Kızlar ben de bu esnada her buldugum firsatta bebek beslenmesi, uykusu, biberon markalari, park yatak cesitleri, bebek telsizleri ne bulsam arastiriyorum. O kadar cok konu var ki bilinmesi gereken ve alinmasi gereken, vakti geldiginde hazirliksiz yakalanmayayim diye. Mesela biberon icin steril aleti cok sart mi merak ediyorum. Bir de eskiden bebek telsizi cok modaydi ama sanki eskisi kadar kullanilmiyor artik. Ne dersiniz?
Herkese Merhaba,
Çok uzun süredir giremedim arkadaşlar, sayfaları biraz okumaya çalıştım tabii. Bu arada ev taşıdık, kardeşim evlendi, babam rahatsızlandı derken aradan aylar geçti. Şimdi herşey yolunda.
Bebeklerine kavuşan anneler için çooook sevindim. Sağlıkla büyütün arkadaşlar,
Bebek bekleyen yeni arkadaşlarda katılmış, onlarada hoşgeldiniz diyorum biran önce burdaki tüüüm arkadaşlarla beraber bebeklerinize kavuşursunuz inşallah. Topiği açınca hemen Otuznisan ve 5059'a baktım. Diğer arkadaşlar yanlış anlamayın sırada üstte oldukları ve çok bekledikleri için :). Biran önce gelsin bebişler inşallah.
Bende iyiyim bu arada 1 ayım kaldı. Taşınma düğün derken aylar geldi geçti. Geri sayım başladı tabii, hazırlıkları tamamlıyorum bu arada. Artık heycanlanmaya başladım tabii sizinle paylaşmak istedim. Çok şey paylaştık burada nede olsa. Doğuma kadar daha sık girmeye çalışacağım. 1 ay sonra çok zor çünkü. Bu arada adres değişikliği için kurumu aradım ve hamileliğimi anlattım. Sağolsunlar çok sevindiler. Bir ara gelin görüşelim dediler, 2 bebek çok zor olacak, kaliteli vakit geçiremessiniz dediler. Çok üzüldüm tabii anlatamam.
İkisininde aynı ilgiye ihtiyacı var dediler, bir ara gideceğiz bakalım. Başvurumuzu yeniden değerlendireceklermiş. Sanırım gelir düzeyi, falan yeniden inceleyecekler. Bakalım ne olacak. İşte böyle arkadaşlar. Tabii büyükler anneler , babalar çok zor olacak senin için diyor. Çok uzun yazdım çoktan yazmadığım için.
Şimdilik hoşçakalın arkadaşlar,
Sevgiler,
herkese merhaba, çok uzun zaman oldu görüşmeyeli. bazı sıkıntılarımız oldu 15 mayısta gün almıştık ama ertelemek zorunda kaldık. sonunda geçen ay başvurumuzu yapabildik çok şükür. geçmişi okuyamadım ama bebeğine kavuşan tüm anneleri tebrik ediyorum. bekleyenlere de sabır diliyorum. artık ben de resmi olarak bekleyenler arasındayım. zaman buldukça geçmişi okumaya çalışacağım. yeniden aranızda olmak çok güzel. herkese sevgiler...
Tenarrcim selam. Istanbuldan mi yaptiniz basvurunuzu?
Sterilazasyon aleti benim elim kolum.Müthiş kolaylık.Biberon fırçası ile yıka yarım saatte sterileze olsun.Diğeriyle kaynat vs.Kızlar ben de bu esnada her buldugum firsatta bebek beslenmesi, uykusu, biberon markalari, park yatak cesitleri, bebek telsizleri ne bulsam arastiriyorum. O kadar cok konu var ki bilinmesi gereken ve alinmasi gereken, vakti geldiginde hazirliksiz yakalanmayayim diye. Mesela biberon icin steril aleti cok sart mi merak ediyorum. Bir de eskiden bebek telsizi cok modaydi ama sanki eskisi kadar kullanilmiyor artik. Ne dersiniz?
bugün topik çok sessiz neden acaba kızlar nerdesiniz aramıza gelen arkadaşım hoş gelmişsin bende ankaradan başvurmuştum mayısta çok sevindim aynı memleketten başvurmuşuz bebeciklerine kavuşan annelerimiz lütfen bize duygularınızı yazın bize azıcık morel verin olmaz mı lütfen....... eksik etmeyın allah hep yüzümüzü güldürsün
en kısa zamanda kavuşursun inşallah yavruna nisracım. biz başvururken 5. ay başvurularının ev ziyaretlerine yeni gidiyoruz demişlerdi. noldu oldu mu sizin ev ziyaretiniz?
yok canım bize bakan bayanın ayağı kırılmştı yeni geldi geçen hfta bayarama kadar belki gelirler olmazsa bayram sonrası kısmet bakalım onlarında işi zor malum allah sabır versin
amin canım. baktıkları aile sayısı çok tabii buyuk şehir olunca. inşallah bayrama kadar gelirler de atlatırsın biran önce. ev ziyaretinden önce hiç görüşmeniz oldu mu peki?
yok canım hiç görüşmemiz olmadı
forumda yazan özgeçmiş, fotoğraf falan hiç bişe istemediler bizden. acaba sonra dan mı isticekler onları? sanki ben önce onları istiyolar sonra ev ziyareti oluyo diye hatırladım. niye istemediler ki bizden bişe :18:
yok canım endişe etme sadece form doldurduk ve 5 referans istedi adı soyadı adres ve tlfn numaralarını o kadar şimdilik bunlar geçen aramış eşim geleceğimiz gün arayıp haber vercez dediler korkacak bir şey yok herşey sırasıyla istiyorlar merak etme olur mu
tnerr arkadaşım istersen arkadaş olabiliriz mesajına bır bak arkadaşlık isteği gönderdim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?