Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

bizde ocağın 7.sine randevu aldık inşallah bu testi yaptırmaya gittiğimizde anlayışlı görevlilere denk geliriz.yazdıklarınızı okuyunca çok tedirgin oldum ne yapalım herşey biran önce bebişlerimize kavuşmamız için allah hepimizin yardımcısı olsun sürecin son evresine kadar anlayış kişilerle karşılaştırsın:18:

merhaba, ben geliri yüksek biri değilim ama buna rağmen tüp bebek yaptırmıştım. O süreç, negatif haberini almamız, ailelerimizin bizden haber beklemesi felan o kadar yıpratıcıydı ki zaten o stress de olacak iş de değildi. Nitekim emekler boşa gitti. Eşimin mevcut spermi az sayıdaydı. Hareketlilik ise neredeyse hiç yoktu. Tek çağre tüp bebek dediler. O kadar gereksizmişki o yaşadıklarım, Allah inşallah bir daha yaşatmaz. Kayınvalidemin ısrarları üzerine eşim aktarda yapılan doğal bir macunla sperm problemini 2 ayda bitirdi. 3. ay hamile kaldım, maalesef kimyasal gebelik oldu. Ama bu bana ve sizlere umut olsun. Demekki hamile kalabiliyoruz, belki yine bebeğimiz olmaz bilmiyorum ama biliyorum ki eşimin sorunu azaldı, neredeyse bitti. Artık benimle birlikte olurken kendini yetersiz hissetmiyor, onun psikoljisi de çok kötüydü.Bakın bu macunlar işe yarıyor, 2-3 ay için de de değerlerinizi görebiliyorsunuz. Benim eşimin %3 olan spermi 1. ay %50 , 2.ay %70 oldu. İsterseniz ben sonuç kağıtlarını bile gönderirim size,tek istediğim umutsuz olmayın. Allah size bir evlat verecekse siz önleminizi alın, kendinize bakın onun izni ile inşallah olacaktır.. 2014 güzel bir yıl ol lütfen bize..

teşekkürler ismimi listede görmek beni çok mutlu etti

Canim basin sagolsun.Cok zordur eminim.Annemlerde kardesini 18 yasinda iken kaybetmisler.Hala bahsi gectiginde aglarlar.Genc olumu zor evet ama ne yazikki hayatta guzel seyler yasanirken kotu seyleride ne yazikki ayni anda yasayabiliyoruz
Hayatta tam bu oluyor iste.Allah sizlere sabir versin arkadasim, bebegini hayirlisiyla buyutmek nasip olsun ....

geçmiş olsun canım bir an önce iyileşsin minik. evlatlarımızın hep yüzü gülsün .bu gece kızım çok ağladı gaz sancısı vardı sanırım o bile beni üzmeye yetti annelik bambaşka bir duygumuş bunu anladım

Zamancım Shuras10u evladına kavuşanlar listesine ekleyebilir misin? Bursa'nın şanı yürüsün
Teşekkürler

kızlar elimden gelse hepinizi bursa ya taşırım en kısa zaman da bu güzel duyguyu yaşayın .evlat kokusunu içinize çekin .annelik çok güzelmiş .bebişim çom tatlı evde tam bir bayram havası var gelen giden çalan telefonlar babamız birlikte koşturup duruyoruz .dualarım sizinle ....güzel haberler bekliyorum

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ANNELERİMİZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİH[/td]
[td]MELEĞİ[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Lee26[/td]
[td]06.2009[/td]
[td]Kız-Erkek[/td]
[td]06.2012[/td]

[/tr]
[tr]

[td]Herdemk[/td]
[td]03.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]08.2012[/td]

[/tr]
[tr]

[td]pare55[/td]
[td][/td]
[td]Samsun Erkek[/td]
[td]11.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esma16[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]12.2012[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Malibu52[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]03.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]destina0706[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gerçek19[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Çorum Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fillo[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]04.2013[/td]

[/tr]
[tr]

[td]cvcv[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Edirne Kız-Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]gcs[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eskrymar[/td]
[td][/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]DamlaUmut[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]İstanbul Erkek[/td]
[td]07.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]gamzeli77[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İstanbul Rıza-Kız[/td]
[td]08.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]hayalimmm84[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]LVNY[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]5059[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013 [/td]
[/tr]
[tr]

[td]EflatunA[/td]
[td]07.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]09.2013 [/td]

