ndmysmn cnm .biz cuma günü başvurmuştuk .ogün tahlilleri, psikoloji testini verdik bütün doktorlarda muayenemizi olduk.pazartesii psikoloji testini aldık .diger tahlil sonuclarınıda aldık..bütün muayeneler bitince pazartesi teslim ettim saglık raporunu veren kuruma.. salı kuruma girdik.ogünde raporumuz onaylandı ...saat 4 gibi gelin alın dediler .eşim gitti aldı ..
Canım bilgilerin için teşekkür ederim. İnşallah bende biran önce bitirip veririm
rica ederim ..bu arada 400 tl ye yakın para aldılar .bütün muayeneler tahliller için...psikoloji testi valla en sinir oldugumuz durumdu :)))
3 saatte 600 soruyu cevaplamak pek kolay olmadı
Ya canım öyle bişey söyledin ki duraksadım.. 600 soru bunu eşime söylememem lazım gitdiğinde süpriz olsun :)) Ben daha önce geldiğin yerde sağlık raporu çıkardım ordaki kurum intaniye, psikiyatri, verem savaştan burdaki kurumda onu kabul etmedi heyet raporu istiyor. Daha öncede 400 tl ye yakın para verdim. İşin sonunda kızıma kavuşmak var sabır diyorum...
bide diyorlarki kopya cekmeyin .eger cevaplar aynı olursa baştan yapmak zorunda kalırsınız:26:hastane dışına çıkmak kesinlikle yasak o soruları cevaplarken .üst katta salon var orda yapacaksınız testi diyorlar.eşimde aynı ne sinirlendi abooooo....süpriz olmuştu ikimiz içinde.eşim kıza kıza yaptı ama bide bana sor.aman gülüm yapma etme eyleme bah sonuna geldik işin falan :)))sonunda yavrumuza kavuşacagız derken şükür atlattık testi...
Anlaşılan bizi çok zor bir görevler bekliyor olsun biz bunada razıyız öyle değil mi arkadaşlar allahın izniyle bunlarında üstesinden geleceğiz eşimle konuştum allah büyük yaparız elimizden geleni bu testler bizi yıldıramaz dedi onada burdan edindiğim bilgileri aktarıyorum ve hep yaparız yeterki yavrumuza kavuşalım diyor ben ona o bana morel veriyor allahım çok aşık bir kocam var tek eksik [kızveya erkek] bebek farketmez allahım hangisini yazmışsa anlımıza artık nasip sabır arkadaşlar yarın bambaşka güzel bir gün olacak inanıyorum bebişlerine kavuşan anneler lütfen vakit bulunca yazın bize çünkü morel oluyor unutmadan hayata arada gülümseyın olur mu
Anlaşılan bizi çok zor bir görevler bekliyor olsun biz bunada razıyız öyle değil mi arkadaşlar allahın izniyle bunlarında üstesinden geleceğiz eşimle konuştum allah büyük yaparız elimizden geleni bu testler bizi yıldıramaz dedi onada burdan edindiğim bilgileri aktarıyorum ve hep yaparız yeterki yavrumuza kavuşalım diyor ben ona o bana morel veriyor allahım çok aşık bir kocam var tek eksik [kızveya erkek] bebek farketmez allahım hangisini yazmışsa anlımıza artık nasip sabır arkadaşlar yarın bambaşka güzel bir gün olacak inanıyorum bebişlerine kavuşan anneler lütfen vakit bulunca yazın bize çünkü morel oluyor unutmadan hayata arada gülümseyın olur mu
Herkese hayırlı akşamlar ..Ben geldim.Çok okuyamadım sayfaları ne kadar ilerlemiş maşallah.Bebeğine kavuşan arkadaşlar varsa onları kutluyor mutluluklar diliyorum.Yeni katılan bayağı arkadaşlar olmuş onlara da hoş gelmişler diyorum.
Bizim tayinimiz çıktı ve şehir değişikliği yaptık.Ailelerimizin bulunduğu şehire geldik.Burada artık konu komşu bilmiyor ya daha rahatız.
