Maalesef canim bakirkoydede ayni ama biz gittigimizde ordaki bayan cok anlayisliydi gorevliye bizim islemimizin farkli oldugunu soylemisti biz kapali kapiyla yaptik ama ortam bile cok kotu biz gittigimizde biri kriz gecirmisti gercekten insani cok kotu hissettiriyodu bizim burda isimiz ne diyosunuz ama hersey yavrumuz icin bizim hamilelikler bayagi sancili
evet bir defa denedik sonuçlarımız çok iyiydi ama ne sebeple tutmadı bilmiyoruz sebebini öğrenmek için tahlil yapmaya çağırdılar ama maddi imkansızlıktan dolayı hala gidemedik çok ümitlilerdi gebelik haberi bekliyoruz demişlerdi ama kısmet değilmiş olmadı
teşekkürler ismimi listede görmek beni çok mutlu etti[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ANNELERİMİZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİH[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Lee26[/td]
[td]06.2009[/td]
[td]Kız-Erkek[/td]
[td]06.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Herdemk[/td]
[td]03.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]08.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pare55[/td]
[td][/td]
[td]Samsun Erkek[/td]
[td]11.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esma16[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]12.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Malibu52[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]03.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]destina0706[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gerçek19[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Çorum Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fillo[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cvcv[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Edirne Kız-Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gcs[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eskrymar[/td]
[td][/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]DamlaUmut[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]İstanbul Erkek[/td]
[td]07.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gamzeli77[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İstanbul Rıza-Kız[/td]
[td]08.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayalimmm84[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]LVNY[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5059[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]EflatunA[/td]
[td]07.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kedicik2[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]10.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Otuznisan[/td]
[td]10.2011[/td]
[td]Adana Erkek[/td]
[td]12.2013[/td]
[tr]
[/tr]
[td]shuras10[/td]
[td]11.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]12.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ANNE ADAYIMIZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİHİ[/td]
[td]MELEĞİ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Betus11[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Kız-Erkek(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gazıduz[/td]
[td][/td]
[td]Mersin [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hasel06[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Ankara Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]effsa[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Denizli Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]minapia[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Antalya Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]fionatheprincess[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]zaman[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tu_runcu[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ndmysmn[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]Düzce Ter-Rıza Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]eslu[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hazan72[/td]
[td]03.2013[/td]
[td] Terk-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pozitif29[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Ankara Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cansunida[/td]
[td]03.2013[/td]
[td] Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sedenaz[/td]
[td]04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]umutirem[/td]
[td]04.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]babiesrus[/td]
[td]05.2013[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]nisra[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]BLUDENİZ[/td]
[td]06.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kardelengül[/td]
[td]07.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]yasamezgim[/td]
[td]08.2013[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tenarrr[/td]
[td]08.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sude_cisem[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]scuba[/td]
[td]11.2013[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza-Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]zeynepeli[/td]
[td]12.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
Canim cok tesekkur ederim.Cok fazla giremedigim icin listeyi yeni farkettim.Bebegine kavusmussun sonunda.Nihayet.Hayirli bir evlat olsun insallah...Gule gule buyut bebisini :)LVNY canım geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda meleğin sağlığına kavuşur
Merhaba Arkadaşlar,
Çok uzuun süredir giremedim. Geçmişe dönük okuyamadım ama yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum, biran önce yavrularına kavuşmanızı dilerim. Bu arada hemen listeye baktım bebeklerine kavuşan annelere sonsuz mutluluklar diliyorum Allah bağışlasın. Otuznisan arkadaşım senin için nasıl mutlu oldum ve sevindim anlatamam, çok bekledin ama eminim şimdi çok mutlusundur.
Biraz kendimden bahsedeyim, canım oğlum 29 Ekim'de dünyaya geldi. Çok şükür herşey yolunda gitti. Doğum, benim sağlığım ve oğlumun sağlığı.
Fakat 20 Kasım'da 35 yaşındaki erkek kardeşimi kaybettik ne yazıkki, yarın 40 gün olacak. Allah'ın taktiri, diyecek birşey yok ne yazıkki. 2013 yılı beni hemen çok sevindirdi hem çok üzdü, iki duyguyu bir arada yaşadık ailecek. 22 gün içide neler yaşandı bitti. Bir sevdiğim dünyaya geldi diğer sevdiğimi ise kaybettim.
Tabii annemler için çok daha kötü.