[/tr]
[tr]
[td]kedicik2[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]10.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Otuznisan[/td]
[td]10.2011[/td]
[td]Adana Erkek[/td]
[td]12.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]shuras10[/td]
[td]11.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]12.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ANNE ADAYIMIZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİHİ[/td]
[td]MELEĞİ[/td]

[/tr]
[tr]

[td]Betus11[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Kız-Erkek(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gazıduz[/td]
[td][/td]
[td]Mersin [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hasel06[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Ankara Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]effsa[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Denizli Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]minapia[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Antalya Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]fionatheprincess[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]zaman[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tu_runcu[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]ndmysmn[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]Düzce Ter-Rıza Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]eslu[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Hazan72[/td]
[td]03.2013[/td]
[td] Terk-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pozitif29[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Ankara Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cansunida[/td]
[td]03.2013[/td]
[td] Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sedenaz[/td]
[td]04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]umutirem[/td]
[td]04.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]babiesrus[/td]
[td]05.2013[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]nisra[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]BLUDENİZ[/td]
[td]06.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Kardelengül[/td]
[td]07.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]yasamezgim[/td]
[td]08.2013[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tenarrr[/td]
[td]08.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]sude_cisem[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]scuba[/td]
[td]11.2013[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza-Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]zeynepeli[/td]
[td]12.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Sevgili LVNY, , kızına çok geçmiş olsun, bir an önce sıkıntılarından kurtulur umarım. Ne güzel ki erken farketmişsiniz, tedaviyle hepsi geçer. 4-5 ay dediğiniz süre bebekle o kadar kısa sürede geçiyor ki, göz açıp kapayana kadar hepsi biter inşallah.

:) Çok tebrik ederim, gözlerim dolu dolu okudum, analı babalı, sağlıkla mutlulukla büyüsün minyon prenses.

Sevgili Limony, çok şükür oğluna kavuşmuşsun, sana da çok geçmiş olsun. Kardeşine çok üzüldüm. Başınız sağolsun, annen için ne kadar zor olacağını düşünemiyorum bile, sabır diliyorum hepinize.

Sana kolaylıklar diliyorum canım, gazlı bebekle uğraşmak çok yorucu oluyor ama, biraz sabır. 3-3,5 aylık olunca sorunları bitiyor, kendi kendilerine ellerini kollarını oynatmaya başlayınca gazlarını çıkarabiliyor ve rahatlıyorlar. Sık sık ellerini kollarını hareket ettirip biraz egzersiz yaptırırsan daha kolay çıkarır gazını, muhtemelen herkes söylemiştir ama, damdan düşen biri olarak benim de çorbada tuzum olsun diye hatırlatma yapayım dedim.
Benim ikizlerden biri tüm gün ağlardı gazdan, devamlı kucaktaydı, 2 saatte bir 2 bebeği yedir, temizle, gazını çıkar, uyutmaya çalış, uyku saatlerinin çoğunu bu döngüde geçiren çocuklarla tekrar başa dön... Oğlumun gazından kucaktan indirmediğimiz için diğer oğlumu yatay şekilde büyüttüm resmen, o kadar oyalıyordu bizi diğeri. Çok zor günler geçirdik ama, tapılası oğullarım için her şeye değer. Bu arada hala çok talepkar oğlum

Çok geçmiş olsun bebeğine, aynısı bizim de başımızda olduğu için çok iyi anlıyorum.
Bir şey soracağım, bizde ataklar başlayınca havayla beraber antibiyotik iğneye de başlıyorlar hep. Sizinki havayla düzelecek durumda mı şu anda? Alerjik astım teşhisini nasıl koydular, neye göre. Benim oğlan 6 ayda 5. kez bronşit oldu. Bu kadar bronşit geçirince alerjiden şüpheleniyorlar ama bunun için de alerji uzmanı bir doktora götürmemiz gerekiyor, doktor araştırıyorum şimdi. Yani o doktor bakmadan bu teşhisi koymuyorlar, siz bu aşamaları geçtiniz mi? Daha önce yazdıysan kusura bakma, görmedim, tekrar olursa özür diliyorum şimdiden. Bir şey demiştim ama ne çok soru sormuşum :)

8 ocak gelince 2 ayımızı bitireceğiz inşallah...2014 yılının bol bebişli geçmesi dileğiyle...rabbim bu duyguları da herkese tattırsın inşallah...

gaz sorunu için kimyon-rezene ayrıca sütüne muskat katılması iyi geliyr.....golden goat mama kullanıyorum ben ...keçi sütlü tavsiye ederim...bizde de ara ara gaz sorunu oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…