Sevgili EflatunA ve 5059,meleklerinize kavuştunuz gözünüz aydın olsun,Allah hayırlı evlat olmalarını nasip etsin inşallah.Mutluluğunuz hiç bozulmasın,darısı biz bekleyen arkadaşlara olsun en kısa zaman da inşallah...
Bende bugün uzmanımızı aradım,uzun zamandan beri 1-3 yaş arası bebeklerinin olmadığını bu nedenle sıralarda bir değişiklik olmadığını söylediancak şuan için 3 yaş bir kız bebek olduğunu uyum sorunu yaşadığı için yerleştirilemediğini söyledi,bizim önümüzde henüz sormadıkları 2 aile kalmış onlarda da aynı sorun olursa sıra size gelecek size de soracağız dedi,çok heyecanladım tabii belki de bu bizim kızımız yavrumuzdur ben le uyum sağlayacaktır dedim,uzmanımız sırayla devam edeceğiz dedi...
kızlar bu sabah saat 10 dan itibaren beni bir heyecan sardı,sanki bu bebek benim Allahım hakkımızda hayırlısını eyle,istiyorum ben bu bebeği, ben onu alıştırırım kendime sevgimle bağrıma basarsam uyum sorunu nu falan aşarız diyorum,Allahım nolur bana kısmet et diyorum :) bencillik yapmak asla istemem ama çok aile ile uyum sorunu yaşadığı için veremedik dedi,belki beni bekliyor yavrum...
bizim ev ziyaretimiz 1.5 saat sürdü bende okadar sürceğini beklemiyordum kısa sürüyor diyolardı öyle bekliyordum gelgörki öyle olmadı ikram konusunda ben kurabiye falan yapmıştım tepsim bile hazırdı ama ne yedi nede çay içti sen genede yap isterse verirsinKızlar az önce çocuk esirgemeden aradılar. Yarın evi bakmaya geliyorlarmış. Dolap içlerine kadar bakıyorlar mı bir bilginiz var mı? Hazırlık bişi yapıyım mi yemeleri için saati söylemediler gerçi ama... Çok heyecanlıyım bütün dolapları döktüm temizlik yapıyorum dualarınızı esirgemeyin lütfen
canım sana kolay gelsin bende yarın bekliyorum gelecekler ev ziyaretine nereleri temizlesem diyorum yardımcı olursanız
Kızlar az önce çocuk esirgemeden aradılar. Yarın evi bakmaya geliyorlarmış. Dolap içlerine kadar bakıyorlar mı bir bilginiz var mı? Hazırlık bişi yapıyım mi yemeleri için saati söylemediler gerçi ama... Çok heyecanlıyım bütün dolapları döktüm temizlik yapıyorum dualarınızı esirgemeyin lütfen
Sevgili EflatunA ve 5059,meleklerinize kavuştunuz gözünüz aydın olsun,Allah hayırlı evlat olmalarını nasip etsin inşallah.Mutluluğunuz hiç bozulmasın,darısı biz bekleyen arkadaşlara olsun en kısa zaman da inşallah...
Bende bugün uzmanımızı aradım,uzun zamandan beri 1-3 yaş arası bebeklerinin olmadığını bu nedenle sıralarda bir değişiklik olmadığını söylediancak şuan için 3 yaş bir kız bebek olduğunu uyum sorunu yaşadığı için yerleştirilemediğini söyledi,bizim önümüzde henüz sormadıkları 2 aile kalmış onlarda da aynı sorun olursa sıra size gelecek size de soracağız dedi,çok heyecanladım tabii belki de bu bizim kızımız yavrumuzdur ben le uyum sağlayacaktır dedim,uzmanımız sırayla devam edeceğiz dedi...
kızlar bu sabah saat 10 dan itibaren beni bir heyecan sardı,sanki bu bebek benim Allahım hakkımızda hayırlısını eyle,istiyorum ben bu bebeği, ben onu alıştırırım kendime sevgimle bağrıma basarsam uyum sorunu nu falan aşarız diyorum,Allahım nolur bana kısmet et diyorum :) bencillik yapmak asla istemem ama çok aile ile uyum sorunu yaşadığı için veremedik dedi,belki beni bekliyor yavrum...
Arkadaşlar evi nasıl temizledim bilmiyorum camlar kapı süpürme vs ama hepsi bitti mutfak bile içim kıpır kıpır normel de de neşeli bir insanım elimde değil bizim uzmanımız yarın biraz uzun bi mesafeye gidecekmiş eşimi aramış 10 dkka da size uğrayalım demiş eşimde kabul etmiş hem cuma mübarek gün yarın allahım hayırlı evlat versen bizlere
Canım biliyorsun ben Ankara'dan başvurdum.Ben de ikramlık hazırlamıştım.Pek yemiyorlar.Sadece evi geziyorlar,genel olarak.Öyle dolap,kapı vs. açmıyorlar.Evin parka,hastaneye vs yakın olup olmadığını soruyorlar.Sizinle ilgili bilgiler sorup bilgisayara kaydediyorlar.(Hangi okul mezunusun,kaç kardeşsin,nerde çalıştın gibi.Kilonu ve boyunu,saç ve göz rengini de yazıyorlar.Çok rahat geçiyor.Tamamen sizin ne kadar istekli olduğunuza ve düzgün bir aile olup olmadığınıza,nasıl insanlar olduğunuza bakıyorlar.Ev kiraymış,küçükmüş vs önemi yok.Bir de çocuğun ayrı odası olacakmı diye soruyorlar.Anlayışlılar,Ankaradakilerin hepsini gördüm kurumda.İyi geçer inşallah.Ziyaretten sonra kuş gibi olursun.Yavruna bir adım daha yaklaşmış oluyorsun.Allah rast getirsin...Arkadaşlar evi nasıl temizledim bilmiyorum camlar kapı süpürme vs ama hepsi bitti mutfak bile içim kıpır kıpır normel de de neşeli bir insanım elimde değil bizim uzmanımız yarın biraz uzun bi mesafeye gidecekmiş eşimi aramış 10 dkka da size uğrayalım demiş eşimde kabul etmiş hem cuma mübarek gün yarın allahım hayırlı evlat versen bizlere
Canım biliyorsun ben Ankara'dan başvurdum.Ben de ikramlık hazırlamıştım.Pek yemiyorlar.Sadece evi geziyorlar,genel olarak.Öyle dolap,kapı vs. açmıyorlar.Evin parka,hastaneye vs yakın olup olmadığını soruyorlar.Sizinle ilgili bilgiler sorup bilgisayara kaydediyorlar.(Hangi okul mezunusun,kaç kardeşsin,nerde çalıştın gibi.Kilonu ve boyunu,saç ve göz rengini de yazıyorlar.Çok rahat geçiyor.Tamamen sizin ne kadar istekli olduğunuza ve düzgün bir aile olup olmadığınıza,nasıl insanlar olduğunuza bakıyorlar.Ev kiraymış,küçükmüş vs önemi yok.Bir de çocuğun ayrı odası olacakmı diye soruyorlar.Anlayışlılar,Ankaradakilerin hepsini gördüm kurumda.İyi geçer inşallah.Ziyaretten sonra kuş gibi olursun.Yavruna bir adım daha yaklaşmış oluyorsun.Allah rast getirsin...
