Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

Canım bilgilerin için teşekkür ederim. İnşallah bende biran önce bitirip veririm

Canım bilgilerin için teşekkür ederim. İnşallah bende biran önce bitirip veririm

rica ederim ..bu arada 400 tl ye yakın para aldılar .bütün muayeneler tahliller için...psikoloji testi valla en sinir oldugumuz durumdu :)))
3 saatte 600 soruyu cevaplamak pek kolay olmadı

rica ederim ..bu arada 400 tl ye yakın para aldılar .bütün muayeneler tahliller için...psikoloji testi valla en sinir oldugumuz durumdu :)))

Ya canım öyle bişey söyledin ki duraksadım.. 600 soru bunu eşime söylememem lazım gitdiğinde süpriz olsun :)) Ben daha önce geldiğin yerde sağlık raporu çıkardım ordaki kurum intaniye, psikiyatri, verem savaştan burdaki kurumda onu kabul etmedi heyet raporu istiyor. Daha öncede 400 tl ye yakın para verdim. İşin sonunda kızıma kavuşmak var sabır diyorum...

bide diyorlarki kopya cekmeyin .eger cevaplar aynı olursa baştan yapmak zorunda kalırsınız:26:hastane dışına çıkmak kesinlikle yasak o soruları cevaplarken .üst katta salon var orda yapacaksınız testi diyorlar.eşimde aynı ne sinirlendi abooooo....süpriz olmuştu ikimiz içinde.eşim kıza kıza yaptı ama bide bana sor.aman gülüm yapma etme eyleme bah sonuna geldik işin falan :)))sonunda yavrumuza kavuşacagız derken şükür atlattık testi...

Son düzenleme:

Çoook güldüm ben eşimi düşünemiyorum.. :)))) Kızımın elbiselerinden birini yanımda götürim. Eşimi sakinleştirme yöntemi olabilir.

Anlaşılan bizi çok zor bir görevler bekliyor olsun biz bunada razıyız öyle değil mi arkadaşlar allahın izniyle bunlarında üstesinden geleceğiz eşimle konuştum allah büyük yaparız elimizden geleni bu testler bizi yıldıramaz dedi onada burdan edindiğim bilgileri aktarıyorum ve hep yaparız yeterki yavrumuza kavuşalım diyor ben ona o bana morel veriyor allahım çok aşık bir kocam var tek eksik [kızveya erkek] bebek farketmez allahım hangisini yazmışsa anlımıza artık nasip sabır arkadaşlar yarın bambaşka güzel bir gün olacak inanıyorum bebişlerine kavuşan anneler lütfen vakit bulunca yazın bize çünkü morel oluyor unutmadan hayata arada gülümseyın olur mu

canım çok güzel morel veriyorsun. Ben eşime 600 soru var deyince ( oooo ne ) niye cevap verdi iyi güldüm valla, işin sonunda yavrularımıza kavuşmak var. Allah ım herkes için herşeyin hayırlısını versin

Kızlar o kadar zor degil, dogru yanlış testi. Orada yazan durumlar sizin icin gecerli mi degil mi yani. Zor degil ama surpriz olan kısmı biraz içeriği. Bunlar da hayatta birer tecrube dedik biz de. Bir de sabir testi oluyor tabi yuzlerce soru, ben de burdan okudugumda cok korkmustum ama gule oynaya yaptık.

Herkese hayırlı akşamlar ..Ben geldim.Çok okuyamadım sayfaları ne kadar ilerlemiş maşallah.Bebeğine kavuşan arkadaşlar varsa onları kutluyor mutluluklar diliyorum.Yeni katılan bayağı arkadaşlar olmuş onlara da hoş gelmişler diyorum.
Bizim tayinimiz çıktı ve şehir değişikliği yaptık.Ailelerimizin bulunduğu şehire geldik.Burada artık konu komşu bilmiyor ya daha rahatız.
Kızım emeklemeye başladı.Arada bazı kelimler çıkarıyor ama en belirgini korkunç ses tonuyla öööccccccccüüüüüü diyor.Ben de ağızının içini salyalarına kadar öpüyorum.Sabahları yatağımıza alıyoruz kızım ortada biz uyurken saçımı tutam tutam yoluyor.Arkamı dönüyorum bana dön diye bulüzumdan saçımdaniyice asılıyor.Mecbur tekrar yüzümü dönüyorum.Bu sefer ağızını açarak yüzüme bir abanıyor.Benimyüz sırılsıklam sanırım öpüyor cimcimem.Yani sabah yüz yıkamama gerek kalmıyor anlayacağınız.

benim kızım bana 1.5 aylık gelmişti eski arkadaşlar bilir şimdi 7 aylık olduk.Vay be ...beklerken 1 gün geçmezken şimdi sanki aylar su gibi akıyor.İmkansız zannettiğin kabus dolu beklemeleri unutup gidiyorsun.Sanki hep o sizinleymiş siz hiç imtihandan geçmemiş gibi
oluyor.
Bekleyen arkadaşlar inanın bu sıkıntılı günlerinizi unutacaksınız.Sadece epey bir sabır gerek sonu selamet inşallah...

