- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
Canım ekledım senı ama gorusemıyoruz bır turlu olmadı bana mail at mutlaka :)[/QUOT........................................................
Arada bir bu konuya girip bakıyorum. Bu işin günahı da (ki ben günah olduğunu sanmıyorum) sevabı da Allahla kul arasında. Lütfen işin dini boyutunu bu alanda tartışmayın..
Merhaba arkadaşlar,
Ev ziyareti meselesine fazla takılmayın. Bizi aradıklarında ben evde olmam gerekiyor mu diye sormuştum çünkü rahmetli babam bizimle kalıyordu o zaman ve bakıcısı vardı. Gelen uzman 5 dakika kalacağını sadece eve bakacağını, evde olmama gerek olmadığını söylemişti. Evin kaç odalı olduğuna, balkonuna bakıp gitmiş o zaman. Yakında park, okul, sağlık ocağı var mı diye sormuştu telefonda.
Bu arada kızımla çok güzel vakit geçiriyoruz. Kitaplar okuyoruz, oyuncaklarla oynuyoruz, dışarıda oynuyoruz.Bazen altını değiştirirken " del, del" diyor. Yüzüne doğru eğilmemi istiyor. Eğilince de yanaklarımı ellerinin arasına alıp beni öpüyor. Bu öyle güzel bir sevgi ki anlatamam. Darısı hepinizin başına.
canım ben 35 yaşına basacam evet bebeğim yanımda şuanda 2,5 yaşında :)
özel anneler herkese selam
...bence hiç gerilmeye ortamı germeye gerek yok...bu yıl 19 yıllık evli olacağım.toplamda 8 denemem oldu...bir kızım olsun istedim hep..olmadı... haaa asla çocuk sahibi olamassın da demediler.kısmette böyle gelecekmiş...inşallah.
tamam... biyolojik anne olamıyacağım.belki doğuramıyacağım... ama bu benim yavrumu emzirmemi engellemez..varsa eğer bir alternatifi....denerim...bu duyguyu tatmış olurum.olursa sevinirim...olmazsa kısmette yokmuş der diğer emziremeyen anneler gibi beslerim büyütürüm...
. daha yavruarımısın ne kadarlık oduğunu bile bilmiyorus...gerilmek germek anlamsıs..
herkese barış çubuğu olsun bu çiçekler....sevgilerimi yolluyorum...
lütfen anneler enerjimisi yavrularımıza sakayalım.
denizverdi 8 denememmi var maşallah.bende ençok deneme benim zannettim.........nerelerde yaptırdın.......kaç yaşındasın.......sormamda sakınca yoksa.................senin bebiş nezaman gelir canım................
herkese kocaman selamlar arkadaşlar bir süredir forumu takip edemiyordum gelmeyen bahar temizliğine başladım tam bitti derken bel fıtığı var bende belim tutuldu ve bir süredir yatıyordum 2 gündür şükür iyiyim neler neler olmuş ben girmeyeli azıcık gerilmişiz azıcık sevinmişiz falan bizi gerecek konuları ben başını okuyup transit geçiyorum çünki bizlerin gerginliğe değil sevinç ve umuda ihtiyacımız var hepimiz zaten yıllarca gerginlikler yaşamışız bu konudan dolayı öyle veya böyle artık mutluluk vakti hepimiz için yavaş yavaş geliyor inşallah benim bebişimin sırası 10 dan 9 adüşmüş çok bi ilerleme değil ama ben çokkkkkkkkkkk mutlu oldum sıra bana doğru yavaş ve emin adımlarla geliyor tabiki beklerken sabır taşım çatlamazsaaaa
maşallah allah size uzun uzun hayırlı ömürler versin............çok sevindim bebegine güle güle büyüt..............bende 27 mayısta 35 den gün alacagım............76 dogumluyum..........senin dogum günün nezaman ...............şimdiden tebrikler.........istanbuldamısın..............ben kayserideyim..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?