Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

gözünüzaydın olsun...yavrunuz hayırlı evlat olsun inşallah...okudukça an be an yaşadım...ağlamamak ne mümkün...arısı diğer bekleyen ailelere olsun inşallah...

otuz nisan....gözüm kulağım sende....bitiyor...çok az kaldı..

çok hızlı okuyorum....5059 un da arafesi sanırım ...ne heyecanlar var şimdi...lütfen siz de yazın....şimdiden anne babalığınızı tebrik ederim....

leee.........gözünüz aydın...resmii işlemleriniz çabuk geçti sanırım...mutluluğunuz ömür boyu sürsün..

herkese sevgiler.........

kim ne derse desin....önemli olan bizim düşüncelerimiz ,kararlarımız...eleştirilere açık olun ...zaten etkilemez bizleri....hah! diyorum...ikna edebilirsem babamızı ,kızımı abla yapmayı düşünüyorum....istiyorum.....

tek alıntıda yazdım,özür....zaman çoook kıymetli.....yavrularımızla...

Eflatun maşallah! Ağlaya ağlaya okudum yazdıklarını. İnsanın tüyleri diken diken oluyor düşük yaptığın gün belki de hayatının en zor günüyken aslında Allah senin için aynı gün başka kapılar açmış ama senin bundan sonra haberin oluyor. Şükretmek için bir neden daha...

Rabbim bize de güzel kavuşmalar nasip eder inşallah. Çok sevindim senin adına. Hep mutlu olun inş :)

Kızlar Mayıs'ta başvurup da ev ziyareti gerçekleşen var mı? Ağustos Eylül gibi geliriz demişti uzmanımız ama şuan daha Şubat ve Mart ayı başvurularının ev ziyaretlerini gerçekleştiriyorlarmış. Çalışan eksikliği varmış, bir problem yok ben sizi arayacağım zamanı gelince dedi.

bizde mayısta başvurduk fakat uzmanımız ayağını kırmıştı daha geçen hfta başladı mayıs ta başvuranların düzenini yapıyormuş sanırım bayramdan sonra filan gelebilirler yanı ekim en geç kasım gibi gelirler sanırım daha çok uzamaz sanırım onların yaptığı işte zor ev ziyaretine gidip dolaşıyorlar bizim gibi heyecanlı kişilerle karşılaşıyorlar bir sürü soru soruyorz meraktan sabır arkadaşlar sabır zamanı gelecek elbet unutmayın kalbe iyi gelir neler umudunuzuda yitirmeyin canlarım

Cok sevindim adina. darisi basimiza :) odum kopuyo saglik ocaginda falan adini biri okuyacak taniyacak gelip soracak diye. darisi basimiza... size de hayirli ugurlu olsun ... bir omur mutlu olun insallah...

Canim ilk basvururken diyorlar aslinda ev ziyaretini 6 ay sonra bekleyin. Ama bizler sabredemiyoruz tabi :) sen icini ferah tut. Senin de daha 6 ay olmamis. Butun surecler tamamlaninca beklemek de daha zorlasiyor :)

Hanfendi oncelikle bilerek yada kasitlimi yazdiniz bilemiyorum ama bilinçsizce yazdiginiz kati allah size akil fikir versin evlat kime yük gelmis bisure sonra sıkılır siniz da ne demek bu tahlisiz konusmayi keske bu hassas sayfaya yazmasaydiniz kendi adima sunu soyleyebilirim evladim icin gözümü kirpmadan canimi verebilirim allahim beni ondan onuda benden ayirmasin tek dilegim saglikli uzun ömrü olsun ben baska bisey istemiyorum
Yakin zamanda melegine kavusan yuregi buyuk anneler hepinizi tebrik ediyorum umarim sonsuza kadar evlatlarinizla mutlu olursunuz yeni basvuran annelerimizde hayirli olsun diyorum
Bizimde 9 ayimiz doldu dislerimiz alt ust cikti sarisin Maviş gözlü kizim artik tay tayda yapiyo tutunmadan yürümek istiyo bu siralar cok düşüyoruz ona bazen yetisemiyorum uykusuzlukta çabası ama inanin herseye deger o var olsun heryeri dagitsin yeterki yavrum sagolsun.......[/QUOTE]

siz ne demek istediğimi önce bir düşünün sonra konuşun. sadece yardımcı olmak istemiştim ben.

