Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
sende tekrardan hg cnm ben seni başvuru yaptın sanıyodum daha yeni yapmışsın hayırlı olsun Allah gönlünüze göre evlat versin.

çok sağol cansunida hoşbulduk canım. evet ben mayısta başvuracaktım ama ağustosa kısmet oldu. geç olsun güç olmasın. merak ve heyecanla sürecin ilerlemesini bekliyorum artık :)

çok sağol cansunida hoşbulduk canım. evet ben mayısta başvuracaktım ama ağustosa kısmet oldu. geç olsun güç olmasın. merak ve heyecanla sürecin ilerlemesini bekliyorum artık :)

evt bende martta başvurmuştum daha ev görüşmem duruyor sen bana yetişirsin ) aynen cnm geç olsun güç olmasın inş. zamanı gelince Allah gönlümüze göre verir inş.
hehey 7 ayı devirdim az kalmış kavuşmama dermişim )

Evlat edinen siz eli öpülesi annelere ve ailelerinize hayranım... Kendi oğlum var 5 yaşında... Hayatın ne kadar acımasız olabileceğini arkadaşımın anlattığı hikayeyle öğrendim.... bundan 2 yıl kadar önce arkadaşımın mahallesindeki bir kadın yaşadığı rahatsızlıktan sonra vefat etmişti... içimiz yanmıştı çünkü geride biri kız biri oğlan çocuğu kalakalmıştı... her buluşmalarımızda o yavrular hakkında konuşuyorduk... minik oğlan annesinin vefatının ardından '' annemin yanına gidiyorum'' diyerek balkondan aşağıya atlamıştı.. hep kahroluyorduk.. sonra aradan aylar geçti ve arkadaşım bana dediki '' o çocukların babası trafik kazsında hayatını kaybetti'' Ağladım içim hala kötü... Ve malesef babasının ardından ortada kalan o iki melek ayrı ayrı çocuk esirgeme kurumlarına yerleştirildiler.. sanırım 2. ayları orada geçti bile... İmkanlarım olsa o çocukları evlat edinirdim diye hergece düşünmeye başladım... o yavrucakların bu yaşta omuzlarına binen acımasız hayat kadar ne üzebilirdi ki bu yaşta beni????????? şimdi kendime kızıyorum.. keşke şartlarım uygun olsada bende bir yavrucağı sıcacık bir yuva sahibi yapabilsem.......... o yüzden siz evlat edinenler bence çok ama çok değerlisiniz... hayat kurtarıyorsunuz açtığınız yuvanızla... Allah siz ve ailelerinize sonsuz mutluluklar versin...

Canım merak etme her ilde prosedür farklı bizden de ev ziyaretinden sonra istediler bütün belgeleri.

Ayyy tüylerim diken diken oldu heyecandan ağlamaktan tekrar tekrar okudum Allahım mutluluğunuzu daim etsin darısı tüm bekleyen annelere olsun.Yeğenimizi öp kokla yerimize

tenarrrcım çok sevindim canım niyet etmekte başlamaktırya sen niyet ettin allahda sana nasip etti tekrar hoşgeldin bu sefer başvurun hayırlı olsun allah kalbine göre versin inşallah

sonunda geldi güzel prensesin eflatuncum bir ömür boyu ayrılmayın inşallah allah bağışlasın sağlıklı sıhatli büyüsün hayırlı ömürlü olsun öp kızını bizler için

kızlar benim buzdolabı bozuldu bılıyorum konuyla alakasız ama yardımcı olabilecek kişiler varmı hfta sonu alabiliriz çünkü 2 gün dinlendiriyorum olmazsa mecbur alacam .. şimden özür dilerim herkesten

Sevgilin arkadaşım,senin adına çok duygulandım ve sevindim.Allah gönlüne göre verdi.Yaşanmadan anlaşılmıyor ne güzel bir duygu annelik.Kızın sana,babasına,vatana hayırlı evlat olsun.Sağlıkla,mutlulukla,huzurla nice güzel günler görün inşallah.Herşeyin en güzelini hak ediyorsun.Anneliğini tebrik ederim,hayırlı,uğurlu olsun..

marka model tavsiye edebilecek arkadaşlar var mı eşim samsung diye tutturdu bende Arçelik bilmiyorum yicem kafayı

bu hfta umarım ev ziyaretine gelmezler şu sorunu çözene kadar gelselerde iptal ederım artık kısmet

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ANNELERİMİZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİH[/td]
[td]MELEĞİ[/td]

[/tr]
[tr]

[td]Herdemk[/td]
[td]03.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]08.2012[/td]

[/tr]
[tr]

[td]pare55[/td]
[td][/td]
[td]Samsun Erkek[/td]
[td]11.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esma16[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]12.2012[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Malibu52[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]03.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]destina0706[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gerçek19[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Çorum Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fillo[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]04.2013[/td]

[/tr]
[tr]

[td]cvcv[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Edirne Kız-Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]gcs[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eskrymar[/td]
[td][/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]DamlaUmut[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]İstanbul Erkek[/td]
[td]07.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]gamzeli77[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İstanbul Rıza-Kız[/td]
[td]08.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]hayalimmm84[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]LVNY[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]5059[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013 [/td]
[/tr]
[tr]

[td]EflatunA[/td]
[td]07.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]09.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ANNE ADAYIMIZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİHİ[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Otuznisan[/td]
[td]10.2011[/td]
[td]Adana Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Betus11[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Kız-Erkek(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gazıduz[/td]
[td][/td]
[td]Mersin [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hasel06[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Ankara Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]effsa[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Denizli Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]limony[/td]
[td]11.2012[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]minapia[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Antalya Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]fionatheprincess[/td]
[td]11.2012[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]zaman[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tu_runcu[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]ndmysmn[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]Düzce Ter-Rıza Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]kedicik2[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]eslu[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Hazan72[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Düzce Terk-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pozitif29[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Ankara Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cansunida[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]İstanbul Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sedenaz[/td]
[td]04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]umutirem[/td]
[td]04.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]babiesrus[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]İstanbul-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]nisra[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]BLUDENİZ[/td]
[td]06.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Kardelengül[/td]
[td]07.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]sude_cisem[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

maşallah yavrun hayırlı olsun inşallah artık hep mutlu günleriniz olur

tenarrrcım çok sevindim canım niyet etmekte başlamaktırya sen niyet ettin allahda sana nasip etti tekrar hoşgeldin bu sefer başvurun hayırlı olsun allah kalbine göre versin inşallah

çok teşekkürler effsacım Allah hepimizin kalbine göre versin

Baştaki 'eveeeeeeeettttt.. kızım artık evinde..' kısmını görür görmez kocaman bir gülümseme bende :) Nasıl mutlu oldum anlatamam, okuyorum devamını ama, bitmesin diye de yavaş yavaş iniyorum aşağı doğru. Gözünüz aydın, tüm güzellikler, güzel günler sizinle olsun. Cimcimeyi benim yerime de mıncıklayın biraz.

kızlar benim buzdolabı bozuldu bılıyorum konuyla alakasız ama yardımcı olabilecek kişiler varmı hfta sonu alabiliriz çünkü 2 gün dinlendiriyorum olmazsa mecbur alacam .. şimden özür dilerim herkesten

nasıl bir yardım istiyosun canım anlayamadım :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…