Merhaba kızlar haklısınız yazamadım çok özür diliyorum. Dün yazdım size ancak ne yazık ki yazdıklarımın hepsi silinmiş. Kızlar öyle güzel ki kızımız çok tatlı maşallah ancak kızımı üşütmüşler teyzeleri Cuma günü öğleden sonra geldi evimize ertesi gün doktora götürdük antibiyotik başladık çokta gelenimiz gidenimiz oldu ancak kendimize gelebildik. Yaşadıklarımı size anlatmak istiyorum çünkü bende bebeklerine kavuşan annelerin anılarını yazmalarını dört gözle beklerdim. Perşembe öğeleden sonra eşimi kurumdan aramışlar kızınız sizi bekliyor demişler. Eşim aksam yemeğinde annemlere gitmiştik orada hepimiz bir duyalım diye bana bile söylemeden kendini tutmuş. Yemekten sonra söyledi dondum kaldım başladım ağlamaya çünkü bir gün önce ben kurumu aramıştım daha vakit var sanıyordum kısmet işte meğer kızımız orada bizi bekliyormuş. Akşam hiç uyumadan sabah erkenden kurumun yolunu tuttuk saat dokuz gibi kızımı kucağıma getirmişlerdi çok güzel iki buçuk aylık bir melek teyzeleri ilk karşılaştığımızda bana baktı güldü o an aşık oldum kızıma teyzeleri eşim de bende şaşkın ve karışık duygular içindeydik. Bebeğim yeni uyanmış karnı açmış dayanamadım bakıcı teyzesine verdim mamasını versinler diye bizde hemen evrak işlerini halletmek için yola çıktık baya koşturduk ki öğleden sonra kızımızı alabilelim. Cuma günü saat iki gibi kızımız evimize geldi. Anneanesi dedesi kızımızı dört gözle evde bekliyorlardı. Dedesi ağlayarak kızımı kucağına aldı hepimiz çok mutluyduk rüya gibi aynı zamanda da yorucu bir gündü. Şunu söyleyebilirim beklediğime gerçekten deydi kızlar söylerlerdi anlamazdım ama doğruymuş herseye değermiş. Şaşılacak kadar bana benziyor kızım bebeklik fotoğraflarımla aynı teyzeleri. Allah bekleyen annelerinde tez zamanda kucağını doldursun inşallah ama bu yolun sonunda mutluluk var o yüzden içinizi ferah tutun sabırla bekleyin hepinizi çok öpüyoruz. Sevgiler
Ayyy tüylerim diken diken oldu heyecandan ağlamaktan tekrar tekrar okudum Allahım mutluluğunuzu daim etsin darısı tüm bekleyen annelere olsun.Yeğenimizi öp kokla yerimize
Kızlar biz Düzce'den raporu aldık hatta gitmeden bize bakan memur hanim rapor ücretsiz dedi biz hastaneyi aradik 300 tl alınıyor dedi bugun gittiğimiz de guvenceniz var dediler almadilar yarin heyete gircez ücret almazlar diye düşünüyorum yarın size gelişmeleri aktaririm
sürekli bir öpme-koklama halindeyim kuzucuğumu.. o da bayılıyor öpülmeye..
az kaldı, sen de yavrunu sımsıkı sarıp doyasıya öpeceksin.. hadi artık bu hafta bitmeden kavuşun...
