meleğime kavuştummmmmm sonundaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.çok mutluyuzz çok bulutlarda geziyoruz.biz 2013 martta başvurmuştuk ve tam mart 2014 te geldi .ankaradan başvurmuştuk.mucizeeeee
meleğime kavuştummmmmm sonundaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.çok mutluyuzz çok bulutlarda geziyoruz.biz 2013 martta başvurmuştuk ve tam mart 2014 te geldi .ankaradan başvurmuştuk.mucizeeeee
Antalyada sıradayız..2012 Kasımda başvurduk..Cuma günü kurumu aradım ve telefonu ilk defa mutlu kapattım..15.sıradaymışız..Az kaldı dedi...Başka şehirden de kabul eder misiniz dedi..Çok heyecanlandım..evlatlık bekleyen arkadaşlar sıranız nedir?şehriniz neresi?bebegine kavusan varmı?lütfen yazın konuşalım çok ihtiyacım var
bacılar listenin başında uzun süredir olanlara özel mesaj atıyorum malum evlatlarını aldılar mı haberimiz yok
bir çoğu topiğede gelmiyor acaba meleklerini aldılar mı diye merak ediliyordu bende özelden mesaj atarak soruyorum
eğer cevap verirlerse listeyi yeniden düzenlerim
gazıduz ve hasel06 ve minapiafionathe ve BLUDENİZ kk dan üyeliklerini silmişler özel mesaj atmak için yazdım ama uyarı mesajında sistemde bu isimde üyelik bulunmamaktadır yazıyor o yüzden bu arkadaşlarıda listeden çıkarmayı düşünüyorum
sizler neler dersiniz
Merhaba Zamancım,
Biz beklemedeyizAh bir kavuşsak ilk fırsatta yazacağımdan emin olabilirsiniz!..Bu sürece sizin yazılarınızı okuyarak başladım ve sizden destek alarak devam ettim..Yavrumuz geldiğinde de mutlaka sizinle paylaşacağım!!
bacılar listenin başında uzun süredir olanlara özel mesaj atıyorum malum evlatlarını aldılar mı haberimiz yok
bir çoğu topiğede gelmiyor acaba meleklerini aldılar mı diye merak ediliyordu bende özelden mesaj atarak soruyorum
eğer cevap verirlerse listeyi yeniden düzenlerim
gazıduz ve hasel06 ve minapiafionathe ve BLUDENİZ kk dan üyeliklerini silmişler özel mesaj atmak için yazdım ama uyarı mesajında sistemde bu isimde üyelik bulunmamaktadır yazıyor o yüzden bu arkadaşlarıda listeden çıkarmayı düşünüyorum
sizler neler dersiniz
oyyy maşallahsıran az kalmış diyelim benimde sıram ilerlemiş
inşallah hayırlısıyla tez vakitte müjdeyi vermek nasip olur
bacım ne çok bekledinZamancım Merhaba,
özelden mesaj yazdım sana,
Canım malesef kavuşamadık yavrumuza henüz,biz 3-4 yaş için bekliyoruz,fakat malesef sıramız çok yavaş ilerliyor,1 yıldır aynı sıradayız ama bir değişiklik yok malesef,mutlu haberi alır almaz burdan sizlere yazacağım ama,bir türlü o haberi alamadım
Geçen ay yirmilerdeyken bu ay onbeş :) Sen kaçıncı sıradasın?
Benimde kendi ailem ve akrabalarım biliyo eşimin sadece ailesi biliyo,akrabalarına sölemeyi düşünmüyorum,çünkü hep iç iç oturuyoruz, ve çok kalabalıklar birine sölesen alır davulu ilan eder:)
bebgimin gelmesine yakın burdan taşınıcaz Allahım izin verirse.arkadaşlarımda bilmiyosölemeyide hiç düşünmüyorum ama bakalım hersey yolunda gidicekmi,evdeki hesap çarşıya uyarmı uymazmı onuda zaman göstericek:)
sizin sıranız bellimi?biz sadece beklemedeyiz yıl dolmadan bi bilgi vermiyolar sırayıda sölemiyolar
bacım ne çok bekledin
şunuda anlamıyorum nasıl oluyor yani hiçmi yok 3-4 yaş grubu okadar masum melek yuvada
inan hiç anlamıyorum
bacım bende 20lerdeyim bakalım belki öbür ay 10lu basamaklara inerim
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizz. Biz de danışmanımızın ev ziyaretine gelmelerini bekliyoruz. Yolun çok başındayız inşallah çabucak bebişlerimize kavuşuruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?