Zaman arkadaşım hoşgeldin beni de listeye ekler misin? Başvuru tarihim 24 ocak 2013 kız terk-rıza düzcve den..
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ANNELERİMİZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİH[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Herdemk[/td]
[td]03.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]08.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pare55[/td]
[td][/td]
[td]Samsun Erkek[/td]
[td]11.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esma16[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]12.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Malibu52[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]03.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]destina0706[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gerçek19[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Çorum Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fillo[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cvcv[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Edirne Kız-Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gcs[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eskrymar[/td]
[td][/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]DamlaUmut[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]İstanbul Erkek[/td]
[td]07.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gamzeli77[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İstanbul Rıza-Kız[/td]
[td]08.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayalimmm84[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]LVNY[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ANNE ADAYIMIZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİHİ[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Otuznisan[/td]
[td]10.2011[/td]
[td]Adana Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]5059[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Betus11[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Kız-Erkek(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gazıduz[/td]
[td][/td]
[td]Mersin [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hasel06[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Ankara Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]effsa[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Denizli Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]limony[/td]
[td]11.2012[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]minapia[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Antalya Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]fionatheprincess[/td]
[td]11.2012[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]zaman[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tu_runcu[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]kedicik2[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]eslu[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hazan72[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pozitif29[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Ankara Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cansunida[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]İstanbul Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sedenaz[/td]
[td]04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]umutirem[/td]
[td]04.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]babiesrus[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]İstanbul-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]nisra[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]BLUDENİZ[/td]
[td]06.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]EflatunA[/td]
[td]07.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kardelengül[/td]
[td]07.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sude_cisem[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
Kızlar bugün eşimle kizima beşik bakmaya gittik mağaza mağaza dolastik çok güzel şeyler vardı içim gitti tabi eşim çocuk odalarını görünce Beşikten vazgecti çocuk odası almaya karar verdik beğendiğimiz oda var kızım gelince alicaz
Kızlar Merhaba;
Bebeğime kavuşalı bugün tam 7 gün oldu. O kadar güzel bir duygu ki sanki yeni gelmemiş te uzun zamandır bizimleymiş gibi.Gerçekten çok güzel bir duygu.O kadar da uslu ki Maşallah tabi küçük olmasındanda kaynaklı olarak beni hiç yormuyor.Mamasını yiyor altı değişiyor ve 10-15 dk sonra yeniden uyuyor 
Kavuşma Hikayemden biraz bahsetmek istiyorum size. Biliyorsunuz benim ev ziyaretim olmamıştı Hiçbir hastane belgem benden istenmemişti ve belirleyici görüşmeyi yapmamıştık.Ben hep benden sonra başvuran kişilerin ev ziyareti oldu ve bizim olmadı diye üzülüp şaşırıyordum.Sonra birgün tlf çaldı ve uzmanımız bize kısa bir süre içinde bir bebek önereceklerini son görüşmeyi hemen o gün yapmak istediğini ve bir gün sonrada ev ziyareti yapacağını söyledi. Hemen eşimi aradım ve o gün görüşmeye gittik. Bu belirleyici görüşme çok zorlu geçti benim için. Anladım ki gerçekten çok istekli olduğunuzu hissetmek istiyorlar.
Aman sakın kitapları okumadan gitmeyin Ben tamamını okuyamamıştım ve dürüstlük yaparak çoğunu okuyup tamamını henüz bitirmediğimi söyledim ve uzmanımız bana bu süre içinde okumamamın kend kafasında benim çok istekli olmadığıma dair bir düşünce oluşturduğunu söyledi. Ayyy öyle söyleyince o kadar korktumki olumsuz olacak diye.İstemesem karar vermesem başvurmazdım diye bir açıklama yapmak zorunda kaldım.Çok kötü bir andı benim için.
Neyse biz görüşmeyi tamamladık bize bir gün sonra hastaneden alınması gerekli evrakları tamamlarsanız Cuma günü bebek önereceğim dedi ve biz evrakları tamamlayamadık. Sizler nasıl 1 günde tamamladınız anlamıyorum açıkçası çünkü bulaşıcı hastalık için istenen tahliller aynı gün çıkmıyormuş zaten . Ayrıca bizden sağlık raporu istenmedi. Bulaşıcı hastalık olmadığına dair tahliller Akciger de sorun olmadığına dair dispanserden yazı ve AMATEM den psikolojik testler ve Alkol uyuşturucu bağmlısı olmadığımıza dair yazılar istendi. Hala AMATEM le uğraşıyoruz zaten. Randevuya gerek yokmuş bilginiz olsun. Kurumdan yazı istiyorlar ama mutlaka götürün.Ben daha önce burada böyle bir yazı istendiğini okuduğum için uzmanımıza söyledim ama bize hiç böyle bir şey söylenmedi hep istiyoruz biz dedi. Ama evet AMETEM bu yazıyı istiyor.
