Merhaba Hazancım yakışıklı oğluna aldıklarını en kısa zamanda giydirirsin inşallah. Aynen tatlım bende birsürü eşya alıyorum ama kullanamayacaklarıni Allah izin verirse kuruma götüreceğim kızımın diğer kardeşlerinin kullanması için.
Allah gönlüne göre versin arkadaşım
Umutirem onay süreciniz ne durumda acaba, sıranızı öğrenebildiniz mi? Aramızda bir ay var diye hep seni takip ediyorum.
Canim eskiside yeni memurumuzda bize dosyamizin olumlu oldugunu soyledi raporumuzu yazicakti bize iki ay sonra arayin siranizi ogrenin dedi ama sanirim arayip rahatsiz etmeyelim diye oyle soylediler herhalde siramizi ogrenmeden haber aliriz diye dusunuyorum bende mart ayi yerlestirmeleri bittimi onu merak ediyorum istanbuldan kuruma giden arayan olursa sorsada ogrensek cantami hazirladim haber bekliyorum hergun telefon devamli masamda tanimadigim her numaraya geri donuyorum ya onlarsa diye insallah hayirlisiyla guzel haberler alirim da yeni yila kizimla girerim hepimizi allah yavrularimiza kavustursun pes pese guzel haberler alalim
kıııızlaaar gözümün nuru 4 aylık oldu bugün ilk defa kahkaha attı yarıldık gülmekten biz güldükçe o kikirdedi kendi çıkardığı ses daha da komiğine gitti güldükçe güldü
Maşallah kuzucuğakıııızlaaar gözümün nuru 4 aylık oldu bugün ilk defa kahkaha attı yarıldık gülmekten biz güldükçe o kikirdedi kendi çıkardığı ses daha da komiğine gitti güldükçe güldü
bacılar ben otuzuma giricem Rabbim hayırlı bereketli ömürler versin yaşayim yanlış anlaşılmasında ben 30 uma giricem diye bu aralar bir triplerdeyim ki sormayın
sürekli ağlamak geliyor içimden
her şeye kızıyorum tuhaf bi atarlı halledeyim
kendimi nebilim ya varmı 30 unda olan aramızda nasıl baş ettiniz
ben çok üzülüyorum
Hazan sanki senden gelecek mutlu habere yaklaştık gibi geliyor hayırlısı.
En güzel yıllarının başlangıcındasın canım. 20 yaşların çelişkilerindense 30 yaşların kendinden ve istediklerinden emin halini tercih ederim. O kadarını söyleyeyim.bacılar ben otuzuma giricem Rabbim hayırlı bereketli ömürler versin yaşayim yanlış anlaşılmasında ben 30 uma giricem diye bu aralar bir triplerdeyim ki sormayın
ben çok üzülüyorum
Canım benim neden üzülüyorsun. Çok güzel bir yaştasın. Artık gerçek yetişkin yaşındasın:)) Bu arada ben 44 yaşımdayım. 1 ay sonra 45 oluyorum. Bak daha yeni çocuğum oldu. Kendimi çok genç hissediyorum. Herhalde doğumgünün. Sana uzuuun mutlu çocuklu bir ömür dilerim.
Şekerim ben 32 yaşındayım.Bende üzülmüştüm 20 li yaşlardan sonra 30 ne büyük bir yaş. Yaşlanıyorum demiştim ama sonra alışıyorsun güzelim.31-32....yakında 33 diyeceğim.Alışırsın yakında sende :)
bacılar ben otuzuma giricem Rabbim hayırlı bereketli ömürler versin yaşayim yanlış anlaşılmasında ben 30 uma giricem diye bu aralar bir triplerdeyim ki sormayın
ben çok üzülüyorum
Günaydın hanımlar içim kıpır kıpır sanki yılı güzel haberlerle kapatacakmışız gibi bir his var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?