Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

Merhaba, hemen kendi düşüncelerimi söyleyeyim.. Biberon için steril aleti olmazsa olmaz değil ama iş kolaylaştırıcı bir durum. Bizler süt verip veremeyeceğimizi bilemiyoruz.. İnşallah emzirebiliriz. Bunun üzerine bir kitap okumaya başladım. Bırakın 2-3 aylık bebekleri, sırf o bağı kurabilmek için 2-3 yaşındaki çocukları bile tüm ihtiyaçlarını karşılamasa bile emzirebilmek mümkünmüş. Keşke Türkçe kaynaklar olsa da diğer arkadaşlarımız da yararlanabilse.. Tek başına yetecek kadar süt gelebilmesi yüksek ihtimalle hayal. O yüzden biberona mamaya her halukarda muhtacız. Onları kaynatıp steril hale getirmeye çalışmak, başında beklemek vs. zaman alacağı için bu tarz aletler tavsiye ediliyor.

Bebek telsizi artık sadece ses değil kameralı olanlar tercih ediliyor. Bazıları evin çok geniş ya da birkaç katlı değilse gerek yok diyor ama bazıları da mutlaka al diyor. Bir tatile bir yere gidildiğinde kolaylıkla yanımızda götürüp içimizi rahat ettirebilecek ürünler bunlar. İlk zamanlar belki gerekmeyebilir (bebeğin geldiği zamanki ayına yaşına da bağlı bir durum bu tabii) :) ama daha sonra ihtiyaç duyulabilir gibime geliyor. Çok da zorunlu değil. Bence steril aleti daha önemli. Kişisel fikrim.. :)

Canım yaa kalp kalbe karşıymış dün gece acaba Limony ne zaman doğuracak diye düşünmüştüm yazını görünce çook sevindim. Canım akıl vermek gibi olmasın ama başvurunu dondurabilirsin bebeğin biraz büyüyünce evladını almak için kurumu ararsın tabi düşünmüşsündür bunu ama ben yerinde olsam öyle yapardım ikisinin heyecanını büyümesinin zevkinin tadını çıkartabilmek için.Ayy ne güzel olur eğer kabul ederlerse ben oğlumu alıp biraz büyüttükten sonra ona kardeş de istiyorum Allah nasip ederse. Yazabildikçe yaz bize olur mu canım okumak moral veriyor bizlere çok iyi bilirsin.İnşallah sağlıkla mutlulukla alırsın bebeğini kucağına darısı da bize olsunnnn :)

Merhaba arkadaşlar,uzun zamandan beri yazamadım,ama takip ediyorum sizleri,bebeğine kavuşan arkadaşlarım olmuş hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum,yeni katılan arkadaşlar sizlerde hoşgeldiiz aramıza...

Ben kendimden bahsedeyim yeni gelen arkadaşların tanıması için,ben Ankara dan başvurdum 01 Ekim 2012 de yarın 1 yılımız doluyor, 3 yaş bebek ve terk,rıza kız erkek farketmez dedik hatta kardeşde olabilir dedik.Bekliyoruz artık ne zaman gelecek meleğimiz bilemiyorum ama beklemek çok zor gerçekten de hepimize Allah sabır versin diyorum...

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ANNELERİMİZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİH[/td]
[td]MELEĞİ[/td]

[/tr]
[tr]

[td]Herdemk[/td]
[td]03.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]08.2012[/td]

[/tr]
[tr]

[td]pare55[/td]
[td][/td]
[td]Samsun Erkek[/td]
[td]11.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esma16[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]12.2012[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Malibu52[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]03.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]destina0706[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gerçek19[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Çorum Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fillo[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]04.2013[/td]

[/tr]
[tr]

[td]cvcv[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Edirne Kız-Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]gcs[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eskrymar[/td]
[td][/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]DamlaUmut[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]İstanbul Erkek[/td]
[td]07.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]gamzeli77[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İstanbul Rıza-Kız[/td]
[td]08.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]hayalimmm84[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]LVNY[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]5059[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013 [/td]
[/tr]
[tr]