Neyse biz hastane belgelerimizi tamamalayınca ( amatem hariç ) kendilerini aradık ve bize demesinlermi ki 4. Sıradasınız 2-3 hafta sonra sıra gelir diye. O kadar koşturmaca sonrası şaşırdık ve peki dedik ama yarım saat sonra bizi aradılar ve yarın gelin dediler. Bizden önceki 2 aile tatilde diğerinin evrakları tamam değilmiş. Yani kızım aslında benim kısmetimmiş.Belki benden önceki aileye önereceklerdi  Ve ben böyle tatlı bir minikten mahrum kalacaktım 
Kuruma gittik ve bebeğimizin dosyasından bilgiler verildi bize.Görmek istediğimizi söyledik ve yuvaya yönlendirdiler.oraya gitme süresi çok heyecanlıydı zaten. Gittik ve bizi bebeğimizi getirdiler ben önce şaşırdım çok küçük olunca zayıf , çelimsiz , kel bir bebek bekliyordum,oysa tombiş ve siyah saçlı bir bebek geldi. Kucağıma verdiler bakakaldım.O kadar küçükki zaten istememe gibi bir durum söz konusu olamaz.Eşimde bende istiyoruz dedik fotoğram çektirdik bol bol. Ama istediğimizi söyledikten sonra fotoğrafa izin verdiler.
Bize çok ani haber geldiği için hiç bir şey hazır değildi biberon dahil buna . Ben ne zaman birşeyler alalım desem eşim ümitlenmemden korktuğu için gelince alırız diyordu ama en azından ne kadarlık olmadığı için kıyafet alınamaz ama yatağını almak doğru olurmuş.Neyse sonrasında aldık hemez. İşlemlerimizi tamamladık ve bize yolda sorun çıkarırsa vermemiz için biberon içinde mama hazırlayıp verdiler. Ama yol boyunca sorunda çıkarmadı ( Maşallah ) Ben ilk kucağıma aldığımda ağlamadım kızlar ama ne olduysa eve geldikten sonra oldu. Koltuğa yatırdım ve çok büyük bir korku düştü içime .Şimdi nolacak diye.Ben ona nasıl bakıcam ağlarsa nasıl susturacam , İstanbulda kimsem yok , Yıllık iznim sadece birkaç gün var en çokta sanki geri gidecekmiş gibi geldi.Kabullenemedim hemen . Tüm akşam robot gibi gezdim. Arkadaşım geldi o bizi görünce ağladı ve başladım ben de ağlamaya biraz rahatlamış oldum böylece.İlk gece vücudum uyurken bile istem dışı titiryordu.Neyse ki birgün sonra herşey normale döndü.
Çok seviyorum onu ve doğurmanın neden hiç te önemli olmadığını artık daha iyi anlıyorum Ona bakarken içim titriyor inanamıyorum benim olduğuna .Küçücük ama konuşunca karşılık veriyor çığlık atıyor  Ben şimdi işteyim . Sabah zor bırakıp çıkıyorum evden .. Maalesef devlet memuru değilim ve evlat edinene ücretsiz izin hakkına sahip değilim. .Bir dilekçe yazdım ücretsiz izin istediğime dair ve genel müdür yardımcısıyla bir görüşme yaptım. Maalesef komite toplantısına göre karar verilebiliyormuş İK buna karar veremedi.Şimdilik verilecek kararı bekliyorum Eğer onaylanırsa ücretsiz izne çıkmayı bekliyorum Umarım onaylanır ve bende bebeğini kalbinde büyüten bir annne olarak karnında taşımamnın hiç te önemli olmadığını anlatabilmiş olurum insanlara . Şimdi izne çıkınca onunla neler yapacağımın hayalini kuruyorum ve büyüyünce neler olacak merakla bekliyorum.
merhaba arkadaşım sen şuan kaçıncı sıradasın yanılmıyorsam sana az kalmıştı alış verişte yaptın beklemedesin sanırım demı
en az 1 ay bekleme süresi var diyor hepsi, ben de ne yapacagımı sasirdim.. sipariş versem mi beklesem mi?
