biz kavuştuk mu, işkence çekmeye mi başladık bilmiyorum.. hem mutluyuz, hem kahroluyoruz akşamları..
bu sabah ve öğleden sonra yine yurttaydık. sabah yalnız gittim ben, eşim işteydi. kuzum beni görünce tanıdı, ama şaşkın ifade silinmedi yüzünden.. kucağıma alıp bahçede gezerken ba-ba-ba-ba diye aranmaya başladı.. baba işte tatlım, öğleden sonra gelicek falan dedim, anlar gibi baktı.. sonra diğer çocuklarla birlikte oyuna daldık. bugün tüm düzenlerini alt üst ettik çocukların. dışarıdan birinin onlardan birine ilgi göstermesi çok değişik bir şey onlar için. dikkat çekmek için yapmayacakları yok.. 8 tane çocuğum vardı sanki bugün. hepsini bol bol sevdim. kızımı kucağıma aldımsa o inince başka birini daha alıp mıncıkladım..
bakıcılar gerçekten çok ilgileniyorlar. çocukların üstü başı, kendileri, tertemiz. bakıyorum tatlı dille hitap ediyorlar, sevgi sözcükleri kullanıyorlar.. sohbet ettim gerçekten seviyorlar çocukları.. ama sonuçta işlerini yapıyorlar.. o kadar aç ki ordaki minikler sevgiye.. travmadan travmaya koşturuyoruz sanki..
akşamüstü eşimle birlikte yeniden gittik.. bizimki babayı görünce bir sevinsin, bir sevinsin.. kucakta kıkırdamalar, baba diye seslenmeler.. aslında anne demeyi biliyormuş bakıcı annelerden dolayı.. diğer 7 çocuk bana anne dedi de benim inatçı kızım yanılıp demedi ya :)) ama bir bakışları var bana, öperken boynunu uzatışı daha fazla öpmemi bekleyişi var, anne nerde dediklerinde kucağıma atlayışı var, dünyalara bedel... hepiniz yaşayın bunu, dileğim bu..
canım hayırlı olsun evladın :) gözün aydın olsun:) allah hiç ayırmasın sizleri.bizler için yazdığın güzel hislerin içinde teşekkürler. seni çok iyi anlıyorum...çocuklarımıza kavuşmuşken onlara ilk günlerde oğlum bize alışsın diye saatlik görüşmeler...kızım yaklaşık 2 yaşındaydı...oğlum 5.5 -6 yaşlarında ...onlardan ayrılmak çok ağrımıza gidiyordu. oğlumun her yuvanın kapısından ayrılışımızda o yüzünde ki hüzün bizi kahrediyordu..5.günde hemen sosyal hizmetler uzmanımızı aramış ve oğlum ayrılırken çok üzülüyor bizde aynı şekilde deyince aynı gün izin kağıdını çıkartmıştı...ve şimdi çocuklarımız hep bizimle olacak allahın izniyle:) sabır :) inşallah kızında evinizi dolduracak:) biliyormusun benimde oğlum düşük yaptığım bebeğimle aynı yaş.kızımda 2.tüp bebek tedavimde tranferimin yapıldığı yıl doğmuş ve kızımın adı hep kızım olursa koymak istediğim isim :) bu bizlere allahın lütfu değil mi:) bizim çocuklarımız bizleri bekliyorlarmışta bizler o zamanlar farkında değilmişiz:) allah sağlıkla büyütmek nasip etsin evladını.yuvanızdan huzur eksik olmasın....bizim prenses babayı uzun bir süre yanına yaklaştırmamıştı..şimdi ise tam babacı:)
lee canım sennkler öz kardeşler mi
güğnaydın kızlar güzel bir hftaya başlayoruz allahın izniyle bu hfta veya diğer hftaya evziyaretim olur artık gibi bir his var çünkü memur geçen hfta başladı mayıs takilere ve biz 9 ,10 gibi gtmiştik ay artık bi gelseler hayırlısıylaşimden heyecanlıyım
güğnaydın kızlar güzel bir hftaya başlayoruz allahın izniyle bu hfta veya diğer hftaya evziyaretim olur artık gibi bir his var çünkü memur geçen hfta başladı mayıs takilere ve biz 9 ,10 gibi gtmiştik ay artık bi gelseler hayırlısıylaşimden heyecanlıyım
