Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
beni de listeye ekleyin olur mu.. bide başvuru tarihi itibariyle kaç yaş için kaçıncı sırada olduğumuzu yazsak acaba dahamı faydalı olur? tarih olan listeye bakınca kendime sıranın ne zaman gelebileceğini kestiremedim... hep pır pır:)):18:
birde yaşım 33. sağlık problemim nedeni ile çocuk bize yasaktı. akrabalarımdan daha çok erken bu karar için demişlerdi. Sonra Ne için bekleyeyim ki dedim kendi kendime, enerjim yerindeyken, bana destek olabilecek ailem sağken yanımdayken neyi bekleyeyim.. şimdi sağım solum her yanım umut:) hayatın bize neler taşıyacağı belli olmaz en güzel gün bugün ve yaşamaya değer bence... bu karar için daha erken diyenlere mesajımdır:)

herkese merhaba arkadaşlar foruma çok ara verip girdiğim için hepsini okuyamıyorum aklımda hep sizlerde benim yaramaz 9 aylık oldu hop hop hopluyor durdurabilene aşk olsun çok şükür sağlıklıyız anne demeye başladı dünyanın en güzel duygusuymuş ilk sölediğnde içime ateş düştü sanki kalbim yerinden çıkacaktı .bekleyen arkadaşlar dualarım sizinle inşallah en kısa zamanda kavuşun yavrularınıza .bursadan katılan bursalı ve eyar81 çok şanslısınız harika bir uzman sizinle çalışacak ben çok kısa bir zamanda yavruma kavuşmuştum inşallah sizinde öyle olur bursa nın farkını göreceksiniz .tüm arkadaşlardan güzel haberler bekliyorum ......

Günaydınlarrrr,

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz, süreciniz kolay geçsin yavrunuza çabucak kavuşursunuz inşallah.

Istanbul'dan kızına kavuşan arkadaşlar sorum size; son görüşmeden sonra bebeğinize kavuşmak için ne kadar beklediniz? Bu haftabaşı son görüşmem gerçekleşecek ve ne kadar bekleyeceğimi aşağı yukarı hesaplamaya çalışıyorum. Çok heyecanlıyım şükür sona geldik:116:

Başvurun hayırlı olsun canım... İnş en kısa zamanda alırsın bebişini kucağına.. Başvurduğunuz gibi sıranızı söylediler mi? Biz de yakında başvurucaz kısmetse Bursa'dan kız bebek için.. Ama 0-1 mi 0-2 mi desek kararsız kaldık.. Aslında 0-1 demek istiyorum ama çok da beklemek istemiyorum sanki :) Kısmet bakalım... Heyecanının anlıyorum... Bayan uzman varmış bir tane onunla mı görüştünüz? Biraz anlatır mısın Bursa'daki durumları canım?

merhaba kızlar yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler iyikide gelmişler kızlar çok giremiyorum ama kalbimizde aklımızda dualarımızda sizlerle hemen okuyup çıkıyorum biz 5. ayımızdayız artık teyzeleri kocaman oldu oğlum artık dönmeye başladı bile yan dönüyor bide yüzü aşşaya kalıyor koluda çıkaramayınca gerieini siz düşünün basıyor çığlığı çok sabırsız herşey olsun bitsin yatmak yok kafa hep yukarda kalkıverse oturu verse ondan mutlusu yok onunla günün nasıl geçtiğini anlamıyor insan hergün yeni bişey öğreniyor bize öğretiyor her ayrı şeyin farklı mutluluklarını olduğunu. hepinize dua ediyorum rabbim en kısa zamnda teker teker yaşatsın bu mutluluğu hepinize zamanınız su gibi akıp geçsin inalalh

sevgili baharım sorularını ben cevaplayayım .gönlünden hangi yaş gurubu geçiyorsa onu iste ellerinde bebek oluyor genelde çok sık bebek geldiğini duyuyoruz ama geldiği gibide gidiyor çünkü işlemler çok hızlı gidiyor ne aileyi ne bebekleri bekletmek istemiyolar önemli olan sizin işlemleri bitirip dosyayı teslim etmeniz .en son duyduğumda erkek bebek çok fazla kimse erkek istemiyo dediler .uzman bayan çok tatlı bir kadın biz çok memnun kaldık .umarım sizinde öle olur

Çok teşekkür ederim canım.. Ben şimdiden özgeçmişleri hazırlayalım diyorum... Fotoğrafları hazırlayalım... Resmi evrakları da, bekletmiyorlarsa hiçbir yerde 1 günde ordan oraya koşturur hazırlarım :) Hemen teslim ederiz sonra... Sana kaç hafta sonra ev ziyaretine gelmişlerdi canım?

slm arkadaşlar 2013 9uncu ayda müracaat ettik 0-1 yas terk bebek için kız erkek farketmez ankaradan çok heycanlıyım kuzusum bi gelseydi..bebeğine kavusanlara gözleri aydın olsun bizim gibi bekleyenlerinde tez tzamanda yavruları gelsin insallah sağlık ve huzurla ..ankararadn bizim gibi bekleyenler sıra ne durumda bizde rakamsal sıra vermiyorlar yas 29 eşim 32

tez zamanda kavusursunuz heycanınızı anlıyorum canım..

