Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
kızceler benim bi oğlum oldu henüz 6 günlük hayatımda 6 günden beri var ama sanki 10 seneden beri var sanki ben doğurdum ne tatlı bi bilseniz işin kötü tarafı gribim dünden beri sevişemiyoruz oğlumla

taze annemiz müjdeyi vermiş :)

darısı bizlere olsun inşallah

inşallah ablamdan da iyi haberler almak nasip olurda ikinci sevinci yaşarız

arkadaşlar bizde evlat edinmeye karar verdik 10.09.2013 ankaradan basvurduk henüz sıramız belli değil kız erkek farketmez rıza terk farketmez çok heycanlıyım biran önce kavusmak istiyorum...

hayırlı olsun inanılmaz bir duygudur eminim allahım bizede yasatsın

kızceler benim bi oğlum oldu henüz 6 günlük hayatımda 6 günden beri var ama sanki 10 seneden beri var sanki ben doğurdum ne tatlı bi bilseniz işin kötü tarafı gribim dünden beri sevişemiyoruz oğlumla

Canim hayirli ugurlu olsun, cok sevindim :) gule gule buyut, her anin tadini cikar, bol bol resimlerini cek. O kadar cabuk buyuyorlar ki :)

Kizlar Eylul basvurulari degerlendirilmis, hadi gozumuz aydin. Burdan sonrasi hizlanir insallah :)

Hayırlı olsun oğluşun!Çok sevindim;sizler kavuştukça ben de yaklaşıyorum sanıyorum..Daha bir gerçek oluyor hayaller :)
Bana şimdiden diyorlar gelince yanında yatırma,kucağında uyutma diye ama ben de bile bile yapacağım valla diyorum!!!Bizim kimbilir kaç ay kaybımız olacak onu telafi etmeliyim,kokuma alıştırmalı,bağı kuvvetlendirmeliyim diyorum!Hatalı olabilirim ama ben böyle hissediyorum ve öyle de yapacağım :) Hem tanıdığım bir rehberlik öğretmeni arkadaşım 3 yaşına kadar beraber uyuduk,kendimi hiç geri çekmedim,doya doya sarıldım,öptüm,koklaya koklaya uyudum ve çok da sağlıklı bir oğlum var diyor!O da cesaret verdi;ben de yapacağım :) Ama herkesin kendi kararı çünkü benim gibi düşünen ve yapan bir arkadaş şimdi biraz pişman çünkü kucağında uyutuyormuş ama yatağına bırakınca hop kalkıyormuş ve tabii ağırlaştı da diyor..Gerçi bunları bile bile seçimim değişmiyor benim

arkadaşlar bizde evlat edinmeye karar verdik 10.09.2013 ankaradan basvurduk henüz sıramız belli değil kız erkek farketmez rıza terk farketmez çok heycanlıyım biran önce kavusmak istiyorum...

hayırlı olsun canım başvurunuz hoşgeldin

taze annemiz müjdeyi vermiş :)

darısı bizlere olsun inşallah

inşallah ablamdan da iyi haberler almak nasip olurda ikinci sevinci yaşarız

Şu aşağıdaki kızımı şukadar ay,gün ve saattir bekliyorum yazısı nasıl ayarlanıyor..profilime baktım ama bulamadım..Nasıl yapılıyor arkadaşlar?Ben de görmek istiyorum aşağıda beklediğim süreyi

Başvurunuz hayırlı olsun inşallah en kısa sürede evladınıza kavuşursunuz

banada aynısını söylüyorlar içinde ne geliyosa öğle davran gönlün nasıl rahat ederse o kadar iyisin demektir

sudecisem güzel bir habere ihtiyacımız vardı hayırlı uzun ömürlü olsun çok sevindim senin adına rabbim bizlerede nasip etsin inşaşllah tez vakitte artık beklemek zor gelir oldu tekrar tebrik ediyorum sevgiler

tbr sude-cisem Allah analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin...darısı bekleyen tüm ailelere

güzel dilekleriniz için teşekürler

güzel haber hiç durmadan arka arka arkaya yağmur gibi yağsın zamanın bahsettiği o kişi benim galiba pek takip edemedim sizleri telefona gelince isteğin zaman arayabilirsin hurala gürelim bitti çok şükür

canım benim gözün aydın rabbim hiç ayırmasın sizi herşey gönlünüzce olsun çok sevindim

bebeğine kavuşa taze anneyi kutlarım darısı en yakın zamanda diğer annelere olsun inşallah...

bebeğini bekleyen tüm annelere...

biz yavrumuz eve gelince orada alıştığı gibi davrandık bşr kaç gece....halaaa pişmanlığını duyarım...acemiydik.ilk bir iki gece orada uyumaya alıştığı gibi uyuttuk.ışığı kapa,karanluk olsun.ağlaya ağlaya kendi kendine uyusun.biir iki gece aolaması birkaç dakika sürdü,daldı.fakat iki üçgünden sonra daha fazla ağlamaya başladı.uyumakta zorlandı.hatta yavrum uyusun ses olmasın diye gelen misafirleri bile geri çevirmiştik....meğer sonraları anladım ki,anladık ki çocuk bizi istiyordu.....

bir de gündüzleri yerde oynarken uykusu gelnce sağ ayağını yere vurra vura başparmağı ağzında eme eme uyurdu.eliyle orada hissettiği kumaşı arar dururdu.elini sürterdi sürekli yere. uyumaya çalışırken.rahat uyusun düzeni bozulmasın diye aynı kumaş cinsinden iki pikemi prtadan diktirip ona yer örtüsü yapmıştım..çünkü arıyordu.oradaki odalarında girişte sol duvarda büyük bir plazma tv vardı .bir kaç gün aynı duvarda aradı durdu gözleri....boş boş bakarak...

yüreğimi acıtan,,,,,sızlatan bir yaradır.ilk dakikasından beri alışsın size.sadece çok gerekli halerde nefesiniz ayrılsın yavrunuzdan...biz iki üç gün bilemedik.o iki üç günün bile sızını yaşarım....kucağınızda uyutun....bağrınıza basın.pışpışlayın.uyusun..ağırlığını salsın....dalsın.öyle yatırun yerine

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…