Merhaba kızlar,
Meğer ne kadar uzun zamandır buralara uğrayamamışım. Sima'nın kızın hasta olduğunu, iyileştiğini yeni öğrendim. Geçmiş olsun.
En önemli haber zhr82 bebeğine kavuşmuşsun. Kızımıza kavuştuğumuz gün geldi aklıma. İnsan ne kadar karışık duygular yaşıyor. Gözün aydın canım. Darısı diğer bekleyen arkadaşların başına.Allah analı babalı büyütsün. Sağlığına dikkat et. Alışılan tempodan farklı bir tempoya geçince, uykusuzluk, yorgunluk, acemilik derken bağışıklık biraz zayıflıyor. Kızın kaç aylık?
Denizverdi ev ziyaretine gelmişler, gözün aydın.
Biz artık iyice kızımıza alıştık, kızımız da bize alıştı. 10 Nisan günü benim için çok önemli bir gün oldu. Kızım normalde her sabah yatağının içinde ayağa kalkıp yatak kenarlarına tutunup ağlardı ve ben yanına gidip onu kucağıma alırdım. O sabah ise kızımın yattığı odadan şöyle bir ses geldi: Anne! Dünyalar benim oldu. Yakın bir zamanda bana anne, babasına baba demeye başlamıştı ama çok bilinçli söylemiyor gibi geliyordu. O sabah bilinçli olarak yani beni çağırmak amaçlı anne dediğini anladım. Çok sevindim.
Kızım babasına çok düşkün. O da kızına. Onunla devamlı oynadığı için birlikte çok mutlular.
Ama daha hala yabancı insan görünce çekiniyor, hele doktora giitiğimizde o kadar ağlıyor ki doktorun dediklerinin yarısını anlamadan çıktığım oldu.
Bana çok sevimli geliyor hareketleri konuşması daha doğrusu konuşma çabaları. Kargaya yavrusu şahin görünürmüş.
mehaba gönlü güzel anneler okurken sizlerle ve eşlerinizle bu ülkenin bi ferdi olarak gurur duydum
ben çocukluğumdan beri bu ülkenin bir evladınıda ben yetiştireyim istedim fakat eşim o kadar yürekli değil malesef ama vaz geçmicem kaç yaşımda olrsam oluyum Allah nasib ederse inş.
annem 10 yaşındayken önce anneannem 6 ay sonra da dedem vefat etmiş.
annemi kardeşlerinin hiç biri istememiş ama bi eniştesi varmış zaten ilkokuluda onların yanına gelip okuluş dedemlerde ölünce hemen yanına almış annem o evden gelin olmuş ama anlatırken dedemi hep duayla anar geçen yıl vefar etti anmadığı gün yoktur haliyle bizde büyüdüğümüzde dedemiz olmadığını annannemiz olmadığını öğrendik gerçekte büyük tetzemiz ve eniştemiz fakat dede annanne dedik rahmetli bizim bile her bayram bayramliğimizi alırdı ayağımda çorap görmese anneme kızar bu çocukların niye çorabı yok üşür hasta olurlar derdi...onu bende çok özlüyorum her namazımın arkasından dua ediyorum inşallah mekanında rahat ve huzurludur o bizi korudu kolladı sende onu koru die
annem onu onlatırken çocukken çok şimarıktım çikolatamı almadan eve sokmazdım birgün işten gelmiş yorgun almayı unutmuş ben üzülünce gitti aldı diye gözü yaşlı anlatır..
ANNEMİ onurlu ve sağlıklı bir şekilde büyüttü bbizlerede dedelik yaptı aslında bir kişi değil bir nesil kurtardı DEDEM BENİM DEDEM DAĞ YÜREKLİ.... DAĞ GİBİ ADAMDI...
ŞİMDİ SİZLERİDE OKURKEN İNŞ O YAVRULARA VERDİĞİNİZ YEPYENİ HAYATTA BAŞARILAR MUTLULUKLAR DİLİYORUM bu aradaanneannem o kadar istemediği için aynı şeyi diyemicem ama Allah ondanda razı olsun o razı olmasaydı annem şimdi nerelerdeydi kardaşleri istemeyince çıkmış gitmiş annem nereye gittiğimi kim olduğumu bile hatırlamıyorum diyor arkadan dedem gelmiş kızım nereye gidiyosun böyle die o anda kendime geldim bilmiyorum demiş dedemde gel bakalım bize ben daha ölmedim demiş işte böle hanımlar ...bu arada annemi seven büyüten biri olduğu için çok şanslıyım çünkü annem sevgi dolu bir kadın ama çocuklugunda yaşadıkları travmalar dan dolayı bazen çok değişiyo kırgın üzgün ..yinede hayatımda annem kadar Ahlaklı ve onurlu becerikli bir kadın görmedim hatta bunu eşim eşimin aileside sık sık söyler yani iş sizde bitiyo hanımlar onlar şimdi hamur gibi ne şekil verirseniz öle oluyolar................
kızlar günaydın umutlu bekleyişe devam nasılsınız size bir şey sorucam eve ziyarete ne zaman geliyorlar benim de çocuk odam yok deniz senin yazını okudum çok üzüldük
canım ev ziyareti illere göre değişiyorlar tarih sırasına göre geliyorlar ama çocuk odası olmaması dezenfantaj çünkü çocuk odasını şart koşuyorlar bebek çocuk geldiğinde nerde yatıracaksın eğer çocuk odan yoksa ?
canım 4 odalı evim büyük ama çocuk odası olan yer amerikan mutfak olarak yapılmış şu anda evide değiştiremem kontratım var ama evim çok kullanışlı çok güneş alıyo vallahi daha fazla diyecek şey ALLAH gelen memur arkadaş inşallah olumlu görür bakıp görek artık
herkese günaayydıııınnn.
taze anne zhr82 ne haber.... nasıl gidiyor...paylaş biraz biz acemilerle
ben dün alışveriş merkezine gittim..önce cicilerine baktım.sonra pusetlere yataklara mama sandalyelerine çocuk arabalarına....sözde ,çocuk gelişimi kitabı bakacaktım vakit kalmadı
çok güzelll gidiyor annelik canım çokta yorucu :)) kızım çok yaramaz hep ağlıyo o ağladıkça benim içim gidiyoçok gazlı bi bebek bikaç ay daha sürer dedi dr..bugün son tahlil sonuçlarımızı aldık çok şükür herşey yolunda..derin bir ohhh çektim..
gece çok az uyuyorum şimdiden uykularınızı stoklayın derim :))
yaz gelsin kendimizi dışarı atalım diye bekliyorum gezicez kızımla artıkkısacası çokkk ama çook mutluyum...
bu arada ısınabilecekmiyim vs. gibi tereddütleriniz varsa hiç olmasın..insan gördüğü an öyle bi bağlanıyoki evladına..ilk görüşte aşk sanırım bu :)) eşimde o kadar bağlıki kızımıza beni soran yok artık :)) hep kızım kızım diyo başka bişey demiyo...ben bile bu kadarını beklemiyodum..şimdilik böyle..
kızlar günaydın umutlu bekleyişe devam nasılsınız size bir şey sorucam eve ziyarete ne zaman geliyorlar benim de çocuk odam yok deniz senin yazını okudum çok üzüldük
Merhaba arkadaşlar
yorumlarınıza baktımda şöyle bir benim evim 90mt kare çocuk odam çok küçük bir yatak birde dolap alır sadece tahminimce 10mt kare falandır acaba sorun olurmu ilerde evlet edinicem çünkü 1 oda için ondanda olmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?