Kızlar Merhaba;
Bebeğime kavuşalı bugün tam 7 gün oldu. O kadar güzel bir duygu ki sanki yeni gelmemiş te uzun zamandır bizimleymiş gibi.Gerçekten çok güzel bir duygu.O kadar da uslu ki Maşallah tabi küçük olmasındanda kaynaklı olarak beni hiç yormuyor.Mamasını yiyor altı değişiyor ve 10-15 dk sonra yeniden uyuyor 
Kavuşma Hikayemden biraz bahsetmek istiyorum size. Biliyorsunuz benim ev ziyaretim olmamıştı Hiçbir hastane belgem benden istenmemişti ve belirleyici görüşmeyi yapmamıştık.Ben hep benden sonra başvuran kişilerin ev ziyareti oldu ve bizim olmadı diye üzülüp şaşırıyordum.Sonra birgün tlf çaldı ve uzmanımız bize kısa bir süre içinde bir bebek önereceklerini son görüşmeyi hemen o gün yapmak istediğini ve bir gün sonrada ev ziyareti yapacağını söyledi. Hemen eşimi aradım ve o gün görüşmeye gittik. Bu belirleyici görüşme çok zorlu geçti benim için. Anladım ki gerçekten çok istekli olduğunuzu hissetmek istiyorlar.
Aman sakın kitapları okumadan gitmeyin Ben tamamını okuyamamıştım ve dürüstlük yaparak çoğunu okuyup tamamını henüz bitirmediğimi söyledim ve uzmanımız bana bu süre içinde okumamamın kend kafasında benim çok istekli olmadığıma dair bir düşünce oluşturduğunu söyledi. Ayyy öyle söyleyince o kadar korktumki olumsuz olacak diye.İstemesem karar vermesem başvurmazdım diye bir açıklama yapmak zorunda kaldım.Çok kötü bir andı benim için.
Neyse biz görüşmeyi tamamladık bize bir gün sonra hastaneden alınması gerekli evrakları tamamlarsanız Cuma günü bebek önereceğim dedi ve biz evrakları tamamlayamadık. Sizler nasıl 1 günde tamamladınız anlamıyorum açıkçası çünkü bulaşıcı hastalık için istenen tahliller aynı gün çıkmıyormuş zaten . Ayrıca bizden sağlık raporu istenmedi. Bulaşıcı hastalık olmadığına dair tahliller Akciger de sorun olmadığına dair dispanserden yazı ve AMATEM den psikolojik testler ve Alkol uyuşturucu bağmlısı olmadığımıza dair yazılar istendi. Hala AMATEM le uğraşıyoruz zaten. Randevuya gerek yokmuş bilginiz olsun. Kurumdan yazı istiyorlar ama mutlaka götürün.Ben daha önce burada böyle bir yazı istendiğini okuduğum için uzmanımıza söyledim ama bize hiç böyle bir şey söylenmedi hep istiyoruz biz dedi. Ama evet AMETEM bu yazıyı istiyor.
Neyse biz hastane belgelerimizi tamamalayınca ( amatem hariç ) kendilerini aradık ve bize demesinlermi ki 4. Sıradasınız 2-3 hafta sonra sıra gelir diye. O kadar koşturmaca sonrası şaşırdık ve peki dedik ama yarım saat sonra bizi aradılar ve yarın gelin dediler. Bizden önceki 2 aile tatilde diğerinin evrakları tamam değilmiş. Yani kızım aslında benim kısmetimmiş.Belki benden önceki aileye önereceklerdi  Ve ben böyle tatlı bir minikten mahrum kalacaktım 
Kuruma gittik ve bebeğimizin dosyasından bilgiler verildi bize.Görmek istediğimizi söyledik ve yuvaya yönlendirdiler.oraya gitme süresi çok heyecanlıydı zaten. Gittik ve bizi bebeğimizi getirdiler ben önce şaşırdım çok küçük olunca zayıf , çelimsiz , kel bir bebek bekliyordum,oysa tombiş ve siyah saçlı bir bebek geldi. Kucağıma verdiler bakakaldım.O kadar küçükki zaten istememe gibi bir durum söz konusu olamaz.Eşimde bende istiyoruz dedik fotoğram çektirdik bol bol. Ama istediğimizi söyledikten sonra fotoğrafa izin verdiler.