Kızlar şaka maka topiğimizde 1000 sayfayı geçtik. Özellikle yavrularına kavuşmuş anneleri heyecanla bekliyoruz :)

Hosgeldin Destina :) kızın ne cabuk büyümüş maşallah :)

600 soru olunca tedirgin oldum açıklamalarınız rahatlattı, teşekkür ederim.

Hoşgeldin arkadaşım ne güzel anlatmışsın inşallah bizlerde biran önce yaşarız o güzel duyguları

sorular zor degil... ndmysmn tedirgin olma cnmm ... 600 soruyu cevaplamak zor dedim ..zaman olarak cevapla cevapla bitmiyo anlamında.biz hiçde güle eglenede yapmadık soruları .10.da sordugu sorunun aynısını 150.de hatta 350 de tekrar sorması enterasandı

Son düzenleme:

Çoook güldüm ben eşimi düşünemiyorum.. :)))) Kızımın elbiselerinden birini yanımda götürim. Eşimi sakinleştirme yöntemi olabilir.

tam 566 soru var o testte :))) bizi kısa bir görüşmeden sonra aynı odada teste aldılar. 1,5 saatte falan bitti.. 200lü sorulardan sonra koptuk. eşim başladı, sorulara yorumlar yapmaya, başladık gülmeye.. o kadar çok soru var ki döne döne sorulan.. gülmeye başladık halimize..her halde yan odadaki psikolog bizim gülüşlerinizi duymuş olacak ki, kapıyı açıp baktı içeri, yaramaz öğrenciler gibi hemen susup toparlandık :)))
ben iş için birkaç kez benzer testleri yanıtlamıştım.. eşim ilk kez yaptı böyle bir şeyi. başka bir şey için bir daha yapacağını sanmıyorum.. hep çocuğumuz için katlanacağız dedim ben ona.. işe yaradı..
biz de devlet hastanesinde 400tl'ye yakın ücret ödedik.. engelli raporu almaya gelenler dahil sgklı olan herkesten ücret alınmasını tuhaf karşılamıştım.. bir de hepsini bir kerede almıyorlar. muayene ücreti ayrı, testler istendikçe ayrı, göğüs filmi istenince ayrı, psikoloğun yaptığı test için ayrı gidilip ücret ödeniyor. artık veznedarla da ahbap olmuştuk :)) gerçi yardımını da gördük adamcağızın. doktorların yoğun olmadıkları saatleri söyleyip işimizi kolaylaştırmıştı..

Yine aglattin sen beni. Ben de cok mu sulugoz oldum nedir? :)

ah be kedicik.. dün akşam biz de ağlıyorduk evde zaten.. yurda gidiyoruz kuzum gelene kadar ağlıyoruz, dönüyoruz yalnız döndük diye ağlıyoruz.. bugünü hiç yazmayayım.. kuzumuz artık anne-baba geldi hadi aşağı inelim dendiğinde hemen görevlilerin kucağına atlıyormuş. yeni işe başlayan bir görevli normalde beni tanımıyor, çok yaklaşmaz bana sizin geldiğinizi söyleyince hemen atladı kucağıma dedi.. eğlenceli bir gün yaşadık..kahkahalarla güldük durduk. bir ara güvenlik ne yapıyoruz da bu kadar gülüyoruz diye oyun odasına geldi, o da güldü halimize.. el çırpıp ayaklarımızı yere vurmak çok hoşumuza gitti; güldük, güldük.. gideceğimiz zaman bir mahzunlaştı, ama biz yarın yine geleceğiz dedik, sonra seni de alıp eve gideceğiz dedik, hep tekrarlıyoruz zaten bunu, el sallayıp öpücük verip vedalaştı bizimle..

yarın gidiyoruz evrak işlerini yapmaya.. salıya biter demişlerdi.. ben koşturmaya razıyım..bir mucize olsa da yarın bitiverse...

Merhabalaaarrr... Hoşgeldin nerelerdeydiniz diye merak ediyordum yoğunmuşsunuz meğer.Ara sıra hayatınızdan kesitler yaz da bize de umut olsun emi arkadaşım...Sağlıkla mutlulukla büyüt evlatlarını...Darısı da bizlere olsun...

bizimde ayın 7sinde olucak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…