Canım arada faksa düşüyor arada santralden memur cevap veriyor. Geçen haftadan beri arıyorum bugün hem sabah hem öğleden sonra aradım telefon hala bağlanmamış. Bir haftada bir mahallenin telefon hatları çekilir, gerçekten anlamadım ben bu işi. Bu kadar günde telefon bağlanamıyorsa 6 ayda ev ziyaretine gelememeleri normal o zaman
kızceler benim bi oğlum oldu henüz 6 günlük hayatımda 6 günden beri var ama sanki 10 seneden beri var sanki ben doğurdum ne tatlı bi bilseniz işin kötü tarafı gribim dünden beri sevişemiyoruz oğlumla
Canım çok sevindim. Hayırlı olsun. Ne kadar da küçükmüş minnoş. Güle güle büyüt.kızceler benim bi oğlum oldu henüz 6 günlük hayatımda 6 günden beri var ama sanki 10 seneden beri var sanki ben doğurdum ne tatlı bi bilseniz işin kötü tarafı gribim dünden beri sevişemiyoruz oğlumla
Merhaba Zeynepeli sana az önce kurumun yeni binasındaki santralin nosunu yazdım, evlat edinme bölümünün henüz dahilisi bağlanmadığı için santral uzmanlara bağlamıyoryasamezgim merhaba kurummu taşınıyor bu konuda bir bilgim yoktu yeni yerin numarasını rica etsem bana msj olarak yazarmısınız.
kızceler benim bi oğlum oldu henüz 6 günlük hayatımda 6 günden beri var ama sanki 10 seneden beri var sanki ben doğurdum ne tatlı bi bilseniz işin kötü tarafı gribim dünden beri sevişemiyoruz oğlumla
canı biz sosyak hizmetler vasıtası ile almadık...oraya danışmaya gittiğimizde adam ters ters cevaplar verdi...biz karışmayız siz aile ile anlaşın...biz bunu tasvip etmiyoruz...falan filan...5dk zor dayandık...bizde sosyal hizmetler olaya karışmıyor...aile kendi mahkemeye başvuruyor...ben çocuğumu evlatlık olarak vermek istiyorum diye...bunu da tutanağa geçiriyorlar...
Canım çok sevindim. Hayırlı olsun. Ne kadar da küçükmüş minnoş. Güle güle büyüt.
Tebtik ederim canim cok sevindim allah anali babali buyutsun omru saglikli mutlu bereketli uzun olsun hayirli bir evlat olsun insallah darisi basimiza olsun ayagini suruseydin
Canım çok sevindim. Hayırlı olsun. Ne kadar da küçükmüş minnoş. Güle güle büyüt.
Ne güzel haber bu hayırlı olsun Bebişinle bebarber mutlu ve sağlıklı yıllar geçirmeniz dileğiyle darısı biz bekleyen anne adaylarına inşallah
Merhaba Zeynepeli sana az önce kurumun yeni binasındaki santralin nosunu yazdım, evlat edinme bölümünün henüz dahilisi bağlanmadığı için santral uzmanlara bağlamıyor
Ayy inanmıyorum harika bir haber buuu maşallahh :)))
Ben nedense seni kız bekliyorsun sanıyordum, şimdi listeye baktım :)
Ayyy darısı başımıza inşallah
Umutiremcim sıra sende :) ay çok mutlu oldum kim bilir bizim kız gelince ne halde olucam
kızceler benim bi oğlum oldu henüz 6 günlük hayatımda 6 günden beri var ama sanki 10 seneden beri var sanki ben doğurdum ne tatlı bi bilseniz işin kötü tarafı gribim dünden beri sevişemiyoruz oğlumlaayyy
Ayy inanmıyorum harika bir haber buuu maşallahh :)))
Ben nedense seni kız bekliyorsun sanıyordum, şimdi listeye baktım :)
Ayyy darısı başımıza inşallah
Umutiremcim sıra sende :) ay çok mutlu oldum kim bilir bizim kız gelince ne halde olucam
Sudecisem anneligin hayırlı olsun cnm ...
Sudecisem canım Allah hayırlı uğurlu etsin darısı bekleyen arkadaşlarımıza olsun inş.[/QUOTE
güzel dileklerin için teşekürederim tez zamanda gelsin bebişler inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?