kızlar acaba nasıl olur bilmiyorum onun için fikirlerinize ihtiyacım var
aldığım iki güzel haber var artık taze annelerimizi haber vermeye bekliyoruz buarada neyse asıl mesele aldığım bu haberler sonunda benim gene bebek özemi depreşti
sanki ben aldım çok heyecan yaptım :) suni sancı gibi :)
şimdi diyorum ki haber geldiği gün hani millet doğumuna doğum fotağrafcısı götürürya bende bir fotoğrafçıyla anlaşsam kuruma giderken kızımla ilk karşılaşma anımdan itibaren hem video hemde fotoğraf çekse olurmu
çokmu abartı olur yada saçmamı olur
bilemedim
sizce nasıl yapsam olurmu ne dersiniz
samimi fikirleriniz nelerdir
ama ben çok istiyorum da bilemedim işte
Esmacım ben dilekçeyi yazarım ama sesimizin daha gür çıkması, taleplerimizin birden fazla kişinin ortak görüşü olması daha etkili olabilir diye düşünüyorum. Herkes dilekçede nelerin yer alması gerektiğiyle ilgili fikirlerini yazarsa daha kapsamlı bir dilekçe hazırlayabiliriz. Babiesrus'ta Bakanlığa dilekçe yazacağına dair bir yazı paylaşmıştı diye hatırlıyorum. Nasıl yapsak, dilekçe örneğini buraya yazıp herkesin kendi adıyla imzalayıp Bakanlığa fakslamasını (ya da sana iletmesini) mı sağlasak? Ya da bir buluşma ayarlayıp hem konuşup hemde tek dilekçe ve arkasında imzalarımız olacak şekilde de hazırlayabiliriz.
Sizinle buluşamam ama ben de varım,Antalyadayım..Valla 2 ay ücretli izne bile razıyım..Ama nüfusumuza geçmeden;yavrumuz gelir gelmez izne çıkabilmeliyiz..Bunu vurgulamakta yarar var;sanki ücretsiz izin ya da memurlara kreş indirimi nüfusa geçtikten sonra diye biliyorum..Uzmanımız gündemde böyle bir şey var ama size yetişir mi bilmiyorum demişti..
İhtiyacı olmayan bile destek vermek için imzalayıp göndersin
kızlar acaba nasıl olur bilmiyorum onun için fikirlerinize ihtiyacım var
aldığım iki güzel haber var artık taze annelerimizi haber vermeye bekliyoruz buarada neyse asıl mesele aldığım bu haberler sonunda benim gene bebek özemi depreşti
sanki ben aldım çok heyecan yaptım :) suni sancı gibi :)
şimdi diyorum ki haber geldiği gün hani millet doğumuna doğum fotağrafcısı götürürya bende bir fotoğrafçıyla anlaşsam kuruma giderken kızımla ilk karşılaşma anımdan itibaren hem video hemde fotoğraf çekse olurmu
çokmu abartı olur yada saçmamı olur
bilemedim
sizce nasıl yapsam olurmu ne dersiniz
samimi fikirleriniz nelerdir
ama ben çok istiyorum da bilemedim işte
kızlar zamanında dediği gibi artık haber verme vakti bizim bir oğlumuz oldu paşalar paşası güzeller güzeli yaklaşık bir hafta önce aldık haberini ama kuzuma anca kavuşabildik daha bu gün çok taze çok yoruldu paşam mışıl mışıl uyoyor teyzeleri daha 19 günlük küçücük allahım hepinize tez vakitte yaşatsın anlatılacak bir duygu değil bu tarifi zor kelime bulamıyor insan hayatında bu kadar mutlu olabilirdi galiba rabbim tez vakitte sıradaki annelerimizn hepsine yaşatsın amin
kızlar zamanında dediği gibi artık haber verme vakti bizim bir oğlumuz oldu paşalar paşası güzeller güzeli yaklaşık bir hafta önce aldık haberini ama kuzuma anca kavuşabildik daha bu gün çok taze çok yoruldu paşam mışıl mışıl uyoyor teyzeleri daha 19 günlük küçücük allahım hepinize tez vakitte yaşatsın anlatılacak bir duygu değil bu tarifi zor kelime bulamıyor insan hayatında bu kadar mutlu olabilirdi galiba rabbim tez vakitte sıradaki annelerimizn hepsine yaşatsın amin
araştırmaya başladım bakalım bulabilcekmiyim :)Bence gayet güzel fikir. Ben 2 arkadaşımla gitmiştim almaya. Fotoğrafları onlar çektiler. Ama hepimiz çok heyecanlı olduğumuz için çok ta iyi çıkmadı. Profesyonel bir fotoğrafçı kesin daha iyi olur.
onlar benimde aklıma geldiZamancım benimde aklıma gelmişti fakat bir yerde tıkandım bu planımda. Şöyle ki şimdi bizim ne ayımız belli ne günümüz belli. Çağırdıklarında dosyadan sonra bebeği görüp görmeyeceğimiz, İstanbul dışına bebek görmeye gidip gitmeyeceğimiz belli değil. Bu belirsizlikler yüzünden ancak çok yakın bir tanıdığa rica edebiliriz gibi gelmişti. Ama inşallah gönlümüze göre olur ve hem giderken hemde bebeklerimizle eve dönerken, evimize ilk girerken video ve fotoğraf çekebiliriz.
