Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

Tebrik ederim. Analı-babalı sağlık mutlulukla büyüsün inşallah... :))

Canım Allahtan tez günde şifasını diliyorum.İnşallah bu tedavi son olur,kızının şikayeti bununla kalsın.Allah iyilik versin.

Çok sevindim.Allah analı,babalı büyütsün.Güzel günlerini gör inşallah.Anneliğin hayırlı olsun.Bundan sonrası ömür boyu sürecek sevgi-emek......mutluluk...

maşşallah bu ne hız :)) hayırlı olsun anneligin canım ...hep mutlu olursunuz ins..ya gercekten şaşkınım.. bursaya taşınmayı bile düşünmeye başladım:))))

maşşallah bu ne hız :)) hayırlı olsun anneligin canım ...hep mutlu olursunuz ins..ya gercekten şaşkınım.. bursaya taşınmayı bile düşünmeye başladım:))))

Ben de eşime dedim, bi daha düşünürsek çocuklarımızın bir kardeşi daha olsun diye, önce Bursa'ya taşınalım :)) darısı tüm bekleyenlerin başına :))

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ANNELERİMİZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİH[/td]
[td]MELEĞİ[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Lee26[/td]
[td]06.2009[/td]
[td]Kız-Erkek[/td]
[td]06.2012[/td]

[/tr]
[tr]

[td]Herdemk[/td]
[td]03.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]08.2012[/td]

[/tr]
[tr]

[td]pare55[/td]
[td][/td]
[td]Samsun Erkek[/td]
[td]11.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esma16[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]12.2012[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Malibu52[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]03.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]destina0706[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gerçek19[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Çorum Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fillo[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]04.2013[/td]

[/tr]
[tr]

[td]cvcv[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Edirne Kız-Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]gcs[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eskrymar[/td]
[td][/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]DamlaUmut[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]İstanbul Erkek[/td]
[td]07.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]gamzeli77[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İstanbul Rıza-Kız[/td]
[td]08.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]hayalimmm84[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]LVNY[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]5059[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013 [/td]
[/tr]
[tr]

[td]EflatunA[/td]
[td]07.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]09.2013 [/td]

[/tr]
[tr]
[td]kedicik2[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]10.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Otuznisan[/td]
[td]10.2011[/td]
[td]Adana Erkek[/td]
[td]12.2013 [/td]

[tr]
[/tr]
[td]shuras10[/td]
[td]11.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]12.2013[/td]

[/tr]
[tr]

[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ANNE ADAYIMIZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİHİ[/td]
[td]MELEĞİ[/td]

[/tr]
[tr]

[td]Betus11[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Kız-Erkek(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gazıduz[/td]
[td][/td]
[td]Mersin [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hasel06[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Ankara Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]effsa[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Denizli Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]minapia[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Antalya Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]fionatheprincess[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]zaman[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tu_runcu[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]ndmysmn[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]Düzce Ter-Rıza Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]eslu[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Hazan72[/td]
[td]03.2013[/td]
[td] Terk-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pozitif29[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Ankara Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cansunida[/td]
[td]03.2013[/td]
[td] Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sedenaz[/td]
[td]04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]umutirem[/td]
[td]04.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]babiesrus[/td]
[td]05.2013[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]nisra[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]BLUDENİZ[/td]
[td]06.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Kardelengül[/td]
[td]07.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]yasamezgim[/td]
[td]08.2013[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tenarrr[/td]
[td]08.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]sude_cisem[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]scuba[/td]
[td]11.2013[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza-Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

allah sağlıkla mutlulukla huzurla büyütmeyi nasip etsin

allah hepimize kolaylık versin bizde bugün ilk adımı attık haftaya sağlık raporunu ve Bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesine başvurucaz umarım bir an önce işlemlerimiz biter

maşallah Allah analı babalı sağlık ve mutlulukla büyütmeyi nasip etsin

allah hepimize kolaylık versin bizde bugün ilk adımı attık haftaya sağlık raporunu ve Bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesine başvurucaz umarım bir an önce işlemlerimiz biter
Hoşgeldin Zeynepeli başvurun hayırlı uğurlu olsun inşallah. Yalnız hastahaneye gitmeden önce 182 ye telefon edip psikoloji polikliniğinden randevu almanız lazım.
Eğer bilgilerini verirsen Zaman arkadaşımız seni de listemize ekleyebilir.

