Ya ben bu insanlari anlamiyorum biraz yardimci olsalar islerini dogru durust yapsalar olmazmi kac haftadir ugrasiyorum artik sinirlerim bozuldu valla ne zaman biticek bunlar sonunda yavruma kavusmak olmasaydi birakirdim valla
nbr cnm nasılsın? senin kız 2-3 yaşlarındaydı değilmi? senin bebek gelmeden önce hazırlıklar yapabildinmi merak ettim neler aldın
Ya ben bu insanlari anlamiyorum biraz yardimci olsalar islerini dogru durust yapsalar olmazmi kac haftadir ugrasiyorum artik sinirlerim bozuldu valla ne zaman biticek bunlar sonunda yavruma kavusmak olmasaydi birakirdim valla
Kızlar pes etmek yok sizin hazırladığınız evrakları biz 2 defa hazırladik ama çok şükür bu da bitti bugün son görüşmemiz i yaptık güzel geçti ve artik kızımı bekliyorum sabir
Kızlar pes etmek yok sizin hazırladığınız evrakları biz 2 defa hazırladik ama çok şükür bu da bitti bugün son görüşmemiz i yaptık güzel geçti ve artik kızımı bekliyorum sabir
Sudeçisem, Umutirem neler oldu böyle, yazdıklarınızdan sonra bende şuan endişelenmeye, korkmaya başladım:18::18: Bu kadar mı zor? Ben henüz uzmanımızın ev ziyaretini bekliyorum, Ekim demişti ama sonra size gelmeme daha var ben haber veririm dedi. Öyle kalakaldımama şimdi bu yazdıklarınızı okuyunca daha da fena oldum.
Ben çalışan biri olduğum için sana sola biz anneler içinde kanunlarda izin maddelerinin yer alması için yazılar yazıyorum. Elbet bir yerden bir ses çıkar. Yani umudum bu yönde, inşallah bir şeyler olur.
Zamancım sürecinde kaldığın yerden devam etmene çok sevindim. İnşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun. Müdür değişiyor demişsin umarım süreç hızlanır da hangi habere sevineceğimize şaşırırız
Sevgiler
Hazan abla ilimizin Valisi değişmiş geçen kuruma gitmiş ve kaç aile bekliyor demis özlem hanımda 6 aile diyince Valimiz neden bekletiyorsunuz kurumda ailelere uygun çocuk yok olduğunda bekletmeden vericez demiş çok hoşuma gitti Valimiz bu konuda duyarlı çıktı
Her iki görüşmende güzel geçer inşallah, mutluluk haberlerini paylaşırsın bizimle:))kızlar bende yarın olacak diye çok mutluyum hem kuruma gidecem eşimle öz geçmiş resimler ve 1 buçuk saatlık görüşme var tabi bir şeye daha seviniyorum iş görüşmemde var dualarımı okudum Allahtan ikisininde güzel geçmesini diledim artık kısmet nasip yarabbim duysun sesimi işim bitince hangi aşamaya geçecez uzmanımız neler diyecek yazarım arkadaşlar dualarınız benımle olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?