Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

inşallah canım siz de düşkün olursunuz...unuttun mu... sima ne yazmıştı.önce onun eşi de istemiyormuş.sonra bak ne olmuş...aşık olmuş yavrusuna aşık...
allah sıcaklığını verece elbet..ben öye düşünüyorum

erkekler genelde duygularını belli etmezler ama söz konusu bebişler olunca çok değişiyolar..kız erkek ne fark ederki insan evladının yüzünü bi görünce sevgisi içine işliyo zaten

ne mutlu size:) darısı en kısa zamanda bizim de başımıza inşallah

inşallah canım bakalım bi an önce gelsinde meleklerimiz.

erkekler genelde duygularını belli etmezler ama söz konusu bebişler olunca çok değişiyolar..kız erkek ne fark ederki insan evladının yüzünü bi görünce sevgisi içine işliyo zaten

benim eşimde değişenlerden olur inşallah

arkdaslar bugun buyuk bı hayecan vardı.sosyalhıztlrdn aradılar ogleden sonra ev zıyaretı ıcın gelıceklerını soledıler.esımde ızın aldı geldı.kız kardesım geldı.heyecanla beklerken tlf caldı ve haftaya ertelendıgını soledıler.offffffff ya
ınsallah olumlu gecer sorunsuz,gonlumuzun ıstedıgı gıbı....aralık 30 da basvurmustuk.

canım senin adına çok sevindim.görevli geldiğinde lütfen çok sabırlı sakin ol.sadece ne soruyorsa ona cevap ver.heyecanını bastırmaya çalış..bir de eğer eşinin evde olması gerekli değilse evde olmasın.tesadüf etse de kimse evde olmasın.benim kızkardeşim bir gün önce bana gelmişti.hastaydı.bırakmadım bendeydi.sordu bana misafir mi niye geldi diye ...sanki rahatsıs olmuştu.ya da bende öyle izlenim uyandırdı.ben çok gerildim o gün.

olsun gelsinler de...bir hafta önce bir hafta sonra....

Son düzenleme:
aglamaktan ıcım dısıma cıktı cok sevındım arkadasım cok sevındım elım ayagım tıtrıyor yazarken emın ol ama bır yandanda ıcım buruk benı neden aramadılar bana neden gelmedıler bana neden bebegımı vermıyorlar bır yandan aglıyorum bır yandan yazıyorum banada gelsınler artık bende sıramı ögrenmek ıstıyorum sımdı bız senınle aynı donemde kayıt yaptırdık sayılır benı neden aramadılar arasammı acaba onları bana neden gelmıyorsunuz dıye of yaaa deniz verdı özelden yazamıyorum buna bır cozum bulalım msn mı acsak ben goruse bılırım acaba benı eledılermı bebısım gelmıycekmı ne yapcagımı sasırdım bılgı verın bana

canım korkma seni eledikleri falan yok herkesin ev görüşmesi sırayla oluyor ama aramanı öneririm kendini hatırlatmak adına :) ev görüşmem ne zaman olacak öğrenme şansım varmı diye sor belki ne zaman geleceklerini söylerler içini ferah tut ev görüşmesi olmadan elemezler zaten :))

Son düzenleme:
Merhablar,

Bize ev ziyaretine 9 ay sonra geldiler... şimdi sonuç ve inşanlah sıramızı öğrenmeyi bekliyoruz. Merak etmeyin gelirler. Karamsarlığa kapılmayın...

canım as sonra evden çıkacağım.. ütfen ağlama..sakin omaya çalış.bana 6 ay sonra dediler3 ay 10 günde geldierburadan bir arkadaşta benimle aynı tarihlerde başvurmuş.daha yeni yasmış o da.aradılar .sonra bir hafta sonraya erteedier diye... demekki seni de arayacaklar diye d
üşünüyorumtarihler aynı gibi çünkü..inşallah düşündüğümüsden önce olaca
tamam.. öseine gönderirim msn mi..seninle anlaşır konuşurus bu konuyu..
hoçakal... sevgiyle kal

kızlar hepinize merhaba...........1.5 yıldır kadınlar kulubü tüpbebek bölümünde yazışıyordum...biyle bir topigi yeni gördüm..çok samimisiniz...... 6 tüp bebek denemem var.......ameliyatlarım var.......34.5 yaşındayım.....17 yıllık evliyim....sosyal hizmetler müdürlügü gönüllü koruyucu aileler dernegimizde başkan yardımcısıyım.....bana kalsa evlatlıga hemen baş vuracagım ama eşimden tam destegi alamıyorum.çünkü merhameti yok........bende otobüs duragındaki çocugu bile severim hep çantamdaki çikolatalar onlarındır .ne bileyim.neyse ilerki zamanlarda benide aranıza alırsanız yazışırız.......paylaşırız...........bebegi olan annelere kolaylık.........bebegini bekleyen adaylara bir an önce kavuşmaları dilegiyle.............................

Son düzenleme:

canım hoşgelmişsin aramısa
hikayemis tedaviler bakımından benzer..ama benim eşimden yana sorun yok şükür..ben de bu yıl 19 yıllık evi oluyorum..eşinin tutumuna üzüldüm...merhametsisiğinin sebebini araştırdın mı...bunu çözersen sen de bu yolda ilerleyebilirsin diye düşünüyorum..
ileriki zamanı bekleme..paylaş düşünceni

Aramıza hosgeldin arkadasım.Belliki çok zor yollardan gecmişsiniz sizde bebeğinize kavusmak için..aslında tamamen ümitsiz olmayınca durum insan sonuna kadar denemek istiyor.Eşinin evlat edinmek istememesinin nedeni de bu olabilir bence.Ama 6 tüp bebek te hiç kolay değil herseferinde yeni bir umut yeni bir yıkım malesef Bence eşinize evlat edinenlerin yasadıklarını duygularını okutun.Erkekler bence korkuyorlar .Ben eşime hep okuttum onlara nasıl bağlandıklarını aralarında nassıl güzel bir iletişim olduğunu ...Çok ta işe yaradı Kızım babasının bir tanecik prensesi şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…