Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Çocuklarına kavuşan annelerimiz nerdesiniz yavrularınızla geçirdiğiniz vakitleri anlatın lütfen bizlerde okuyalım sizler yaşadıkça bizlerde mutlu oluyoruz..

Benim oğluşum bu aralar yürüme çalışmaları yapıyor.Üç adım atıp düşüyor.Bir de anne diyor parmağıyla birşeyi işaret ediyor.Ben de gösterdiği nesneyi söylüyorum.Örneğin o lamba oğlum diyorum.Çok seviniyor.Bana bakıp gülüyor.Geçen dedimki sırtım çok ağrıdı,sırtıma o küçük elelriyle hafif hafif vuruyor,masaj yapıyor anneye:)Cep telefonu,televizyon kumandasını vs vermeyince ağlıyor.Dikkatini başka bir nesne ile dağıtmaya çalışıyorum.Elektrik süpürgesine bayılıyor.Ben çalıştırınca süpürgeyi peşimde:)Bazen kendince bir şey anlatmaya çalışırken el kol hareketleri yapıyor,bayılıyorum.Şu an anne,mama,attı,hadi,al,atta,ver gibi belli kelimeleri söylüyor.Herşey yavaş,yavaş,vakti gelince..Bir de herkes onu izlerse gözlerini kısıyor,şirinlikler yapıyor.Sokak kapısını açınca da bağırmaya başlıyor.Yankı yapıyorya hoşuna gidiyor.Artık iyice sokakçı oldu.Kapının önüne gidip atta,atta diyor.Nazar değmesin anneci baya.Ben mutfakta yemek yapıyorum o da peşimde.Karıştırmadık çekmece kalmıyor:)Odasında çekmeceleri karıştırıp içindekileri yere atıyor.Bazen de elindeki bir şeyi çekmeceye saklıyor.Yemeğinii yedirirken doyunca çok mutlu oluyor,öperek beni ödüllendiriyor:)Artık saçım,yanağım,çorba,yemek:)Ne bileyim,hiç oturmuyorum evde herşey onun için.Uykusuzum,yorgunum ama mutluyum.Allah sizede nasip edecek inşallah.Hayırlısı olsun,gönlünüze göre olsun herşey.Allah herkesin evladını nazardan korusun kendine bağışlasın.

Amin canım ne güzel anlatmışsın harika inşallah bizlerde o güzel duyguları yaşarız. oğluşunu bemim yerime öp mutluluğunuz daim olsun..

Zamancım çok güzelmiş..

eşime mail atmıştım bir zamanlar bunu ordan aklıma geldi sizlerlede paylaşmak istedim
bacılar izleyin hiç pişman olmazsınız
bugün aşk duygularım depreşti bulabilirsem birde musa eroğlundan bir parça var onuda paylaşırım
akşama kadar pamuk gibi oluruz :)

musa eroğlunun parçasınıda buldum :)
http://www.youtube.com/watch?v=Z7mSobaeVRo

bu parçayıda çok severim

son olarak birde frid farjad dan bir parça ekleyim bunada bayılırım çok güzel çalar zaten keman da dünya çapında bir numaradır persi bir sanatçı dır

http://www.youtube.com/watch?v=GdSaXyaR138

Son düzenleme:
Topiginiz cok guzel, inanin okurken icim cosuyor.
Kuzeniminde bu sekilde melegi oldu.
Bence sizler dogurandan daha annesiniz.( dogurmak kelimesimi kullanmak istemiyorum ama duygularimi ifade etmeye calisiyorum, kusura bakmayin)
Helede size ihtiyaci olan minik elleri tuttugunuz icin sizlere hayranim.
Ben cocuklarimla ilgilenirken inanin o kadar ozveride bulunuyorumki ama yinede sizleri daha ozverili buluyorum
Rabbim hicbirimizi evladindan ayirmasin, anali babaki buyutun insaallah, eminim cocuklariniz cok sansli. Bende bunun bir imtihan oldugunu ve anne-baba ve evladin bu vesileyle bulustugunu dusunuyorum ve isin biyolojik kismi hic aklima gelmiyor. Bir cogunun cocugu kendisine benziyor zaten, kuzeniminkide anne babasina cok benziyor ve biz onun sulalemize ugurlu geldigini dunuyoruz cok da seviyoruz.
Kuzularinizi opuyorum, kavusanlara hayirli olsun, bekleyenlerinde bir an once kavusmasini diliyorum.

