Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

Canim cok cok tesekkur ederim ama bak soyluyorum sana da oyle olacak:) oglus seni bir sasirtacak ki sorma :) bebis geldi yemin ederim kendi karnimi doyuracak zamanim olmadi bugun. Onden hazirlik sart, yoksa vallahi perisanlik :) ordu gelse eve hepsine bir is cikar yemin ederim. Bir de ne cok alisverisi varmis, bebek bulasik deterjani bile aldim biberonunu filan yikamak icin.

kedicik hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. miniğinle bir ömür boyu mutlu ve sağlıklı bir hayat diliyorum

kızlar günaydın bizim görüşme bayram sonrasına kaldı öz geçmiş için 2 ,3 gündür kafa patlattık oturduk düşündük sinirlerim bozuldu ağladım eşimi elimi tuttu öptü hayatım biraz dinlen sonra devam ederiz dedi eşimin halasında oturp kaç gündürdük nasıl daha iyi yazabiliriz derken halamda destekledi yardımcı oldu neyse ki bitti yarın da gece iskenderundayımm annemın kollarında bızım ufak kardeşler gitti bir ben kaldım anneme kavuşacam diye çok mutluyum allahım her ne iş olursa geç olsun hayırlısı olsun çünkü herşey formalıte yapsak bitse beklememiz gerekse alın yazısında 2 veya 3 yıl bebek beklıyecezzse ne yaparsan yap bekliyorsun diye düşündüm ve üzülmekten vazgeçtim yoksa eşimin başını yedim hemen verelim sonrakı aşamaya geçelım ama dedim ya kısmette nasip alın yazısı bayram sonraya kaldı benımde bu tatıle ihtiyacım vardı bayram sonrası bomba gibi olacm eminım rabbime şükürlr olsun kı her zaman anlayışlı bır kocam arkadaşım canım var.

kavuşan anneleride tebrik ediyorum allah analı babalı büyütsün

Merhaba
Nihayet cepten üye girişi yapmayı başardım.Oğlum ameliyat oldu arkadaslar. 8 gün hastanede kaldık. Korktuğum kadar zor gecmedi. Yavrum yuvadan alışık olduğu için midir nedir hemen ortama uyum sağladı, beni hiç üzmedi. Hatta bütün hastanenin sevgilisi oldu minik kuzum.Bugün de sondası çıktı. İdrarını yapmasını bekliyoruz (4 saattir!!!) sonra evimize döneceğiz. Bayramdan bu işi de halletiğim için çok mutluyum. Bayramdan sonra ona sünnet kıyafeti giydirip Eyüp Sultan'a götüreceğim.

Canım yaa, çok geçmiş olsun kuzucuğa. Dün düşünüyordum, ameliyat bayramdan önce miydi sonra mıydı diye. Bunu da atlatmış oldunuz çok şükür. İdrarını yapması neden önemli? Olayı bilmediğim için soruyorum.

geçmiş olsun fillo ben de sizi merak ediyordum. çok şükür atlatmışsınız ameliyatı çok sevindim. bir an önce iyileşir inşallah minik yavrun

Teşekkür ederim arkadaşlar. Çiş yapması önemli çünkü sünnetle beraber pipiden ameliyat oldu oğlum. Ameliyatın düzgün olup olmadığını böyle anlayacaklarmış.

Teşekkür ederim arkadaşlar. Çiş yapması önemli çünkü sünnetle beraber pipiden ameliyat oldu oğlum. Ameliyatın düzgün olup olmadığını böyle anlayacaklarmış.

çok geçmiş olsun benimde yigenim aynı şekilde oldu ve problem çıkmadı allahın emriylegeçecek hepsi sabır ve dua gerekli..allah yardımcımız olsn herkesin :)) bu arada sünnet için bişeyler düşünüyorssan kişiye özel tasarımlar yapıyorum yardımcı olabilirim :)

kendi rekorumu kırıyorum 3 saat anca uyudum oda uyumak denirse hala çalışıyorum :)
tatili anlımın teriyle kazanmış oldum:)
fillo ablam çok geçmiş olsun paşama inşallah Rabbim bir daha hastahane ameliyat yüzü göstermesin inşallah paşamız hep sağlıklı olsun sende mutlu

Merhaba bayanlar hepinizin bayramı kutlu olsun.
Fillo çok geçmiş olsun, en kısa zamanda sağlığına kavuşsun bebeğin.
Zaman umarım çok iyi bir bayram tatili geçirirsin ve bu yorgunluğunun acısını çıkartırsın.
Herkese mutlu yarınlar. Eşlerimiz ve evlatlarımızla güzel günler diliyorum.

selam anneler...en taze anne adayları............yavrularına kavuşan anneleri tebrik ediyorum....hele hele minicik yavruları okudukça içim gidiyor....denizi abla yapmak istiyorum....o minicik ellere denizle birlikte dokunmak istiyorum.ama babayı ikna etmek zor...hele son zamanlarda burada okuduğum sağlık raporları,amatem vs vs .......

acaba rica etsem,herhangi bir anneden ;rutin kurum ziyaretlerinde sorabilirler mi acaba...herhangi bir anne....ikinci başvuruda da aynı işlemlerden mi geçiliyor...tekrarı isteniyor mu bu sağlık konusunda istenenlerin....eşimi bir daha bu strese ikna etmem hiç mümkün değil gibi görünüyor..amatemi de yeni çıkarmışlar....daha babaya söylemedim bile.....

zaman bacı.....teşekkürler....yazamasam da okumaya çalışıyorum...hissettiğiniz tüm duygulara ortağım....sevgiyle kalın.....yakın zamanda yazamazsam hepinizin bayramını kutluyorum....asıl bayram yavrularınız geldiğinde bekleyen anneler....dünya duracak dünya...