bende siizin gibi ilk listeye baktım ama bende kestiremedim çok heycanlıyım ..eşime dün diyorum artık 2+1 olmaya hazırız öle diyince nasıl mutlu oluo.

masallah kuzunuza sağlıcakla büyütün darısı bizlerin basına ne güzel anlatmısınız duygularınızı ..

pozitif gözünüz aydın cokkk sevindim bende ankarada bekleyenlerdenim siz terk bebekmiydi??*

Hayırlı olsun arkadaşım,umarım her şey yolunda gider.

Teşekkür ederim arkadaşım iyi dilekkerin için ve diğer tüm arkadaşlara da teşekkürler.inşaallah herkes biran önce kavuşur meleklerine,karar verdikden sonra beklemek gerçekten çok zormuş,biz bursa da bu konuda biraz şanslıyız ama diğer annelerinde sırasının biran önce gelmesi için dua ediyorum.

merhaba eya r81 az kalmış bebeğine kavuşmaya inşaallah zaman su gibi geçer senin ve tüm bekleyenlerin.bizde bursadan ilk başvurumuzu yaptık haziranın sonuna kadar evraklarımızı teslim edicez.kız erkek farketmez 0-1 yaş dedik .senin tecrübelerinden faydalanmak isterim erkek de ne kadar sürede sıra geliyor bilgin varmı,ev ziyareti nasıl geçiyor ,burada anlatılanların dışında ev ziyaretinde neler isteniyor.fazla uzattım galiba kusura bakma çok heyacanlıyım

Bugün sabah erkenden eşimle beraber kuruma gidip evraklarımızı teslim ettik. Çok şükür ki hiç bir sorun çıkmadı. Bu aşamayı da atlattık. Şimdi sıra ev ziyaretini beklemeye geldi. 10 ay mışşşş... Bekleme işini düşününce çok kastığım evrak hazırlama işlerinin ne kadarda basit olduğu gördüm.

Bu arada hemen annemi aradım "Anneeeeee hazırlığa başla torun geliyo 1,5 - 2 sene sonra" dedim.

iyi günler kızlar başvuran arkadaşları hayırlı olsun...inşallah meleklerinize en kısa zamanda kavuşursunuz....biz 7. ayımızdayız...diş çıkartıyoruz...:)))))

iyi günler kızlar başvuran arkadaşları hayırlı olsun...inşallah meleklerinize en kısa zamanda kavuşursunuz....biz 7. ayımızdayız...diş çıkartıyoruz...:)))))

Thorbank maşallah 7 aylık oldu mu bebişin) zaman hiç geçmiyor desekte nasıl da geçmiş. Ben bile başvuralı 10 ay olmuş. Geçen hafta sonu kızımın mamasını da aldım, buradaki tavsiyeler ve araştırmalarım sonucunda Gölden Goat aldım, darısı kızıma yedirmeye olsun inşallah şimdi aldığım ağız bezleri, havlu, nevresim gibi ayından bağımsız eşyalarını yıkamak için deterjan araştırmaya başladım. Sabun cevizi diye birşey buldum nette, araştırmaya devam ediyorum. Bebeğine kavuşan annelerimiz hangi deterjanları, temizlik ürünlerini kullandıklarını ve tavsiyelerini bizimle paylaşırlarsa çok sevinirim.

Aramıza katılan arkadaşlarımız hoş geldiniz, başvurunuz hayırlı olsun.

Sevgili dostlarım,
Ben hayatta şunu anladım.Bir şeyin sonunda elde edilecek mutluluk ne kadar büyükse,o yolun başında bir sürü çaba,emek,sabır ve insanlardan gelen olumsuzluklara o kadar dayanma hali gerekiyor.Oğlum nerdeyse 2 yaşında.Herkesin sesi kesilmiş,herkes tarafından çok benimsenmiş ve sevilmiş durumda.Canımın parçası.Nazar değmesin annesine,babasına çok düşkün.Anneanne gündüzleri bakmasına rağmen annenin,babanın yerini hiçbir şey tutmuyor.İşte analık da bu babalık da bu.Şu an bekleyen anne adaylarının kalbinin ne kadar hassas olduğunu biliyorum.Ümidinizi,sabrınızı hiçbir zaman kaybetmeyin.Allahım dualarınıza sizi annelikle taçlandırarak karşılık veriyor.Dünyanın en güzel duygusu.Bu şekilde anne olduğum için de özellikle Rabbime şükrediyorum.İnşallah yakında sizler de bu duyguları tadacaksınız.Herbirinize hayırlı evlatlar yetiştirmeyi Rabbim nasip etsin.
Not:1 yıl granüllü sabunla çamaşırları yıkandı oğluşumun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…