Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Günaydın en güzel anneler ve anne adayları :)

Biz de 11 yıllık evliyiz...benim eşimde istemiyordu ne zman konuşsak sonu kavgayla bitiyordu sonra bir gün hadi dedi :) sordum haliyle neden şimdi diye ... hep umut ettim dedi...belki olur..bekledim dedi...o yüzden biraz daha sabır ...ben kurumun kapısından eşimle el ele girdiğime hala inanamıyorum :) ki 3-4 defa girdik : ))))) o kadar imkansızdı yani bizim için ...

herşey hepimizin gönlünce olsun ....

canım güzel yazına teşekkür ederim.........benimde eşimde problem yok..............eşimle şuana kadar hiç bişey konuşarak paylaşmadık............birde hep tüpbebek tedavilerimde sinirlenip moralimi bozdu.........bakalım ne olacak...........ama sizin topigi okuduktan sonra sanki banada hemen burdan bir bebek verecekler..............ay ne güzel................hayır ben birde bu yolda dernegin içindeyim............onlarla ilgili programlar evlendirmeler herşey yapıyoruz......yani erkek yurdu kız yurdu.......çocuk yuvasıyla iç içeyiz............... hep bildiklerim büyüdüler.....ayrıca gönüllü anneydim.............................

rapsodi size ailenizle.........küçükhanımla birlikte en güzel günler sizin olsun.............allah herkesin gönlüne göre versin...........

anne olmak duygusyla yanıp tutuşan canlarım ... biraz geçmiş sayfaları okudum ..sizinle bir bilgimi paylaşmak istedim .. bebeklerini 0- 6 ay arası almak isteyen anneler .. bu bilgiyi ne olur dikkatle okuyun biliyormusunuz canlarım aldığınız bebişlerinizi emzirir sütün gelmesini başarırsanız ki bu çok mümkün ilaçlarıda var bunun ki artı süt sevgi şefkat işidir muhakkak çok uğraştıracaktır ama olsun bence herşeye değer .. almış olduğunuz yavrularınız size namahrem olmaktan çıkacaktır kızlar babaya erkek çocuklar anneye yani yavrularınız hem resmen hem dinen sizin evlatlarınız olacaktır .. kızlar neden babaya namahrem olmayacak çünkü süt dinen babaın hakkıdır erkek bebeklerde anneye namahremlikten çıkacaktır .. geçmişte böyle yazılar okudum namahrem olur diye bu çok sağlam bi yerden alınan bilgidir .. sorup araştırabilirisiniz .. yavrularınız geldiğinde ilk işiniz onu emzirmek olsun inşallah rabbimin izni ile sütünüz gelir imkansız değil süt hormonu için ilaçlarda var danışın dr a.... bu bilgiyi sizlerle paylaşmak istedim hepinize yavrularınızla güzel mutlu günler diliyorum annellerim

evet bende duymuştum.......kadın o kadar çok seviyorki bazı kişilerde sevgiden sütü geliyormuş.............bir annenin emzirme yaşı bebeklerde 2 yaşına kadar yani ozamana kadarki aldıgınız bebeklerde emzirebilirsiniz.ayşegüle katılıyorum..............allahım sen ne büyüksün yarabbi..........ya rabb deyince allah cevap verirmiş .buyur ey kulum diye......................ya rabb ya rabb..............

ayşegül iyi niyetinden eminim ama şunu bilki bizim mahrem yada namahrem diye bir düşüncemiz yok bu konu ile alakalı bir sürü yazı yazdık belliki görmemişsin kimsenin mahrem yada namahremle ilgili yazı yazmasın bizim süt derdimiz yok rabbim onları bizim evladımız olsun diye dünyaya getiriyor .............

sima kaç yaşındasın sormamda mahsur yoksa..............senin bebegin evindemi............yoksa.............

sima canım biz demişssin çoğul konuşmussun .. ama canım belki sen ve bir kaç kişi bunu dert etmiyorsun .... buna oldukça takılan insanların olduğunu biliyoruz .. bunu görmezden gelmemelisin .. bununda çözümü olduğunu paylaşmak istedim sadece.... buraya bunları yazmayın demek çoğu insanın soru işaretleriyle buna cesaret etmemesi demektir ...

