listede adımız nerede? bugün mahkeme kararını imzalamaya gittik.minik kuzumuz kızımızda yanımızdaydı.aşkım doktoramı deldik annecik diye bana sordu.kuzum herşeyden bir haber.. cuma günü karar kağıdını almaya gideceğiz.inşaallah haftayada nüfus işlemlerimiz başlatılır.oğlumuzun ve kızımızın kimlikleri çıkar:) darısı sizlere sevgili anneler :)
bugün benim için çok özel ve anlamlı gündü ndmysmn le buluştuk.dertleştik .çok harika biri.seni tanidigıma çok mutlu oldum cnmm
evt nihayet dün ev ziyaretimiz gerçekleştiuzmanlarımız genç 2 kişiydiler çok tatlıydılar herşey gayet güzel geçti çayımızıda içtik ) ayrıca öyle evin orasını burasını kurcalamadılar kapıdan bakıp geçdiler sadece çocuk odasında bi değişiklik yapıp yapmıyacağımız hakkında bilgi almak istedi..onun dışında eşimle benimle ilgili daha çok sorular sordular bizi tanımaya çalışdılar daha çok ve gelecek olan bebeğimize karşı sormluluklarımızı öğrenmeye çalışdılar neler beklediğimize dair..uzmanlarmızdan yana çok şanslıyız inş.2-3 yıl beklemek zorunda kalmayız bebeiğimizi, sonuda başı gibi güzel olur en kısa zmnda
Canım benim bende seni tanığıma mutlu oldum burda ve bu yolda yalnız olmadığımı bilmek beni daha da mutlu etti. Kızlar birbirlerinizle görüşme imkanınız varsa bu fırsadı kaçırmayın biz bugün hazan ablamla görüştük harika bir duygu inşallah çocuklarımızıda tanıştırırız. Hazan ablam sevgi dolu biri sizleride bekleriz..
merhaba kızlar...eşim mersinde sosyal hizmetlerde görveli arkadaşla konuşmuş...kız için 4 yıl erkek için 3 yıl zaman vermiş...eşim zaman çok uzun değil mi diye sorunca evet ama yapacak birşey yok isteyen çok ama bebek az demiş görevli...biz kendi rızalarıyla bebeklerini yasal yollardan verecek bir aileden alacağız....kasım 2.hafta inşallah büyük buluşma olacak.....şimdiden insanın yüreği kıpır kıpır oluyor....
babiesrus ve sude_cisem özel mesajlarınıza bakarmısınız
Bayram bitti çok şükür 9 günü ailemle memlekette geçirdim ama bitsin diye tatil can attım ne yalan söyleyeyım işlemlere başlayalım diye bugün geldık ancak evimi de çok özlemişim biz eşimle cuma saat 10 da resimler ve öz geçmişi verecez ve 1 buçuk saatlık grşmemiz var hadı hayırlısı heyecan dorukta herkees için umarım güzel bir hfta geçiririz.
lee26 tebrikler arkadaşım.... darısı bekleyen annelerin başına... darısı başımıza....
şu an tek istediğim nüfus cüzdanı değişmesi. nedense gördükçe çok huzursuz oluyorum.
dr.gittiğimizde mecbur kullanıyoruz onun dışında görmek istemiyorum.
bir an önce değişse rahatlasak. allah tüm işlerinizi rast getirsin.
allah ayırmasın....bizim içinde dua et... her şey kolay geçsin. yarın 3 ay görüşmemiz var.
kuruma tekrar gitmek bile tedirgin ediyor beni... kuzucuklarını öp benim için
evt nihayet dün ev ziyaretimiz gerçekleştiuzmanlarımız genç 2 kişiydiler çok tatlıydılar herşey gayet güzel geçti çayımızıda içtik ) ayrıca öyle evin orasını burasını kurcalamadılar kapıdan bakıp geçdiler sadece çocuk odasında bi değişiklik yapıp yapmıyacağımız hakkında bilgi almak istedi..onun dışında eşimle benimle ilgili daha çok sorular sordular bizi tanımaya çalışdılar daha çok ve gelecek olan bebeğimize karşı sormluluklarımızı öğrenmeye çalışdılar neler beklediğimize dair..uzmanlarmızdan yana çok şanslıyız inş.2-3 yıl beklemek zorunda kalmayız bebeiğimizi, sonuda başı gibi güzel olur en kısa zmnda
Kızlar bugün görüşmem var çok heyecanlıyım son görüşme olacak dosyam tamamlanıyor sonuna yaklaşıyorum
Kızlar bugün görüşmem var çok heyecanlıyım son görüşme olacak dosyam tamamlanıyor sonuna yaklaşıyorum
listede adımız nerede? bugün mahkeme kararını imzalamaya gittik.minik kuzumuz kızımızda yanımızdaydı.aşkım doktoramı deldik annecik diye bana sordu.kuzum herşeyden bir haber.. cuma günü karar kağıdını almaya gideceğiz.inşaallah haftayada nüfus işlemlerimiz başlatılır.oğlumuzun ve kızımızın kimlikleri çıkar:) darısı sizlere sevgili anneler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?