Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
meleğime kavuştummmmmm sonundaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.çok mutluyuzz çok bulutlarda geziyoruz.biz 2013 martta başvurmuştuk ve tam mart 2014 te geldi .ankaradan başvurmuştuk.mucizeeeee

gözün aydın arkadaşım allah sağlıklıca kızınla bir ömür nasip etsin bekleyen bütün anne adaylarınında en kısa zamanda
yavrularına kavuşması dileğiyle tabikii benimde :) umarım bende ankara dan başvurdum çok heyecanlanıyorum neler yaptın yazarsan sevinirim
neler hazırladın ben hiç bir şey yapamıyorum kız mı erkek mi yaş aylık belli olamadığından ama kuzumu dört gözle bekliyorum
tekrar tekrar gözün aydın canım....

meleğime kavuştummmmmm sonundaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.çok mutluyuzz çok bulutlarda geziyoruz.biz 2013 martta başvurmuştuk ve tam mart 2014 te geldi .ankaradan başvurmuştuk.mucizeeeee

Gözün aydın arkadaşım darısı benim gibi bekleyen tüm anne adaylarının başına inşaallah.

evlatlık bekleyen arkadaşlar sıranız nedir?şehriniz neresi?bebegine kavusan varmı?lütfen yazın konuşalım çok ihtiyacım var
Antalyada sıradayız..2012 Kasımda başvurduk..Cuma günü kurumu aradım ve telefonu ilk defa mutlu kapattım..15.sıradaymışız..Az kaldı dedi...Başka şehirden de kabul eder misiniz dedi..Çok heyecanlandım..

Merhaba Zamancım,
Biz beklemedeyiz Ah bir kavuşsak ilk fırsatta yazacağımdan emin olabilirsiniz!..Bu sürece sizin yazılarınızı okuyarak başladım ve sizden destek alarak devam ettim..Yavrumuz geldiğinde de mutlaka sizinle paylaşacağım!!

bizde öyle canım terk ve kız çocuk birde hukuki süreci bitmiş olanı istedik bakalım hayırlısı Allahtan.bak ne güzel pozitif 29 arkadas bebegine kavusmus hemde 1 senede çok sevindim vallahi sanki benim bebegim gelmiş gibi:)

oyyy maşallah sıran az kalmış diyelim benimde sıram ilerlemiş
inşallah hayırlısıyla tez vakitte müjdeyi vermek nasip olur

Zamancım Merhaba,

özelden mesaj yazdım sana,

Canım malesef kavuşamadık yavrumuza henüz,biz 3-4 yaş için bekliyoruz,fakat malesef sıramız çok yavaş ilerliyor,1 yıldır aynı sıradayız ama bir değişiklik yok malesef,mutlu haberi alır almaz burdan sizlere yazacağım ama,bir türlü o haberi alamadım

bacım ne çok bekledin
şunuda anlamıyorum nasıl oluyor yani hiçmi yok 3-4 yaş grubu okadar masum melek yuvada
inan hiç anlamıyorum
Geçen ay yirmilerdeyken bu ay onbeş :) Sen kaçıncı sıradasın?

bacım bende 20lerdeyim bakalım belki öbür ay 10lu basamaklara inerim

Merhabalar...

Tabi tercih sizin ama, arkadaşlarınızın, en azından sık görüştüğünüz arkadaşlarınızın bilmesi önemli bence... Ben öğretmenim ve okulda muhabbetim olan tüm arkadaşlarım biliyordu, olumsuz yaklaşana nasıl kırmadan yanıt vereceğimi öğrendim mesela bu yolla :) veya kimini umursamamayı öğrendim. Ama en önemlisi vakit yaklaştıkça, tuvalete bile elinde telefonla gitmeye başladığında konuşacak birilerine ihtiyaç duyuyor insan. O kişi de arkadaşlar. Ben çok şanslıyım, okulda yakın arkadaşlarım hep destek oldular bana. Hep dinlediler. Benimle heyecanlandılar. Telefonum çaldığında benimle zıpladılar yerlerinde. O yüzden arkadaş çok önemli. Ayrıca oğlum geldiğinde okulda müthiş bir heyecan yaşandı. Öyle mutluluk verici ki bu :) bir de kızım var benim, onu doğurduğumda İnan kimse bu kadar heyecanlanmamıştı, veya diğer arkadaşlarımdan doğum yapan olduğunda böyle bir mutluluk yaşandığını görmedim ben. Dediğim gibi sizin tercihiniz, ama paylaşacak dostlar olmalı çevrenizde... Herşey daha kolay oluyor...

Sevgiler...

Merhaba arkadaşlar :)
25.09.2013 tarihinden itibaren artık bende aranızdayım.bebişini alan arkadaşlar mutluluğunuz daim olsun darısını allah bizlere nasip etsin inşallah.umarım bekleyen her anne adıyının melekleri en kısa zamanda kollarında olur.ben istanbulda oturuyorum,kız erkek farketmez dedik fakat rızalı rızasız olayına henüz karar veremedik ,0-1 yaş bakalım kısmet :)sevgi zaman beni de listeye ekler misin?

bacım ne çok bekledin
şunuda anlamıyorum nasıl oluyor yani hiçmi yok 3-4 yaş grubu okadar masum melek yuvada
inan hiç anlamıyorum

bacım bende 20lerdeyim bakalım belki öbür ay 10lu basamaklara inerim

Hadi inşallah yaz bitmeden ikimizde yavrumuza kavuşuruz!!!!

