Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

Arkadaşım hakkında hayırlısi güzel haberlerini bekliyoruz

selam kızlar topik bugün pek sessiz ben heyecandan ölüyorum yarında bi atlatsak ne olduğunu hemen yazarım size biraz daha mı yaklaştık adım adım gidicez hayırlısıyla inşaallah

bizim ev ziyaretimiz 1.5 saat sürdü bende okadar sürceğini beklemiyordum kısa sürüyor diyolardı öyle bekliyordum gelgörki öyle olmadı ikram konusunda ben kurabiye falan yapmıştım tepsim bile hazırdı ama ne yedi nede çay içti sen genede yap isterse verirsin
ev konusunda benim evimi didik didik bakıldı evin girişten itibaren krokisini çizdi balkondaki kombiden banyoda ki peteğe yatak odamdaki soyunma odama kilere ve diğer odalara her tarafa baktı camları bile kontrol etti ama soyunma odam hariç mutfak banyo dolaplarının sadece azcık çekmeceleerini çekti kolay açılabiliyormu diye ama nasıl desem sadece ufacık çekti bıraktı öyle açıp içlerine bakmadı biliyorsun bizim uzmanımız zor biri bizi çok zorladı ondan böyle denk gelmiş olabilir
benim böyle oldu ama inşallah senin de öyle kısacık geçer hemencecik girip çıkarlar seni hiç zorlamazlar
canım sana kolay gelsin bende yarın bekliyorum gelecekler ev ziyaretine nereleri temizlesem diyorum yardımcı olursanız

ankara olduğu için bişey diyemicem ama Rabbim yardımcın osun kolaycacık geçer inşallah

sevgili babiesrus ve nisra sizlerin adına çok sevindim inşallah yarın kuzucuklarınıza bir adım daha yol almış olucaksınız aslında sizlere çok yardımcı olmak istiyorum ama biz bu süreçleri biraz farklı ve zorlu yaşadık bu yüzden sadece iyi temenni etmek geliyor elimden allah yardımcınız olsun sadece derli toplu olsa heryer yeter diye düşünüyorum özellikle çocuğa ayrılan oda haberlerinizi bekliyoruz güzel geçsin inlşalh

eşim biraz kuralcı gibi görmüştü ama yarın sohbette nasıl olduğunu anlarız heyacanımızı da bilsin ki belkı en kısa zamanda gelir sıramız bebişimiz kararlı olduğumuzu bilsinnn ona göre değerlendirsin ay çok heyecanlıyım az bi işim kaldı temizliği bitireyim kahve içeyim

haselcim bu bencillik değil bence gönlünün kalbinin istediği buna benzer bişeyi daha iki gün önce uzmanımızın yanına gidince yaşadım mahkemesi devam eden bir bebek varmış sıradaki aileye sormuşlar onlarda istememiş daha bir haftalık düşüne biliyomusun hastanede daha onu ne kadar istedim anlatamam biz bakalım mahkemesi devam edene evet demiştik çünkü küçük istediğimiz için ama tabiki sıradakiler var haksızlık olur zaten oda böyle bişeyi yapmaz ama inan bütün kalbimle istedim ne olduğunu nasıl dünyaya geldiğini hiç merak bile etmeden istedim o günden beri içimde bi kıpırtı hergün farklı rüyalar eşimle çok iyi anladıkki gerçekten gelmeden bile bize harika duygular yaşata biliyor bebeğim geldikten sonrasını düşünemiyorum bile eğer anlımıza yazıldıysa onlar bize nasipse zaten yaşarız sen hiç canını sıkma çünkü onların kaderi bizlerin anlına yazılmış ben hep böyle düşünüyorum hakımızda hayırlısı olur inşallh tüm bekleyenlerin alalh kalbine göre versin

Arkadaşlar evi nasıl temizledim bilmiyorum camlar kapı süpürme vs ama hepsi bitti mutfak bile içim kıpır kıpır normel de de neşeli bir insanım elimde değil bizim uzmanımız yarın biraz uzun bi mesafeye gidecekmiş eşimi aramış 10 dkka da size uğrayalım demiş eşimde kabul etmiş hem cuma mübarek gün yarın allahım hayırlı evlat versen bizlere

nisracım inşallah kolayca atlatırsın ev ziyaretini. çok iyi geçer inşallah. sonra bütün ayrıntıları bekliyoruz

