradayımm.türkiye genelini bilmiyorummm.gelen kagıtta sadece düzce için yazılıydı ...
hayırlı olsun inş görüşmen .sanırım özlem hanımla görüşmeniz olacakk

istanbuldan müracaat eden bacılar ametem 8 hafta boyunca kan idrar testi yapıyo haberiniz varmydı müracaat ettiğiniz yere doktor elden yazı yazıyoo biliyormuydunuz bende yeni öğrendim prosödür yeniymiş doktor öyle söyledi ne kaaaa güzel demi çıldırmış gibi oldum duyunca sonra geçti ve hak verdim bu çocuk beni şimdiden yordu arkadaşlar birde dahiliye gittim bugün alerji testi için 3 tüp kan birde ciğer filmi istediler ama kimse ne testi nedir bilmiyoo işimi halledince cağoğlunu aim dedim test sonuçları yeterlimi diiye yok dediler elden yazı olucak dediler ek olarakda yaptırdınız testler dendi öyle dosyaya koyacakmışım yanlız ben işimi hasekide eşimde şişlide halletti ona ciğer testi yani rontgen istemişler onuda ayrıyetten verem savaşta yaptırsak olurmu bilen varmı

Canım senin adına çok sevindim inşallah en kısa sürede hayırlı haberlerini alırız. evet özlem hanımla görüşcez Hazancım eğer düzce merkezdeysen alış veriş konusunda mağaza önere bilirim her bütçeye uygun ve güzel şeyler var.. Tabi karar senin herşey gönlünce olsun arkadaşım

tabi kolay değil çok şey istiyolar bende geçen gün hastaneye sağlık raporu almaya gittim bi çift gördüm koruyucu ailelik için başvuru yapmışlar psikolog ve psikiyatri muayenelerinden geçiyolardı hatta adama ayrı kadına ayrı kişilik testi verdiler bunları yapıp getirin bide konuşma yapıcam ikinizle ayrı ayrı dendi

evt merkez cnm .tşk ederim hepimizin gönlüne göre olsun inşallaH.tabiki magaza önerini yazarsan sevinirim

Son düzenleme:
biz bugün baba,anne,oğlumuz ve kızımızla yeniden doğduk sevgili anneler anne adayları uzmanımızın deyimiyle ben bugün iki çocuğumu yeni doğurdum doğum yaptım hemde normal doğum:53yazdıklarımdan bir şey anlamadınız,şaşırdınız değil mi bugün mahkememiz vardı veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee çocuklarımız resmen artık bizimle evlatlarımız artık ayrılmamak üzere bizimle mahkemeden çıkınca hüngür hüngür ağladım mutluluktan ....en çok büyük kuzum oğlum mutlu oldu.hakim amca hayır demesin diye dua ediyordu.şuan huzur içinde yavrum.allahım bundan sonra bizleri birbirimizden hiiiç ayırmasın.çok mutluyuz.rabbim bu mutluluğu sizlerede yaşatsın inşallah. hepinizi çoook öpüyorum.rabbim gönlünüze göre versin inşallah..

Biz de verem savastan almistik. Hastaneden almadik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…