Canım gözün aydın Allah hayırlı uğurlu etsin hep mutlu olun...Merhaba kızlar haklısınız yazamadım çok özür diliyorum. Dün yazdım size ancak ne yazık ki yazdıklarımın hepsi silinmiş. Kızlar öyle güzel ki kızımız çok tatlı maşallah ancak kızımı üşütmüşler teyzeleri Cuma günü öğleden sonra geldi evimize ertesi gün doktora götürdük antibiyotik başladık çokta gelenimiz gidenimiz oldu ancak kendimize gelebildik. Yaşadıklarımı size anlatmak istiyorum çünkü bende bebeklerine kavuşan annelerin anılarını yazmalarını dört gözle beklerdim. Perşembe öğeleden sonra eşimi kurumdan aramışlar kızınız sizi bekliyor demişler. Eşim aksam yemeğinde annemlere gitmiştik orada hepimiz bir duyalım diye bana bile söylemeden kendini tutmuş. Yemekten sonra söyledi dondum kaldım başladım ağlamaya çünkü bir gün önce ben kurumu aramıştım daha vakit var sanıyordum kısmet işte meğer kızımız orada bizi bekliyormuş. Akşam hiç uyumadan sabah erkenden kurumun yolunu tuttuk saat dokuz gibi kızımı kucağıma getirmişlerdi çok güzel iki buçuk aylık bir melek teyzeleri ilk karşılaştığımızda bana baktı güldü o an aşık oldum kızıma teyzeleri eşim de bende şaşkın ve karışık duygular içindeydik. Bebeğim yeni uyanmış karnı açmış dayanamadım bakıcı teyzesine verdim mamasını versinler diye bizde hemen evrak işlerini halletmek için yola çıktık baya koşturduk ki öğleden sonra kızımızı alabilelim. Cuma günü saat iki gibi kızımız evimize geldi. Anneanesi dedesi kızımızı dört gözle evde bekliyorlardı. Dedesi ağlayarak kızımı kucağına aldı hepimiz çok mutluyduk rüya gibi aynı zamanda da yorucu bir gündü. Şunu söyleyebilirim beklediğime gerçekten deydi kızlar söylerlerdi anlamazdım ama doğruymuş herseye değermiş. Şaşılacak kadar bana benziyor kızım bebeklik fotoğraflarımla aynı teyzeleri. Allah bekleyen annelerinde tez zamanda kucağını doldursun inşallah ama bu yolun sonunda mutluluk var o yüzden içinizi ferah tutun sabırla bekleyin hepinizi çok öpüyoruz. Sevgiler
Kızlar biz Düzce'den raporu aldık hatta gitmeden bize bakan memur hanim rapor ücretsiz dedi biz hastaneyi aradik 300 tl alınıyor dedi bugun gittiğimiz de guvenceniz var dediler almadilar yarin heyete gircez ücret almazlar diye düşünüyorum yarın size gelişmeleri aktaririm
eveeeeeeeettttt.. kızım artık evinde.. üstelik bugün değil dün akşam geldik.. başka şey istesem olacakmış, ama başka isteğim de yoktu zaten..
pazartesi sabahı yurda kızımızı görmeye gittik.. öğleden sonra da işlemleri başlatmak için uzmanımızın yanına gidecektik.. yurdun uzmanı, siz hala burda mısınız dedi bize.. bütün haftasonu neler yaptığımızı bir bir anlatmışlar.. bizim için uzmanımızla görüşmeyi önerdi. uzmanımıza bizim üçümüzü de artık yurttan kovmak istediğini söyledi.. çocuk alıştı, bu insanlar günlerdir her dakika burdalar, üçüne de yazık, bitirelim bugün işlemlerini artık dedi..iki ayağımız bir papuca girdi ama işlemleri pazartesi akşamına kadar bitirdik. uzmanların özverili çalışmalarıyla gerçek oldu düşümüz.. allah bin kere razı olsun hepsinden..
akşam kızımı evimize getirdik. yollarda biraz huysuzlandı yavrum. araba gezmesine alışık değil.. bir de aracı ben kullanıyorum, benim yanıma öne gelmek istiyor.. bin türlü rezillikle evimize geldik. eve gelmeden pişik ilacı alayım dedim eczaneden. hava makinamızı da orda bulduk. eczacı bana cihazın nasıl kullanılacağını anlatırken bir yandan eşimin kucağındaki kızımı seviyordu. "ah, ne anneyi kırmışsın ne babayı, ikisinden de biraz almışsın.. ikinize de benziyor" dedi:))) çok güldük eşimle.. gerçekten ikimize de benziyor kızımız, daha da benzeyecek..
gece henüz yatağımız gelmediğinden önce onun için hazırladığım tek kişilik yatağa yattık.. baktık olacak gibi değil, eşimle ikimiz aramıza aldık, çift kişilik yatakta üç kişi yatıyoruz şimdi.. hayatımda uyuduğum en güzel uykuydu.. belki de pek uyuyamadığımdan öyle geldi :) kıpır kıpır benim boncuğum.. bir eşime dönüp sarılıyor, sonra uyanıyor beni istiyor, hadiii bana dönüp sarılıyor.. ben acaip uykusu ağır biriyim normalde. ama dün gece her kıpırtısına uyandım.. öptüm, sevdim miniğimi..
