Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
güğnaydın kızlar güzel bir hftaya başlayoruz allahın izniyle bu hfta veya diğer hftaya evziyaretim olur artık gibi bir his var çünkü memur geçen hfta başladı mayıs takilere ve biz 9 ,10 gibi gtmiştik ay artık bi gelseler hayırlısıyla şimden heyecanlıyım

herkese günaydın bugün uzmanımız referans verdiğimiz komşumu aramış şok olmuş kadın nasıl ağlıyor sabah sabah o anlatıyor ben ağlıyorum ne kadar zormuş kızlar ya herşeyin hayırlısı olsun allh bekleyenlere sabır versin bol bol ihtiyacımız var böyle bir adım bir adım yaklaşmak insanın ayaklarını yerden kesiyor sanki üç gün önce sırayı öğrendim bugün bunu sanki üç gündür ayaklarım yere basmıyor kalbim ağzımda dolaşıyorum heran geliverecekmiş gibi heran arayacaklarmış gibi hisisediyorum

Canım inşallah biran önce biter benimde ev ziyaretim olcak ama ben tecrübeliyim hayirlisiyla bütün islemlerimiz biterde evlatlarimiza kavuşalim

Tatlım çok sevindim Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin güzel haberlerini bekliyoruz

Herkese Merhaba,

Çok uzun süredir giremedim arkadaşlar, sayfaları biraz okumaya çalıştım tabii. Bu arada ev taşıdık, kardeşim evlendi, babam rahatsızlandı derken aradan aylar geçti. Şimdi herşey yolunda.

Bebeklerine kavuşan anneler için çooook sevindim. Sağlıkla büyütün arkadaşlar,
Bebek bekleyen yeni arkadaşlarda katılmış, onlarada hoşgeldiniz diyorum biran önce burdaki tüüüm arkadaşlarla beraber bebeklerinize kavuşursunuz inşallah. Topiği açınca hemen Otuznisan ve 5059'a baktım. Diğer arkadaşlar yanlış anlamayın sırada üstte oldukları ve çok bekledikleri için :). Biran önce gelsin bebişler inşallah.

Bende iyiyim bu arada 1 ayım kaldı. Taşınma düğün derken aylar geldi geçti. Geri sayım başladı tabii, hazırlıkları tamamlıyorum bu arada. Artık heycanlanmaya başladım tabii sizinle paylaşmak istedim. Çok şey paylaştık burada nede olsa. Doğuma kadar daha sık girmeye çalışacağım. 1 ay sonra çok zor çünkü. Bu arada adres değişikliği için kurumu aradım ve hamileliğimi anlattım. Sağolsunlar çok sevindiler. Bir ara gelin görüşelim dediler, 2 bebek çok zor olacak, kaliteli vakit geçiremessiniz dediler. Çok üzüldüm tabii anlatamam.
İkisininde aynı ilgiye ihtiyacı var dediler, bir ara gideceğiz bakalım. Başvurumuzu yeniden değerlendireceklermiş. Sanırım gelir düzeyi, falan yeniden inceleyecekler. Bakalım ne olacak. İşte böyle arkadaşlar. Tabii büyükler anneler , babalar çok zor olacak senin için diyor . Çok uzun yazdım çoktan yazmadığım için.

Şimdilik hoşçakalın arkadaşlar,

Sevgiler,

Herkese hayirli bir hafta diliyorum insallah bu hafta cok mutlu oluruz guzel haberler aliriz annelerimiz yavrularina kavusur buraz once uzmanimizla gorustuk raporu bitmis carsambaya randevu verdi gorusme icin cok heyecanliyim dua edinde hayirlisiyla bu gorusmeyide gecelim onayimizi alalim allah yardim etsin artik sirami ogrenmek istiyorum

sevgili limony hamileliğinin güzel geçmesine çok sevindim az kalmış canım artık allahım hayırlısıyla sağlıklı sıhatli doğum nasip etsin kucağın dolsun mutluluğunuz daim olsun her zaman

umutirem gözün aydın inşallah görüşmeniz çok ama çok güzel geçer hiç heyecan yapma bence öncekiler gibi buda sohbet havasında geçecek inşallah dualarım seninle

nasil da sabirla bekliyor di mi.. aglayip mizirdanip huysuzluk yapmiyor.. ben de gelicem diye aglamiyor.. bana bu da cok dokunuyor işte.. hayat bu cocuklari cok kucuk yasta olgunlastiriyor..

Canim hic üzülme.. sana hayirlisiyla bir evlat nasip edecek Allah insallah.. baksana burada da sırada bekleyen bir sürü anne adayi var.. İleride istersen tekrar siraya girer, bu sekilde de bir evlat sahibi daha olursun.. öteki türlü gercekten cok yipranirsin.. ama simdi bunu da düsünüp üzülme, hersey nasil olsa en güzel sekliyle halloluyor..

Keşke sırada bekleyen tüm anneler forumumuza gelse, hep birlikte gelişmeleri takip etsek.. bizler daha üst siralarda degiliz, önümüzde baska aileler var ama keske onlar da burada olsa da onlarin da mutluluguna ortak olsak.. oyle geldi icimden..

Çok haklısın arkadaşım teşekkürler, uzmanımızda telefonda dediki sakın üzülmeyin emin olun sizden sonraki aile çok sevinecek sırası atlayacak çünkü dedi. Bütün ailelerin sırası kayacak. Allah'ın işi işte.

Sevgiler,

Canım çok güzel olurdu ama bence çoğu bu formu bilmiyor bende tesadüfen buldum iyiki varsınız

EflatunA yazdıklarını hayranlıkla okuyorum yaşadıklarını çok güzel ifade ediyorsun hele kızının babasını sormasi eşimi duygulandirdi bizlere sabir kaynağı oluyorsunuz yavrunla mutluluklar dilerim canım

Bende burayı tesadüfen buldum çok güzel oluyor sizlerle dertleşmek iyi geliyor sizleri çok seviyorum arkadaşlar

Topik sessiz güzel haber alan yok mu eflatunA yaşadıklarını okumayı sabırsızlıkla bekliyorum arkadaşım

Bende burayı tesadüfen buldum çok güzel oluyor sizlerle dertleşmek iyi geliyor sizleri çok seviyorum arkadaşlar

Acikcasi ben tup bebek denemeleri esnasinda bu konuyu arastırmaya baslamistim. Baslar baslamaz da bu foruma rastladim. Okuduklarım kararimi güclendirdi, beni daha fazla heveslendirdi. Simdi yavrusuna kavusanlarin hikayelerini en basindan takip ettim, onlarla sevinip onlarla uzuldum. Bence cok faydali, hem dedigim sebepten, yasayanlarin tecrubeleri bambaska oluyor. Hem de güzel dostluklar kuruluyor.
Bugun yogun ve stresli bir gun gecirdim işte. Eve gelince dedim ki keske bebek olsaydi şimdi evde, herseyi unuttururdu bana.

Kızlar ben de bu esnada her buldugum firsatta bebek beslenmesi, uykusu, biberon markalari, park yatak cesitleri, bebek telsizleri ne bulsam arastiriyorum. O kadar cok konu var ki bilinmesi gereken ve alinmasi gereken, vakti geldiginde hazirliksiz yakalanmayayim diye. Mesela biberon icin steril aleti cok sart mi merak ediyorum. Bir de eskiden bebek telsizi cok modaydi ama sanki eskisi kadar kullanilmiyor artik. Ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…