Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
mrb kızlar

hergün girip bi defada olsa bakıyorum burdaki gelişmelere her ne kadar bişeyler yazmasamda hepinizde çok büyük yürekli insanlarsınız gerçekten yazılanları okudukça o kadar çok seviniyorum Allahım hepinizin yüzünü güldürür inş en kısa sürede hepinizde bebeklerinize kavuşursunuz

yaşadığım bu zorlu günlerde hep yanımda oldukları ve destekleri için çok teşekkürederim
benimle birlikte üzüldüler sancılı geçen iki günün sonunda da benimle birlikte sevindiler dualarınızla sorunlar hallaldu yeniden kızımı bekliyorum inşallah bundan sonra başka zorluklar çıkalımadan artık bende heyecanla beklerim

Ya ben bu insanlari anlamiyorum biraz yardimci olsalar islerini dogru durust yapsalar olmazmi kac haftadir ugrasiyorum artik sinirlerim bozuldu valla ne zaman biticek bunlar sonunda yavruma kavusmak olmasaydi birakirdim valla

çok zorlu bir süreç haklısın Rabbim yardımcın olsun inşallah işlemlerin hızlanır evet azcık halden anlamaları lazım bu kadar zorlamanın bizleri üzmekten başka bir işe yaramıyor ama inan tek sıkıntın bu olsun sonradan yapılanlar insana daha ağır geliyor inşallah az kaldı bacım biraz sabır napalım bizim minikler çok nazlı çok buarada istanbuldaki müdür değişiyormuş haftaya bakalım neler olucak belki bebiş işleri dahada hızlanır peşpeşe yeni haberler alırız

Arkadaşlar biliyorsunuz oğlumuzu üstümüze geçirmek için mahkemeye başvurmuştuk.Mahkemenin atadığı bir pedagog bugün haberli olarak bize geldi.İyi geçti.Raporu,mahkemeye sunacakmış.Bir de mahkeme sonuçlandıktan sonra isim değişikliği için sulh mahkemesine tekrar dava açmamız gerekiyormuş

hazanla ndmysmn buluşmuşsunuz ne güzel sevindim sizin adınıza inş. birgün evlatlarınızlada buluşursunuz..

nbr cnm nasılsın? senin kız 2-3 yaşlarındaydı değilmi? senin bebek gelmeden önce hazırlıklar yapabildinmi merak ettim neler aldın

nbr cnm nasılsın? senin kız 2-3 yaşlarındaydı değilmi? senin bebek gelmeden önce hazırlıklar yapabildinmi merak ettim neler aldın

buldum albüm almışsın fotoğraflık almışsın ) günlük tutmayı düşünmüşsün yazıyormusun devamlı bari bende tüp bebek sürecindeyken tutmuştum ara ara yazıyorum ayda birde olsa...

Ya ben bu insanlari anlamiyorum biraz yardimci olsalar islerini dogru durust yapsalar olmazmi kac haftadir ugrasiyorum artik sinirlerim bozuldu valla ne zaman biticek bunlar sonunda yavruma kavusmak olmasaydi birakirdim valla

al bendende o kadar benim heyet sosyal hizmetlere takıldı sosyal hizmetleri uzmanı raporu geç yazıyomuş diye kafasız uzmanıma 4 kere
anlattım bugün mesela bide böğk ( geldi bana ay bayılazaaaaaaammmmmmmmmm oluyo insan bırakmaya gelince ramak kaldı du bakalım hayırlısı
şu aralar evdeki favori şarkımız geldilermi geldilermi sanadamı geldiler bir karış aklın vardı onudamı yediler oldu

ve arkadaşım buda benden sana armağan olsun ozaman arımıza hoş geldin
Gokhan Guney - Sanada Mi Geldiler [Official Video 2013] HQ - YouTube ( umarım şarkı için alınmazsın )

rabbim işlerinizi kolaylaştırsın . zor işiniz.ama bıkkınlık yok yavrularınıza kavuşunca bütün bu koşturmalara degmiş diceksiniz...pes etmek yok

Kızlar pes etmek yok sizin hazırladığınız evrakları biz 2 defa hazırladik ama çok şükür bu da bitti bugün son görüşmemiz i yaptık güzel geçti ve artik kızımı bekliyorum sabir

Sudeçisem, Umutirem neler oldu böyle, yazdıklarınızdan sonra bende şuan endişelenmeye, korkmaya başladım:18::18: Bu kadar mı zor? Ben henüz uzmanımızın ev ziyaretini bekliyorum, Ekim demişti ama sonra size gelmeme daha var ben haber veririm dedi. Öyle kalakaldım ama şimdi bu yazdıklarınızı okuyunca daha da fena oldum.

Ben çalışan biri olduğum için sana sola biz anneler içinde kanunlarda izin maddelerinin yer alması için yazılar yazıyorum. Elbet bir yerden bir ses çıkar. Yani umudum bu yönde, inşallah bir şeyler olur.

Zamancım sürecinde kaldığın yerden devam etmene çok sevindim. İnşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun. Müdür değişiyor demişsin umarım süreç hızlanır da hangi habere sevineceğimize şaşırırız

Sevgiler

kızlar bende yarın olacak diye çok mutluyum hem kuruma gidecem eşimle öz geçmiş resimler ve 1 buçuk saatlık görüşme var tabi bir şeye daha seviniyorum iş görüşmemde var dualarımı okudum Allahtan ikisininde güzel geçmesini diledim artık kısmet nasip yarabbim duysun sesimi işim bitince hangi aşamaya geçecez uzmanımız neler diyecek yazarım arkadaşlar dualarınız benımle olsun....

Kızlar pes etmek yok sizin hazırladığınız evrakları biz 2 defa hazırladik ama çok şükür bu da bitti bugün son görüşmemiz i yaptık güzel geçti ve artik kızımı bekliyorum sabir

evt sabır cnmmmm....2014 te hepimiz anne olacagız

tatlım zoru başarcazda du bakalım hayırlısıyla inş

Hazan abla ilimizin Valisi değişmiş geçen kuruma gitmiş ve kaç aile bekliyor demis özlem hanımda 6 aile diyince Valimiz neden bekletiyorsunuz kurumda ailelere uygun çocuk yok olduğunda bekletmeden vericez demiş çok hoşuma gitti Valimiz bu konuda duyarlı çıktı

ay inşallah canımmm ne güzel haber bu.çok mutlu oldum .ama işte ilimizde olmayınca il dışını beklicez mecburen

Her iki görüşmende güzel geçer inşallah, mutluluk haberlerini paylaşırsın bizimle:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…