Lee26,kimlik işlemlerinin bitmesine çok sevindim.Hayırlı,uğurlu olsun.Çocuklarınla ve eşinle mutlu,sağlıklı bir ömür diliyorum.
Kedicik,kızına kavuştun,anne oldun.Hayırlı,uğurlu olsun.Allah,mürüvvetini de göstersin,birlikte mutlu bir aile olun inşallah.
Filo,ameliyatı atlattınız,sünnet oldu.Geçmiş olsun,paşamızın askerliğini ve mürüvvetini de görürsün inşalllah.Umarım ameliyat sonucu da çok iyidir.Herşey gönlünüzce olsun...

Arkadaşım çok geçmiş olsun. Oğluşunu benim yerime öp annesi

Cok cok gecmis olsun minnosa. Insallah idrarini da sorunsuz yapmistir. Cok opuyoruz minik pasamizi :)

Arkadaşım biz eşimle karar verdik inşallah kızımızı aldıktan sonra 3-4 yaşlarına geldiğinde oğlumuz için başvurucaz. Bunu görevliye sordum yine aynı işlemlerden başlamamız gerekiyormuş..

taze annemiz gelmiş hazır gelmişken anlatsana naıl oldu ilk karşılaşma ilk haberi nasıl aldın şöyle ballandıra ballandıra anlat da neşelenelim

Yuvada onu ilk gordugumuzde cok huzurlu bir bebek gibi geldi bize. Pembe tulumu icinde cok tatliydi kizlar. Kucagima alinca hic geri vermek istemedim. Tam da ogle tatiliydi, yemege cikacakti gorevliler, kibarca uyardilar bizi :) napalim mecbur verdik geri, sonra hemen kuruma kostuk tabi. Ama hersey boyle bir ruyada gibi geciyor. Su an bunlar benim basima mi geliyor diyorsun. Hayatimin en uzun gunuydu. Beklediginize kat kat degecegini soylememe gerek var mi? :)

bunu okudum tesadüf sizlerle paylaşmak istedim..ben çok etkilendim çünki.....

EVLATLIK Evleneli oniki yıl olmuştu. Çocuk sahibi olamamıştık. Tedavi için gittiğimiz doktorların hemen hepsi aşağı yukarı aynı şeyleri söylemişlerdi. Bu gerçekleri duymak eşim için de benim için de her seferinde yıkım oluyordu. "Çocuk sahibi olabilmeniz imkansız görünüyor" Bu kelimelerin her tekrarlanışı umudumuzu iyice yitirmemize neden olmuştu. -Neden evlatlık edinmiyoruz? dedim eşime -Sahipsiz onca çocuk varken... Belki de Allah onlardan birine sahip çıkmamızı istiyor. Ve belki de bu yüzden bir bebek sahibi olmamızı dilemiyor. Yetimhanede bebeklerin bulunduğu bölüme girer girmez, ilk onu gördüm. Ayaklarını havaya dikmiş, elleri ile onlara ulaşmaya çalışıyordu. Harikulade bir bebekti ve ben ondan gözlerimi alamıyordum. -Bu... bunu kendimize evlat edinelim dedim. Daha ilk bakışta ona karşı öylesi güçlü bir sevgi hissettim ki, sanki doğurduğum çocuğumu emanet bıraktığım bir yerden geri almak üzere gelmişim hissine kapıldım. Ancak yetimhane yetkilileri evlat edinebilmenin biraz güç olduğunu söylemişlerdi. -Ben bu bebek için sonuna kadar mücadele edeceğim. dedim eşime Oda zaten bu konuda en az benim kadar kararlıydı. O günden sonra, gerçekten de onun için çok mücadele etmek zorunda kaldık. Bir çok araştırma, soruşturmaya tabi tutulduk. Aylarca uğraştık ama sonunda onu bize verdiler. Kızımızın hayatımıza girmesi ile birlikte yuvamızın tek eksiği de artık tamamlanmıştı. O harika bir bebekti. Eşimle ben onun için çıldırıyorduk. Kızım okul çağına geldiğinde ona gerçeği anlattık. Artık kendisinin öz anne ve babası olmadığımızı biliyordu. Bu gerçeği öğrenmiş olması onda tahmin ettiğimiz şoku yaratmadı. Küçücüktü fakat inanılmaz derecede olgun bir çocuktu. Birgün arkadaşıyla sohbetlerine tanık oldum. Sevgili kızımın o gün arkadaşına söylediği sözler, benim hayatımda aldığım en güzel ödül oldu. "Ben evlatlığım" dedi kızım Arkadaşı şaşkın bir ifade ile sordu;"Evlatlık ne demek?" Küçük kızım şöyle yanıt verdi. "Annenin karnında değil, yüreğinde büyümektir."

Ekleyen: Çocuk Psikolojisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…