Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

canım gözün aydın o kelimeyi duymak inanılmaz güzel bişey gözlerinin parladığını görür gibiyim sende 32 dişin ortada geziyorsundur şimdi

evlat edinmek günahtır diyenler için bugün peyganber efendimizin söylediği bir sözü yayınlamak istiyorum inşallah bu cevap yeterli olur kalbi kararan insanlara

peygamber efendimiz iki parmagını göstererek şöyle buyurmuştur; kim bir yetimi korur kollar hatta üstüne alırsa ben cennette onunla işte böyle yanyanayım buyurmuştur....

mehaba gönlü güzel anneler okurken sizlerle ve eşlerinizle bu ülkenin bi ferdi olarak gurur duydum
ben çocukluğumdan beri bu ülkenin bir evladınıda ben yetiştireyim istedim fakat eşim o kadar yürekli değil malesef ama vaz geçmicem kaç yaşımda olrsam oluyum Allah nasib ederse inş.
annem 10 yaşındayken önce anneannem 6 ay sonra da dedem vefat etmiş.
annemi kardeşlerinin hiç biri istememiş ama bi eniştesi varmış zaten ilkokuluda onların yanına gelip okuluş dedemlerde ölünce hemen yanına almış annem o evden gelin olmuş ama anlatırken dedemi hep duayla anar geçen yıl vefar etti anmadığı gün yoktur haliyle bizde büyüdüğümüzde dedemiz olmadığını annannemiz olmadığını öğrendik gerçekte büyük tetzemiz ve eniştemiz fakat dede annanne dedik rahmetli bizim bile her bayram bayramliğimizi alırdı ayağımda çorap görmese anneme kızar bu çocukların niye çorabı yok üşür hasta olurlar derdi...onu bende çok özlüyorum her namazımın arkasından dua ediyorum inşallah mekanında rahat ve huzurludur o bizi korudu kolladı sende onu koru die
annem onu onlatırken çocukken çok şimarıktım çikolatamı almadan eve sokmazdım birgün işten gelmiş yorgun almayı unutmuş ben üzülünce gitti aldı diye gözü yaşlı anlatır..
ANNEMİ onurlu ve sağlıklı bir şekilde büyüttü bbizlerede dedelik yaptı aslında bir kişi değil bir nesil kurtardı DEDEM BENİM DEDEM DAĞ YÜREKLİ.... DAĞ GİBİ ADAMDI...
ŞİMDİ SİZLERİDE OKURKEN İNŞ O YAVRULARA VERDİĞİNİZ YEPYENİ HAYATTA BAŞARILAR MUTLULUKLAR DİLİYORUM bu aradaanneannem o kadar istemediği için aynı şeyi diyemicem ama Allah ondanda razı olsun o razı olmasaydı annem şimdi nerelerdeydi kardaşleri istemeyince çıkmış gitmiş annem nereye gittiğimi kim olduğumu bile hatırlamıyorum diyor arkadan dedem gelmiş kızım nereye gidiyosun böyle die o anda kendime geldim bilmiyorum demiş dedemde gel bakalım bize ben daha ölmedim demiş işte böle hanımlar ...bu arada annemi seven büyüten biri olduğu için çok şanslıyım çünkü annem sevgi dolu bir kadın ama çocuklugunda yaşadıkları travmalar dan dolayı bazen çok değişiyo kırgın üzgün ..yinede hayatımda annem kadar Ahlaklı ve onurlu becerikli bir kadın görmedim hatta bunu eşim eşimin aileside sık sık söyler yani iş sizde bitiyo hanımlar onlar şimdi hamur gibi ne şekil verirseniz öle oluyolar................

paylaştığın için çok teşekkürler ismisufi
son cümlende aynen benim düşüncelerimi aktarmışsın...evet... onlar bizim hamurumuz olacaklar..ne ile yoğurursak o olacaklar...yani ne ekersek onu biçeceğiz....
inşallah o günleri göreceğiz
umuda devam kızlar

herkese günaayydıııınnn.

taze anne zhr82 ne haber.... nasıl gidiyor...paylaş biraz biz acemilerle

ben dün alışveriş merkezine gittim..önce cicilerine baktım.sonra pusetlere yataklara mama sandalyelerine çocuk arabalarına....sözde ,çocuk gelişimi kitabı bakacaktım vakit kalmadı

kızlar günaydın umutlu bekleyişe devam nasılsınız size bir şey sorucam eve ziyarete ne zaman geliyorlar benim de çocuk odam yok deniz senin yazını okudum çok üzüldük

kızlar günaydın umutlu bekleyişe devam nasılsınız size bir şey sorucam eve ziyarete ne zaman geliyorlar benim de çocuk odam yok deniz senin yazını okudum çok üzüldük

canım ev ziyareti illere göre değişiyorlar tarih sırasına göre geliyorlar ama çocuk odası olmaması dezenfantaj çünkü çocuk odasını şart koşuyorlar bebek çocuk geldiğinde nerde yatıracaksın eğer çocuk odan yoksa ?

