Biz de buluşalım)
Cnm size kitap felan önerdiler mi bize hiç kitaptan bahsetmediler...
canim sende istersen biryerlerde buluşup konuşabiliriz bu aralar çok yanlizim yine.
Çok isterim canım ama yıllık izne ayrılıyorum cuma günü iki hafta konya dışında olucam benim özel mesaj hakkım yok henüz ama senin varsa bana istersen face ismini falan yaz ekleyim seni dönünce de buluşuruz insallah
arkadaşlar merhaba
şuana kadar 107 sayfa okuyabildim.. ama sonuna kadar okuyacağım.. hepsinide ağlayarak okudum.. sizler o kadar büyük yürekli insanlarsınız ki..
bende 2 tüp bebek yaptım ama olmadı maalesef.. ve 1 mayısta gülbenin programını seyrettikten sonra (meleklerine kavuşan aileler vardı) bende meleğime kavuşmam gerektiğini illa doğurmam gerekmediğinin farkına vardım biraz araştırma yaptım ve burayı buldum.. o kadar güzel şeyler yaşayan arkadaşlarımız varki bir an önce kavuşmak istiyorum onları okuyunca meleğime..
şimdi size bir sorum olacak.. ben daha başvuru yapmadım.. internette ya 5 yıllık evli olmak yada 30 yaşında olmak gerektiği yazıyor.. bizim 3. yılımız bitti 4 ün içindeyiz ve ben 26 eşim 32 yaşında.. sorum şu her iki eşindemi 30 yaşında olması lazım?? eski sayfalarda bir arkadaşımız sadece 1 kişinin 30 ve isti olması yeterli demiş oda korkuyormuş ya olmazsa diye çünkü onuda yaşı 26 eşide 30 küsürmüş ama eşi 30 üstü olduğu için kabul etmişler..
sizlerden bilen varsa ne olur çok acil yardım etsin bana.. bir an önce başvuru yapmak istiyorum..:18::18::18::18::18:
Bende konunun sessiz takipçilerindenim ve sizler sayesinde kararımı verdim eşimi ikna ettim ve bugün bursadan başvurumuzu yaptık.Başvuruyu yapmış olmak bile beni okadar mutlu ettiki anlatamam.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın evlatlarımıza bir an önce kavuşmayı nasip etsin
arkadaşlar merhaba
şuana kadar 107 sayfa okuyabildim.. ama sonuna kadar okuyacağım.. hepsinide ağlayarak okudum.. sizler o kadar büyük yürekli insanlarsınız ki..
bende 2 tüp bebek yaptım ama olmadı maalesef.. ve 1 mayısta gülbenin programını seyrettikten sonra (meleklerine kavuşan aileler vardı) bende meleğime kavuşmam gerektiğini illa doğurmam gerekmediğinin farkına vardım biraz araştırma yaptım ve burayı buldum.. o kadar güzel şeyler yaşayan arkadaşlarımız varki bir an önce kavuşmak istiyorum onları okuyunca meleğime..
şimdi size bir sorum olacak.. ben daha başvuru yapmadım.. internette ya 5 yıllık evli olmak yada 30 yaşında olmak gerektiği yazıyor.. bizim 3. yılımız bitti 4 ün içindeyiz ve ben 26 eşim 32 yaşında.. sorum şu her iki eşindemi 30 yaşında olması lazım?? eski sayfalarda bir arkadaşımız sadece 1 kişinin 30 ve isti olması yeterli demiş oda korkuyormuş ya olmazsa diye çünkü onuda yaşı 26 eşide 30 küsürmüş ama eşi 30 üstü olduğu için kabul etmişler..
sizlerden bilen varsa ne olur çok acil yardım etsin bana.. bir an önce başvuru yapmak istiyorum..:18::18::18::18::18:
BAHAR1 Merhaba evet bursadan sıranın çabuk ilerlediği söyleniyor ama bizim istenen evrakları hazırlamamız haziranın 20 sinden sonra olacak eşimin işi dolayısıyla o nedenle biraz canım sıkıldı ama hayırlısı inşaallah bu aşamaya gelmek bile benim için çok mutluluk verici,biz kız-erkek-ikiz-3 yaşına kadar kardeş olur dedik terk veya rıza hayırlısıyla biran önce sıraya girsek ve kavuşsak,senin sıran kaç biliyornusun acaba çok sıra varmıdır
Hayırlı olsun canım başvurun. İnşallah Şeker Bayramı'na yetişir bebişin.. Bursalılar olarak bizler birazcık daha şanskavuşursunuz azcıkanlar çok hızlı çalıştığından, birkaç ayda yavrusuna kavuşuyor genelde arkadaşlarımız. Benim burda yakından tanıdığım bir aile 40 günde kavuştu mesela yavrusuna..
Tam başvuru tarihini kız erkek tercihini , terk mi rıza mı , bunları söylersen, zaman arkadaşımız listeye ekler seni de canım.. Güzel haberlerini bekliyoruz...
Hayırlısı canım. İnş kısa zamanda kavuşursun yavruna.. Ben son tüp bebek denemesindeyim.. 10 Haziranda transferim olacak... Olumsuz olursa hemen başvurucam canım... Yani daha sırada falan değilim :) Ama çok heyecanlıyım.. Bu kararı verdikten sonra artık gebe gibi hissediyorum kendimi... Yaş aralığını da çok kısa tutmamışsın, bence çok kısa sürede gelecek yavrun.. :):):) Alışverişe başla...
Bursali arkadaşlarım inşaallah herşey gönlünüzce olur. Sizler bizden daha sanslisiniz bizim Konya da işler cok yavaş ilerliyor 2 senede ancak kavuşursunuz bebeğinize diyorlar hep beklemekteyiz yani. Gerçi biz başvuru yaparken bütün Türkiye de diye başvurduk ama yinede bir ilerleme yok durumumuzda.
Canim inşaallah tüp bebeğin tutunur anneciginede :) sende beklemeden kavusursun bebeğine Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?