Hani sıradan çıktığınızı öğrenmişsiniz ya-o yazınızı bulamadım-kaç ay aramamıştınız?Ben 2 aydır aramıyorum...Tedirgin oldum..Pazartesi ilk iş aramak olacak,sonra da ziyarete gideceğim..
ben her ay arıyordum ama aslında 3 ay önce sıradan çıkarılmışım haberim yok telefonu başka bir uzman açınca öğrendim
merhaba bende bugün görüşmeye gidicem allahın izniyle bir kız bebek istiyoruz çok heyecanlıyım ve tedirginim bi aksilik olucak diye siz neden sıradan çıkarıldınız ???
ben her ay arıyordum ama aslında 3 ay önce sıradan çıkarılmışım haberim yok telefonu başka bir uzman açınca öğrendim
Esmacım ben dilekçeyi yazarım ama sesimizin daha gür çıkması, taleplerimizin birden fazla kişinin ortak görüşü olması daha etkili olabilir diye düşünüyorum. Herkes dilekçede nelerin yer alması gerektiğiyle ilgili fikirlerini yazarsa daha kapsamlı bir dilekçe hazırlayabiliriz. Babiesrus'ta Bakanlığa dilekçe yazacağına dair bir yazı paylaşmıştı diye hatırlıyorum. Nasıl yapsak, dilekçe örneğini buraya yazıp herkesin kendi adıyla imzalayıp Bakanlığa fakslamasını (ya da sana iletmesini) mı sağlasak? Ya da bir buluşma ayarlayıp hem konuşup hemde tek dilekçe ve arkasında imzalarımız olacak şekilde de hazırlayabiliriz.
Sizinle buluşamam ama ben de varım,Antalyadayım..Valla 2 ay ücretli izne bile razıyım..Ama nüfusumuza geçmeden;yavrumuz gelir gelmez izne çıkabilmeliyiz..Bunu vurgulamakta yarar var;sanki ücretsiz izin ya da memurlara kreş indirimi nüfusa geçtikten sonra diye biliyorum..Uzmanımız gündemde böyle bir şey var ama size yetişir mi bilmiyorum demişti..
Aynen öyle canım bebeği alacağımız gün imzaladığımız bakım sözleşmesiyle birlikte başlamalı iznimiz. Dilekçe örneğini ve ulaşılacak faksı burada paylaşırız. İsteyen herkes imzalayıp gönderir. İnşallah en kısa zamanda bu eksiklikler tamamlanır.
kızlar acaba nasıl olur bilmiyorum onun için fikirlerinize ihtiyacım var
aldığım iki güzel haber var artık taze annelerimizi haber vermeye bekliyoruz buarada neyse asıl mesele aldığım bu haberler sonunda benim gene bebek özemi depreşti
sanki ben aldım çok heyecan yaptım :) suni sancı gibi :)
şimdi diyorum ki haber geldiği gün hani millet doğumuna doğum fotağrafcısı götürürya bende bir fotoğrafçıyla anlaşsam kuruma giderken kızımla ilk karşılaşma anımdan itibaren hem video hemde fotoğraf çekse olurmu
çokmu abartı olur yada saçmamı olur
bilemedim
sizce nasıl yapsam olurmu ne dersiniz
samimi fikirleriniz nelerdir
ama ben çok istiyorum da bilemedim işte
kızlar acaba nasıl olur bilmiyorum onun için fikirlerinize ihtiyacım var
aldığım iki güzel haber var artık taze annelerimizi haber vermeye bekliyoruz buarada neyse asıl mesele aldığım bu haberler sonunda benim gene bebek özemi depreşti
sanki ben aldım çok heyecan yaptım :) suni sancı gibi :)
şimdi diyorum ki haber geldiği gün hani millet doğumuna doğum fotağrafcısı götürürya bende bir fotoğrafçıyla anlaşsam kuruma giderken kızımla ilk karşılaşma anımdan itibaren hem video hemde fotoğraf çekse olurmu
çokmu abartı olur yada saçmamı olur
bilemedim
sizce nasıl yapsam olurmu ne dersiniz
samimi fikirleriniz nelerdir
ama ben çok istiyorum da bilemedim işte
