Kızlar benim ev ziyaretim gerçekleşti. Çok şükür herşey yolunda gitti. Çok mutluyum şuanda
Haydi gözün aydın, yolun yarısı oldu :) şimdi sırada ne var?
selam kızlar iki gündür kurumun yeni telefonunu arıyorum açan yok içinizden ulaşan varmı burdan bi arkadaştan yeni noyu almıştım ama arayınca baş tlf nosu verdiler arıyorum açan yok canım çok sıkıldı ne bu böyle ulaşan varsa yazsın lütfen
0212 361 1036
sanırım bu hat direkt evlat edinme bölümünün numarası, ben ulaştım inşallah siz de ulaşırsınız.
yok artık oldumu gerçekten çok üzücü
kızlar yoksa bu kişi dicer mi
çok acı ya çok acı
bizi ve yavrularımızı koruyan hiçbir kanun yok
hiçbir madde yok
canı isteyen istediği zaman hop çıkıp hayatlarımızı alt üstmü edicek yani bumudur
Haydi gözün aydın, yolun yarısı oldu :) şimdi sırada ne var?
haydi gözünüz aydın çok sevindim allah gönlünüze göre versin..
Babiesrus canım senin sürecinde bir değişiklik var mı?
0212 361 1036
sanırım bu hat direkt evlat edinme bölümünün numarası, ben ulaştım inşallah siz de ulaşırsınız.
Kızlar benim ev ziyaretim gerçekleşti. Çok şükür herşey yolunda gitti. Çok mutluyum şuanda
Merhaba Zeynepeli iyi dileklerin için çok teşekkür ederim, inşallah en kısa zamanda kavuşuruz yavrularımızasevgili yasamezgim senin adına çok sevindim inşallah en kısa zamanda meleyini kucağına alırsın biz daha yolun başındayız inşallah bizde bu günleri görürüz
Hadi hayırlısı Nisra, az kaldı deseneBana da uzmanımız sıra için arama 2 veya 3 ay sonra gibi filan gelebilir bebek sinyalını verdi ve zaman geçmiyoryyoldddaaaa beklıyorum hıııııııı
Kimsenin moralini bozmak istemiyorum ama bugün bir arkadaşımız 2.5 yaşındaki bir bebeğin biyolojik ailesine verildiğini yazdı. Bizde anneyiz ama dün buraya yazan arkadaşımızın dediği gibi çalışan annelerimizin hiç izin hakkı yok. Alırsak ancak ücretsiz izin alabiliyoruz o da özel sektörde çalışanlarımızın işverenlerini ikna etmek gibi bir bariyerleri de var. Kanunlar karşısında doğuran annelerin sahip oldukları hakların hiçbirisine sahip değiliz. İstendiğinde hop diye çıkan kanunlar bize gelince yok maalesef. Bir sürü sınavlardan sonra kurduğumuz düzenimizi koruyacak maddeler yok yada yetersiz. Bu problemlerimizle ilgili birlikte birşeyler yapamaz mıyız? Bilgisi olan arkadaşlarımız bizi bilgilendirebilir mi? Bu konularda ortak dilekçe mi imzalayacağız twit atıp TT mi olacağız, ne yapabiliriz bunları paylaşsak? Benimkisi bir fikir bu konuda çok huzursuzum ve de çözüm arıyorum ama tek başıma işin içinden çıkamıyorum
Kusuruma bakmayın lütfen, derdim hepimiz için çözüm bulmak üzmek ve üzülmek değil. Sizleri üzdüysem hakkınızı helal edin, dediğim gibi amacım asla bu değil Sadece kurduğumuz düzenleri korumak için ÇÖZÜM arıyorum.
yakında burası yıkılacak peşpeşe haberler gelecek halaylar çekilecek çok mutlu olunacak darısı da inşallah sırada bekleyenlere olucak
Bana da uzmanımız sıra için arama 2 veya 3 ay sonra gibi filan gelebilir bebek sinyalını verdi ve zaman geçmiyoryyoldddaaaa beklıyorum hıııııııı
Çok teşekkürler arkadaşım Allah hepimize hayırlısıyla bebeklerine kavuşmayı nasip etsin inşallahGözün aydın arkadaşım inşallah tez zamanda yavrunada kavuşursun
Esmacım ben dilekçeyi yazarım ama sesimizin daha gür çıkması, taleplerimizin birden fazla kişinin ortak görüşü olması daha etkili olabilir diye düşünüyorum. Herkes dilekçede nelerin yer alması gerektiğiyle ilgili fikirlerini yazarsa daha kapsamlı bir dilekçe hazırlayabiliriz. Babiesrus'ta Bakanlığa dilekçe yazacağına dair bir yazı paylaşmıştı diye hatırlıyorum. Nasıl yapsak, dilekçe örneğini buraya yazıp herkesin kendi adıyla imzalayıp Bakanlığa fakslamasını (ya da sana iletmesini) mı sağlasak? Ya da bir buluşma ayarlayıp hem konuşup hemde tek dilekçe ve arkasında imzalarımız olacak şekilde de hazırlayabiliriz.merhaba bende evladı geldikten sonra hemen işe başlamak zorunda kalanlardanım o yüzden nasıl bir sıkıntıdır çok iyi biliyorum.daha yavrunuzun kokusunu içinize çekemeden işe başlıyorsunuz tam bir özlem oluyor.bende yavrumun ilk geldiği zamanlar bayagı bireysel çaba göstermiştim doguran anneler kadar bari izin almak için ama kime ulaştıysam olmadı.gecen kurban bayramında tesadüfen dışişleri bakanın danışamanıyla tanıştık.bu durumdan bahsettim hemen tabi.bakanının bu durumlara çok hassas olduğunun evlat edinmeye özendirmek için hep değişik fikirler aradığını söyledi.evlat edinmiş yada edinecek bu aileler bir dilekçe yazıp bana gönder ben bunu bakanın önüne koyabilirim dedi.ben buraya yazmıştım.ozaman pek ilgilenen arkadaş olmadı.benim hazırlayıp peşinde koşabilecek zamanım yok hem oğlum hem iş hem ev malum cok yoğunum.eğer sizlerden biri bu dilekçeyi hazırlar bana yollarsa.bende danışmana yollayabilirim.
sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?