Halini çok iyi anlıyorum ben de aynısını yaşıyorum ilk sırada olduğumuzu öğrendiğimden beri
slm ....eşimde ailesine açıkladı durumumuzu .şimdilik kötü niyetli çıkmadı çok şükür.komşularım çok sevindiler bizim adımıza.onlarda heyecanla bekliyorlar yavrumu ...
ndmysmn bende düzceden başvurdum .şimdiye kadar yazmamıştım nerden başvurdugumu .dosyamız da onaylandıgına göre artık herkes bilebilir... ailelerimizede durumu anlattık..evladımı sabırsızlıkla bekliyorummmm
Hazancim ne güzel olacak :) sen kız erkek farketmez mi demiştin?
slm ....eşimde ailesine açıkladı durumumuzu .şimdilik kötü niyetli çıkmadı çok şükür.komşularım çok sevindiler bizim adımıza.onlarda heyecanla bekliyorlar yavrumu ...
ndmysmn bende düzceden başvurdum .şimdiye kadar yazmamıştım nerden başvurdugumu .dosyamız da onaylandıgına göre artık herkes bilebilir... ailelerimizede durumu anlattık..evladımı sabırsızlıkla bekliyorummmm
merhaba; bizim uzmanımız bize kitap okuyun diye bir öneride bulunmadı. rica etsem şu bekleme dönemimde oyalanmam ve bilgi edinmem açısından uzmanlarınızın önerdikleri kitap isimlerini yazabilir misiniz?
geçen haftasonu evlat edinmiş bir annenin blog sayfasında ısrarla okuyun dediği bir çocuk kitabını aldım. 1 saatte bitti.. gerçekten çok hoş bir dille yazılmış bir kitap. aslında bir çocuk kitabı ama behrengi'nin masalları ya da şeker portakalı gibi her yaşta insanın okuyabileceği ölçüde akıcı bir dille yazılmış ve çevrilmiş. kitabın adı "şanslı aile".. çocuk gözünden evlat edinme, farklılıklara saygı ve çocuk yetiştirme üzerine deneyimleri içeriyor..
Şanslı Aile - Kristen Boie | 9,49TL - D&R : Kitap
halini çok iyi anlıyorum ben de aynısını yaşıyorum ilk sırada olduğumuzu öğrendiğimden beri
canım ya sonunda sende ilk sıraya gelmişsin çok sevindim. Geçmişi okuyorum seninle sıralarımız aynı gidiyormuş ona dikkat ettim şimdi. Hakkımızda hayırlısı ben bu hafta bir gelişme bekilyordum ama ne yazıkki olmadı haftaya inşallah. Sevgiler
Hazan senin adına çok sevindim arkadaşım sıranıda öğrendin mi? Umarım benim gibi sıranı öğrenmek sana da süpriz olur..
tşk ederim cnmmm..evt düzcede yaş gurubumda (5.5yaş) 1 .sıradayımm.türkiye genelini bilmiyorummm.gelen kagıtta sadece düzce için yazılıydı ...
hayırlı olsun inş görüşmen .sanırım özlem hanımla görüşmeniz olacakk
istanbuldan müracaat eden bacılar ametem 8 hafta boyunca kan idrar testi yapıyo haberiniz varmydı müracaat ettiğiniz yere doktor elden yazı yazıyoo biliyormuydunuz bende yeni öğrendim prosödür yeniymiş doktor öyle söyledi ne kaaaa güzel demi çıldırmışgibi oldum duyunca sonra geçti ve hak verdim bu çocuk beni şimdiden yordu arkadaşlar birde dahiliye gittim bugün alerji testi için 3 tüp kan birde ciğer filmi istediler ama kimse ne testi nedir bilmiyoo işimi halledince cağoğlunu aim dedim test sonuçları yeterlimi diiye yok dediler elden yazı olucak dediler ek olarakda yaptırdınız testler dendi öyle dosyaya koyacakmışım yanlız ben işimi hasekide eşimde şişlide halletti ona ciğer testi yani rontgen istemişler onuda ayrıyetten verem savaşta yaptırsak olurmu bilen varmı
Canım senin adına çok sevindim inşallah en kısa sürede hayırlı haberlerini alırız. evet özlem hanımla görüşcez Hazancım eğer düzce merkezdeysen alış veriş konusunda mağaza önere bilirim her bütçeye uygun ve güzel şeyler var.. Tabi karar senin herşey gönlünce olsun arkadaşım
istanbuldan müracaat eden bacılar ametem 8 hafta boyunca kan idrar testi yapıyo haberiniz varmydı müracaat ettiğiniz yere doktor elden yazı yazıyoo biliyormuydunuz bende yeni öğrendim prosödür yeniymiş doktor öyle söyledi ne kaaaa güzel demi çıldırmışgibi oldum duyunca sonra geçti ve hak verdim bu çocuk beni şimdiden yordu arkadaşlar birde dahiliye gittim bugün alerji testi için 3 tüp kan birde ciğer filmi istediler ama kimse ne testi nedir bilmiyoo işimi halledince cağoğlunu aim dedim test sonuçları yeterlimi diiye yok dediler elden yazı olucak dediler ek olarakda yaptırdınız testler dendi öyle dosyaya koyacakmışım yanlız ben işimi hasekide eşimde şişlide halletti ona ciğer testi yani rontgen istemişler onuda ayrıyetten verem savaşta yaptırsak olurmu bilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?