herkese günaydın bugün uzmanımız referans verdiğimiz komşumu aramış şok olmuş kadın nasıl ağlıyor sabah sabah o anlatıyor ben ağlıyorum ne kadar zormuş kızlar ya herşeyin hayırlısı olsun allh bekleyenlere sabır versin bol bol ihtiyacımız var böyle bir adım bir adım yaklaşmak insanın ayaklarını yerden kesiyor sanki üç gün önce sırayı öğrendim bugün bunu sanki üç gündür ayaklarım yere basmıyor kalbim ağzımda dolaşıyorum heran geliverecekmiş gibi heran arayacaklarmış gibi hisisediyorum
Herkese Merhaba,
Çok uzun süredir giremedim arkadaşlar, sayfaları biraz okumaya çalıştım tabii. Bu arada ev taşıdık, kardeşim evlendi, babam rahatsızlandı derken aradan aylar geçti. Şimdi herşey yolunda.
Bebeklerine kavuşan anneler için çooook sevindim. Sağlıkla büyütün arkadaşlar,
Bebek bekleyen yeni arkadaşlarda katılmış, onlarada hoşgeldiniz diyorum biran önce burdaki tüüüm arkadaşlarla beraber bebeklerinize kavuşursunuz inşallah. Topiği açınca hemen Otuznisan ve 5059'a baktım. Diğer arkadaşlar yanlış anlamayın sırada üstte oldukları ve çok bekledikleri için :). Biran önce gelsin bebişler inşallah.
Bende iyiyim bu arada 1 ayım kaldı. Taşınma düğün derken aylar geldi geçti. Geri sayım başladı tabii, hazırlıkları tamamlıyorum bu arada. Artık heycanlanmaya başladım tabii sizinle paylaşmak istedim. Çok şey paylaştık burada nede olsa. Doğuma kadar daha sık girmeye çalışacağım. 1 ay sonra çok zor çünkü. Bu arada adres değişikliği için kurumu aradım ve hamileliğimi anlattım. Sağolsunlar çok sevindiler. Bir ara gelin görüşelim dediler, 2 bebek çok zor olacak, kaliteli vakit geçiremessiniz dediler. Çok üzüldüm tabii anlatamam.
İkisininde aynı ilgiye ihtiyacı var dediler, bir ara gideceğiz bakalım. Başvurumuzu yeniden değerlendireceklermiş. Sanırım gelir düzeyi, falan yeniden inceleyecekler. Bakalım ne olacak. İşte böyle arkadaşlar. Tabii büyükler anneler , babalar çok zor olacak senin için diyor. Çok uzun yazdım çoktan yazmadığım için.
Şimdilik hoşçakalın arkadaşlar,
Sevgiler,
Herkese hayirli bir hafta diliyorum insallah bu hafta cok mutlu oluruz guzel haberler aliriz annelerimiz yavrularina kavusur buraz once uzmanimizla gorustuk raporu bitmis carsambaya randevu verdi gorusme icin cok heyecanliyim dua edinde hayirlisiyla bu gorusmeyide gecelim onayimizi alalim allah yardim etsin artik sirami ogrenmek istiyorum
Tatlım çok sevindim Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin güzel haberlerini bekliyoruz
ah be kedicik.. dün akşam biz de ağlıyorduk evde zaten.. yurda gidiyoruz kuzum gelene kadar ağlıyoruz, dönüyoruz yalnız döndük diye ağlıyoruz.. bugünü hiç yazmayayım.. kuzumuz artık anne-baba geldi hadi aşağı inelim dendiğinde hemen görevlilerin kucağına atlıyormuş. yeni işe başlayan bir görevli normalde beni tanımıyor, çok yaklaşmaz bana sizin geldiğinizi söyleyince hemen atladı kucağıma dedi.. eğlenceli bir gün yaşadık..kahkahalarla güldük durduk. bir ara güvenlik ne yapıyoruz da bu kadar gülüyoruz diye oyun odasına geldi, o da güldü halimize.. el çırpıp ayaklarımızı yere vurmak çok hoşumuza gitti; güldük, güldük.. gideceğimiz zaman bir mahzunlaştı, ama biz yarın yine geleceğiz dedik, sonra seni de alıp eve gideceğiz dedik, hep tekrarlıyoruz zaten bunu, el sallayıp öpücük verip vedalaştı bizimle..