Merhaba arkadaşlar, geçen hafta hastahanede çeşitli sıkıntılar yaşadıktan sonra ben çektim benden sonrakiler çekmesin diye buraya yazmaya karar verdim. Bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastahanesine gitmeden önce yani uzmanınızdan dilekçeyi alıp hastahaneye gitmeye karar verdikten sonra;
1- 182ye telefon edip psikoloji polikliniğinden randevu alınacak, hastahanede poliklinige randevu saatinizden en az yarım saat önce nüfus cüzdanınızla gitmelisiniz.
2- Hastahanede psikoloji polikliniğinin yeri; ana kapıdan düz hastanaye girdikten sonra sağ tarafta İşbankasının Atmsini görene dek gidilecek. İşbankası Atmsinin önüne gelince Atmnin tam karşısındaki (sol taraf) yola girilecek. Yolun sol tarafında Başhekimlik binasını göreceksiniz. Yolun sonuna kadar düz gidilecek, yolun sonunda İstanbul üniversitesinin kapısını göreceksiniz. Yol yukarı doğru devam edilecek ve sizi sağ tarafa yönlendirecek. Psikoloji Acil binasının oraya (eğer arabanızla geldiyseniz park edebilirsiniz) geldiğinizde Acil kapısı girişine değil binanın sol tarafından devam edip psikoloji polikliniği girişinden içeri gireceksiniz.
3- Binaya girdiğinizde sıra numarası alacaksınız. Sıranız geldiğinde bankolardaki görevlilere nüfus cüzdanınızı verip size randevunuzun yazdığı kağıt verecekler. O kağıdı aldıktan sonra sol tarafta Danışma- Hasta Yönlendirmede bir görevli duruyor, ona sorarsanız size hangi kapının önünde durmanız gerektiğini söyler.
4- Doktorun yanına girdiğinizde geliş sebebinizi söyleyip uzmanınızın verdiği dilekçeyi veriyorsunuz. Doktorunuz size yaşınız, mesleğiniz, evlilik süreniz, eğitim durumuzla ilgili sorular soracak ve Amatem işlemlerinizi başlatmanız için Reçete yazacak. Reçetenizi aldıktan sonra sizi psikometre testiniz için randevu almanız için Psikoloji Laboratuvarına ve dilekçenizi kayıttan geçirmeniz için Kalem'e yönlendirecek.
5- Binadan çıkınca sağ tarafa doğru yürüyünce Psikoloji Lab.ına ulaşacaksınız. Orada nüfus cüzdanınızı ve doktordan aldığınız yazıyı gösterip test için randevu alacaksınız (randevu doktorunuzun bağlı olduğu psikoloji polikliğinde uzmanın yoğunluğuna göre oluyor, benim şansıma 2,5-3 ay sonrasına gün verdiler önümdekiler başka polikliniktenmiş onlara 20 gün sonrasına gün vermişlerdi)
6- Kalem lab. Binasından çıktıktan sonra yine aynı sırada ilerde sol tarafta mesicidin yanında, burada dilekçenizi kayıttan geçirip üzerine ATÜ imzası atılıyor.
Önemli Not: sonradan görüştüğüm başka bir çift doktorun onları Psikoloji Lab.ından önce odası bulunan Sosyal Hizmetler Uzmanına da uğramalarını ve Anket doldurulacağını söylemiş. Bize doktorumuz böyle birşey söylemedi, umarım eksik işlem yaptırmamışlardır.
AMATEM
1- Amatem'e erken saatte gidin, yeri çok kolay ana kapıdan girdikten sonra sağ tarafta Amatem diye yazıyor.
2- Amatem'e gitmeden önce dilekçenizden 2 fotokopi, doktorun size ve eşinize yazdığı reçetelerinizin ve nüfus cüzdanlarınızın birer fotokopisiyle gitmeniz gerekiyor.
3- Amatem'e gittiğinizde Vezne'den işleminizi yaptırmanız için veznenin ilerisindeki binanın ilk kapısından içeri girince sıra numarası alacaksınız.
4-Veznede sıranız gelince belgelerinizin fotokopilerini verip işlemlerinizin yapılması için kaydınız açılacak. Size reçete fotokopinizle birlikte idrar testiniz için barkod kağıdı verecekler.
5- Tekrar binanın içine girince kapıdaki güvenliğe evlat edindirme işlemleri için geldiğinizi mutlaka söyleyin. Görevli binanın daha üst tarafında kantinin üstünde bulunan kan alma binasına yönlendirecek.
6- kan vermek için binaya girdiğinizde yine bankoların yanından sıra nosu alacaksınız ve sıranız geldiğinde bankodaki görevliye niçin geldiğinizi ve nüfus cüzdanınızı göstereceksiniz. O size yeni bir barkod kağıdı ve sıra nosu verecek. Bankonun hemen karşısında kan alma sıranız geldiğinde kanınızı vereceksiniz (Güvenlik yoğunluğa göre önce idrarınızı aldırıp sonra kan alma binasına gönderebilir).
7- Kan verip tekrar Amatem binasına geleceksiniz ve iç tarafta idrar vermek için bekleyeceksiniz.
8- İdrar vermek için girdiğinizde mutlaka görevliye evlat edinme işlemleri için geldiğinizi söyleyin. Bayana bayan, erkeğe erkek idrar verirken yanınızda bekliyor maalesef.
9- İdrar ve kan verme işleminiz bittikten sonra Güvenliğe sonuçlar için ne zaman gelmeniz gerektiğini sorun.
10- Test sonuçlarınızı almak için gittiğinizde sizi bir doktora yönlendirecekler. Doktor sizinle biraz sohbet edip test sonuçlarınıza göre Vezneye verdiğiniz reçete fotokopisine görüşünü yazıp, imzalayıp geri verecek. Biz bu kağıdı ne yapacağımızı sorduğumuzda bize heyette sorarlarsa gösterirsiniz demişti doktor.
Şimdilik tecrübelerim bu kadar arkadaşlar, psikoloji testinden sonra da yaptıracak arkadaşlara yardımcı olması için buraya yazacağım.
Allah bu yoldaki herkese kolaylıklar ve sabır versin. Başvurunuz hayırlı olsun

