Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
canim sende istersen biryerlerde buluşup konuşabiliriz bu aralar çok yanlizim yine.

Çok isterim canım ama yıllık izne ayrılıyorum cuma günü iki hafta konya dışında olucam benim özel mesaj hakkım yok henüz ama senin varsa bana istersen face ismini falan yaz ekleyim seni dönünce de buluşuruz insallah

Tamam canim inşaallah buluşuruz face ismim ayni benim Sema Biçer eklersen sevinirim...

Kizlar herkese selam, yeni gelen arkadaslar belki tanimaz, ben de sayfanin uzun bir sure sessiz takipcisi olmustum, kararimi vermede cok buyuk etkendir, butun sorularima cevap buldum, Allah acandan da yazan herkesten de razi olsun. Beklerken ne kadar buyuk umut oldugunu bildigim icin yavruma kavustuktan sonra da hep ugramaya calistim.
Bizim minnos buyuyor, ailede herkesin sevgilisi oldu :) buyudukce goruyor ki insan hayattaki en anlamli sey bir insani yetistirmek. Annem elbette degerliydi, artik cok daha degerli oldu gozumde. Ve tabi tum anneler.
Bekleyen arkadaslarin bekledigine ne kadar degecegini soylemeye hic gerek yok, her gun ayri bir mutluluk kaynagi :)

Babiesrus, uzuntunu, hayal kirikligini cok iyi anliyorum. Hayatta bazi seyleri imtihan olarak gormek lazim. Insan gencken daha isyankar oluyor, yas ilerledikce herseyi kabullenip adapte olmak gerektigini anliyorsun. Her hayirda bir ser, her serde bir hayir vardir derler. Sen simdi bu konuya o kadar odaklandin, butun enerjini oylesine verdin ki tabi bu fikri bir sureligine ertelemek cok zor geliyor anliyorum. Sutle ilgili yazdiklarini okudum. Haklisin. Ama olanla olene care yok. Sen simdi ileriye bakacaksin. Olmaz diye dert etme, insan beyni istedigi herseyi mumkun kiliyor, zamani geldiginde tekrar yaparsin, yine gelir. Bir kez basarmissin ustelik, bence cok mucizevi birsey, bir kez olduysa yine olur, hic uzulme. Insan uzulerek gecen zamanlarina cok aciyor sonra. Benim sana nacizane tavsiyem, madem daha zaman var, o zaman zarfinda seni mesgul edecek bir baska yere kanalize et aklini fikrini. Sonucta bu olmayacak degil ki, ya bir de hic umudun olmasaydi, ya hic boyle bir imkan olmasaydi, biz esimle yatip kalkip dua ediyoruz biliyor musun? Esim gogsunde bebekle yatarken bir gun dedi ki bunu yasayamadan olup gidecektik, Allah razi olsun bu sistemden dedi.
Ozetle gez dolas seyahat et, kitap oku, ailene arkadaslarina vakit ayir, yeni bir hobi edin, spor yap, bebek geldikten sonra yapamayacagin herseyi yap ki hem de bak daha gencsin, aklinda kalmasin hicbirsey :)
Uzulme olur mu? Bu mutluluk icin girilen bir yol, ustunde gozyasi izi olmasin.

arkadaşlar merhaba
şuana kadar 107 sayfa okuyabildim.. ama sonuna kadar okuyacağım.. hepsinide ağlayarak okudum.. sizler o kadar büyük yürekli insanlarsınız ki..
bende 2 tüp bebek yaptım ama olmadı maalesef.. ve 1 mayısta gülbenin programını seyrettikten sonra (meleklerine kavuşan aileler vardı) bende meleğime kavuşmam gerektiğini illa doğurmam gerekmediğinin farkına vardım biraz araştırma yaptım ve burayı buldum.. o kadar güzel şeyler yaşayan arkadaşlarımız varki bir an önce kavuşmak istiyorum onları okuyunca meleğime..
şimdi size bir sorum olacak.. ben daha başvuru yapmadım.. internette ya 5 yıllık evli olmak yada 30 yaşında olmak gerektiği yazıyor.. bizim 3. yılımız bitti 4 ün içindeyiz ve ben 26 eşim 32 yaşında.. sorum şu her iki eşindemi 30 yaşında olması lazım?? eski sayfalarda bir arkadaşımız sadece 1 kişinin 30 ve isti olması yeterli demiş oda korkuyormuş ya olmazsa diye çünkü onuda yaşı 26 eşide 30 küsürmüş ama eşi 30 üstü olduğu için kabul etmişler..
sizlerden bilen varsa ne olur çok acil yardım etsin bana.. bir an önce başvuru yapmak istiyorum..:18::18::18::18::18:

