kedicik bu çok güzel oldu biliyomusun bizde süpriz yaparmı acaba diye hep bekliyorduk tam kimseden ses seda yok derken sen müjdeyi verdin buda bayram önü çok hoş oldu allahım hayırlı ömürlü etsin hep mutlu olun inşallah bizlerede nasip etsin tüm bekleyenlere
Yasamezgim merhaba, ne iyi ettin :) Bendim oyle diyen :)
Kızlar kızım geldi, hepinizin elini öpüyor ve bayram bahşişini istiyor :) Görseniz kucucuk bir melek, daha bir bucuk aylik :) Sali ogleden sonra kurumdan aradilar, carsamba gunu aksami da bebişle eve geldik :) Biliyorum bu hikayeler en sevdiklerimiz, ben de beklerken hep bu hikayeleri okuyarak duygulandim, sabrimi tazeledim. Ve sandim ki benim günüm hiç ama hiç gelmeyecek. Meger geliyormus arkadaslar :) Ve bilirsiniz ne derler bebekler surpriz yapmayi severlermiş, bizim minnoş da bize sürpriz yapti :) Anlatacaklar cok, bu daha ilk bölüm :) Hepinizi sevgiyle kucakliyorum arkadaslarim :)
Canım yaa, çok geçmiş olsun kuzucuğa. Dün düşünüyordum, ameliyat bayramdan önce miydi sonra mıydı diye. Bunu da atlatmış oldunuz çok şükür. İdrarını yapması neden önemli? Olayı bilmediğim için soruyorum.Merhaba
Nihayet cepten üye girişi yapmayı başardım.Oğlum ameliyat oldu arkadaslar. 8 gün hastanede kaldık. Korktuğum kadar zor gecmedi. Yavrum yuvadan alışık olduğu için midir nedir hemen ortama uyum sağladı, beni hiç üzmedi. Hatta bütün hastanenin sevgilisi oldu minik kuzum.Bugün de sondası çıktı. İdrarını yapmasını bekliyoruz (4 saattir!!!) sonra evimize döneceğiz. Bayramdan bu işi de halletiğim için çok mutluyum. Bayramdan sonra ona sünnet kıyafeti giydirip Eyüp Sultan'a götüreceğim.
Merhaba
Nihayet cepten üye girişi yapmayı başardım.Oğlum ameliyat oldu arkadaslar. 8 gün hastanede kaldık. Korktuğum kadar zor gecmedi. Yavrum yuvadan alışık olduğu için midir nedir hemen ortama uyum sağladı, beni hiç üzmedi. Hatta bütün hastanenin sevgilisi oldu minik kuzum.Bugün de sondası çıktı. İdrarını yapmasını bekliyoruz (4 saattir!!!) sonra evimize döneceğiz. Bayramdan bu işi de halletiğim için çok mutluyum. Bayramdan sonra ona sünnet kıyafeti giydirip Eyüp Sultan'a götüreceğim.
Teşekkür ederim arkadaşlar. Çiş yapması önemli çünkü sünnetle beraber pipiden ameliyat oldu oğlum. Ameliyatın düzgün olup olmadığını böyle anlayacaklarmış.
Merhaba
Merhaba
selam anneler...en taze anne adayları............yavrularına kavuşan anneleri tebrik ediyorum....hele hele minicik yavruları okudukça içim gidiyor....denizi abla yapmak istiyorum....o minicik ellere denizle birlikte dokunmak istiyorum.ama babayı ikna etmek zor...hele son zamanlarda burada okuduğum sağlık raporları,amatem vs vs .......
acaba rica etsem,herhangi bir anneden ;rutin kurum ziyaretlerinde sorabilirler mi acaba...herhangi bir anne....ikinci başvuruda da aynı işlemlerden mi geçiliyor...tekrarı isteniyor mu bu sağlık konusunda istenenlerin....eşimi bir daha bu strese ikna etmem hiç mümkün değil gibi görünüyor..amatemi de yeni çıkarmışlar....daha babaya söylemedim bile.....
zaman bacı.....teşekkürler....yazamasam da okumaya çalışıyorum...hissettiğiniz tüm duygulara ortağım....sevgiyle kalın.....yakın zamanda yazamazsam hepinizin bayramını kutluyorum....asıl bayram yavrularınız geldiğinde bekleyen anneler....dünya duracak dünya...
taze annemiz gelmiş hazır gelmişken anlatsana naıl oldu ilk karşılaşma ilk haberi nasıl aldın şöyle ballandıra ballandıra anlat da neşelenelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?