merhaba canlar
bende yine uzun zamandan beri giremiyorum.çünki çok yoğunum gerçekten çok yoğunum hele şimdi işde başladı sormayın gitsin.çok güzel haberler var topikete hepsini ağlayarak okuyorum içim coşuyor oğluma kavuşma anını tekrar yaşıyorum gidip oğluma sarılıp sarılıp şükrediyorum Rabbime.lee26 kardeşim davanız bitmiş hayırlı uğurlu olsun Allah sizi hiç ayırmasın. benimde aralıkta dava açma hakkım olacak heyecanla bu sürecin gecmesini bekliyorum.sizin dava ne kadar sürdü ne gibi işlemler oldu biraz bahsedermisn?
benim oğlum büyüdü.bu hafta traş ettirdik hafif amerikan yaptırdık çok yakışıklı oldu.ben bu yakışıklıya o kadar zor yemek yediriyorum ki.o bi kaşık yesin diye yapmadığımız kalmıyor.bu akşam babasıyla karşısında halay bile çektik.o kıkırdarken ben bi kaşık yedirebildim.

biz kavuştuk mu, işkence çekmeye mi başladık bilmiyorum.. hem mutluyuz, hem kahroluyoruz akşamları..
bu sabah ve öğleden sonra yine yurttaydık. sabah yalnız gittim ben, eşim işteydi. kuzum beni görünce tanıdı, ama şaşkın ifade silinmedi yüzünden.. kucağıma alıp bahçede gezerken ba-ba-ba-ba diye aranmaya başladı.. baba işte tatlım, öğleden sonra gelicek falan dedim, anlar gibi baktı.. sonra diğer çocuklarla birlikte oyuna daldık. bugün tüm düzenlerini alt üst ettik çocukların. dışarıdan birinin onlardan birine ilgi göstermesi çok değişik bir şey onlar için. dikkat çekmek için yapmayacakları yok.. 8 tane çocuğum vardı sanki bugün. hepsini bol bol sevdim. kızımı kucağıma aldımsa o inince başka birini daha alıp mıncıkladım..
bakıcılar gerçekten çok ilgileniyorlar. çocukların üstü başı, kendileri, tertemiz. bakıyorum tatlı dille hitap ediyorlar, sevgi sözcükleri kullanıyorlar.. sohbet ettim gerçekten seviyorlar çocukları.. ama sonuçta işlerini yapıyorlar.. o kadar aç ki ordaki minikler sevgiye.. travmadan travmaya koşturuyoruz sanki..
akşamüstü eşimle birlikte yeniden gittik.. bizimki babayı görünce bir sevinsin, bir sevinsin.. kucakta kıkırdamalar, baba diye seslenmeler.. aslında anne demeyi biliyormuş bakıcı annelerden dolayı.. diğer 7 çocuk bana anne dedi de benim inatçı kızım yanılıp demedi ya :)) ama bir bakışları var bana, öperken boynunu uzatışı daha fazla öpmemi bekleyişi var, anne nerde dediklerinde kucağıma atlayışı var, dünyalara bedel... hepiniz yaşayın bunu, dileğim bu..

kedicik, evet haftasonu da izin verdiler gitmemize.. zaten bütün bakıcılarla tanıştım iki gün içinde sabah-akşam gittiğim için tüm vardiyalar tanıdı bizi..
herşey çok güzel de, dışarı çıkamamak, eve onsuz dönmek koyuyor insana.. nelere sabrettik, bu da geçer diyorum..
kendimizi odasını hazırlamaya vurduk. daha önce öyle kullanmadığım eşyaları, çamaşırları falan savurduğum bir odam vardı.. belki misafir geleceğinde toparlanırdı.. şimdi evimiz büyüdü sanki.. bir odamız daha oldu.. gidip gelip bakmaktan keyif aldığım bir oda... çok merak ediyorum eve geldiğinde, odasına girdiğinde tepkisi ne olacak diye...

