kızceler benim bi oğlum oldu henüz 6 günlük hayatımda 6 günden beri var ama sanki 10 seneden beri var sanki ben doğurdum ne tatlı bi bilseniz işin kötü tarafı gribim dünden beri sevişemiyoruz oğlumla
Ayy inanmıyorum harika bir haber buuu maşallahh :)))
Ben nedense seni kız bekliyorsun sanıyordum, şimdi listeye baktım :)
Ayyy darısı başımıza inşallah
Umutiremcim sıra sende :) ay çok mutlu oldum kim bilir bizim kız gelince ne halde olucam
kızceler benim bi oğlum oldu henüz 6 günlük hayatımda 6 günden beri var ama sanki 10 seneden beri var sanki ben doğurdum ne tatlı bi bilseniz işin kötü tarafı gribim dünden beri sevişemiyoruz oğlumla
arkadaşlar bizde evlat edinmeye karar verdik 10.09.2013 ankaradan basvurduk henüz sıramız belli değil kız erkek farketmez rıza terk farketmez çok heycanlıyım biran önce kavusmak istiyorum...
taze annemiz müjdeyi vermiş :)
darısı bizlere olsun inşallah
inşallah ablamdan da iyi haberler almak nasip olurda ikinci sevinci yaşarız
arkadaşlar bizde evlat edinmeye karar verdik 10.09.2013 ankaradan basvurduk henüz sıramız belli değil kız erkek farketmez rıza terk farketmez çok heycanlıyım biran önce kavusmak istiyorum...
Hayırlı olsun süreciniz hızla tamamlansın.arkadaşlar bizde evlat edinmeye karar verdik 10.09.2013 ankaradan basvurduk henüz sıramız belli değil kız erkek farketmez rıza terk farketmez çok heycanlıyım biran önce kavusmak istiyorum...
Hayırlı olsun oğluşun!Çok sevindim;sizler kavuştukça ben de yaklaşıyorum sanıyorum..Daha bir gerçek oluyor hayaller :)
Bana şimdiden diyorlar gelince yanında yatırma,kucağında uyutma diye ama ben de bile bile yapacağım valla diyorum!!!Bizim kimbilir kaç ay kaybımız olacak onu telafi etmeliyim,kokuma alıştırmalı,bağı kuvvetlendirmeliyim diyorum!Hatalı olabilirim ama ben böyle hissediyorum ve öyle de yapacağım :) Hem tanıdığım bir rehberlik öğretmeni arkadaşım 3 yaşına kadar beraber uyuduk,kendimi hiç geri çekmedim,doya doya sarıldım,öptüm,koklaya koklaya uyudum ve çok da sağlıklı bir oğlum var diyor!O da cesaret verdi;ben de yapacağım :) Ama herkesin kendi kararı çünkü benim gibi düşünen ve yapan bir arkadaş şimdi biraz pişman çünkü kucağında uyutuyormuş ama yatağına bırakınca hop kalkıyormuş ve tabii ağırlaştı da diyor..Gerçi bunları bile bile seçimim değişmiyor benim
taze annemiz müjdeyi vermiş :)
darısı bizlere olsun inşallah
inşallah ablamdan da iyi haberler almak nasip olurda ikinci sevinci yaşarız
ayyyy çok sevindim allah bağışlasın analı babalı büyütsün ayrıca çok geçmiş olsun
Sudecisem canım Allah hayırlı uğurlu etsin darısı bekleyen arkadaşlarımıza olsun inş.
sudecisem güzel bir habere ihtiyacımız vardı hayırlı uzun ömürlü olsun çok sevindim senin adına rabbim bizlerede nasip etsin inşaşllah tez vakitte artık beklemek zor gelir oldu tekrar tebrik ediyorum sevgiler
tbr sude-cisem Allah analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin...darısı bekleyen tüm ailelere
Hayırlı olsun Sudeçisem Allah bağışlasın, birlikte güzel uzun bir ömür geçirin inşallah. Zaman'ın bahsettiği arkadaşımız sen misin yoksa haberleri arka arkaya almaya devam mı edeceğiz )
Ayrıca kaç gündür aklımdasın bana verdiğin telefon nosundan seni birkaç defa aradım ama teli açan olmadı(
Hayırlı olsun oğluşun!Çok sevindim;sizler kavuştukça ben de yaklaşıyorum sanıyorum..Daha bir gerçek oluyor hayaller :)
Bana şimdiden diyorlar gelince yanında yatırma,kucağında uyutma diye ama ben de bile bile yapacağım valla diyorum!!!Bizim kimbilir kaç ay kaybımız olacak onu telafi etmeliyim,kokuma alıştırmalı,bağı kuvvetlendirmeliyim diyorum!Hatalı olabilirim ama ben böyle hissediyorum ve öyle de yapacağım :) Hem tanıdığım bir rehberlik öğretmeni arkadaşım 3 yaşına kadar beraber uyuduk,kendimi hiç geri çekmedim,doya doya sarıldım,öptüm,koklaya koklaya uyudum ve çok da sağlıklı bir oğlum var diyor!O da cesaret verdi;ben de yapacağım :) Ama herkesin kendi kararı çünkü benim gibi düşünen ve yapan bir arkadaş şimdi biraz pişman çünkü kucağında uyutuyormuş ama yatağına bırakınca hop kalkıyormuş ve tabii ağırlaştı da diyor..Gerçi bunları bile bile seçimim değişmiyor benim
SUDECİSEM öncelikle anneliğin, yavrun hayırlı uğurlu olsun.Analı babalı büyüt yavrunu,Allah iyi günler göstersin.
MİNAPİA cığım kimseyi dinleme,yavrunu kucağında,göğsünde uyut.Yanında yat,gönlünden ne geçiyorsa yap.
Ben çocuk gelişimciyim,bu konuya bu şekilde yaklaşanlar genellikle yabancı uzmanlar.YOk çocuk odada yalnız kalınca 5 dakika ağlasın,ikinci sefer şu kadar ağlasın farklı yaklaşımlar.Şu anda çocukluk sırrı diye bir kitap okuyorum orada da bahsediyor.18 yaşına gelince aileden kopabilen,duyguları donuk,aşırı bireysel çocuklar yetiştirmek için.
Benim yavrum geldiğinde de çok karışanım oldu.İlk birkaç gün kucağa almadım,beşiği sallaya sallaya ölürdüm,uyumazdı.Aynen Deniz geldi gibi düşünüyorum.Çocuğum zaten yuvada ilgisiz,tek başına yatmış.Anne sıcaklığı istiyor.Ne zamanki yavrumu bağrıma bastım,kucağıma aldım,gelmese de süt emzirdim,kokuma alıştı,uyudu,huzura erdi.Gece zaten çok uykusuz kalıyorsun,sabaha karşı yatağa alıp sarmaş dolaş uyurduk.Bebekler,anne-babaylaçok rahat uyuyor.Bak şimdi 1.5 yaşında,kendi yatağında uyuyor.Bir çocuğu ne kadar öpersen,seversen,sarılırsan o kadar sevgi dolu olur,bizimki hem anne babaya düşkün.Hem de tüm akrabalara,komşulara,insanlara çok sevecen,sıcak kanlı.Hiç soğuk davranmaz,herkese yakınlık gösterir.SEvgi gören çocuk sevgi dolu oluyor.Kimseyi kırma ama fazla da dinleme.Herşey gönlünce olsun.Hayırlı evlat versin Rabbim.
Başvurunuz hayırlı olsun inşallah en kısa sürede evladınıza kavuşursunuz
Hayırlı olsun süreciniz hızla tamamlansın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?