Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Malibu arkadasimizdan cok guzel haberler var dosya red eddilmis karsi taraf alamiyor haber vereyim dedim

Allahım ne kadar çok sevindim anlatamam. Günlerdir şuraya girip bir şeyler yazmak istiyorum elim varmıyor. O kadar üzüldüm korktum ki yazacak bir şey bulamadım. Ya benim başıma gelseydi veya gelirse diye günlerce ağladım. Hatta uzmanı arayıp ona bile ağladım. Şükürler olsun reddedilmiş.

çokkkkkkkkkk sevindimmmmmm....oh...şükür...

bir ömür boyu yapışsınlar hiççç ayrılmasınlar.......

Malibu arkadasimizdan cok guzel haberler var dosya red eddilmis karsi taraf alamiyor haber vereyim dedim

Nihayet Çok sevindim günlerdir sürekli onları düşünüyordum sürekli bir haber varmı diye bakıp duruyodum şükürler olsun hak yerini buldu allah bir daha kimseye yaşatmasın bir ömür boyu birlikte olsunlar onlarda bizlerde insallah bu haberi paylaştığın için sanada tesekkürler hep güzel haberler alalım inşallah

Son düzenleme:
arkadaşlar bizde evlat edinmeye karar verdik 10.09.2013 ankaradan basvurduk henüz sıramız belli değil kız erkek farketmez rıza terk farketmez çok heycanlıyım biran önce kavusmak istiyorum...

başvurunuz hayırlı olsun süreciniz hızlı bir şekilde ilerlesin rabbim bir anönce yavrunuzu kucağınıza almayı nasip etsin

Malibu arkadaşımız ve bebeği adına çok sevindim. Allah başka dert vermesin bir ömür sağlıkla huzurla birlikte yaşasınlar.

bizde ankaradan başvurduk sıramızı şubat gibi aryıp öğrenecez sanırım posta yolu diye bir şey demediş bizim uzmanımız:44:

biz mayıs ayında baş vurduk profılımden ve tablodan görebilirsin ama daha geçen ay son evrakları teslım ettık ve kısmetse şubat ayında uzmanımızı arayıp soracağım sıramızı biz kız veya erkek farketnez dedık artık terk veya rızanında önemi yok nasipte kısmette ne varsa o vardr hayrlısıyla beklıyrz bakalım arada yazıyorum ama hergün bakarım siteye grşrz

MALİBUYA ÇOK SEVİNDİM.RABBİM HİÇKİMSEYE BİR DAHA YAŞATMASIN BÖYLE ŞEYLERİ İNŞALLAH.MALİBUYA DA YAVRUSUYLA BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR....

MAHKEMEMİZ SONUÇLANDI.YAVRUMUN VELAYETİ ÜSTÜMÜZE GEÇTİ.NE AŞAMALARDAN,NE ZORLUKLARDAN BUGÜNLERE GELDİK.RABBİM BİR ÖMÜR BOYU BİZİ AYIRMASIN YAVRUMUN İYİ GÜNLERİNİ GÖSTERSİN İNŞALLAH.

İNANIRMISINIZ MAHKEME BOYUNCA İÇİMİ ÇEKE ÇEKE AĞLADIM,ÇOK DUYGULANDIM,KENDİME HAKİM OLAMADIM.HAKİME HANIM BANA DA EŞİME DE BİR ŞEY SORMADI,SADECE BAŞVURUNUZU ONAYLIYORMUSUNUZ DEDİ BAŞIMI SALLADIM.İKİ ŞAHİDİ DİNLEDİ.ZATEN ÖNCEKİ PEDAGOG,KURUM RAPORU HEPSİ OLUMLUYDU.YAVRUNUZU GETİRİN BEN DE GÖRMEK İSTERİM DEDİ.ALLAHIMA BİN ŞÜKÜR.RABBİM HEPİNİZE BUNLARI YAŞATSIN,KOLAYLIKLAR VERSİN.SABRIN SONU SELAMETMİŞ.BİR ÖMÜR BOYU SÜRSÜN İNŞALLAH....
HEPİNİZİ SEVİYORUM ARKADAŞLAR.

Cok sevindim senin adina en önemli yoluda gectiniz darisi bizim basimiza inşallah bu ay bir arkadasimin mahkemesi var darisi onunda basina inşallah

HeidiAnkara son süreci de hayırlısıyla tamamladınız, Allah bir ömür birlikte mutlu etsin size torun çocukları sevmeyi nasip etsin)

Allah bu yola başkoyan hiçbir annemizi evladından ayırmasın inşallah.

veeeeeeeee son bitti inan çok sevindim çok güzel bir haber bu ömür boyu hep beraber olun daha biçok sevinçleri beraber yaşayın inşallah son adımıda bitirdiniz darısı bu mahkeme sürecinde bekleyen annelerimizin başına

Ne kadar sevindiğimi anlatamam. Açıkçası beklediğim karar da buydu şu dünya yüzünde biraz adalet kaldiysa. İnşallah bu konu sonsuza kadar kapanır ve huzur içinde yaşarlar. Allah kimseye göstermesin, bir daha hiç karşımıza çıkmasın böyle birşey inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…