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]ANNELERİMİZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİH[/td]
[td]MELEĞİ[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Lee26[/td]
[td]06.2009[/td]
[td]Kız-Erkek[/td]
[td]06.2012[/td]

[/tr]
[tr]

[td]Herdemk[/td]
[td]03.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]08.2012[/td]

[/tr]
[tr]

[td]pare55[/td]
[td][/td]
[td]Samsun Erkek[/td]
[td]11.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esma16[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]12.2012[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Malibu52[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Kız[/td]
[td]03.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]destina0706[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Terk-Rıza Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gerçek19[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Çorum Kız[/td]
[td]04.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fillo[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]04.2013[/td]

[/tr]
[tr]

[td]cvcv[/td]
[td]01.2012[/td]
[td]Edirne Kız-Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]gcs[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eskrymar[/td]
[td][/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza Erkek[/td]
[td]06.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]DamlaUmut[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]İstanbul Erkek[/td]
[td]07.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]gamzeli77[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]İstanbul Rıza-Kız[/td]
[td]08.2013[/td]

[/tr]
[tr]
[td]hayalimmm84[/td]
[td]12.2012[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]LVNY[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]09.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]5059[/td]
[td]04.2012[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza Kız[/td]
[td]09.2013 [/td]
[/tr]
[tr]

[td]EflatunA[/td]
[td]07.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]09.2013 [/td]

[/tr]
[tr]
[td]kedicik2[/td]
[td]02.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]10.2013[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Otuznisan[/td]
[td]10.2011[/td]
[td]Adana Erkek[/td]
[td]12.2013 [/td]
[/tr]
[tr]
[td]shuras10[/td]
[td]11.2013[/td]
[td]Bursa Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]12.2013[/td]
[/tr]
[tr]

[td]sude_cisem[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Kız-Erkek[/td]
[td]01.2014[/td]

[/tr]
[tr]

[td]effsa[/td]
[td]10.2012[/td]
[td]Denizli Terk-Rıza Kız-Erkek[/td]
[td]02.2014 [/td]
[/tr]
[tr]

[td]pozitif29[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]Ankara Rıza-Kız[/td]
[td]03.2014[/td]

[/tr]
[tr]
[td]umutirem[/td]
[td]04.2013[/td]
[td]İstanbul-Terk-Rıza-Kız[/td]
[td]02.2014 [/td]

[/tr]
[tr]

[td]nisra[/td]
[td]05.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Kız-Erkek[/td]
[td]25.03.2014 [/td]

[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ANNE ADAYIMIZ[/td]
[td]BAŞVURU TARİHİ[/td]
[td]İL_TERCİHİ[/td]
[td]MELEĞİ[/td]

[/tr]
[tr]

[td]Betus11[/td]
[td]09.2012[/td]
[td]Kız-Erkek(ikiz)[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]minapia[/td]
[td]11.2012[/td]
[td]Antalya Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]zaman[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]İstanbul Terk Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]ndmysmn[/td]
[td]01.2013[/td]
[td]Düzce Ter-Rıza Kız[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]eslu[/td]
[td]03.2013[/td]
[td]erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]Hazan72[/td]
[td]03.2013[/td]
[td] Terk-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]cansunida[/td]
[td]03.2013[/td]
[td] Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sedenaz[/td]
[td]04.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]babiesrus[/td]
[td]05.2013[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]Kardelengül[/td]
[td]07.2013[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]yasamezgim[/td]
[td]08.2013[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tenarrr[/td]
[td]08.2013[/td]
[td]Ankara-Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]KIRMIZIMACAKIZI[/td]
[td]09.2013[/td]
[td]İstanbulTerk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]scuba[/td]
[td]11.2013[/td]
[td]İzmir Terk-Rıza-Kız(ikiz)[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]unab[/td]
[td]10.2013[/td]
[td]Ankara Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]zeynepeli[/td]
[td]12.2013[/td]
[td]İstanbul Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]arzuu85[/td]
[td]02.2014[/td]
[td]Terk-Rıza-Kız[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]semabiçer[/td]
[td]03.2014[/td]
[td]Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]bademir[/td]
[td]04.2014[/td]
[td]Konya Terk-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td]menzil54[/td]
[td]05.2014[/td]
[td]Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]netere[/td]
[td]05.2014[/td]
[td]Antalya Terk-Rıza-Kız-Erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

hoş geldin bacım
evet canım bahsettiğin arkadaş babiesrus onlara ilk önce olur dediler sonradan olmaz dediler
5 yıllık evli yada eşlerin ikiside 30 yaşında olması lazım
müracaat edebilirsiniz ama bebişin gelmesi 5 yıllık evli olunca oluyor
hangi ildesin bilmiyorum ama İstanbul da bu şekilde oluyor

