Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

Heidi bu foruma girdğimden beri seni sevgiyle saygıyla takip ediyorum. Daha anne adayı olduğun günlerden bugünlere kadar yaşadıklarını hep paylaştın, buradaki herkesi de olumlu ve sağduyulu yönlendirdin, bilgi verdin. Geldiğin nokta hepimizin gelmek istediği bir nokta, seni ve eşini yürekten tebrik ediyorum :) İnşallah evladınızla hep mutlu ve birlikte olun. Darısı başımıza :)

Çok güzel haberler alıyoruz senin adına çok sevindim Rabbim sizleri ayirmasin Mutluluğunuz daim olsun inşallah bizlerde bu güzel duyguları yaşarız

çok çok çok sevindimokudukça kalbim sıkısır gibi oldu allah bağışlasın yavrunu darısı başıma cok heyecanlanoyorum şimdiden yavrum 4 aydır benimle kurumdan da gelen giden yok bnde aramıyorum iyimi yapıyorum bilmiyorum ne kadar süre sonra mahkeme acılıyor acaba

HeidiAnkara hayırlı olsun son kalan engelide geçmişsiniz rabbim bir ömür boyu mutluluğunuzu daim etsin.

Sevgili HeidiAnkara ,
Allah'ım yavrunuzla mutluluğunuzu ve birlikteliğinizi bir ömür boyu daim etsin.Yazdıklarınızı okumak beni öyle çok duygulandırdı ki kendimi geleceğimizi düşlerken buldum.Allah bizlere de o günleri nasip ederse sanırım sizden farklı bir ruh hali içinde olacağımı düşünemiyorum.Rabbime her gün şükrediyorum evlat kokusunu bizden esirgemedi. Dilerim ki kollarımızdan da yavrumuzun sıcaklığını bir ömür eksik etmez. Hayırlısıyla inşallah, bizlerde evlatlarımızın velayetini üzerimize alır yarınlara daha huzurlu bakarız...

Sevgili Malibu
Sizin için çok dua ettim ve güzel haberinizi okuduğum içinde şükürler olsun.Çok zor günler geçirdiniz, eminim çok yıpranmışsınızdır. Rabbim huzurunuzu bozmasın inşallah. Yavrunuzla bir ömür sağlıklı, mutlu, hayırlı yarınlar dilerim...

Malibu arkadasimizdan cok guzel haberler var dosya red eddilmis karsi taraf alamiyor haber vereyim dedim

O kadar cok sevindim ki.hepimiz basimiza gelmis kadar uzulduk.Birseyi merak ettim sadece.Dosyayi reddeden mahkememi kurummu.Sonuc olumlu oldu sukurler olsun.Allahim cok buyuksun.Hic kimse yasamasin bu korkuyu bidaha insallah.

HeidiAnkara cookk sevindim.Ben ilk uye oldugumda.siz yavrunuza yeni kavusmustunuz.Yazilanlari okuyor agliyordum.Simdi benimde 4,5 aydir kucagima aldigim bir kizim var minicik.Allaha sukurler olsun bana da nasip etti bir melek.Ne guzel velayetinide aldiniz.İnsallah bizde o gunleri gorup o duygulari yasariz.Yavrunuzla omur boyu mutlu bir hayat nasip etsin Allahim size.

MAHKEMEMİZ SONUÇLANDI.YAVRUMUN VELAYETİ ÜSTÜMÜZE GEÇTİ.NE AŞAMALARDAN,NE ZORLUKLARDAN BUGÜNLERE GELDİK.RABBİM BİR ÖMÜR
O kadar cok sevindim ki.hepimiz basimiza gelmis kadar uzulduk.Birseyi merak ettim sadece.Dosyayi reddeden mahkememi kurummu.Sonuc olumlu oldu sukurler olsun.Allahim cok buyuksun.Hic kimse yasamasin bu korkuyu bidaha insallah.

Hayir canım dosyayi redden hakim kurum hakime rapor yazıyo hakimde kurumun yazdigi tutanaga gore kararını veriyor hepimiz icin umut verici bir haber umarim hic birimiz boyle bir durumla karsilasmayiz

Canim sen kurumla 1 yillik sozlesme imzalayarak yavrunu aldin. O 1 yil suresince 3 ayda bir kurumla gorusme yapman ve o gorusmelerin raporlarinin dosyanda yer almasi gerekiyor. Senin bir tane gorusmen olmus olmasi gerekirdi. Olmadi mi?

Canim sen kurumla 1 yillik sozlesme imzalayarak yavrunu aldin. O 1 yil suresince 3 ayda bir kurumla gorusme yapman ve o gorusmelerin raporlarinin dosyanda yer almasi gerekiyor. Senin bir tane gorusmen olmus olmasi gerekirdi. Olmadi mi?
hayır canım olmadı bebeğim olduğu gün uzmanımızın tayini çıktı yenisiyle eşim görüştü kuruma gidip kimlikle ilgili falan o da ilk 1 ay oldu ben tanışmadım arayan soran gelen giden olmadı

selam arkadaşlar..ben bu aralar pek gelemiyorum .annem ameliyat oldu .bende kalıyor.
güzel haberleri okudum malıbunun .çok sevindim ...en dogru karar olmuş ...görüşmek üzere

hayır canım olmadı bebeğim olduğu gün uzmanımızın tayini çıktı yenisiyle eşim görüştü kuruma gidip kimlikle ilgili falan o da ilk 1 ay oldu ben tanışmadım arayan soran gelen giden olmadı

Canim sen aramazsan kimse seni aramaz gelmez cagirmaz.bize uzmanimiz bizim aramamizi beklemwyim.siz arayip uc ayda bir randevu almalisiniz demisti.Biran once ara bence.

Merhaba arkadaşlar, rica etsem bana İstanbul'da kurumun yeni telefonlarını verebilir misiniz. Bir türlü bulamıyorum.

Bir haftadır oğlum ateşli, bakamıyordum, bugün girdim ve çok güzel haberler aldım...

Sudecisem... Tebrik ederim.. Bebişinle bir ömür boyu mutlu olun inşallah...

Malibu... Senin haberiyle hop oturup hop kalkmıştım... Avukatımla bile görüştüm... Hep dualarımdaydın.. Çok sevindim bu habere çok... Allahım hiç kimseye yaşatmasın böyle bir korkuyu, size de umarım bundan sonra hep güzellikler uğrasın....

HeidiAnkara... Hayırlı uğurlu olsun... Allahım bize de göstersin o günleri inşallah... Yavrunuzla bir ömür ayrılmayın hep beraber mutlu olun inşallah...

Hazan geçmişler olsun, acil şifalar dilerim...

Sırasını bekleyenlere sabır diliyorum... Hep sabır... Umarım kısacık zamanlarda kavuşun yavrularınıza...

Sevgiler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…