Uzun zamandır yazmadım...Bir değişiklik de yokHala 2-3 yıl sürer diyorlar En son görüşmede 2010 ağutos başvurusu bebeğine kavuşmuş dendi ((biz kasım 2012'de başvurduk-(rıza-kız)Ama bebeğine kavuşan arkadaşların başvuru ve kavuşma tarihlerine bakınca 2 yıl bekleyen bile yok Şehre göre değişir biliyorum ama...Bir de Türkiye genelinde de sıraya girdik;24 saat içinde gitmeyi kabul ettik..bununla ilgili ayrıntılı bilgisi olan var mı?Yurdu olmayan şehirlerden mi arayacaklar yani?
Kızlar ben sağlık raporunu çıkardım darısı çıkaracaklara yarın kuruma teslim edicem hazancim özlem hanim ev ziyaretinde nelere dikkat ediyor ziyaret ne kadar sürüyor yardımcı olur musun
Herkese Merhaba,
Çok uzun süredir giremedim arkadaşlar, sayfaları biraz okumaya çalıştım tabii. Bu arada ev taşıdık, kardeşim evlendi, babam rahatsızlandı derken aradan aylar geçti. Şimdi herşey yolunda.
Bebeklerine kavuşan anneler için çooook sevindim. Sağlıkla büyütün arkadaşlar,
Bebek bekleyen yeni arkadaşlarda katılmış, onlarada hoşgeldiniz diyorum biran önce burdaki tüüüm arkadaşlarla beraber bebeklerinize kavuşursunuz inşallah. Topiği açınca hemen Otuznisan ve 5059'a baktım. Diğer arkadaşlar yanlış anlamayın sırada üstte oldukları ve çok bekledikleri için :). Biran önce gelsin bebişler inşallah.
Bende iyiyim bu arada 1 ayım kaldı. Taşınma düğün derken aylar geldi geçti. Geri sayım başladı tabii, hazırlıkları tamamlıyorum bu arada. Artık heycanlanmaya başladım tabii sizinle paylaşmak istedim. Çok şey paylaştık burada nede olsa. Doğuma kadar daha sık girmeye çalışacağım. 1 ay sonra çok zor çünkü. Bu arada adres değişikliği için kurumu aradım ve hamileliğimi anlattım. Sağolsunlar çok sevindiler. Bir ara gelin görüşelim dediler, 2 bebek çok zor olacak, kaliteli vakit geçiremessiniz dediler. Çok üzüldüm tabii anlatamam.
İkisininde aynı ilgiye ihtiyacı var dediler, bir ara gideceğiz bakalım. Başvurumuzu yeniden değerlendireceklermiş. Sanırım gelir düzeyi, falan yeniden inceleyecekler. Bakalım ne olacak. İşte böyle arkadaşlar. Tabii büyükler anneler , babalar çok zor olacak senin için diyor. Çok uzun yazdım çoktan yazmadığım için.
Şimdilik hoşçakalın arkadaşlar,
Sevgiler,
Arkadaşlar evi nasıl temizledim bilmiyorum camlar kapı süpürme vs ama hepsi bitti mutfak bile içim kıpır kıpır normel de de neşeli bir insanım elimde değil bizim uzmanımız yarın biraz uzun bi mesafeye gidecekmiş eşimi aramış 10 dkka da size uğrayalım demiş eşimde kabul etmiş hem cuma mübarek gün yarın allahım hayırlı evlat versen bizlere
hayırlı olsun cnmmm...özlem hanım çok iyi niyetli biri.ben çok sevdim kendisini.benimle duygulanan .benimle gözleri dolan biri.evime geldigi zaman ölesine odaları gezdi.özellikle çocuk odasına baktı.güneş alıyomu dedi...park varmı dedi okul nerde dedi bu tarz sorular sordu.çay demledim eşimede börek aldırdım . okadar hoş sohbet havasında geçti...ailemden biri gelmişte sohbet ediyor gibiydik.her ay bi görüşme yaptık kendisiyle...1 saat falan oturdu .2 kere geldi evime .4 kerede sosyal hizmetler de görüştük..toplam 6 görüşme yaptik...ben yinede her geldiginde bütün evi temizledim:)))seninde inş güzel geçer görüşmelerin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?