Bu arada verdigin habere çok sevindim inşallah yıl sonuna bile kalmadan gelir kuzun.
dün sıramı öğrenmek için aradığımda kalbim fırlıcak sandım avuç içlerim bile su gibi oldu kim bili haber gelinc nasıl heyecan yapıcamzamancım tez zamanda hayırlı haberler gelir umarım bn şimdi geldim iştemmeleğim uyuyor mısıl mısıl cennet kokuyor insallah isteyen herkes bu kokuyu alı fotoğrafcı konusunda cok iyi düşünmüşsün bize kısmet olmadı tamamen sürpriz olmustu işe gitmiştim bir kaç saat sonra haber geldi gittik kalbimiz avucumuzda atıyordu 100 kere gectiğimiz yolları karıstırdık meleğimizi gördüğümüz anda üçümüzünki beraber atmaya basladı işlemleri yaptık akşam bebeğimizle evdydik sadece eve ilk girdiğimizde oturma odasında foto cektik iki tane benim kucagımdayken ondada yüzü cok belli olmuyor sonra hergun çekioruz mutlaka o kadar ani olmustu yani yapabilirsen cok hoş olur
amiiinnnnnsevgili zaman inşallah 2015 gelmeden kızın gelir ve bir ömürboyu mutlu olursunuz
inşallah herşey yolunda gidicek dualarım seninle Rabbim yardımcın olsun su gibi aksın sürecinizmerhaba kızlar çok heycanlıyım yarın dosyamızı teslim etmek için kuruma gidicez ve uzmanımızla tanışıcaz inşallah herşey yolunda gider :18:
abartı olmaz demişsiniz ya inanın sevindimaslında iyi fikir nede olsa o anlar bizler için çok özel ya yanımızda bir yakınımızı götürmeliyiz yada seninde düşündüğün gibi doğum fotoğrafçısı bizler o anlarda çok heycanlı olucağımız için fotoğraf çekmek aklımıza dahi gelmez abarti olmaz bence:111:
benim varKızlar İstanbul'da hangi ayın başvuruları bebeklerine kavuşuyor? Bilgisi olan, uzmanlardan bilgi alan var mı?
zamancım harika bi fikir bu bence.bende şimdi keşke dedim keşke bende yapsaydım.
buda bizim doğumumuz .kim ne derse desin ne varsa içinde ne ye özeniyorsan hepsini yap.benim oğlum cok süpriz geldiği için ben hiçbir hazırlık yapamadım içimde kaldı.
Bizde yavrumuza kavustuk artık bir anneyim şükürler olsun rabbime kızım dünyalar güzeli teyzeleri şimdi mışıl mışıl uyuyorda size haber verebiliyorum beklerken bu haberlerin nasılda heyecan yarattıgını çok iyi biliyorum her fırsatta yazıcam kızım daha 25 günlük iki saatte bir karnı acıkıyor besle gazını çıkar altını temizle derken iki saat geçiveriyor heyecanımız çok fazla bakıp bakıp bu bizimmi diye soruyoruz eşimle birbirimize çok güzel bir duygu kızlar kesinlikle beklendiğine her ugrasa değiyor görür görmez aşık oluyosunuz karşılasma anı çok özel heyecanlı yaşanması gerekir ne söylesek boş o an fotoğrafı asla düşünmüyosunuz bir yakınınızın olması yeterli inşallah Allahım tez zamanda hepinizi yavrularınıza kavuştursun
Ne güzel bir haber.Allah nazardan saklasın.Analı babalı,sağlıkla,mutlulukla büyütsün inşallah..Bizde yavrumuza kavustuk artık bir anneyim şükürler olsun rabbime kızım dünyalar güzeli teyzeleri şimdi mışıl mışıl uyuyorda size haber verebiliyorum beklerken bu haberlerin nasılda heyecan yarattıgını çok iyi biliyorum her fırsatta yazıcam kızım daha 25 günlük iki saatte bir karnı acıkıyor besle gazını çıkar altını temizle derken iki saat geçiveriyor heyecanımız çok fazla bakıp bakıp bu bizimmi diye soruyoruz eşimle birbirimize çok güzel bir duygu kızlar kesinlikle beklendiğine her ugrasa değiyor görür görmez aşık oluyosunuz karşılasma anı çok özel heyecanlı yaşanması gerekir ne söylesek boş o an fotoğrafı asla düşünmüyosunuz bir yakınınızın olması yeterli inşallah Allahım tez zamanda hepinizi yavrularınıza kavuştursun
Bizde yavrumuza kavustuk artık bir anneyim şükürler olsun rabbime kızım dünyalar güzeli teyzeleri şimdi mışıl mışıl uyuyorda size haber verebiliyorum beklerken bu haberlerin nasılda heyecan yarattıgını çok iyi biliyorum her fırsatta yazıcam kızım daha 25 günlük iki saatte bir karnı acıkıyor besle gazını çıkar altını temizle derken iki saat geçiveriyor heyecanımız çok fazla bakıp bakıp bu bizimmi diye soruyoruz eşimle birbirimize çok güzel bir duygu kızlar kesinlikle beklendiğine her ugrasa değiyor görür görmez aşık oluyosunuz karşılasma anı çok özel heyecanlı yaşanması gerekir ne söylesek boş o an fotoğrafı asla düşünmüyosunuz bir yakınınızın olması yeterli inşallah Allahım tez zamanda hepinizi yavrularınıza kavuştursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?