okuduklarım kadarıyla hassas olduğunuz için dediklerimi yanlış anlamışsınız. ben o kimsesiz koca yürekli çocukları her hafta ziyaret edip onlarla vakit geçiren az ya da çok ne sıkıntı çektiklerini bilen birisiyim. sadece onların üzülmesini istemediğim için yazdım, yardımcı olmaya çalıştım ama sizler beni anlamak istemiyorsunuz. neyse kendimi ispatlamaya çalışmayacağım. Allah hepinizin yardımcısı olsun. Beni ne kadar yanlış tanısanızda emin olun ki ne sizi kırmaya ne de ahkam kesmeye çalıştım. Yüzleriniz her daim güler inşallah..

lee, senin ve çocuklarını okumaktan zevk alıyordum. kavuşmanız, hemen alışmanız, özellikle oğlunla yaşadığın sıcacık ilişki hep moral oldu bana. dünyada iyi giden birşeyler de var diyordum.. mahkemenizin olumlu sonuçlanacağından emindim.. ama o kararı duymak muhteşem bir duygu olsa gerek.. itiraf etmeliyim ki, şimdi henüz yeni kızımla tanışmışken seni daha iyi anlıyorum artık.. insan nasıl bağlanıyor, nasıl canı oluyor o minikler.. daha iyi anlıyorum.. umarım yeni nüfus kağıtlarınızı da elinize aldığınız günü anlatırsın çok yakında bize..mutluluklar sizinle olsun..

ne kadar güzel yurtlardaki çocuklarla vakit geçirmeniz. onlara vakit ayırabilmeniz.. ben de üniversite yıllarımda bahçelievler çocuk yuvasında çokça bulunmuştum. hala gönüllü çalışmalara giderim sevgi evlerine..çocuklarla birlikte olmak insana çok şey katıyor. gerçek hayat deneyimlerini, sadece dünyayla ya da çocuklarla ilgili şeyleri değil, kendinizle ilgili ayırdına varmadığınız şeyleri de anlamanızı sağlıyor.. bunlardan biri de aynı şeyi yapan insanların aynı tutum ve davranışları sergilemeyeceklerini öğrenmek olsa gerek.. geçmişte tanıdığınız, bildiğiniz, duyduğunuz evlat edinmiş ya da koruyucu aile olmuş kişilere dair olumsuz örnekler olabilir. ancak bu olumsuz deneyimlerden yola çıkarak genelde paylaşımların yapıldığı ama özel şeylerin de paylaşıldığı bir platformda bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma gibi bir duruma düşmeseydiniz keşke..
çocuklar açısından hassasiyetinizi anlıyor ve paylaşıyorum.. ama lütfen en azından bu platformda yazışan kişilerin hassasiyetini de anlamaya çalışarak, yazışmaları takip ederseniz çok daha olumlu bir tutum sergilemiş olursunuz diye düşündüm yazdıklarınızı okuyunca..

