Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
canım sizi tebrik ediyorum bakın bugün mutlu haber
alıcaz demiştim kkızlar

Cok sevindim Lee :) Allah düğünlerini torunlarını görmek nasip etsin :) Allah mutluluğunuzu hiç bozmasın. Kuzularını bizim için de öp. Darısını başımıza inşallah :)

Tebrik ederim gozunuz aydin allah omur boyu yavrularinla beraber mutlu etsin sizi allah ayirmasin

Kızlar müjde yarın kızımızı almaya gidiyoruz. Çok heyecanlı ve mutluyum...sabah nasıl olacak bilmiyorum...

Lee'cim gözün aydın canım çok öpüyorum kuzularını

Çok güzel haber Rabbim ömür boyu sizler ayırmasın, mutluluğunuzu dail kılsın, hayırlı olsun arkadaşım...

Kızlar müjde yarın kızımızı almaya gidiyoruz. Çok heyecanlı ve mutluyum...sabah nasıl olacak bilmiyorum...

Canıııım cok heyecanlandım :) Nisra söyleye söyleye cagirdi güzel haberleri :) Hersey gönlündeki gibi olsun insallah, biz habersiz birakma emi. Fotograf cektirmeyi unutma, herkes söylüyor ya.

Nisraa haftaici sabahlari hadi bugun iyi haberleri bekliyorum demeye devam :)

evt merkez cnm .tşk ederim hepimizin gönlüne göre olsun inşallaH.tabiki magaza önerini yazarsan sevinirim

Canım geçen eşimle çok dolaştık Orman işletme Müdürlüğünün karşısında Yağmurum baby var orası diğer mağazalara göre daha uygun ve güzel bence ama karar senin bakmak istersen.

ne güzel haberlerle açtım forumu herkese iyi akşamlar yazamadım epeydir bi iş denemesinde bulunayım kafam dağılsın dedim valla onuda beceremedim sayfalar atlamış okumaya çalışıyorum tersinden başladım heralde peşpeşe güzel haberler okudum yeni gelen arkadaşlar olmuş herkes hoş gelmiş inşallh herşey gönlünüzce olur çabucak kavuşursunuz yavrularınıza sevgili lee.... çok güzel bir haber vermişsin bugün allah düğünlerinide görmeyi nasip etsin sağlıkla bir ömür boyu senin şuanki duygularını tahmin bile edemiyorum rabbim sana iki tane evlat nasip etti bir ömür boyu mutluklar..............5059 canım senin adına çok ama çok sevindim sıra yukarlara çıkıp bizlerde başa yaklaşınca daha heyacanlı oluyor sanki inşaşh işlemleriniz çabucak halolur hemencecik kavuşursunuz hasret biter ama yaz olurmu bizler çok merak ediyoruz anneler yavrulara kavuşunca kayboluyorlar tabiki onlarda haklı tekrar tebrikler ...............................otuznisan canım benim senin haberinede çok sevindim artık zamanı geldi bencede hasret bittsin sen yavruna kavuş anneciğinde torununa inan sen herkesden çok hakediyosun biran önce olun inşallah sanada en kısa zamnda tebrik mesajı yazmak istiyorum hepinize sevgiler

Son düzenleme:

Sizleri tekrar tebrik ederim, darısı başımıza olsun.
İnş bizlerde bu süreçleri çarçabuk geçebiliriz.

hepinizi tebrik ediyorum allah bu mutluluğunuzu artırsın dahada güzel günler görürsünüz inşallah bu arada evrene ne isterseniz pozitif yaklaşın gönülden isteyın ve sadece Allahtan isteyin mutlaka sesimizi duyar sadece saati dakikası saniyesini yaradan bilir zamanı gelince nasip eder yarın de güzel hatta çok güzel bir gün bizi bekliyor asla umut kesmek yok zamanı var evlenen kızın düğünü panlarsın olur ama nasipte varsa olur yoksa neden çıkar engel olunur neyse mesala benim annem eğer hayırlı olacaksa allahım sana nasip etsin yoksa bi mani olsun bir neden olmasın der bu konu veya başka konularda iş konusunda vb konulardatek derdiniz gülmek olsun kalbede iyi gelir ömrü uzatır

çooook özel bir gün yaşadık bugün..
biz bugün kızımızla tanıştık..
çok sevdik birbirimizi..
ben kızım gelene kadar ağladım durdum bakıcı annelerin karşısında.. o gelince sadece gülmek geldi içimden..
biz bugün mini mini kızımla tanıştık..
herşey tesadüfen oldu..
çok güzel oldu..
kızımla yurdun bahçesinde oyunlar oynadık. 10 dakika sonra bana alıştı, kucağıma aldığımda itiraz etmedi. ben de bırakmadım kucağımdan..
çok tatlı bir kızım oldu benim teyzeleri.. 2 yaşında.. biz bugün onunla tanıştık.. minik ellerini tuttuk, birbirimizi gıdıkladık güldük.. başparmağım nerdesin oyununu oynadık, ben şarkı söylerken dikkatle dinledi beni kucağımda oturup..

işlemleri bitsin dünyalar güzeli kızımı eve getireceğiz..işlemler tamamlanana kadar yurttan çıkmıycam, söz verdi görevliler. siz alana kadar kızınıza biz bakacağız diyip gönderdiler bizi..

canım seni tebrik ediyorum demekki senin kısmetınde yarınmiş bak neymiş sabreden derviiş muradına ermiş yarın hikayeni yazarmısın bilmem ama bize müsait olunca yazarsan motive etmiş olursun biz bekleyenleri sağlıcakla kal canım

Sevgili Hazan yavrunuzla kavuşma anınız çok yaklaşmış. Dilerim yavrunuz hayırlısıyla, hayırlı zamanda ailesiyle bütünleşir. Eminim onu dört gözle ve büyük bir sevgiyle bekleyen bu güzel annenin sıcaklığını hissettiği anda küçük kolları sizi sımsıkı saracaktır. En güzel yarınlar sizinle olsun...

Tebrik ederim ne güzel dakikalar geçirmişsiniz.
İnş işlemlerinizde çabucak biter prensesinizle evinize dönersiniz.
Allah bir ömür sizleri ayırmasın, hayırlı evlat olsun inş.

senide tebrik ederim siz nerden başvurmuştunuz termiydı çok beklediniz mi

Birlikte bakışan ve birbirini sevgiyle süzen gözlerin buluşma anı inanın gözümde canlandı. O minik eller,ellerinizden hiç ayrılmasın, gülen gözleriniz hiç solmasın ve hep birbirinizi mutlu kılın inşallah.
Bu geceniz eminim çok uzun ve zorlu olacak. Dilerim hayırlı zamanda bugün sevgiyle kucağınızı doldurduğu gibi evinizi de mutlulukla doldurur. Hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…