Başvurusu tek ret edilen herhalde ben oldumYeni yıla aldığım ikinci olumsuz cevapla girdim... bir yıl beklettiler cevap verebilmek için ve sonunda ben hasta olursam kardeşlerimin yanıma gelemiyeceğini çünkü kendi sistemlerini bozmayacaklarını baba modeli olmadığını bulunduğum ilde soy bağımın olmadığını tekrar yazmışlar... çok kızgınım sinirliyim... ne yapacağımı bilemiyorum. Biraz daha düşünmem lazım , mahkemeye vererek masraf yaparak sonucu beklemek bana zor gibi geliyor sonuçda cevabın aynı olma ihtimali çok yüksek ama bu yaz tayin istersem bu sorunlarla karşılaşmama ihtimalim var tabi meb istediğim yere tayinimi verirse ...
Umarım benim gibi olumsuz cevapla karşılaşmadan yavrularınıza kavuşursunuz...
Çok üzüldüm kardide. Sen başvurunu Ankara ya mı yapmıştın? Eğer Ankara ya yapmadıysan bir de onu dene istersen. Ben de bekârım. Uzmanıma baba figürü olmaması sorun olur mu diye sormuştum. Bana dayısı varya, o olmasa bile mutlaka çevrenizde erkek arkadaşlarınız vardır, o yeterli olur demişti. Mutlaka hepimizin en azından iş yerinde erkek arkadaşları olur demişti. Seninkiler ne kadar tuhaflar. Bence bir hata yaptılar geri dönemiyorlar. Ama en garantisi tayin herhalde. Umarım bir an önce sorunun hallolur.
Ankara'dan başvurmadım , benim başvurumu ret ederken bulunduğum ilde akrabalarımında olmamasını eksiklik olarak belirtiyorlar ve gelemeyeceklerini söylüyorlar yani aslında sen yaşamıyorsun diyorlar ... mahkemeye verecek olursam zaten en büyük tutanağım mesleğim olacak ( sanki ben burada kalmaya çok meraklayım ) . Tayinimin burası kadar büyük bir merkeze çıkma ihtimali çok zor olduğu için mecburen burada çalışıyorum . Emekli olup bir an önce memleketime gitmeyi bekliyordum. Şurda dört buçuk yılım kaldı emekliliğe. Onca yıldan sonra küçük bir köye ya da merkezden uzak bir yere tayin istemek zorunda kalacağım.
Merhaba Lily86 canım ailelerin ihtiyaçlarıyla ilgili biraz daha ayrıntılı bilgi verebilir misin? Ben haftasonu kısmet olursa etrafımdaki bebekli ailelere de söylerim ama bende ayrıca birşeyler alıp göndermeyi isterim. Eğer ihtiyaçlarıyla ilgili bilgin varsa ona göre bişeyler almaya çalışırım. Böyle bir işe vesile olduğun için kendi adıma çok teşekkür ederim.Merhaba sevgili anneler ve anne adayları
Hepinize hayırlı Cumalarve yeni yılınız kutlu olsun 2014 evlatlarınıza kavuştuğunuz güzel bir yıl olsun inşallah...
Hanımlar ben bu ara pek topiğe giremiyorum hani uzun uzadıya vakit ayırıp okumak istiyorum geçiştirmek de istemediğimden pek uğramıyorum bu ara ama haftasonu falan imkan bulursam okurum inşallah...
Sizlerle birşey paylaşmak istiyorum
Dün bir arkadaşım profiline yazmış sosyal medyadan,
durumu olmayan birkaç aile varmış 0-1 yaş aralığında bebekler için kıyafet ihtiyacı var diye yazmış aranızda bana destek olabilecek olan var mı? benim etrafımda öyle çocuklu aile pek yok sadece şefimin 10 aylık kızı var onun eşine soracağım öyle verebileceği var mı diye... Eğer ki yardımcı olmak isteyen olursa bana özelden ulaşırsa ben adresi veririm direkt gönderirsinizDün gece hep aklımdaydı ne yapsam diye sonra size yazma fikri geldi
Başvurusu tek ret edilen herhalde ben oldumYeni yıla aldığım ikinci olumsuz cevapla girdim... bir yıl beklettiler cevap verebilmek için ve sonunda ben hasta olursam kardeşlerimin yanıma gelemiyeceğini çünkü kendi sistemlerini bozmayacaklarını baba modeli olmadığını bulunduğum ilde soy bağımın olmadığını tekrar yazmışlar... çok kızgınım sinirliyim... ne yapacağımı bilemiyorum. Biraz daha düşünmem lazım , mahkemeye vererek masraf yaparak sonucu beklemek bana zor gibi geliyor sonuçda cevabın aynı olma ihtimali çok yüksek ama bu yaz tayin istersem bu sorunlarla karşılaşmama ihtimalim var tabi meb istediğim yere tayinimi verirse ...