slm arkadaşlar yazılarınızı sürekli okuyorum bi ara bende yazışıyodum burda.size bişe soracam maddi gelir olarak istekleri varmı ev illaki kendimizin falanmı olmalı bunlarla ilgili bilgi almak istiyodum benim yaşım 29 daha başvurmadım zaten tüp bebek deneyecez fakat bilmek istiyorum bazı bazı şeyleri.çünkü sizler birebir yaşıyosunuz bunları

canım evin olma şartı yok ama gelirin bir çocuğa bakabilecek şekilde olmalı gelirini belgelemeni istiyorlar

ayşegül hanım sizin bu konu hakkında bilginiz yok sanırım süt gelmesi için bi ilaç yok arkadaşlara yanlış bilgi vererek cesaretlendiriyorsunuz kaldıki zaten süt verelim helal olsun vermezsek haram olur takıntımızda yok zaten öyle takıntısı olan insanlar evlat edinmek istemez kimisinde süt gelir çünkü testoren hormonları yüksektir bundan dolayı süt gelme şansı yüksektir ama hiç bir dr bunun için ilaç vermez hormonlarla oynamaz sonuçta böyle şeyleri biz araştırıyoruz ezbere hiçbirşeyi konuşmayız emin olun bunu bizlerde araştırmışızdır konuşulması gereken insanlarla yani dr larla bizde konuşmuşuzdur

Ben bebeğimi doğar doğmaz emzirmeyi denedim.yaklasık 2 hafta kadar da uğrastım ama melesef süt gelmedi.Aslında gelebileceğine de pek inandıramadım kendimi bir türlü.Ama doktorumuz bunun olabileceğini bunun tamamen beyindeki hormonlarla alakalı olduğunu söyledi.Benim ısrarla denememin ne deni mahrem konusu değil aslında.SAdece o duyguyu yasamak istemem ve bebeğimin anne sütü alabilmesiydi ama olmadı hayırlısı olsun.

Mahrem konusundaki fikrime gelince orasını sadece Rabbim bilir.Allah bizim kalbimizi biliyor nasıl olsa.Kızlarımız zaten su an daha cok küçükler.Mahrem duygusu öz yada evlat edinilmiş bir çocuk için fark etmez bence.Akılları erdikten itibaren zaten kız cocukları babanın önünde ayıp olgusunu bilerek hareket ederler.O yüzden mahrem yaratacak bir drum olusamaz bence.

Ne insanlar var (hos onlara insan demek yanlıs olur) kendi öz cocuklarına ne gözle bakan.Yani bu iş kan bağına bakmıyor içinde ki iman .vicdan ve sevgiye bakıyor bence...

birincisi ezbere konuşmuyorum kuzenim kurumdN BEBEK ALDI CANIM ŞU AN 4 YAŞINDA artı kuzuenimin dayısının kızı aldı erkek çocuk şu an 15 yaşında komşumuz aldı şu an 8 yaşında bir kız çocuğu .. ne haddime ezbere konuşmak ikincşisi kuzenimin kadın doğum dr dan aldık bu laçları kullandı ama bebeği 7 aylıktı emmek istemedi az emseydi nerdeyse sütü geliyodu .. arkadaşımında dediği gibi dr ,ki benimde kendi dr ma götürmüştük onuda bunun kesinlikle mümkün olabileceğini söyledi sütün geleceğini söyledi bunu tıpda söylüyo ezbere konuşmuyorum konuşmam bilip bilmeden yargılanmak çok yanlış son kez yazıyorum polemik için yazmadım bilgilendirmek adına yazmıştım çok yazık....

ayrıca siz emirmemiş olabilirsiniz şurdan 1 kişi bile emzirse o yavru anne sütü alsA fenamı olur bunun neresinde bi abeslik var
l vremsede emmesede sahiplenmişissiniz kim ne diyor bravo ama bu mümkün hepsi bu arkadaşlarınızı yüreklendirmek yerine bu tavrınız anlaşılır gibi değil ..kimse ümitlenmese olmaz dese olur mu kafada yürekte bitiyo önce bu iş
sen dinlemeyebilirsin ben yine söylüyorum aldığınız yavrunuzu emzirin pes etmeyin hele 2 - 3 aylıklar inşallah sütünüz gelir tek söylediğim bu ümit edin isteyin rabbimden olmazları olduran O DUR