Arkadaşlar Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah, bazen bebeğimi severken aklıma gelir terk edilen annesi babası vefat eden çocuklar, anne sevgisini tatmadan büyümek ne kadar acıdır neler hissediyorlardır bir anne ve çocuğu gördüklerinde, Allah razı olsun hepinizden

Bende konunun sessiz takipçilerindenim ve sizler sayesinde kararımı verdim eşimi ikna ettim ve bugün bursadan başvurumuzu yaptık.Başvuruyu yapmış olmak bile beni okadar mutlu ettiki anlatamam.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın evlatlarımıza bir an önce kavuşmayı nasip etsin

Hayırlı olsun canım başvurun. İnşallah Şeker Bayramı'na yetişir bebişin.. Bursalılar olarak bizler birazcık daha şanslıyız sanki.. Uzmanlar çok hızlı çalıştığından, birkaç ayda yavrusuna kavuşuyor genelde arkadaşlarımız. Benim burda yakından tanıdığım bir aile 40 günde kavuştu mesela yavrusuna..
Tam başvuru tarihini kız erkek tercihini , terk mi rıza mı , bunları söylersen, zaman arkadaşımız listeye ekler seni de canım.. Güzel haberlerini bekliyoruz...

Hoşgeldin canım.. Ben de senin gibi günlerce okudum. En baştan en sona... Gerçekten ne kadar doğru bir yolda olduğunu anlayacaksın okudukça.. Soruna gelince; YAVRUNU ALDIĞINIZ SIRADA ya ikiniz de 30 yaşında olmalısınız. Ya da 5 yıllık evli olmalısınız.. Şu an başvuru yapıp sıraya girebilirsin.. Zaten 1 yıl kadar sürüyor bekleme süreci.. Size sıra geldiğinde 5 yıllık evli olduysanız, yavruna hemencikk kavuşursun inşallah :)

BAHAR1 Merhaba evet bursadan sıranın çabuk ilerlediği söyleniyor ama bizim istenen evrakları hazırlamamız haziranın 20 sinden sonra olacak eşimin işi dolayısıyla o nedenle biraz canım sıkıldı ama hayırlısı inşaallah bu aşamaya gelmek bile benim için çok mutluluk verici,biz kız-erkek-ikiz-3 yaşına kadar kardeş olur dedik terk veya rıza hayırlısıyla biran önce sıraya girsek ve kavuşsak,senin sıran kaç biliyornusun acaba çok sıra varmıdır

Hayırlısı canım. İnş kısa zamanda kavuşursun yavruna.. Ben son tüp bebek denemesindeyim.. 10 Haziranda transferim olacak... Olumsuz olursa hemen başvurucam canım... Yani daha sırada falan değilim :) Ama çok heyecanlıyım.. Bu kararı verdikten sonra artık gebe gibi hissediyorum kendimi... Yaş aralığını da çok kısa tutmamışsın, bence çok kısa sürede gelecek yavrun.. :):):) Alışverişe başla...

Bursali arkadaşlarım inşaallah herşey gönlünüzce olur. Sizler bizden daha sanslisiniz bizim Konya da işler cok yavaş ilerliyor 2 senede ancak kavuşursunuz bebeğinize diyorlar hep beklemekteyiz yani. Gerçi biz başvuru yaparken bütün Türkiye de diye başvurduk ama yinede bir ilerleme yok durumumuzda.

Canim inşaallah tüp bebeğin tutunur anneciginede :) sende beklemeden kavusursun bebeğine Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.

İmşş cabucak gelir canım.. Güzelce hazırlanırsınız siz de.. Herşeyini alırsınız bu süreçte... Kriterlerinizi çok dar tutmadıysanız daha çabuk olur inş canım..

Canim inşaallah tüp bebeğin tutunur anneciginede :) sende beklemeden kavusursun bebeğine Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.

Tek embriyom var canım ama kısmet tabi... Bir de tutunsa bile inş sağlıkla kucağıma alırsam, sonrasında kardeşi için muhakkak kuruma başvurucam ben... :):):)

Arkadaşlar güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür edrim bahar1 inşaallah tedavin başarıyla sonuçlanır ama senin de dediğin gibi hayırlısı biz karar verdiğimiz andan itibaren hamile sayılırız alış veriş şimdiden düşünüyorum ne yapacağım meleğim kaç aylık gelir kardeşi olurmu inan nereden başlayıp ne yapacağımı bilmiyorum ama bunlar işin en keyifli kısımlarından biri.şimdiye kadar mümkün olduğunca çocuk kıyafetleri tarafa bakmayan ben hemen araştırmalara başladım bile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…