[td]EflatunA[/td]
[td]07.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]09.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ANNE ADAYIMIZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİHİ[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Otuznisan[/td]
[td]10.2011[/td]
[td]Adana Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Betus11[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Kız-Erkek(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gazıduz[/td]
[td][/td]
[td]Mersin [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hasel06[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Ankara Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]effsa[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Denizli Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]limony[/td]
[td]11.2012[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]minapia[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Antalya Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]fionatheprincess[/td]
[td]11.2012[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]zaman[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tu_runcu[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]ndmysmn[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]Düzce Ter-Rıza Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]kedicik2[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]eslu[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Hazan72[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Düzce Terk-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pozitif29[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Ankara Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cansunida[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]İstanbul Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sedenaz[/td]
[td]04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]umutirem[/td]
[td]04.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]babiesrus[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]İstanbul-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]nisra[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]BLUDENİZ[/td]
[td]06.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Kardelengül[/td]
[td]07.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]sude_cisem[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

herkese merhaba, çok uzun zaman oldu görüşmeyeli. bazı sıkıntılarımız oldu 15 mayısta gün almıştık ama ertelemek zorunda kaldık. sonunda geçen ay başvurumuzu yapabildik çok şükür. geçmişi okuyamadım ama bebeğine kavuşan tüm anneleri tebrik ediyorum. bekleyenlere de sabır diliyorum. artık ben de resmi olarak bekleyenler arasındayım. zaman buldukça geçmişi okumaya çalışacağım. yeniden aranızda olmak çok güzel. herkese sevgiler...

Tenarrcim selam. Istanbuldan mi yaptiniz basvurunuzu?

bugün topik çok sessiz neden acaba kızlar nerdesiniz aramıza gelen arkadaşım hoş gelmişsin bende ankaradan başvurmuştum mayısta çok sevindim aynı memleketten başvurmuşuz bebeciklerine kavuşan annelerimiz lütfen bize duygularınızı yazın bize azıcık morel verin olmaz mı lütfen....... eksik etmeyın allah hep yüzümüzü güldürsün

Sterilazasyon aleti benim elim kolum.Müthiş kolaylık.Biberon fırçası ile yıka yarım saatte sterileze olsun.Diğeriyle kaynat vs.

en kısa zamanda kavuşursun inşallah yavruna nisracım. biz başvururken 5. ay başvurularının ev ziyaretlerine yeni gidiyoruz demişlerdi. noldu oldu mu sizin ev ziyaretiniz?

otuznisan canım geçmişi okurken gördüm 1. sıradaymışsın hayırlı olsun artık uzun bekleyişin mutlulukla son bulacak inşallah. tercih yenilemekle de çok iyi etmişsin bence artık bebeğini kucağına almana çok az kaldı. ayrıca uzmanının değişmesine de çok sevindim canım. diğeri sana bayağı çektirmişti. hele annene baktığın için sorun çıkarmasını hiç anlamamıştım doğrusu. o kalmış aklımda. ben olsam ne vicdanlı insan hasta anasına bakıyo der hemen verirdim bebeği. siz bu tercih değişikliği dilekçesini başvurun onaylandıktan sonra mı vermiştin canım? yoksa onaydan önce dilekçeni vermiştin ama uzmanın mı dikkate almamış onay verirken?

en kısa zamanda kavuşursun inşallah yavruna nisracım. biz başvururken 5. ay başvurularının ev ziyaretlerine yeni gidiyoruz demişlerdi. noldu oldu mu sizin ev ziyaretiniz?

yok canım bize bakan bayanın ayağı kırılmştı yeni geldi geçen hfta bayarama kadar belki gelirler olmazsa bayram sonrası kısmet bakalım onlarında işi zor malum allah sabır versin

Kızlar dünden itiberen hazan ve otuznisan yakınlarda güzel haberler alıcağını düşünüyorum. İnşallah öyle olur.

yok canım bize bakan bayanın ayağı kırılmştı yeni geldi geçen hfta bayarama kadar belki gelirler olmazsa bayram sonrası kısmet bakalım onlarında işi zor malum allah sabır versin

amin canım. baktıkları aile sayısı çok tabii buyuk şehir olunca. inşallah bayrama kadar gelirler de atlatırsın biran önce. ev ziyaretinden önce hiç görüşmeniz oldu mu peki?

amin canım. baktıkları aile sayısı çok tabii buyuk şehir olunca. inşallah bayrama kadar gelirler de atlatırsın biran önce. ev ziyaretinden önce hiç görüşmeniz oldu mu peki?

yok canım hiç görüşmemiz olmadı

yok canım hiç görüşmemiz olmadı

forumda yazan özgeçmiş, fotoğraf falan hiç bişe istemediler bizden. acaba sonra dan mı isticekler onları? sanki ben önce onları istiyolar sonra ev ziyareti oluyo diye hatırladım. niye istemediler ki bizden bişe :18:

yok canım endişe etme sadece form doldurduk ve 5 referans istedi adı soyadı adres ve tlfn numaralarını o kadar şimdilik bunlar geçen aramış eşim geleceğimiz gün arayıp haber vercez dediler korkacak bir şey yok herşey sırasıyla istiyorlar merak etme olur mu

tnerr arkadaşım istersen arkadaş olabiliriz mesajına bır bak arkadaşlık isteği gönderdim sana

çok sağol canım içim rahatladı. biz de sadece formu doldurduk bi de 5 referans istediler. demekki sonra isticekler diğerlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…