Kızlar selam. Bu aralar yavrusuna kavuşan yok mu? Yoksa arkadaşlarımızın müjde vermeye vakitleri mi olmadı bebişlerden... :):):)

eski listeden yanlışlıkla güncelleme yapmışım o yüzden sildim

Son düzenleme:
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ANNELERİMİZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİH[/td]
[td]MELEĞİ[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Lee26[/td]
[td]06.2009[/td]
[td]Kız-Erkek[/td]
[td]06.2012[/td]

[/tr]
[tr]

[td]Herdemk[/td]
[td]03.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]08.2012[/td]

[/tr]
[tr]

[td]pare55[/td]
[td][/td]
[td]Samsun Erkek[/td]
[td]11.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esma16[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]12.2012[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Malibu52[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]03.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]destina0706[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gerçek19[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Çorum Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fillo[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]04.2013[/td]

[/tr]
[tr]

[td]cvcv[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Edirne Kız-Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]gcs[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eskrymar[/td]
[td][/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]DamlaUmut[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]İstanbul Erkek[/td]
[td]07.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]gamzeli77[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İstanbul Rıza-Kız[/td]
[td]08.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]hayalimmm84[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]LVNY[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]5059[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013 [/td]
[/tr]
[tr]

[td]EflatunA[/td]
[td]07.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]09.2013 [/td]

[/tr]
[tr]
[td]kedicik2[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]10.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Otuznisan[/td]
[td]10.2011[/td]
[td]Adana Erkek[/td]
[td]12.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]shuras10[/td]
[td]11.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]12.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]sude_cisem[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Kız-Erkek[/td]
[td]01.2014[/td]

[/tr]
[tr]

[td]effsa[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Denizli Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]02.2014 [/td]
[/tr]
[tr]

[td]pozitif29[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Ankara Rıza-Kız[/td]
[td]03.2014[/td]

[/tr]
[tr]
[td]umutirem[/td]
[td]04.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]02.2014 [/td]

[/tr]
[tr]

[td]nisra[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td]25.03.2014 [/td]

[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ANNE ADAYIMIZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİHİ[/td]
[td]MELEĞİ[/td]

[/tr]
[tr]

[td]Betus11[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Kız-Erkek(ikiz)[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]minapia[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Antalya Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]zaman[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]ndmysmn[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]Düzce Ter-Rıza Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]eslu[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Hazan72[/td]
[td]03.2013[/td]
[td] Terk-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]cansunida[/td]
[td]03.2013[/td]
[td] Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sedenaz[/td]
[td]04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]babiesrus[/td]
[td]05.2013[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]Kardelengül[/td]
[td]07.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]yasamezgim[/td]
[td]08.2013[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tenarrr[/td]
[td]08.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]KIRMIZIMACAKIZI[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbulTerk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]scuba[/td]
[td]11.2013[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza-Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]unab[/td]
[td]10.2013[/td]
[td]Ankara Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]zeynepeli[/td]
[td]12.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]arzuu85[/td]
[td]02.2014[/td]
[td]Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]semabiçer[/td]
[td]03.2014[/td]
[td]Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]bademir[/td]
[td]04.2014[/td]
[td]Konya Terk-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]menzil54[/td]
[td]05.2014[/td]
[td]Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizz. Biz de danışmanımızın ev ziyaretine gelmelerini bekliyoruz. Yolun çok başındayız inşallah çabucak bebişlerimize kavuşuruz...

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizz. Biz de danışmanımızın ev ziyaretine gelmelerini bekliyoruz. Yolun çok başındayız inşallah çabucak bebişlerimize kavuşuruz...

Hayırlı olsun canım. Bizden ileridesiniz bak... Biz karar verdik ama daha başvurmadık.. Tedavimin sonucunu bekliyorum.... :) İnş biranönce yavrunuza kavuşursunuz...

Kizlar ya cok umutsuzum artik. Biliyorsunuz legal olarak ya cocuk esirgemeden bebek alabiliyoruz, ya da aileyle anlasip bebek alabiliyoruz. Bizim yas mevzusundan dolayi cocuk esirgeme bize son anda "size cocuk veremiyoruz, daha zamaniniz var, beklemek zorundasiniz" dedigi icin oylece kalakaldik. Dogru duzgun tarih de veremiyorlar. Uzman 1 yil diyorsa, onun ustu olan kisi 2 yil daha beklemek zorundasiniz diyor. Hic birine guvenemiyorum, dedikleri birbirini tutmuyor, kuruma olan guvenimi yitirdim. 1 yil beklesem de yine beklemek zorundasiniz diyecekler gibi sanki.. Bize kizimiza kavusmaya neredeyse son 1 ay kala "size evladinizi veremiyoruz" dedikleri icin sozlerine inanmiyorum.

Bari disaridan bebegini vermek isteyen bir aile olsa da resmi olarak mahkemede riza verseler, biz de yavrumuza kavussak diye dusunuyorduk.. Sonucta o da yasal bir yontem, aile ile aranda anlasabiliyorsun, yasalarda mevcut bu. Ama aile bulmak zor, nereden bulacaksin, bulsan da guvenmek zor. Kalakaldik oyle.. Umidim kalmadi artik. Kizimiza hazirlik yaparken kucagimiz bombos kaldi, bu durum uzun zamandir boyle ve ben artik kaldiramiyorum. Hic iyi degilim.. Dualarinizda bana da yer verin, olur mu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…