Neyse arkadaşlar sizide üzmeyeyim bu nedenlerden dolayı giremedim. Tabii oğlumda çok vaktimi alıyor. O çok iyi şükürler olsunki. Onunla avunuyoruz.
Gene yazmaya çalışağım.
Sevgiler,
biz de bronşit olduk(( daha geçen hafta kontrole gitmiştik, birşeyimiz yoktu. kronik bronşit ve reflü için kullandığımız ilaçlarımızı yazdı doktor, hatta 2 aylık yazdı.. muayene sonrası aldığım raporda alerjik astım teşhisini görünce evde eşime "hiç tıkanmayan, öksürmeyen çocuğa ne kolay alerjik astım diyip geçiştiriyorlar" falan demiştim ki, perşembe akşamı öksürmekten uykusundan uyandı yavrum. hava, süt, kucak falan sabaha karşı uyuyabildik. tabii sabah direkt doktora.. başlangıcında yakalamışız.. hep çok mu pimpirikliyim diye kendimi sorguluyordum. ama bu sayede ilerlemeden tedaviye başlamış olduk. her akşam aldığımız hava, günde 8 defaya çıktı.. tabii hava verme yöntemleri de değişti. artık sadece kucakta oturararak değil, sandalyeye oturup ya da ileri geri yürüyerek havamızı alıyoruz.. pazartesiye kadar hafifler dedi doktor, yoksa iğnelere başlanacak dün akşam normale yakın uyuduk, sanırım etkilemeye başladı ilaçlar..
bir daha öksürmeyen çocuk falan demiycem, kronik bronşitte ani gelişen ataklar olduğunu da öğrenmiş olduk..
Zamancım Shuras10u evladına kavuşanlar listesine ekleyebilir misin? Bursa'nın şanı yürüsün
Teşekkürler
Kizlar kizmda kalca cikigi oldugu kesinlestiDaha once cift bez baglamamizi ,henuz kucuk oldugi icin duzelebilecegi soylenmisti.Yapilan kontrolde cift bez kullanmanin ise yaramamis oldugu anlasildi.Simdi Pavlik bandaj kullaniyoruz bir ay sonra kontrol edilecek ise yaramazsa bacaklar alciya alinacak insallah bu pavlik bandajla sorunumuz duzelir.Yavrum gece gunduz o bandajla uyuyor.Bandaja cabuk adapte oldu ama gece uyurken inlede sanki.Cok sik kalktim kontrol ettim.Cok zor yaa.Bu bandaj 4--5 ay takili kaliyorms.Kizim tama hareketlenmisti kisitlandi tum hareketi.Dua edin arkadaslar .Lutfen bu bandaj kesin tedavisi olsun ve duzelsin...Bu arada cift bez tedavi yontemi degilmis. Birbucuk ay yanlis tedavi zaman kaybi oldu ...
:) Çok tebrik ederim, gözlerim dolu dolu okudum, analı babalı, sağlıkla mutlulukla büyüsün minyon prenses.kızlar 26 aralık 14:30 kızımı kucağıma aldım .Rabbim tez zamanda sizleride evlatlarınıza kavustursun .kızım 4 aylık beyaz pamuk gibi okka burun minik ağız prenses gibi saçları da var.yavrum biraz minyon 2 aylık görünümünde aldığım eşyalrın hepsi büyük geldi 3 -6 aylık almıştım hepsini .ilk karşılaşmamız muhteşem gibi anlatırken bile ağlıyorum .kızımı üzeri örtülü getirdiler .hemen üzerini açtım gözlerine baktım elini dudaklarıma götürdüm küçük bir öpücük kondurdum minik eline .bana öyle kocaman bir gülücük attıki odada bulunan 4 bayan görevli eşim şaşkına döndü herkes .kızım bana sanki nerde kaldın der gibi yandan yandan gülerken ben sadece sessizce ağladım ve benimle beraber odadakiler kucağıma alıp seni çok bekledim annem çok dedim gül yüzlüm bana gülmeye devam etti .şaşılacak derecede eşime benziyor .Rabbimin mucizesi sonra yine yazrım görüşmek üzere
Sevgili Limony, çok şükür oğluna kavuşmuşsun, sana da çok geçmiş olsun. Kardeşine çok üzüldüm. Başınız sağolsun, annen için ne kadar zor olacağını düşünemiyorum bile, sabır diliyorum hepinize.Merhaba Arkadaşlar,
Çok uzuun süredir giremedim. Geçmişe dönük okuyamadım ama yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum, biran önce yavrularına kavuşmanızı dilerim. Bu arada hemen listeye baktım bebeklerine kavuşan annelere sonsuz mutluluklar diliyorum Allah bağışlasın. Otuznisan arkadaşım senin için nasıl mutlu oldum ve sevindim anlatamam, çok bekledin ama eminim şimdi çok mutlusundur.