Yazılanların hepsını okuyorum hepsını dusunuyorum yazmadan oncede kımseyı kırmadan nasıl yanıtlarım dıye dusunuyorum ama gercekten bazen sabrımızı zorluyorsunuz sunu anlayın bizim bebeklerımızı hiçbir sekılde kalıba sokmuyoruz onlar bızım. Burdakı bütün arkadaslarımız memelerını mutlak bebıslerının agzına tıkmıslardır bende tıkıcam süt gelır gelmez doguranlarında sütü gelmıye bılıyo. Kan bagı kan bagı yok o yok bu yazmak bile gelmıyor ıcımden biz öyle dusunmuyoruz biz bebıslerımızı bızım olarak göruyoruz doguramıyor olabılırız ama doguran analardan daha yüreklı ve daha askla beklıyoruz bebeklerımızı onların sesıyle uyanmak ıcın ne kadar yol kat edıyoruz bes dakkalık zevk ugruna yapmıyoruz evlat ıcın yapıyoruz. Onlara endeksledık hayatımızı onları merkezımızın tam ortasına oturturduk. Sacma sapan seyler yazıp bızı burda germeyın bırakın bız kendımız askımızı anlatalım. Kendı beklentılerımızı yazalım. Su asamada sızler bızlerı anlayamayacak kadar bencılsınız. Bız baslamadan önce zaten herseyı sıkı skıya dusunduk tasındık tarttık belkı gunlerce agladık cıkmaza gırdık umutlarımız kesıldı ama bır seyde hem fıkır olduk hersey bebıslerımız ıcın. Bıze sadece destek olun neden sebeb karalama yazılar yazmayın bırakın bızı kendı topıgımızdekı arkadaslarımızla kendı özümüzle konusalım.

[sıze="2"]cunku en cıkmaz anımda bıle onlar benı anamdan bazen eşımden ve cevremdekı bütün doslarımdan daha iyi anladı. [/sıze]

Arada bir bu konuya girip bakıyorum. Bu işin günahı da (ki ben günah olduğunu sanmıyorum) sevabı da Allahla kul arasında. Lütfen işin dini boyutunu bu alanda tartışmayın..

süt hormonlarının fazla çalışması KADINLARDA ADET DUZENSIZLIGI VE HORMON BOZUKLUGUNA ASIRI KILLANMAYA SAGLIKSIZ SÜT ÜRETMEYE MEMEDE KISTE VE YUMURTALIKLARI ASIRI BIR SEKILDE BOZMAKTADIR BU NEDENLE İLAC KULLANILMASI SAGLIKSIZDIR. BAZI KADINLARDA SÜT HORMON SEVIYESI SINIRDADIR BU SINIR SAYESINDE MEMELERIN FAZLA UYARILMASINDAN DOLAYI SÜT GELE BILIR AMA BESLEYICI ÖZELLIGI KONUSUNDA BİLGİ YOKTUR. BUNLAR GERCEK BİLGİLERDİR AMA HIC BIR DOKTOR HORMON SEVIYESINI YÜKSELTICI İLAC VERMEZ CÜNKÜ DOGURACAGI SONUCLARI BİLİR. BUNU YERINE HAZIR MAMAYA GECMEYI ÖNERIYOR.

özel anneler herkese selam
...bence hiç gerilmeye ortamı germeye gerek yok...bu yıl 19 yıllık evli olacağım.toplamda 8 denemem oldu...bir kızım olsun istedim hep..olmadı... haaa asla çocuk sahibi olamassın da demediler.kısmette böyle gelecekmiş...inşallah.
tamam... biyolojik anne olamıyacağım.belki doğuramıyacağım... ama bu benim yavrumu emzirmemi engellemez..varsa eğer bir alternatifi....denerim...bu duyguyu tatmış olurum.olursa sevinirim...olmazsa kısmette yokmuş der diğer emziremeyen anneler gibi beslerim büyütürüm...

. daha yavruarımısın ne kadarlık oduğunu bile bilmiyorus...gerilmek germek anlamsıs..

herkese barış çubuğu olsun bu çiçekler....sevgilerimi yolluyorum...
lütfen anneler enerjimisi yavrularımıza sakayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…