Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Cok sukur gorusmeden ciktim simdi esim icerde bir rahatladim anlatamam gercektende sohbet havasinda gecti esimde cikinca bi daha gorusecekmisiz istedigi evraklari verecekmis simdi sirada saglik raporu maratonu var hayirlisiyla gorusmeyi bekleyen arkadaslarimada darisi basiniza artik hic endise etmenize gerek yokmus

Merhaba kızlar haklısınız yazamadım çok özür diliyorum. Dün yazdım size ancak ne yazık ki yazdıklarımın hepsi silinmiş. Kızlar öyle güzel ki kızımız çok tatlı maşallah ancak kızımı üşütmüşler teyzeleri Cuma günü öğleden sonra geldi evimize ertesi gün doktora götürdük antibiyotik başladık çokta gelenimiz gidenimiz oldu ancak kendimize gelebildik. Yaşadıklarımı size anlatmak istiyorum çünkü bende bebeklerine kavuşan annelerin anılarını yazmalarını dört gözle beklerdim. Perşembe öğeleden sonra eşimi kurumdan aramışlar kızınız sizi bekliyor demişler. Eşim aksam yemeğinde annemlere gitmiştik orada hepimiz bir duyalım diye bana bile söylemeden kendini tutmuş. Yemekten sonra söyledi dondum kaldım başladım ağlamaya çünkü bir gün önce ben kurumu aramıştım daha vakit var sanıyordum kısmet işte meğer kızımız orada bizi bekliyormuş. Akşam hiç uyumadan sabah erkenden kurumun yolunu tuttuk saat dokuz gibi kızımı kucağıma getirmişlerdi çok güzel iki buçuk aylık bir melek teyzeleri ilk karşılaştığımızda bana baktı güldü o an aşık oldum kızıma teyzeleri eşim de bende şaşkın ve karışık duygular içindeydik. Bebeğim yeni uyanmış karnı açmış dayanamadım bakıcı teyzesine verdim mamasını versinler diye bizde hemen evrak işlerini halletmek için yola çıktık baya koşturduk ki öğleden sonra kızımızı alabilelim. Cuma günü saat iki gibi kızımız evimize geldi. Anneanesi dedesi kızımızı dört gözle evde bekliyorlardı. Dedesi ağlayarak kızımı kucağına aldı hepimiz çok mutluyduk rüya gibi aynı zamanda da yorucu bir gündü. Şunu söyleyebilirim beklediğime gerçekten deydi kızlar söylerlerdi anlamazdım ama doğruymuş herseye değermiş. Şaşılacak kadar bana benziyor kızım bebeklik fotoğraflarımla aynı teyzeleri. Allah bekleyen annelerinde tez zamanda kucağını doldursun inşallah ama bu yolun sonunda mutluluk var o yüzden içinizi ferah tutun sabırla bekleyin hepinizi çok öpüyoruz. Sevgiler…

nasıl sevindim anlatamam yıllarca bekleme deydi desene çok şükür kızında maşallah nekadar küçük nasılda sana benziyormuş Rabbim banada gösterir inşallah o günleri çok sevindim hele dedesine inşallah bizimde ailelerimiz öyle sevinir Rabbim mutluluğunuzu daim etsin darısı biz bekleyenlere olsun :)
inşallah çok mutlu olursunuz evladın hayırlı uğurlu berketli olsun sizede hayırlı evlat olsun çok güzel bir annesi var hep mutlu olun inşallah kucağına aldığın günü gördün ya ilk okula başlamasınıda gelinliğinide torunlarınıda görürsün inşallah çok sevindim
yeniden anneliğin hayırlı olsun

inşallah diğer işlemlerinizde böyle kolay olur

cansunida tşkler cnm şükür bende iyiym .bekleme ve sabır dönemindeyim ...telefon elimde geziyorum bakalım hayırlısı.ev görüşmende bir an önce biterde onayınızı hemen alırsınız inş cnmm..
umutirem görüşmeniz güzel geçmiş sizin adınıza sevindim cnm..
5059 anneligin hayırlı olsun cnmmm.melegini öpersin bizler içinde.çok geçmiş olsun .rabbim tez zamanda yavruna inş şifasını versinn

hayırlı olsun umutirem. bunu da atlatmışsın. ben daha yolun başındayım. sizin ev görüşmesinden önce de kurumda görüşmeniz olmuş muydu?