hayat işte günün birinde uzun uzun yazdıklarınızı okuyup bilgi almaya aklımdaki soru işaretlerini gidermeye çalışacağımı hiç düşünmemiştim
evet artık bizde düşünüyoruz bi kızımız olsun istiyoruz
eşim azosperm evleneli 4yıl 7 ay 17 gün oldu ve biz evlendiğimizden beri tedavi içindeydik eşim en geç 2 yaşına kadar olması gereken ameliyatı 13 yaşında bi drun fark etmesiyle oluyor sonuç tek testis var ve sperm yok okadar tedavi mikro tese ameliyatları yok yok yok
önceleri eşim hiç kabul etmiyordu ama gecenlerde gayet samimi konuştuk görseniz gözlerinin içi parladı ve kararımızı verdik son bir kere daha tedavi olucaz eger olmazsa başvurucaz
ben anneme söyledim bu konuyu annem cok soğuk baktı halbu ki bu tepkiyi hiç beklememiştim insanın kendi kanı canı değil ki torun diye nasıl kucagına alcan kimbilir kimin nesi demez mi ben şoklardayım halbu ki o bebek benim benim kızım neyse bugün yola çıkıcaz kayananatörün yanına memlekete gidicez bu fikrimizden onlarada bahsedicez bakalım onların tepkisi nasıl olucak
bacılar ben böyle düşündükçe içim kıpırdanıyor anlamsız bi mutluluk sevinç aglama istegi geliyor özlüyorum bebeğimi nasıl geçicek zaman bilemiyorum aklımda da bir sürü plan var nasıl heyacanlıyıö anlatamam malum 5 yıl evlilik şartı var bu arada bi kere daha denicez inşallah bu sefer olur eger olursada kararımız var 1 tane alıcaz neyse 5 yıl evliliği doldurdugumuzda müracat edicez
gecenlerde bekarken oturdugumuz yerde x abla vardı onunda eşi azospermdi evlatlık almıştı bizde kızının mevlütüne gitmiştik aklımda bunda oldugu için yanına gittim o minicik bebek 4.5 yaşında kocaman kız olmuş en çok ilerde öğrenince verecegi tepkiden korkuyorum bunu sprdum pedegogla söylemişler kızı gayet anlayışla karşılamış durumu biliyormuş ve annesine anne iyiki siz benim anne babam oluşsunuz sizi cok seviyorum diyip duruyormuş şimdiye kadar bi sıkıntı yaşamamışlar inşallah büyüyüncede yaşamazlar
işte böyle bacılar eskiden eşi azospermi olanlar burda dertleşelim topiğindeyken artık aranıza trasfer oldum
aklımda yıganla soru var inşallah kaynanatörün yanından gelince sorararım
bacılar ben kız bebek istiyorum ve 40 ı çıkmamış Rabbim ya bizden nasip etsin yada gönlüme göre versin
bu arada hepinizin bayramı şimdiden kutlu olsun inşallah meleksiz geçirdiğiniz son bayramınız olsun
bu topiğe yazdığım ilk yazım :)
fark ettim de orda çok sevimsiz bir kelime kullanmıştım yazarken de içim bir hoş olarak yazmıştım ama başka tanımlayacak kelime bulamamıştım aklım nerdeyse evladım olsun istiyorum yazamamışım
bugün sıramı sordum ya ondan heyecanlıyım aklıma düştü acaba ilk ne yazdım buraya dedim buldum :)
nerden nereye 2012 den 2014 e ama bugün çok sevindim sıramız ilerlemiş sanki 2015 olmadan kızım gelicek
tamda akşam ezanı vaktı :)
bu topiğe yazdığım ilk yazım :)
fark ettim de orda çok sevimsiz bir kelime kullanmıştım yazarken de içim bir hoş olarak yazmıştım ama başka tanımlayacak kelime bulamamıştım aklım nerdeyse evladım olsun istiyorum yazamamışım
bugün sıramı sordum ya ondan heyecanlıyım aklıma düştü acaba ilk ne yazdım buraya dedim buldum :)
nerden nereye 2012 den 2014 e ama bugün çok sevindim sıramız ilerlemiş sanki 2015 olmadan kızım gelicek
tamda akşam ezanı vaktı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?