Kızım emeklemeye başladı.Arada bazı kelimler çıkarıyor ama en belirgini korkunç ses tonuyla öööccccccccüüüüüü diyor.Ben de ağızının içini salyalarına kadar öpüyorum.Sabahları yatağımıza alıyoruz kızım ortada biz uyurken saçımı tutam tutam yoluyor.Arkamı dönüyorum bana dön diye bulüzumdan saçımdaniyice asılıyor.Mecbur tekrar yüzümü dönüyorum.Bu sefer ağızını açarak yüzüme bir abanıyor.Benimyüz sırılsıklam sanırım öpüyor cimcimem.Yani sabah yüz yıkamama gerek kalmıyor anlayacağınız.
benim kızım bana 1.5 aylık gelmişti eski arkadaşlar bilir şimdi 7 aylık olduk.Vay be ...beklerken 1 gün geçmezken şimdi sanki aylar su gibi akıyor.İmkansız zannettiğin kabus dolu beklemeleri unutup gidiyorsun.Sanki hep o sizinleymiş siz hiç imtihandan geçmemiş gibi
oluyor.
Bekleyen arkadaşlar inanın bu sıkıntılı günlerinizi unutacaksınız.Sadece epey bir sabır gerek sonu selamet inşallah...
Kızlar o kadar zor degil, dogru yanlış testi. Orada yazan durumlar sizin icin gecerli mi degil mi yani. Zor degil ama surpriz olan kısmı biraz içeriği. Bunlar da hayatta birer tecrube dedik biz de. Bir de sabir testi oluyor tabi yuzlerce soru, ben de burdan okudugumda cok korkmustum ama gule oynaya yaptık.
Herkese hayırlı akşamlar ..Ben geldim.Çok okuyamadım sayfaları ne kadar ilerlemiş maşallah.Bebeğine kavuşan arkadaşlar varsa onları kutluyor mutluluklar diliyorum.Yeni katılan bayağı arkadaşlar olmuş onlara da hoş gelmişler diyorum.
Bizim tayinimiz çıktı ve şehir değişikliği yaptık.Ailelerimizin bulunduğu şehire geldik.Burada artık konu komşu bilmiyor ya daha rahatız.
Kızım emeklemeye başladı.Arada bazı kelimler çıkarıyor ama en belirgini korkunç ses tonuyla öööccccccccüüüüüü diyor.Ben de ağızının içini salyalarına kadar öpüyorum.Sabahları yatağımıza alıyoruz kızım ortada biz uyurken saçımı tutam tutam yoluyor.Arkamı dönüyorum bana dön diye bulüzumdan saçımdaniyice asılıyor.Mecbur tekrar yüzümü dönüyorum.Bu sefer ağızını açarak yüzüme bir abanıyor.Benimyüz sırılsıklam sanırım öpüyor cimcimem.Yani sabah yüz yıkamama gerek kalmıyor anlayacağınız.
benim kızım bana 1.5 aylık gelmişti eski arkadaşlar bilir şimdi 7 aylık olduk.Vay be ...beklerken 1 gün geçmezken şimdi sanki aylar su gibi akıyor.İmkansız zannettiğin kabus dolu beklemeleri unutup gidiyorsun.Sanki hep o sizinleymiş siz hiç imtihandan geçmemiş gibi
oluyor.
Bekleyen arkadaşlar inanın bu sıkıntılı günlerinizi unutacaksınız.Sadece epey bir sabır gerek sonu selamet inşallah...
rica ederim ..bu arada 400 tl ye yakın para aldılar .bütün muayeneler tahliller için...psikoloji testi valla en sinir oldugumuz durumdu :)))
3 saatte 600 soruyu cevaplamak pek kolay olmadı
Çoook güldüm ben eşimi düşünemiyorum.. :)))) Kızımın elbiselerinden birini yanımda götürim. Eşimi sakinleştirme yöntemi olabilir.
Yine aglattin sen beni. Ben de cok mu sulugoz oldum nedir? :)
Merhabalaaarrr... Hoşgeldin nerelerdeydiniz diye merak ediyordum yoğunmuşsunuz meğer.Ara sıra hayatınızdan kesitler yaz da bize de umut olsun emi arkadaşım...Sağlıkla mutlulukla büyüt evlatlarını...Darısı da bizlere olsun...Herkese hayırlı akşamlar ..Ben geldim.Çok okuyamadım sayfaları ne kadar ilerlemiş maşallah.Bebeğine kavuşan arkadaşlar varsa onları kutluyor mutluluklar diliyorum.Yeni katılan bayağı arkadaşlar olmuş onlara da hoş gelmişler diyorum.
oluyor.
sorular zor degil... ndmysmn tedirgin olma cnmm ... 600 soruyu cevaplamak zor dedim ..zaman olarak cevapla cevapla bitmiyo anlamında.biz hiçde güle eglenede yapmadık soruları .10.da sordugu sorunun aynısını 150.de hatta 350 de tekrar sorması enterasandı
bizimde ayın 7sinde olucak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?