Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Ne mutlu sana gozun aydin insallah islemlerinizde cabucak hallolsun yavruna bir an once kavus

canım çok sevindim mutluluğuna aa allah ayırmasın bi daha sizi bursa da çok hızlı sıra geliyor gördüğüm kadarıylaa

Eflatun bu ne guzel haber :) hizli gelisti galiba olaylar. Gozun aydin. Cok merak ediyoruz, anlatsana :)

Eflatuncum sabah yazini okudugumdan beri agliyorum, aglamaktan komaya girdim diyebilirim. Neden agliyorum dersen, begenmemisler, hasta ve buyuk diye istememisler kismi bana cok dokundu. O kucuk icin agladim. Biz kim oluyoruz da begeniyoruz begenmiyoruz gercekten. Ama demek ki o guzelin kaderinde senin kizin olmak varmis, ne mutlu ne guzel bir ailesi oldu. Aglamam bitince cok sevinecegim :) Allah senden bin kere razi olsun. Yuzun hep gulsun guzel kalpli arkadasim. Dunyanin en iyi annesi olacagina suphem yok :)

Bir de boyle gelip ahkam kesenler yok mu? Kardesim biz dusunmuyor muyuz bizim aklimiz yok mu? Bu nasil bir curet de gelip bu sayfada iyi dusunun vs diyorsun? Hey Allahim yarabbim, sen akil fikir ver bu insanlara.

Pardon bu nereden cikti simdi? Siz kimsiniz? Konunun uzmani falan misiniz?

bugün uzmanımızı aradım ve bize o bir türlü söylemediği sırayı öğrendim erkek bebekte 11. sıradayız kız bebekte 19. sıra ne kadar mutlu oldum anlatamam neredeyse bir yıllı dolduracaktık ve hep bir belirsizlik vardı bunun netletmeşine çok ama çok sevindim birde o despot adam gitmiş yerine mükemmel bir insan oturturmuşlar bütün ailelerim tabiki çok istiyor bundan şüpem yok ama siz bir fazla mücalede ettiniz hak ediyorsunuz ve çok istediğinizi biliyorum dedi siz canınızı sıkmayın bol bol dinlenin üzülmeyin nasılsa çocuğu verince ben szii çok üzüceğim dedi şakadan bende ben razıyım herşeye yeterki gelsin dedim size sağlılı sıhatli nurtopu gibi bir bebek yerleştireceğim inşallah dedi şuanda yazarken bile ellerim titriyor haber gelince ne yapacağımı kestiremiyorum bile dün ailenin birini aramış hukiki işlemi devam eden bebeğimiz var diye ailede mahkemesi bitmiş istemiş o yüzden sıra otomatik olarak 10 düşüyor kızlar allahım tüm bekleyenleri yavrusuna bir an önce kavuştursun inşşalh

Son düzenleme:
bekleyenler asla umudu kesmek yok allah büyüktür ve diğer yazılarımda olduğu gibi bizim kısmetimiz ya daha doğmadı yada zamanımız gelmedi ama bir gün gelecek buna inanın hayırlısını dileyip isteyelim bu yol sabır yolu unutmayalım kı ben çok sabırsız biri olarak allahım sen ben dahil herkese sabır ver diyen biriyım ve yavrularına kavuşanlar eminim çok güzel anne ve baba olacak eşleri yani baka bılrmıyım veya bir şey giydrırken acır mı bunları inanın biyolojik anneler bile böyle hissediyor ve çok güzel bakacaksınız eminim korkmayın başaracaksınız sevgiyle kalın gülücükler nerde hiç eksik olmasın

aglamaktan gözlerim şişti okadar duygulandımki .sanki yavruma kavuştum gibi geldi.siz sarılınca ben sarıldım .heyecanlandım .odasını yerleştirmeyi hayal ettim .ne kadar güzel duygular .rabbim bu duyguları bu heyecanımızı yaşattıgı için binlerce şükürler..böle bi yola gittigim için asla pişman olmadım .olmuyacagımda ..

sevgili lee senin adına inan çok sevindim .hep mutlu olasın yavrularınla canımmm...rabbim ayırmasın sizleriii

sevgili 5059 gözün aydın canımmm.yavrunu benim yerimede öpp...hep hep mutlu olasınız

sevgili EflatunA ay ne kadar cok agladım yazdıklarını okudukça.büyük kısmına gelince bende ilk etapta alışma açısından kararsız kalmıştım .asi olurmu bize alışabilirmi diye çok düşündümm..dedim kendime ben onun o küçük kalbini öyle bi fethederim ki kendi saten bize alışır, sever bizi :)) salı günü çabuçak gelsin arkadaşım ...

sevgili aysberk_01 güzel düşüncelerin için tşk ederim .inş canım zaman yaklaşmış olsun .22 senemin acısını çıkartmak istiyorum yavrumla....evladım geldiginde bende yeniden dogacam

effsa arkadaşım .sıran baya azalmış .bu sene evin bebişli olacak inş

otuznisan arkadaşım .inan annen gibi benimde ilk aklıma gelen sensin canım .acaba bi haber varmı diye hemen okuyorum bütün sayfalarıı.3 senelik beklemenin en kısa zamanda bitmesini diliyorum ...

