Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Sevgili Lalus,birbirimizi tanımasakta hep iyiliğimizi istiyoruz ve birbirimizi düşünüyoruz ne güzel.Allahıma çok şükürler olsunki iyi,yüzü tamamen düzeldi,sadece alında çok hafif bir iz kaldı,o da nazar boncuğu.Oğlumu bir kere çalıştığım okula götürdüm,herkes çok sevdi.Ondan sonra hastalanmayan çocuğun ağzında aftlar çıktı,yemeden içmeden,uykudan kesildi.Ağladı durdu.Aftları iyileşti,düştü.Bebekler nazara çok geliyor,aslında okuyorum da üzerine,Allah korudu yine.Peygamber sünneti de düzeldi tek ameliyatla çok şükür..Darısı filonun oğluna.İnşallah o da başarıyla,kolayca atlatır inşallah ameliyatlarını.Merak ettiğin ve ilgilendiğin için çok teşekkür ederim.
Senin yavrucuklarına da Allah şifa,akıl fikir versin ve hep iyi günlerini gör inşallah.

slm arkadaşlar bugun güzel bir gün olur inşallah inanıyorum eşim kurumu arayacak bizim memur bayan gelmiş merak ediyorum neler olacak ne diecekler bakım dua edin arkadaşlar içim içime sığmıyor

Darısı bekleyen bütün anne adaylarına inşallah bende zaman geçmek bilmiyor

Aminnn, çok teşekkür ederim.
Kesinlikle öyle, birinin sevincine ya da acısına ortak olmak için tanımak gerekmiyor. Ki o kadar uzun süredir buralardayız ki, birbirimizi tanıyoruz da.
Yazılarını, oğlunla olan ilişkini, yaşadıklarını severek okuyorum. Oğlunun iyi olmasına ve bir daha ameliyata girmeyecek olmasına çok sevindim. Fillo'nun oğluna da çok üzülmüştüm, hele yaşına göre küçük olması, acaba kurumda iyi bakılmadı mı endişesi yaratmıştı bende. Şimdi ona çok iyi bakan annesiyle ve tüm sevenleriyle birlikte olduğunu bilmek çok rahatlatıcı.
(Anne olduğumdan beri, şartları kötü olan her çocuğa o kadar üzülüyorum ki, bazen her şeyi es geçiyorum. Buradaki insanların kalbindekiler o yüzden beni çok mutlu ediyor. Okudukça hayata, insanlara olan umudum yeşeriyor yeniden. Ben yapamadım ama,an birileri o çocukları mutlu ediyor, o çocuklar da birilerini... )
Benim gibi düşünen binlerce milyonlarca insan var, sizlerden güç alan, o yüzden kimseye aldırmadan yolunuza devam edin lütfen.

Ben bu oğlanı yerim yaa, ne zaman okusam böyle içimden şapur şupur öpme isteği geçiyor . O öpme halleri çokk güzel. Minik, esmer oğluma benzetiyorum biraz da, gözleri parlayan, her an bir muzırlık yapacakmış gibi duran, ağız dolusu gülen, sevgi dolu bir çocuk geliyor aklıma.
Ameliyatının ağrısız sızısız geçmesini yürekten diliyorum. Annesinin kollarında huzurla atlatsın herşeyi, size de çokk kolay gelsin şimdiden.

Allahım beklemek ne kadar zormuş elimde telefon her çalışında heyecanlanıyorum. Ha aradılar ha aracaklar çatlayacağım valla....

kızlar selam gezmeden yeni geldım eşim öğleden sonra aramak istedi daha uygun olur diye aramış yerinde yokmuş yarın sabah tekrar arayacak bilgi almak için haber alınca yazarım çünkü daha bizim ev ziyaretı fılanda olmadı oyüzden bilgi alacak bakım hayırlısı kızlar

slm arkadaşlar keyfler nasıl bakım hiç morel bozmak yok hayırlısını isteyelim rabbim zamnı gelınce zaten nasip eder hakkımızdakıni

Kızlar bugün eşimle kizima beşik bakmaya gittik mağaza mağaza dolastik çok güzel şeyler vardı içim gitti tabi eşim çocuk odalarını görünce Beşikten vazgecti çocuk odası almaya karar verdik beğendiğimiz oda var kızım gelince alicaz

slm arkadaşlar keyfler nasıl bakım hiç morel bozmak yok hayırlısını isteyelim rabbim zamnı gelınce zaten nasip eder hakkımızdakıni

Allahım beklemek ne kadar zormuş elimde telefon her çalışında heyecanlanıyorum. Ha aradılar ha aracaklar çatlayacağım valla....

Canım insallah tez zamanda Bebişine kavusursun güzel haberlerini bekliyoruz

Canım bunlar güzel bekleyişler,sonra hep bu anları hatırlayacaksın.Hazırlıklarını tam yap da sonradan stres olma,ben biberonlar sterilize,hazır bir bakım çantasıyla bekliyordum,küçük bir bebek kuranım bile vardı.İnşallah yakında sen de aramıza katılacaksın,uykusuz ama mutlu annelerden olacaksın.Allah inşallah gönlüne göre sağlıklı,hayırlı,tatlı bir evlat versin,karı koca mutlu olun.

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ANNELERİMİZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİH[/td]
[td]MELEĞİ[/td]

[/tr]
[tr]

[td]Herdemk[/td]
[td]03.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]08.2012[/td]

[/tr]
[tr]

[td]pare55[/td]
[td][/td]
[td]Samsun Erkek[/td]
[td]11.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esma16[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]12.2012[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Malibu52[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]03.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]destina0706[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gerçek19[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Çorum Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fillo[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]04.2013[/td]

[/tr]
[tr]

[td]cvcv[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Edirne Kız-Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]gcs[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eskrymar[/td]
[td][/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]DamlaUmut[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]İstanbul Erkek[/td]
[td]07.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]gamzeli77[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İstanbul Rıza-Kız[/td]
[td]08.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]hayalimmm84[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]LVNY[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ANNE ADAYIMIZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİHİ[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Otuznisan[/td]
[td]10.2011[/td]
[td]Adana Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]5059[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Betus11[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Kız-Erkek(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gazıduz[/td]
[td][/td]
[td]Mersin [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hasel06[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Ankara Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]effsa[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Denizli Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]limony[/td]
[td]11.2012[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]minapia[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Antalya Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]fionatheprincess[/td]
[td]11.2012[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]zaman[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tu_runcu[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]kedicik2[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]eslu[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hazan72[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pozitif29[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Ankara Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cansunida[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]İstanbul Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sedenaz[/td]
[td]04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]umutirem[/td]
[td]04.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]babiesrus[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]İstanbul-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]nisra[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]BLUDENİZ[/td]
[td]06.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]EflatunA[/td]
[td]07.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Kardelengül[/td]
[td]07.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]sude_cisem[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

günaydın zaman arkadaşım gelmene sevindim tekrar hoş geldın aramıza

Zaman arkadaşım hoşgeldin beni de listeye ekler misin? Başvuru tarihim 24 ocak 2013 kız terk-rıza düzcve den..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…