kızımı görmek için yurda gittim bugün. acaba beni hatırlayacak mı, ne tepki verecek diye bir sürü soru işaretini de yanımda sürükledim..miniğimi hastaneye kontrole götürmüşler. geri dönmelerini bekledik. o arada görevlilerle kızım hakkında konuştuk.. sabah ev ziyaretimiz yapıldığı için gidememiştim. sevindiler işlemlerden birinin daha tamamlanmasına. şimdi son görüşme yapılıp raporun yazılması ve imzalar kalıyor.. artık kızımdan bahsederken "kızınız" diyorlar.
hastaneden çocukları getiren servis bahçeye girince eşim koridora çıktı. kızımı getiren bakıcılar, "hah baban da gelmiş" diyip vermişler bizim cimcimenin arabasını eşime. aldık arabadan bir gülücükler bize.. ikindi kahvaltısında muhallebi ve meyve varmış. sağolsun yemekhane görevlisi odaya getirdi biz yedirelim diye. minnoşuma muhallebesini yedirirken, ben de onu yedim.. artık bizi tanıdığını biliyorum.. ayrılırken el sallayıp öpücük vererek gitti bize..
bu arada doktor, yılda bir kez kontrol için gitmemiz gerektiğini, hiçbir problemi olmadığını söylemiş bakıcı annelere.. doktora bizden bahsetmişler, doktor da istersek bizimle görüşüp kızımın durumu ve kontrolleri hakkında bilgi verebileceğini söylemiş. yurt hemşiresinden gerekli sağlık bilgilerini edinip gerekli kontrollerini takip edeceğiz..
şimdi sabah olsun diye bekliyorum. kuşumla sabah neşesini yaşayalım birlikte..bir de yatsam kalksam günlerden salı olsa, herşey tamamlansa, miniğimle evimize gelmiş olsak..
herkese sevgiler..

Canım o kadar güzel atlatmişsın ki yaşadıklarını duygulanmamak elde değil. İnşallah işlemlerin biran önce biter. Mutluluğunun devamını yuvanda eşin ve kızınla beraber yaşarsın Rabbim ömür boyu sizleri ayırmasın herşey gönlünce olsun yüreği sevgi dolu arkadaşım.

selam anne adayları aramızda güzel günler geçiren arkadaşlar da var onları tebrik ediyorum allah tamamını erdirir inşallah kimse umudunu kesmesin tamam mı neşeniz bol olsun

Saliya birsey kalmadi Eflatuncum, hem sana da hazirlik icin zaman kaldi, oyle dusunelim :) Minnosu bizim icin de op :) her gun gidebileceksin di mi yanina? Pazar da yani?

Gercekten ustun sabir madalyasini hak ediyorsun Eflatun :) Yanina da ustun hosgoru madalyasini da takacagim. Insan meramini bu kadar mi kotu anlatir...

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ANNELERİMİZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİH[/td]
[td]MELEĞİ[/td]

[/tr]
[tr]

[td]Herdemk[/td]
[td]03.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]08.2012[/td]

[/tr]
[tr]

[td]pare55[/td]
[td][/td]
[td]Samsun Erkek[/td]
[td]11.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esma16[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]12.2012[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Malibu52[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]03.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]destina0706[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gerçek19[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Çorum Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fillo[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]04.2013[/td]

[/tr]
[tr]

[td]cvcv[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Edirne Kız-Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]gcs[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eskrymar[/td]
[td][/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]DamlaUmut[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]İstanbul Erkek[/td]
[td]07.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]gamzeli77[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İstanbul Rıza-Kız[/td]
[td]08.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]hayalimmm84[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]LVNY[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]5059[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013 [/td]
[/tr]
[tr]

[td]EflatunA[/td]
[td]07.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]09.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ANNE ADAYIMIZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİHİ[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Otuznisan[/td]
[td]10.2011[/td]
[td]Adana Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Betus11[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Kız-Erkek(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gazıduz[/td]
[td][/td]
[td]Mersin [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hasel06[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Ankara Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]effsa[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Denizli Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]limony[/td]
[td]11.2012[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]minapia[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Antalya Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]fionatheprincess[/td]
[td]11.2012[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]zaman[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tu_runcu[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]ndmysmn[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]Düzce Ter-Rıza Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]kedicik2[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]eslu[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Hazan72[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Düzce Terk-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pozitif29[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Ankara Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cansunida[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]İstanbul Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sedenaz[/td]
[td]04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]umutirem[/td]
[td]04.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]babiesrus[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]İstanbul-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]nisra[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]BLUDENİZ[/td]
[td]06.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Kardelengül[/td]
[td]07.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]sude_cisem[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Çocuklarına kavuşan annelerimiz nerdesiniz yavrularınızla geçirdiğiniz vakitleri anlatın lütfen bizlerde okuyalım sizler yaşadıkça bizlerde mutlu oluyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…