Umarım benim gibi olumsuz cevapla karşılaşmadan yavrularınıza kavuşursunuz...
Canım ihtiyaç olarak kıyafet demiş arkadaş, özellikle belirttiği yeni doğmuş bebeğe ve 7-8 aylığa göre şeyler ama ben 0-1 yaş dedim ki bebeklerin gelişimi birbirinden farklı belki onlara giden şeylerin yanında başka aileler de çıkar onlara da faydası olur diye düşünerek 0-1 yaş yazdımMerhaba Lily86 canım ailelerin ihtiyaçlarıyla ilgili biraz daha ayrıntılı bilgi verebilir misin? Ben haftasonu kısmet olursa etrafımdaki bebekli ailelere de söylerim ama bende ayrıca birşeyler alıp göndermeyi isterim. Eğer ihtiyaçlarıyla ilgili bilgin varsa ona göre bişeyler almaya çalışırım. Böyle bir işe vesile olduğun için kendi adıma çok teşekkür ederim.
eşimin tedavisinden dolayı bugün moralim çok bozuk
kurumu aradım 1 yıl oldu başvuralı sıramızı öğrendik kasımda 28 idi bu ay 26 olmuş yani ayda 1 terk bebek oluyor buda demek oluyorki 2 yıl sonra kızım gelicek
Canım ihtiyaç olarak kıyafet demiş arkadaş, özellikle belirttiği yeni doğmuş bebeğe ve 7-8 aylığa göre şeyler ama ben 0-1 yaş dedim ki bebeklerin gelişimi birbirinden farklı belki onlara giden şeylerin yanında başka aileler de çıkar onlara da faydası olur diye düşünerek 0-1 yaş yazdım
ayrıca ben de teşekkür ederim emeğin için özellikle zira düşünmek birşeydir vesile olmak birşeydir ama kendi el emeğini yapıp göndermek ayrı birşey benceben buraya yazdıkça ve yazılanları okudukça kendimi iyi hissediyorum bu topik çok farklı benim için
Etrafındaki annelere söylersen daha güzel olur tabii ben iş arkadaşlarıma söyledim pek tanıdığım yok burada ama 1 takım aldım bile çarşıdan eğer iş arkadaşımdan da bişeyler gelirse hafta başı göndermeyi planlıyorum senle de haberleşiriz ben arkadaşımın adını özelden bildiririm direkt gider ne dersin
Tamam Lilycim bende hazırlıklarımı yapar sana msj atarım buradan.
Sevgiler
Kızlar bugün baktım da başvurumu yapalı 5 ay olmuş 6.aya girmişiz. Sürecimde ne oldu derseniz evrakları verip uzmanla formu doldurmak dışında bir gelişme olmadı. Ne ev ziyareti, ne görüşme hiçbiri yok. İlk görüşmede söyledikleri kitaplarda yazılanları bile unutmaya başladım. Diyecek birşeyim var mı artık yok, söylenecek ne varsa söyledim yapılacak ne varsa yaptım.
tamam canım bekliyorum
bu arada sen de yazmışsın arayıp sorsan mutlaka gelecekler ziyarete ama bazen sıkıştırmak gerekebiliyor - inşallah en kısa zamanda evladına kavuşursun canım benim - dileklerim hepiniz için
bugün kurumu arayınca hamilelik znninen gelen uzman açtı bir şeker sorma bende korka korka aradım malum gene pat diye dosyanız onaydan alındı sıradan çıkarıldınız gibi olmadık bir laf duyucam diye ama 1 yılda olduya hani merak ta var aradım iyiki aramışım
çok tatlı bir bayan ilk bu süreç hakkında bilgi aldım :)
bence sende bir ara gülerdi galiba ismi uzmanın tam hatırlayaıyorum ona bir sor bakalım
nolmuş sürecin
gerçi merak etme 3 aya kalmaz sıran gelir görüşme dedikleri bir gün öncesinden bile yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?