Bu topigi çok seviyorum hem ağlatıyor hem sevindiriyor yavrularina kavuşan annelerimiz lütfen bizimle kavuşma anını paylaşmayı ihmal etmeyin o anları okudukça bekleme sabrım artıyor darısı biz bekleyen anne adaylarının başına inşallah

Sevgili Lee, çok sevindim sizin adınıza, tebrik ediyorum. Açıkçası annesine babasına bu kadar düşkün iki çocuğu ayıracak insafsız bir hakimin olacağını hiç düşünmemiştim zaten. Mutlu yarınları olsun güzel çocuklarınızın, mezuniyetlerini, evliliklerini görün, torunlarınızla yaşlanın.

Canımm bebeğim yaa, çok geçmiş olsun annesi. Dişlerini çok erken çıkarmış, maşallah ona. Erken diş çıkaranlar zeki olurmuş, öyle derler. :9 Kucağa alışsın bebeğiniz ya, boşverin, öyle çabuk büyüyorlar ki, yarın kucağınıza gelmek istemeyecek, bugünlerde çıkarın acısını, anneanne babaanne de başeder seve seve, merak etmeyin.

Nasıl güzel anlatmışsınız, ara ara güldüm, ara ara ağladım. Doğum tarihi de çok manidar bence. O bebeğinizi kaybetmemişsiniz aslında , bekliyormuş sizin gelip almanızı. Aranızda çok derin bir bağ var bana göre. Ben böyle düşünüyorum.
Benim de, Kedicik'in dediği gibi, içim çok acıdı büyük olduğu, hasta olduğu için istenmemesine. Neyse ki çocuğumun bunlardan haberi yok. O ufacık kalbini nasıl yaralardı bunlar... Her işte bir hayır vardır.
Kızınızla bir ömür boyu mutlu olun, neşeyle geçsin günleriniz.

Güzel haberlerini bekliyoruz, için rahat olsun, kesinlikle olumlu sonuçlanacak, oğlunu kimse ayıramaz senden.

Effsacim canim cok sevindim :) Bu il sirasiymis di mi? Siz sadece il mi dediniz il dışı da kabul ediyoruz dedimiz mi? Cunku tum Turkiye olunca il disinda bebek varsa o sekilde de oneriyorlar ya.

içinde olmayınca durumu anlamak çok zor oluyo

Hanfendi oncelikle bilerek yada kasitlimi yazdiniz bilemiyorum ama bilinçsizce yazdiginiz kati allah size akil fikir versin evlat kime yük gelmis bisure sonra sıkılır siniz da ne demek bu tahlisiz konusmayi keske bu hassas sayfaya yazmasaydiniz kendi adima sunu soyleyebilirim evladim icin gözümü kirpmadan canimi verebilirim allahim beni ondan onuda benden ayirmasin tek dilegim saglikli uzun ömrü olsun ben baska bisey istemiyorum
Yakin zamanda melegine kavusan yuregi buyuk anneler hepinizi tebrik ediyorum umarim sonsuza kadar evlatlarinizla mutlu olursunuz yeni basvuran annelerimizde hayirli olsun diyorum
Bizimde 9 ayimiz doldu dislerimiz alt ust cikti sarisin Maviş gözlü kizim artik tay tayda yapiyo tutunmadan yürümek istiyo bu siralar cok düşüyoruz ona bazen yetisemiyorum uykusuzlukta çabası ama inanin herseye deger o var olsun heryeri dagitsin yeterki yavrum sagolsun.......

Effsacim canim cok sevindim :) Bu il sirasiymis di mi? Siz sadece il mi dediniz il dışı da kabul ediyoruz dedimiz mi? Cunku tum Turkiye olunca il disinda bebek varsa o sekilde de oneriyorlar ya.

teşkkür edrim canım sevincimi paylaştığınız için tek tek evet bizde il dışı kabul etmiştik ama bu sadece denizli içi sıramız ve bu sıra sadece bizim yaş gurubumuza ait değil biz 0-6 aylık sıradayız bu sırada 0-1 yaşda var ve onlar çoğunluktaymış biz uzmanında konuşmasına göre çok beklemeyeceğiz heralde ama yinede nasip bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…