yarın gidiyoruz evrak işlerini yapmaya.. salıya biter demişlerdi.. ben koşturmaya razıyım..bir mucize olsa da yarın bitiverse...
Herkese Merhaba,
Çok uzun süredir giremedim arkadaşlar, sayfaları biraz okumaya çalıştım tabii. Bu arada ev taşıdık, kardeşim evlendi, babam rahatsızlandı derken aradan aylar geçti. Şimdi herşey yolunda.
Bebeklerine kavuşan anneler için çooook sevindim. Sağlıkla büyütün arkadaşlar,
Bebek bekleyen yeni arkadaşlarda katılmış, onlarada hoşgeldiniz diyorum biran önce burdaki tüüüm arkadaşlarla beraber bebeklerinize kavuşursunuz inşallah. Topiği açınca hemen Otuznisan ve 5059'a baktım. Diğer arkadaşlar yanlış anlamayın sırada üstte oldukları ve çok bekledikleri için :). Biran önce gelsin bebişler inşallah.
Bende iyiyim bu arada 1 ayım kaldı. Taşınma düğün derken aylar geldi geçti. Geri sayım başladı tabii, hazırlıkları tamamlıyorum bu arada. Artık heycanlanmaya başladım tabii sizinle paylaşmak istedim. Çok şey paylaştık burada nede olsa. Doğuma kadar daha sık girmeye çalışacağım. 1 ay sonra çok zor çünkü. Bu arada adres değişikliği için kurumu aradım ve hamileliğimi anlattım. Sağolsunlar çok sevindiler. Bir ara gelin görüşelim dediler, 2 bebek çok zor olacak, kaliteli vakit geçiremessiniz dediler. Çok üzüldüm tabii anlatamam.
İkisininde aynı ilgiye ihtiyacı var dediler, bir ara gideceğiz bakalım. Başvurumuzu yeniden değerlendireceklermiş. Sanırım gelir düzeyi, falan yeniden inceleyecekler. Bakalım ne olacak. İşte böyle arkadaşlar. Tabii büyükler anneler , babalar çok zor olacak senin için diyor. Çok uzun yazdım çoktan yazmadığım için.
Şimdilik hoşçakalın arkadaşlar,
Sevgiler,
Canim hic üzülme.. sana hayirlisiyla bir evlat nasip edecek Allah insallah.. baksana burada da sırada bekleyen bir sürü anne adayi var.. İleride istersen tekrar siraya girer, bu sekilde de bir evlat sahibi daha olursun.. öteki türlü gercekten cok yipranirsin.. ama simdi bunu da düsünüp üzülme, hersey nasil olsa en güzel sekliyle halloluyor..
Keşke sırada bekleyen tüm anneler forumumuza gelse, hep birlikte gelişmeleri takip etsek.. bizler daha üst siralarda degiliz, önümüzde baska aileler var ama keske onlar da burada olsa da onlarin da mutluluguna ortak olsak.. oyle geldi icimden..
Bende burayı tesadüfen buldum çok güzel oluyor sizlerle dertleşmek iyi geliyor sizleri çok seviyorum arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?