öncelikle bizlere güzel dileklerde bulunan mutluluğumu paylaşan arkadaşlarıma ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. rabbim bize yaşattığı bu güzel duyguyu sizlerede yaşatır inşallah:) hepinize ayrı ayrı yazmak isterdim ama o kadar yoğun oluyorum ki kusuruma bakmazsınız sanırım....5059 gözün aydın meleğine kavuşmuşsun.allah sağlıkla mutlulukla dolu birliktelik yaşatsın size. eflatuna sanada tekrar gözün aydın olsun diyorum.meleğinle hep bir arada mutlu yaşayın:) darısı yavrularını bekleyen annelerimize olsun. otuznisan 1.sıradaymışsın inşallah doğumun sonuçlanır yakında bebeğinin haberini verirsin bizlere:)
mahkeme sürecimizi merak eden arkadaşlarım çocuklarınıza kavuştuğunuz tarihten 1 yılı doldurmanız halinde kurumu arıyor ve 1 yılı doldurduğunuzu söylüyorsunuz.onlarda sizlere mahkemeye başvurmanızla ilgili sizleri kuruma çağırıyor ve gereken evrakları yapmanız gerekenleri söylüyorlar.sonra mahkemeye dilekçenizi veriyorsunuz.bu arada bir miktarda mahkeme için para yatırıyorsunuz biz 250 tl yatırdık.daha sonra size mahkemeden kağıt geliyor.bize 15 gün içinde geldi.o kâğıtta sizlerden istenilen evraklar yazıyor.korkmayın bunların bir çoğu elinizde dosyanızda olan evraklar.karakola gidiyorsunuz mal ve adres beyanında bulunuyorsunuz.aynı zamanda kurumada mahkemeden kağıt gidiyor.onlardanda evraklar istiyorlar.bu arada kurumla irtibat içerisinde olun..istenilen evraklar yerine getirildikten sonra.mahkeme tarihinizle ilgili tebligat geliyor.bizim uzun sürmedi.adli tatil araya girdiği içi 2-2.5 ay gibi sürede mahkememiz oldu.mahkeme tarihinde yanınızda mutlaka 2 tane şahit bulundurun bu akraba veya arkadaşınız komşunuz olabilir.onlara sizleri tanıyıp tanımadıkları ,süresi ve çocuklarla uyumunuz hakkında sorular soruluyor. bizim mahkemede kızımı kimseye bırakamadığımızdan yanımızdaydı ve ortamdan ürktüğü için kucağımdan hiç ayrılmamıştı.oğlum okuldaydı.hakim kızımla bizi görünce söz söylemeye gerek yok prenses annesinin kucağından hiç ayrılmıyor dedi:)
şimdi 15 gün sonra kararın çıkmasını bekliyoruz.kararı alınca çocuklarımızın kimlikleri çıkarılacak.bunun için ayrıca mahkemeye gerek kalmıyor.darısı sizlere olsun inşallah:)

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ANNELERİMİZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİH[/td]
[td]MELEĞİ[/td]

[/tr]
[tr]

[td]Herdemk[/td]
[td]03.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]08.2012[/td]

[/tr]
[tr]

[td]pare55[/td]
[td][/td]
[td]Samsun Erkek[/td]
[td]11.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esma16[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]12.2012[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Malibu52[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]03.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]destina0706[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gerçek19[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Çorum Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fillo[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]04.2013[/td]

[/tr]
[tr]

[td]cvcv[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Edirne Kız-Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]gcs[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eskrymar[/td]
[td][/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]DamlaUmut[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]İstanbul Erkek[/td]
[td]07.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]gamzeli77[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İstanbul Rıza-Kız[/td]
[td]08.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]hayalimmm84[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]LVNY[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]5059[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013 [/td]
[/tr]
[tr]

[td]EflatunA[/td]
[td]07.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]09.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ANNE ADAYIMIZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİHİ[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Otuznisan[/td]
[td]10.2011[/td]
[td]Adana Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Betus11[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Kız-Erkek(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gazıduz[/td]
[td][/td]
[td]Mersin [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hasel06[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Ankara Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]effsa[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Denizli Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]limony[/td]
[td]11.2012[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]minapia[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Antalya Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]fionatheprincess[/td]
[td]11.2012[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]zaman[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tu_runcu[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]ndmysmn[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]Düzce Ter-Rıza Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]kedicik2[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]eslu[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Hazan72[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Düzce Terk-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pozitif29[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Ankara Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cansunida[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]İstanbul Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sedenaz[/td]
[td]04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]umutirem[/td]
[td]04.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]babiesrus[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]İstanbul-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]nisra[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]BLUDENİZ[/td]
[td]06.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Kardelengül[/td]
[td]07.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]sude_cisem[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Hazancım hafta içi hastaden rapor çıkarıcam sizin işlemleriniz kaç günde bitti. Yardımcı olursan memnun olurum..

Mutluluğunuz daim olsun bilgiler için teşekkür ederiz canım evet benim sancılarım da bitmek bilmedi bir doğursaydım hayırlısıyla

ndmysmn cnm .biz cuma günü başvurmuştuk .ogün tahlilleri, psikoloji testini verdik bütün doktorlarda muayenemizi olduk.pazartesii psikoloji testini aldık .diger tahlil sonuclarınıda aldık..bütün muayeneler bitince pazartesi teslim ettim saglık raporunu veren kuruma.. salı kuruma girdik.ogünde raporumuz onaylandı ...saat 4 gibi gelin alın dediler .eşim gitti aldı ..

İnşallah bir an önce bebeğine kavuşursun...SEVGİLER...

Esmacim valla beni cok guldurdun, Allah da seni guldursun, halay he :))) Desene zor gunler bekliyor bizi :)) cok opuyorum, sevgiler.

Yine aglattin sen beni. Ben de cok mu sulugoz oldum nedir? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…