Biraz kendimden bahsedeyim, canım oğlum 29 Ekim'de dünyaya geldi. Çok şükür herşey yolunda gitti. Doğum, benim sağlığım ve oğlumun sağlığı.
Fakat 20 Kasım'da 35 yaşındaki erkek kardeşimi kaybettik ne yazıkki, yarın 40 gün olacak. Allah'ın taktiri, diyecek birşey yok ne yazıkki. 2013 yılı beni hemen çok sevindirdi hem çok üzdü, iki duyguyu bir arada yaşadık ailecek. 22 gün içide neler yaşandı bitti. Bir sevdiğim dünyaya geldi diğer sevdiğimi ise kaybettim.
Tabii annemler için çok daha kötü.
Neyse arkadaşlar sizide üzmeyeyim bu nedenlerden dolayı giremedim. Tabii oğlumda çok vaktimi alıyor. O çok iyi şükürler olsunki. Onunla avunuyoruz.
Gene yazmaya çalışağım.
Sevgiler,
Sana kolaylıklar diliyorum canım, gazlı bebekle uğraşmak çok yorucu oluyor ama, biraz sabır. 3-3,5 aylık olunca sorunları bitiyor, kendi kendilerine ellerini kollarını oynatmaya başlayınca gazlarını çıkarabiliyor ve rahatlıyorlar. Sık sık ellerini kollarını hareket ettirip biraz egzersiz yaptırırsan daha kolay çıkarır gazını, muhtemelen herkes söylemiştir ama, damdan düşen biri olarak benim de çorbada tuzum olsun diye hatırlatma yapayım dedim.Canım benim çok teşekkür ederim çok şükür mutluyum ama çoook yorgunum oğlumun gaz sorunu çoook fazla gece gündüz kıvranıyor canımıniçi prematüre olduğu için daha bir özen gösteriyorum annemin durumunu da biliyorsun inan gözlerimin altı çöktü aynaya bakamıyorum ama olsun onlar mutlu sağlıklı olsun da nasıl olsa Allahım yardım eder.Canım benim başın sağolsun çok üzüldüm ama Takdir-i İlahi hepimizin gideceği yer orası Allahım cennetinde buluştursun sevdiklerimizle inşallah.Bebeğin için de çoook ama çoook sevindik annemin de selamı var başsağlığı diliyor.Bu arada benim bebişimde 8 kasım doğumlu seninkiyle çok yakın doğum tarihleri. Canım oğlunu yerime öp kendine iyi bak.
Çok geçmiş olsun bebeğine, aynısı bizim de başımızda olduğu için çok iyi anlıyorum.biz de bronşit olduk(( daha geçen hafta kontrole gitmiştik, birşeyimiz yoktu. kronik bronşit ve reflü için kullandığımız ilaçlarımızı yazdı doktor, hatta 2 aylık yazdı.. muayene sonrası aldığım raporda alerjik astım teşhisini görünce evde eşime "hiç tıkanmayan, öksürmeyen çocuğa ne kolay alerjik astım diyip geçiştiriyorlar" falan demiştim ki, perşembe akşamı öksürmekten uykusundan uyandı yavrum. hava, süt, kucak falan sabaha karşı uyuyabildik. tabii sabah direkt doktora.. başlangıcında yakalamışız.. hep çok mu pimpirikliyim diye kendimi sorguluyordum. ama bu sayede ilerlemeden tedaviye başlamış olduk. her akşam aldığımız hava, günde 8 defaya çıktı.. tabii hava verme yöntemleri de değişti. artık sadece kucakta oturararak değil, sandalyeye oturup ya da ileri geri yürüyerek havamızı alıyoruz.. pazartesiye kadar hafifler dedi doktor, yoksa iğnelere başlanacak dün akşam normale yakın uyuduk, sanırım etkilemeye başladı ilaçlar..
bir daha öksürmeyen çocuk falan demiycem, kronik bronşitte ani gelişen ataklar olduğunu da öğrenmiş olduk..
Ve bende artık burdayım yarın inşallah görüşmeye gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?