Bize çok ani haber geldiği için hiç bir şey hazır değildi biberon dahil buna . Ben ne zaman birşeyler alalım desem eşim ümitlenmemden korktuğu için gelince alırız diyordu ama en azından ne kadarlık olmadığı için kıyafet alınamaz ama yatağını almak doğru olurmuş.Neyse sonrasında aldık hemez. İşlemlerimizi tamamladık ve bize yolda sorun çıkarırsa vermemiz için biberon içinde mama hazırlayıp verdiler. Ama yol boyunca sorunda çıkarmadı ( Maşallah ) Ben ilk kucağıma aldığımda ağlamadım kızlar ama ne olduysa eve geldikten sonra oldu. Koltuğa yatırdım ve çok büyük bir korku düştü içime .Şimdi nolacak diye.Ben ona nasıl bakıcam ağlarsa nasıl susturacam , İstanbulda kimsem yok , Yıllık iznim sadece birkaç gün var en çokta sanki geri gidecekmiş gibi geldi.Kabullenemedim hemen . Tüm akşam robot gibi gezdim. Arkadaşım geldi o bizi görünce ağladı ve başladım ben de ağlamaya biraz rahatlamış oldum böylece.İlk gece vücudum uyurken bile istem dışı titiryordu.Neyse ki birgün sonra herşey normale döndü.
Çok seviyorum onu ve doğurmanın neden hiç te önemli olmadığını artık daha iyi anlıyorum Ona bakarken içim titriyor inanamıyorum benim olduğuna .Küçücük ama konuşunca karşılık veriyor çığlık atıyor  Ben şimdi işteyim . Sabah zor bırakıp çıkıyorum evden .. Maalesef devlet memuru değilim ve evlat edinene ücretsiz izin hakkına sahip değilim. .Bir dilekçe yazdım ücretsiz izin istediğime dair ve genel müdür yardımcısıyla bir görüşme yaptım. Maalesef komite toplantısına göre karar verilebiliyormuş İK buna karar veremedi.Şimdilik verilecek kararı bekliyorum Eğer onaylanırsa ücretsiz izne çıkmayı bekliyorum Umarım onaylanır ve bende bebeğini kalbinde büyüten bir annne olarak karnında taşımamnın hiç te önemli olmadığını anlatabilmiş olurum insanlara . Şimdi izne çıkınca onunla neler yapacağımın hayalini kuruyorum ve büyüyünce neler olacak merakla bekliyorum.
selam arkadaşlar bizim memur hanımla konuşmuş eşim mayıs ayının listesini hazırlıyormuş bizde mayısta baş vurmuştuk zaten sanırım kurban bayramı sonrası gelebilirler ahhh çok sevindim gelmeden arayıp haber veriyorlarmış zaten ikinizde evde olursunuz demiş ayy bi adım daha iyi hissettim çünkü hiçbir şey bilmemek daha kötü bakalım artık beklıcez sabır sabır sabreden derviş muradına ermiş hehehehe
Fillocum senin her yazdığını evde de okuyorum, eşimle birlikte oturup ağlıyoruz ama bunlar oğluşun mutluluğu ve sizin kavuşmanız için duyduğumuz mutluluktan. Kendisinin ve senin uzaktan da olsa hayranınızız :) Kendi adıma senin cok guclu cok yuce gonullu bir insan oldugunu düşünüyorum. Baksana hicbir sart kosmadan kollarını acmışsın. Sakincasi yoksa bir soru sormak istiyorum. Oğluşunu çok sevdiğim için, ben de kendimi fahri teyze saydığım için. Kalbi delik demişsin ya, onun bir tehlikesi var mı? Ameliyat vs olmasi gerekiyor mu? Onu bizim icin de kocaman sarılıp öp olur mu :) Sevgiler
Biz bekleme süresini de bilmiyoruz siz kaçıncı sıradasın
. Tabii hepiniz onun teyzelerisiniz. Kalbindeki delik kendi kendine kapanacakmış. Yılda bir kere kontrol ettirmek yeterli dediler.
yok tatlim ben bebek odasi icin dedim, sipariş verince 1 ay sonraya en az teslimat veriyorlar.. ah keşke 1 ay olsa bekleme süresi :)[/QUOTE
burda sorduğumda hemen teslimat yapıyorlarmış inşallah bebişlerimize tez zamanda kavuşuruz
. Tabii hepiniz onun teyzelerisiniz. Kalbindeki delik kendi kendine kapanacakmış. Yılda bir kere kontrol ettirmek yeterli dediler.
Allahım beklemek ne kadar zormuş elimde telefon her çalışında heyecanlanıyorum. Ha aradılar ha aracaklar çatlayacağım valla....
slm ....eşimde ailesine açıkladı durumumuzu .şimdilik kötü niyetli çıkmadı çok şükür.komşularım çok sevindiler bizim adımıza.onlarda heyecanla bekliyorlar yavrumu ...
ndmysmn bende düzceden başvurdum .şimdiye kadar yazmamıştım nerden başvurdugumu .dosyamız da onaylandıgına göre artık herkes bilebilir... ailelerimizede durumu anlattık..evladımı sabırsızlıkla bekliyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?