Merhaba arkadaslar
Cok uzun suredir okuyorum baharim msj yazinca kendimi anlatmak istedim
Yaklasik bes yillik evliyiz bir tup sayisizca tedavi baslangici yaptik olmadi kismet degilmis ama
Hicbir zaman anneligin dogurmak ile oldugunu düşünmedim yuregimdeki sevgi o kadar buyukki esiminde
Ayni sekilde o yuzden 27 mart 2014 de basvuruda bulunduk sizlerin yazdiklarini okuyarak bu surecin daha cabucak
Atlatilmasini sagliyorum:) her bir asamayi icime sindire sindire hepinizin ayri hikayelerini okuyorum yasananlar ayni
Cekilen ozlem ayni isimler farkli hepimiz bize o minicik gozlerle bakan anne diye seslenen bu hayattimizi ona adamak icin bekliyoruz.
Banada ilk basvurdugumuzda 1 1.5yil surer dediler benim gonlum kizdan yana ama esim kiz erkek
Fark etmez dedi daha erken gelir diye ama terk kriteri koyduk ilerde bir sikinti cikar diye bakalim iki ay
Sonra ev ziyaretine gelecekler sanirim :44: heyacanlaniyorum aklima geldikce bunlari hissetmek bile beni cok mutlu ediyor
Be de sizle yasamak isterim bu sureci kabul ederseniz sevgilerimle.
Merhaba arkadaslar
Cok uzun suredir okuyorum baharim msj yazinca kendimi anlatmak istedim
Yaklasik bes yillik evliyiz bir tup sayisizca tedavi baslangici yaptik olmadi kismet degilmis ama
Hicbir zaman anneligin dogurmak ile oldugunu düşünmedim yuregimdeki sevgi o kadar buyukki esiminde
Ayni sekilde o yuzden 27 mart 2014 de basvuruda bulunduk sizlerin yazdiklarini okuyarak bu surecin daha cabucak
Atlatilmasini sagliyorum:) her bir asamayi icime sindire sindire hepinizin ayri hikayelerini okuyorum yasananlar ayni
Cekilen ozlem ayni isimler farkli hepimiz bize o minicik gozlerle bakan anne diye seslenen bu hayattimizi ona adamak icin bekliyoruz.
Banada ilk basvurdugumuzda 1 1.5yil surer dediler benim gonlum kizdan yana ama esim kiz erkek
Fark etmez dedi daha erken gelir diye ama terk kriteri koyduk ilerde bir sikinti cikar diye bakalim iki ay
Sonra ev ziyaretine gelecekler sanirim :44: heyacanlaniyorum aklima geldikce bunlari hissetmek bile beni cok mutlu ediyor
Be de sizle yasamak isterim bu sureci kabul ederseniz sevgilerimle.
Hayırlı olsun canım başvurun.. İnş en kısa zamanda kavuşursun yavrucuğuna... Arkadaşlar boşuna demiyor biz hamile sayılırız diye.. Başvuruyla beraber gebelik heyecanı başlıyor.. Hatta başvurmadan önce , o kararı verdiğin anda başlıyor.... Hepimiz çok güzel anneler olucaz inşallah bebişlerimize.. Şanslı anneler olucaz biz....
sevgili umutooo baş vurunuz hayırlı olsun inşallah süreciniz su gibi akar ve yavruna biran önce kavuşursun
canım hayırlı olsun başvurun en kısa sürede kavusursun inşallah..
yüzlerce can gitti binlerce çocuk babasız abisiz kaldı
bir can bekleyen biri olarak yandım ki ne yandım
üç gün oldu ağlamaktan duadan başka bir şey elimden gelmedi
Rabbim yardımcımız olsun
evlatlık bekleyen arkadaşlar sıranız nedir?şehriniz neresi?bebegine kavusan varmı?lütfen yazın konuşalım çok ihtiyacım var
canım ben istanbuldayım 28 yaşındayım eylül 2014 de başvuru yaptık ama yaşım tutmadıgı için 2015 mayısda 5 yılımız dolucak o zaman sıraya girecegiz sanırım.çok zor ve çok acı bişiy beklemek,inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olur
terk ve rıza kız bebekten girdik sıraya ,bişiy daha sorucam sana canım senin çevrendekiler biliyomu? yakın akraba eş dost gibi?
bacım bizim sıramız belli oldu ama biz terk ve kız istediğimiz için sıramız çoookkk yavaş ilerliyorBenimde kendi ailem ve akrabalarım biliyo eşimin sadece ailesi biliyo,akrabalarına sölemeyi düşünmüyorum,çünkü hep iç iç oturuyoruz, ve çok kalabalıklar birine sölesen alır davulu ilan eder:)
bebgimin gelmesine yakın burdan taşınıcaz Allahım izin verirse.arkadaşlarımda bilmiyosölemeyide hiç düşünmüyorum ama bakalım hersey yolunda gidicekmi,evdeki hesap çarşıya uyarmı uymazmı onuda zaman göstericek:)
sizin sıranız bellimi?biz sadece beklemedeyiz yıl dolmadan bi bilgi vermiyolar sırayıda sölemiyolar
meleğime kavuştummmmmm sonundaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.çok mutluyuzz çok bulutlarda geziyoruz.biz 2013 martta başvurmuştuk ve tam mart 2014 te geldi .ankaradan başvurmuştuk.mucizeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?