canım 4 odalı evim büyük ama çocuk odası olan yer amerikan mutfak olarak yapılmış şu anda evide değiştiremem kontratım var ama evim çok kullanışlı çok güneş alıyo vallahi daha fazla diyecek şey ALLAH gelen memur arkadaş inşallah olumlu görür bakıp görek artık

maden evin 4 odalı ozaman başka bir odayı çocuk odası yapabilirsin neden illa o odayı çocuk odası yapmak istiyorsunki bence memurlar bunu olumlu karşılamayabilirler evin zaten büyükmüş oda sıkıntısı çekmiyorsun nasıl olsa, daha düzgün bir odayı çocuk odası yapmanı öneririm ....

Son düzenleme:
Bencede eğer boşaltabileceğiniz bir oda varsa yatak odanız hariç tabi :) hertürlü çocuk odası yapabilirsiniz...oturma odanızı gözden çıkarabilirsiniz mesela...uzmanın dikkat edeceğine eminim...bize ev ziyarteine geldiğinde uzmanımız evi gezerken bebek odası yapacağım odayı gösterdim...şu an da o odam misafir yatak odası...ama o oda bebek odası olacak sonuçta...

çok güzelll gidiyor annelik canım çokta yorucu :)) kızım çok yaramaz hep ağlıyo o ağladıkça benim içim gidiyo çok gazlı bi bebek bikaç ay daha sürer dedi dr..bugün son tahlil sonuçlarımızı aldık çok şükür herşey yolunda..derin bir ohhh çektim..
gece çok az uyuyorum şimdiden uykularınızı stoklayın derim :))
yaz gelsin kendimizi dışarı atalım diye bekliyorum gezicez kızımla artık kısacası çokkk ama çook mutluyum...
bu arada ısınabilecekmiyim vs. gibi tereddütleriniz varsa hiç olmasın..insan gördüğü an öyle bi bağlanıyoki evladına..ilk görüşte aşk sanırım bu :)) eşimde o kadar bağlıki kızımıza beni soran yok artık :)) hep kızım kızım diyo başka bişey demiyo...ben bile bu kadarını beklemiyodum..şimdilik böyle..

çokkkk sevindimm....darısı bize inşallah...

cevap yasacağım bigisayar da soun vardaha sonra öseineyasarım

zhr82 gülegüle büyüt kızını hayırlı bi evlat olur inş..biyeri ağrıyo sanırım ee anne olmak öyle babalar kızcı olur senin papuc dama şimdiden :)) kızının adı ne buarada ?

aman benim kuzum gelsinde bütün odalar onun yaparım bi oda ayarlarız artık zaten ev kaloriferli ben misafir odarına geçerim ona da oturma odasını yaparım öğle derim zaten her yerde oturabileceğimiz için hayırlısı RABBİM gönlümüzün muradını versin ne diyeyim benim adım hıdır elimden geleni budur 2 yıl sonra zaten evimizi alırız o zaman geniş bi odası zaten olur

çiğdem herhün burayı gözlerim dolarak okuyorum sizler gibi anneleri oldukları için çok şanslılar CENNET SİZİN AYAKLARINIZIN ALTINDA haberlerdede görüyoruz doğuran anneleri herkes doğurur ama herkes anne olamaz

bak teyzemin komşusu bi kız aldı kurumdan sizler gibi kız şimdi 3 yaşında falan okadar babaya düşkünmüşki kız baba diyomuş sarılıyomuş annede öyle varımız yoğumuz bir kızımız herşeyimiz onun diyolarmış ki kızda çok düşkünmüş anneye babaya yavrum ya

Merhaba arkadaşlar

yorumlarınıza baktımda şöyle bir benim evim 90mt kare çocuk odam çok küçük bir yatak birde dolap alır sadece tahminimce 10mt kare falandır acaba sorun olurmu ilerde evlet edinicem çünkü 1 oda için ondanda olmayalım

meldacım benim bildiğim kadarıyla güneş görüyor olması ve rutubet görmüyor olması şart bide tehlikeli bi durumda olmaması gerekiyormuş m2 hesabı yapmıyoruz dedi kurumdaki bayan bana

selam kızlar sıramı öğrendim kız 23, erkek 5 sanırım bizim erkek meleğimiz olacak.
biraz tereddüte düştüm meleklerine kavuşan arkadaşlarımızda kız baba ilişkisi var bizim erkek olursa eşim düşkün olur mu...
Ben çok zor ikna ettim eşimi çocuklara fazla düşkün değildir benim için tamam dedi şimdi burda okuyorum inşallah bizimde düşkün olur mutlu bir aile oluruz meleğimle birlikte diye dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…