- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
bacım kusura bakma liseye girmek istediğini yazdığını okumamışımzaman beni listeye almayı unutmussunnn....
terk rıza gelsinde önemli değil
zeynepeli bademir semabicer bacılar özel mesaj attım
bekleyen annelerin anneler gününü oğluşumla kutlarız dılerim en kısa zamanda kollarınızda olur bebişleriniz...
Çok teşekkür ederim bacım yardımların için :)
zeynepeli bademir semabicer bacılar özel mesaj attım
Herkese Merhaba ;
Önce ki zamanlarda yazmıştım bu konuya. Evlat edinenler melekti gözümde. Benim gözümde çok büyük erdem ve verilmesi zor bir sınavdı.
Kendi çocuğum olduğunda biraz büyütüp birde evlat edinmeyi düşünüyordum , doğurgandım o zamanlar. Evlat edinmeye karar verdiğimi yazmam bugüne nasipmiş.
Hatta kısa bir süre öncesine kadar öyleydim.
Erken menapoz denen illet vücuduma gark edinceye kadar.
Bekar bi bayanım , maddi koşullarım fena değil ama o kücük meleğe kendine ait bir oda ve gelecek varana (su an ailemle yaşıyorum )kadar ki sanırım 1 yılımı alır , inşallah daha kısa sürer , başvuracağım.
2-3 yaşları arasında bir kız çocuğunu evlat edinmek istiyorum.
Bugün önceden çocuk esirgemede çalışan bi profesörle konuştum. Ön bilgi aldım . Yaşım , mesleğim,eğitim seviyem için çocuk edinmek için ideal dedi. Herhangi bir sağlık sorunum yok , kanunen bütün şartları taşıyorum.
İstanbulda tanıdığı bir tanıdığına yönlendiricek beni , tanışmamıza vesile olan avukat arkadaşımda yanımda olacak.
Çok erkende olsa ailemle , arkadaslarımla paylaştım . Fikirlerini aldım.
Herkes çok olumlu ve meleği kabullenmeye dünden razı.
Eğer Allah bana nasip ederse sadece anne değil çok büyük bi aileye sahip olacak.
Yarın itibaren yavaş yavaş bu konuyu okuyup bilgi sahibi olmaya çalışacağım :)
Ben daha başvurmadan , kesin kararımı aldığımda bile bu kadar mutlu olup , heyecanlandıysam , o melek hayatıma girdiğinde ayaklarım yerden kesilir sanırım :)
bacım kusura bakma liseye girmek istediğini yazdığını okumamışım
listeye eklerim tabiki
hangi il kız-erkek terk rıza ve başvurun hangi ay bunları yazaran hemen ekleri inşallah
başvuru tarihin ve hangi ilsesin bacım
kızlar tabiki bu bilgileri vermek isterseniz verirsiniz
bacım kusura bakma liseye girmek istediğini yazdığını okumamışım
listeye eklerim tabiki
hangi il kız-erkek terk rıza ve başvurun hangi ay bunları yazaran hemen ekleri inşallah
başvuru tarihin ve hangi ilsesin bacım
kızlar tabiki bu bilgileri vermek isterseniz verirsiniz
Merhaba Semabicer özelden mesaj yazdım. Rahat olun, uzmanlarımız bizi daha yakından tanımak için bu görüşmeyi yapıyorlar. Hakkınıza hayırlısı olsun inşallah.
Merhaba arkadaslar
Cok uzun suredir okuyorum baharim msj yazinca kendimi anlatmak istedim
Yaklasik bes yillik evliyiz bir tup sayisizca tedavi baslangici yaptik olmadi kismet degilmis ama
Hicbir zaman anneligin dogurmak ile oldugunu düşünmedim yuregimdeki sevgi o kadar buyukki esiminde
Ayni sekilde o yuzden 27 mart 2014 de basvuruda bulunduk sizlerin yazdiklarini okuyarak bu surecin daha cabucak
Atlatilmasini sagliyorum:) her bir asamayi icime sindire sindire hepinizin ayri hikayelerini okuyorum yasananlar ayni
Cekilen ozlem ayni isimler farkli hepimiz bize o minicik gozlerle bakan anne diye seslenen bu hayattimizi ona adamak icin bekliyoruz.
Banada ilk basvurdugumuzda 1 1.5yil surer dediler benim gonlum kizdan yana ama esim kiz erkek
Fark etmez dedi daha erken gelir diye ama terk kriteri koyduk ilerde bir sikinti cikar diye bakalim iki ay
Sonra ev ziyaretine gelecekler sanirim :44: heyacanlaniyorum aklima geldikce bunlari hissetmek bile beni cok mutlu ediyor
Be de sizle yasamak isterim bu sureci kabul ederseniz sevgilerimle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?