Son düzenleme:

teşekkürler yasamezgim -emin ol çok yardımcı oldun vermiş olduğun bilgilerle sizin msj aldıktan sonra ocağın 7 gün aldık gidicez bakalım inşalla sorunsuz bişekilde veririz tahlilleri bi tarafım mutluluktan havalanıyor bir tarafımsa karışık allah yardım etsin hepimize bunları atlatıp bebişlerimizi kucağımıza alıcağımız günlerde gelir inşallah

biz 13 yıllık evli bir çiftiz çok istememize rağmen biyolojik olarak anne baba olamadık demekki böylesi kısmetmiş 6 yıl öncede kurumla ön gürüşme yapmıştık fakat bazı sebeplerden dolayı devamını getiremedik ve bugüne kadar hakkınız kayboldu derler diye tekra baş vurmaya cesaret edememiştik evimizi taşıdıktan sonra sosyal çevremizde değişte buradaki arkadaşlar ve komşularımdır aslında bana cesaret verip yüreklendiren bizde eşimle düşündük bu kadar güzel kalpli insanlar yanımız dayken neden tekrar denemeyelim diye ve kurumla ilk görüşmemizi bugün gerçekleştirdik daha önceki başvurup vaz geçmemizin tekrar dosya açmalarına bir engel teşkil etmiyceğini söylediler çok mutlu oldum demekki zamanı şimdiymiş inşallah hayırlısıyla istenen belgeleride istedikleri sürede tamamlayıp teslim ederiz sizlerin paylaştığı yazılarıda uzun zamandır gözlerim dolarak takip ediyordum ve artık bende aranızda olmaktan çok mutluyum tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim biz 0_1 yaş kız bebek istiyoruz inşallah

Son düzenleme:
Hakkınızda hayırlısı olsun, kızını en kısa zamanda kucağına almanı dilerim. Yardımcı olabildiğime çok sevindim.

sevgili shuras çok sevindim canım biz sana demiştik bursa bir faklı diye kızınla sana bir ömür boyu mutluluk ve sağlık diliyorum allah hayırlı ömürlü etsin

allahım tez zamanda şifa versin canım çabucak atlatın inşalalh

Yazınızı okurken okadar duygulandımki inanın mutluluktan ağladım. Rabbim evladınızı sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin ne mutlu güzel prensesinize onu çok çok seven muhteşem bi ailesi var

Canım benim yaaa Allah hayırlı uğurlu etsin darısı tüm bekleyen arkadaşlarımıza olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…