sabah kahvaltımızı ettik.. sonra alışverişe çıkacaktık, arkadaşım aradı o arada ne oldu diye.. biz dün akşam olağanüstü hal ilan etmiş şekilde dünyadan kopup kızımızla ilgilendik.. kimseye haber vermemiştik.. kızımın geldiğini öğrenince arkadaşım çıldırdı, alışverişe birlikte çıktık. O ve eşi olmasa benim için çok zor olabilirdi. benim kızım tam bir kokoş:) her beğendiği giysiyi anında denemek istiyor.. giye çıkara bir sürü cici aldık..
öğleden sonra anneannemiz geldi istanbul'dan.. anneanneyle tanıştık.. bu arada komşularla ve mahalle bakkalımızla da tanışılmıştı gün içinde :) herkese nasıl el sallamalar, nasıl gülücükler.. herkes bayıldı kızıma.. anneanne ile de hemen uyum sağladılar.. öğle uykumuzu anneannemizin evinde uyuduk..akşam yemeğini anneannenin elinden yemek istedi.. şimdi onlar evde anneanne ile sevişiyorlar.. ben günlerdir herşeyden koptuğum için işle ilgili bir iki evrak toplamaya eve geldim de fırsat bulup yazabildim sizlere..
gerçekten hayatımın en güzel günlerini yaşıyorum.. anne olmak düşündüğümden daha güzelmiş.. bebeğine kavuşan annelerin neden foruma uğrayamadığını şimdi çok daha iyi anlıyorum.. bekleyen herkesin bir an önce yavrularına kavuşmalarını diliyorum..
sevgiler..
Merhaba kızlar haklısınız yazamadım çok özür diliyorum. Dün yazdım size ancak ne yazık ki yazdıklarımın hepsi silinmiş. Kızlar öyle güzel ki kızımız çok tatlı maşallah ancak kızımı üşütmüşler teyzeleri Cuma günü öğleden sonra geldi evimize ertesi gün doktora götürdük antibiyotik başladık çokta gelenimiz gidenimiz oldu ancak kendimize gelebildik. Yaşadıklarımı size anlatmak istiyorum çünkü bende bebeklerine kavuşan annelerin anılarını yazmalarını dört gözle beklerdim. Perşembe öğeleden sonra eşimi kurumdan aramışlar kızınız sizi bekliyor demişler. Eşim aksam yemeğinde annemlere gitmiştik orada hepimiz bir duyalım diye bana bile söylemeden kendini tutmuş. Yemekten sonra söyledi dondum kaldım başladım ağlamaya çünkü bir gün önce ben kurumu aramıştım daha vakit var sanıyordum kısmet işte meğer kızımız orada bizi bekliyormuş. Akşam hiç uyumadan sabah erkenden kurumun yolunu tuttuk saat dokuz gibi kızımı kucağıma getirmişlerdi çok güzel iki buçuk aylık bir melek teyzeleri ilk karşılaştığımızda bana baktı güldü o an aşık oldum kızıma teyzeleri eşim de bende şaşkın ve karışık duygular içindeydik. Bebeğim yeni uyanmış karnı açmış dayanamadım bakıcı teyzesine verdim mamasını versinler diye bizde hemen evrak işlerini halletmek için yola çıktık baya koşturduk ki öğleden sonra kızımızı alabilelim. Cuma günü saat iki gibi kızımız evimize geldi. Anneanesi dedesi kızımızı dört gözle evde bekliyorlardı. Dedesi ağlayarak kızımı kucağına aldı hepimiz çok mutluyduk rüya gibi aynı zamanda da yorucu bir gündü. Şunu söyleyebilirim beklediğime gerçekten deydi kızlar söylerlerdi anlamazdım ama doğruymuş herseye değermiş. Şaşılacak kadar bana benziyor kızım bebeklik fotoğraflarımla aynı teyzeleri. Allah bekleyen annelerinde tez zamanda kucağını doldursun inşallah ama bu yolun sonunda mutluluk var o yüzden içinizi ferah tutun sabırla bekleyin hepinizi çok öpüyoruz. Sevgiler…