Canım biliyorsun ben Ankara'dan başvurdum.Ben de ikramlık hazırlamıştım.Pek yemiyorlar.Sadece evi geziyorlar,genel olarak.Öyle dolap,kapı vs. açmıyorlar.Evin parka,hastaneye vs yakın olup olmadığını soruyorlar.Sizinle ilgili bilgiler sorup bilgisayara kaydediyorlar.(Hangi okul mezunusun,kaç kardeşsin,nerde çalıştın gibi.Kilonu ve boyunu,saç ve göz rengini de yazıyorlar.Çok rahat geçiyor.Tamamen sizin ne kadar istekli olduğunuza ve düzgün bir aile olup olmadığınıza,nasıl insanlar olduğunuza bakıyorlar.Ev kiraymış,küçükmüş vs önemi yok.Bir de çocuğun ayrı odası olacakmı diye soruyorlar.Anlayışlılar,Ankaradakilerin hepsini gördüm kurumda.İyi geçer inşallah.Ziyaretten sonra kuş gibi olursun.Yavruna bir adım daha yaklaşmış oluyorsun.Allah rast getirsin...

canım içimi rahatlattın sağol biz ter istemiştik bakalım ne kadar bekliyeceğiz

Uzun zamandır yazmadım...Bir değişiklik de yokHala 2-3 yıl sürer diyorlarEn son görüşmede 2010 ağutos başvurusu bebeğine kavuşmuş dendi((biz kasım 2012'de başvurduk-(rıza-kız)Ama bebeğine kavuşan arkadaşların başvuru ve kavuşma tarihlerine bakınca 2 yıl bekleyen bile yokŞehre göre değişir biliyorum ama...Bir de Türkiye genelinde de sıraya girdik;24 saat içinde gitmeyi kabul ettik..bununla ilgili ayrıntılı bilgisi olan var mı?Yurdu olmayan şehirlerden mi arayacaklar yani?

Bebeğine kavuşan arkadaşlar;gözünüz aydın!!Sağlıkla,huzurla güle güle büyütün meleklerinizi!Darısı bizim başımıza!

Sevgili nisra ve babiesrus bence ev ziyareti icin hic endise etmeyin bizde yarim saat kalmisti her odaya bakmisti genelde sadece kapidan bakip iceri girmemisti hic bir seyi ellememisti bana deterjanlari mutfakta ve banyoda nereye koydugumu sormustu gostermistim bicaklari sormustu benim evim dubleks merdiven korkulugu koyup koymayacagimizi sormustu cocuk odasini sormustu bir kahve icip kalkmisti kahve icerken biraz sohbet etmistik heyecanliydim ama rahatlamistim hic endise etmeyin cocuk icin gerekli onlemleri alacaginizi sezdirin mutlaka simdilik olmasada cocuk gelince olacagini soyleyin alkah kolaylik versin

Kızlar ben sağlık raporunu çıkardım darısı çıkaracaklara yarın kuruma teslim edicem hazancim özlem hanim ev ziyaretinde nelere dikkat ediyor ziyaret ne kadar sürüyor yardımcı olur musun

Sen hangi sehirden basvurmustun minapiacim?

Kızlar ben sağlık raporunu çıkardım darısı çıkaracaklara yarın kuruma teslim edicem hazancim özlem hanim ev ziyaretinde nelere dikkat ediyor ziyaret ne kadar sürüyor yardımcı olur musun

hayırlı olsun cnmmm...özlem hanım çok iyi niyetli biri.ben çok sevdim kendisini.benimle duygulanan .benimle gözleri dolan biri.evime geldigi zaman ölesine odaları gezdi.özellikle çocuk odasına baktı.güneş alıyomu dedi...park varmı dedi okul nerde dedi bu tarz sorular sordu.çay demledim eşimede börek aldırdım . okadar hoş sohbet havasında geçti...ailemden biri gelmişte sohbet ediyor gibiydik.her ay bi görüşme yaptık kendisiyle...1 saat falan oturdu .2 kere geldi evime .4 kerede sosyal hizmetler de görüştük..toplam 6 görüşme yaptik...ben yinede her geldiginde bütün evi temizledim:)))seninde inş güzel geçer görüşmelerin .

Allah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağını almayı nasip etsin,şimdiden analı babalı büyütsün.

Haydi insallah kolay gecer ev ziyaretin. Kızlar ögütler vermiş ne güzel. Yarın anlatırsın bize de. Bizimki de uzun sürmemişti bu arada.

Sağol canım ben özlem hanımla 1defa kurumda görüştüm cok iyi bugün tlfda görüştüm yarın eşimin gelemiceni söyledim senin gelmen yeterli dedi hatta sizin dosyaniz neden bu zamana bırakılmış dedi çok ilgili ben evi tutarken çocuk için uygun olanı tutdum sitede oturuyorum o konularda sıkıntım yok bilgilerin için çok teşekkür ederim canım Allah im hakkımız da hayırlısini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…