5059 yavruna kavuşmana çok sevindim. maşallah minik kuzucuğa inşallah çabucak atlatsın soğuk algınlığını da. artık çok güzel günler sizi bekliyo, Allah bozmasın

Maşallah ne güzel! :) Ağlayarak okudum yazınızı. Eşiniz nasıl sabredebilmiş çok şaşırdım. Allah mutlu etsin hayırlı eylesin inşallah. Çok sevindim sizin adınıza.

hayırlı olsun umutirem. bunu da atlatmışsın. ben daha yolun başındayım. sizin ev görüşmesinden önce de kurumda görüşmeniz olmuş muydu?

Evet canim Ilk basvurunun ardindan evraklarimizi goturunce bi gorusmemiz olmustu dort ay sonrada eve geldiler bibucuk ay sonrasida bu gorusme simdi saglik raporlarini istediler bizdende amatem raporu istendi amatem sekiz hafta suruyomus biran once randevunuzu alin dedi bize hayirlisi artik allah yardim etsin

çok uğraştırıyolarmış canım yaa sekiz hafta napıyolar öyle

Canım gözün aydın Allah im hayırlı evlat olmayı nasip etsin çok sevindim mutlu ve huzurlu büyütürsün inşallah kizinla yaşadıklarini yaz lütfen okumasi çok güzel

Umutirem görüşmen güzel geçmiş sevindim arkadaşım bende bugün raporla uğraştım bizden ücret almadilar çok şaşırdık yarından heyete gircez hakkımızda hayırlısı

Kızlar bugün Sağlık raporu ile uğraştım bizden ücret almadilar sağlık güvencesi olanları devletin karşıladığını söylediler bizde şaşırdık yarında heyete gircez inşallah yetiştire bilirsek yarın kuruma teslim edip görüşmemizi gerçekleştiriz

Zamancım çok teşekkür ederim canım merak etme sende gödeceksin bu güzel günleri bende hiç zaman gelmeyecekmiş gibi düşünür bazen karamsarlığa düşerdim ama bu yolun sonunda kesim mutluluk var canım. Kızımla gün nasıl geçiyor anlamıyorum maması uykusu derken aksam oluyor zaten çok küçük sürekli uyuyor teyzesi. Allah sanada bu mutluluğu en kısa zamanda yaşatsın inşallah. Sevgiler

hadi gözün aydın cnmm.e bizimde saglik güvencemiz vardi neden bizden para aldılar:44:yoksa yine kanunmu degişti...

Sevgili 5059 hayırlı olsun. Yavrunuzu sağlıkla, huzurla, sevgiyle ve mutlulukla büyütün inşallah...

hadi gözün aydın cnmm.e bizimde saglik güvencemiz vardi neden bizden para aldılar:44:yoksa yine kanunmu degişti...

Valla bizde şaşırdık canım 7 doktor gezdik vezneye gittik guvenceniz var ücretsiz dediler psiyatri ücretli dedi diğer kurumlar almadı diyince araştırdı onlarda yeni öğrendiler bizede teşekkür ettiler yeni öğrenmiş olmalılar rapor alacak arkadaşlarında bilgisine ama eşim beni çok güldürdü testleri çözünce kizimdan başkası bana bu testleri cozduremezdi diyor bana 90 test çözdurduler esime 90 ve 545 test çözdürdüler sabrini baya zorladilar çokşükür bitti

psikiyatri ücretli olmuş nerden başvurdunuz bizimde bu ayın 7 sinde bakırköye gidecez bu arada dahiliye bölümünde her yer biz öyle rapor
vermiyoruz diyo sinir oluyorum eşimin işi şişlide olduğu için ona şişli etfalden randevu aldık orda yazmıyolar bende hasekiye gittim evlenmeden önceki soyadım çıkıyo barkodda testleri öyle yaptılar cağolunu aradım sorun olmaz üzerinde kimlik numaranız var raporu yazdırırken kullandığınız soyadı yazdırın dediler bunuda doktor kabul etmedi sorun yaşıyolarmış diye e kendi soyadımı geçirttim tekrar cağolunu aradım tahmin ettiğim cevabı aldım o zaman kendi soyadınızla yaptırın bi sorun olmaz ama dosyada tek soyad olsa daha iyi olur bi sorunla karşılaşmayız uzmanlarımız çok dikkatli bi pürüz çıkmasını istemeyiz dedi neyse vardır bununda bi hayrı velhasıl eşimde bende ayın 11ine randevu aldık tek tek olmuyo yani kocamsız olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…