Canım yaa kalp kalbe karşıymış dün gece acaba Limony ne zaman doğuracak diye düşünmüştüm yazını görünce çook sevindim. Canım akıl vermek gibi olmasın ama başvurunu dondurabilirsin bebeğin biraz büyüyünce evladını almak için kurumu ararsın tabi düşünmüşsündür bunu ama ben yerinde olsam öyle yapardım ikisinin heyecanını büyümesinin zevkinin tadını çıkartabilmek için.Ayy ne güzel olur eğer kabul ederlerse ben oğlumu alıp biraz büyüttükten sonra ona kardeş de istiyorum Allah nasip ederse. Yazabildikçe yaz bize olur mu canım okumak moral veriyor bizlere çok iyi bilirsin.İnşallah sağlıkla mutlulukla alırsın bebeğini kucağına darısı da bize olsunnnn :)
Kızlar az önce çocuk esirgemeden aradılar. Yarın evi bakmaya geliyorlarmış. Dolap içlerine kadar bakıyorlar mı bir bilginiz var mı? Hazırlık bişi yapıyım mi yemeleri için saati söylemediler gerçi ama... Çok heyecanlıyım bütün dolapları döktüm temizlik yapıyorum dualarınızı esirgemeyin lütfen
Kızlar az önce çocuk esirgemeden aradılar. Yarın evi bakmaya geliyorlarmış. Dolap içlerine kadar bakıyorlar mı bir bilginiz var mı? Hazırlık bişi yapıyım mi yemeleri için saati söylemediler gerçi ama... Çok heyecanlıyım bütün dolapları döktüm temizlik yapıyorum dualarınızı esirgemeyin lütfen
Merhaba kızlar haklısınız yazamadım çok özür diliyorum. Dün yazdım size ancak ne yazık ki yazdıklarımın hepsi silinmiş. Kızlar öyle güzel ki kızımız çok tatlı maşallah ancak kızımı üşütmüşler teyzeleri Cuma günü öğleden sonra geldi evimize ertesi gün doktora götürdük antibiyotik başladık çokta gelenimiz gidenimiz oldu ancak kendimize gelebildik. Yaşadıklarımı size anlatmak istiyorum çünkü bende bebeklerine kavuşan annelerin anılarını yazmalarını dört gözle beklerdim. Perşembe öğeleden sonra eşimi kurumdan aramışlar kızınız sizi bekliyor demişler. Eşim aksam yemeğinde annemlere gitmiştik orada hepimiz bir duyalım diye bana bile söylemeden kendini tutmuş. Yemekten sonra söyledi dondum kaldım başladım ağlamaya çünkü bir gün önce ben kurumu aramıştım daha vakit var sanıyordum kısmet işte meğer kızımız orada bizi bekliyormuş. Akşam hiç uyumadan sabah erkenden kurumun yolunu tuttuk saat dokuz gibi kızımı kucağıma getirmişlerdi çok güzel iki buçuk aylık bir melek teyzeleri ilk karşılaştığımızda bana baktı güldü o an aşık oldum kızıma teyzeleri eşim de bende şaşkın ve karışık duygular içindeydik. Bebeğim yeni uyanmış karnı açmış dayanamadım bakıcı teyzesine verdim mamasını versinler diye bizde hemen evrak işlerini halletmek için yola çıktık baya koşturduk ki öğleden sonra kızımızı alabilelim. Cuma günü saat iki gibi kızımız evimize geldi. Anneanesi dedesi kızımızı dört gözle evde bekliyorlardı. Dedesi ağlayarak kızımı kucağına aldı hepimiz çok mutluyduk rüya gibi aynı zamanda da yorucu bir gündü. Şunu söyleyebilirim beklediğime gerçekten deydi kızlar söylerlerdi anlamazdım ama doğruymuş herseye değermiş. Şaşılacak kadar bana benziyor kızım bebeklik fotoğraflarımla aynı teyzeleri. Allah bekleyen annelerinde tez zamanda kucağını doldursun inşallah ama bu yolun sonunda mutluluk var o yüzden içinizi ferah tutun sabırla bekleyin hepinizi çok öpüyoruz. Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?