canım hoşgelmişsin aramısa
hikayemis tedaviler bakımından benzer..ama benim eşimden yana sorun yok şükür..ben de bu yıl 19 yıllık evi oluyorum..eşinin tutumuna üzüldüm...merhametsisiğinin sebebini araştırdın mı...bunu çözersen sen de bu yolda ilerleyebilirsin diye düşünüyorum..
ileriki zamanı bekleme..paylaş düşünceni
Aramıza hosgeldin arkadasım.Belliki çok zor yollardan gecmişsiniz sizde bebeğinize kavusmak için..aslında tamamen ümitsiz olmayınca durum insan sonuna kadar denemek istiyor.Eşinin evlat edinmek istememesinin nedeni de bu olabilir bence.Ama 6 tüp bebek te hiç kolay değil herseferinde yeni bir umut yeni bir yıkım malesefBence eşinize evlat edinenlerin yasadıklarını duygularını okutun.Erkekler bence korkuyorlar .Ben eşime hep okuttum onlara nasıl bağlandıklarını aralarında nassıl güzel bir iletişim olduğunu ...Çok ta işe yaradı Kızım babasının bir tanecik prensesi şimdi
anne olmak duygusyla yanıp tutuşan canlarım ... biraz geçmiş sayfaları okudum ..sizinle bir bilgimi paylaşmak istedim .. bebeklerini 0- 6 ay arası almak isteyen anneler .. bu bilgiyi ne olur dikkatle okuyun biliyormusunuz canlarım aldığınız bebişlerinizi emzirir sütün gelmesini başarırsanız ki bu çok mümkün ilaçlarıda var bunun ki artı süt sevgi şefkat işidir muhakkak çok uğraştıracaktır ama olsun bence herşeye değer .. almış olduğunuz yavrularınız size namahrem olmaktan çıkacaktır kızlar babaya erkek çocuklar anneye yani yavrularınız hem resmen hem dinen sizin evlatlarınız olacaktır .. kızlar neden babaya namahrem olmayacak çünkü süt dinen babaın hakkıdır erkek bebeklerde anneye namahremlikten çıkacaktır .. geçmişte böyle yazılar okudum namahrem olur diye bu çok sağlam bi yerden alınan bilgidir .. sorup araştırabilirisiniz .. yavrularınız geldiğinde ilk işiniz onu emzirmek olsun inşallah rabbimin izni ile sütünüz gelir imkansız değil süt hormonu için ilaçlarda var danışın dr a.... bu bilgiyi sizlerle paylaşmak istedim hepinize yavrularınızla güzel mutlu günler diliyorum annellerim
sima kaç yaşındasın sormamda mahsur yoksa..............senin bebegin evindemi............yoksa.............
slm arkadaşlar yazılarınızı sürekli okuyorum bi ara bende yazışıyodum burda.size bişe soracam maddi gelir olarak istekleri varmı ev illaki kendimizin falanmı olmalı bunlarla ilgili bilgi almak istiyodum benim yaşım 29 daha başvurmadım zaten tüp bebek deneyecez fakat bilmek istiyorum bazı bazı şeyleri.çünkü sizler birebir yaşıyosunuz bunları
sima canım biz demişssin çoğul konuşmussun .. ama canım belki sen ve bir kaç kişi bunu dert etmiyorsun .... buna oldukça takılan insanların olduğunu biliyoruz .. bunu görmezden gelmemelisin .. bununda çözümü olduğunu paylaşmak istedim sadece.... buraya bunları yazmayın demek çoğu insanın soru işaretleriyle buna cesaret etmemesi demektir ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?