Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Biz de Bursaya mı taşınsak acaba :)) işin şakası ama kimileri 40 günde bebeğine kavuşurken kimileri aylarca beklememeli bence zaten hepimiz çok zor süreçlerden geçip bu yola giriyoruz.Türkiye geneli işleyen bir sistem olsa keşke

Topiği bir suredir takip ediyorum. 4.5 yıllık evliyiz bendeki sorun(azospermi) sebebi ile çocugumuz olmuyor.Başta emin olamadım evlat edinme konusunda ama yazdıklarınızı okuduğumda aklımdaki soru işaretleri kalktı. Ancak bu konuda eşimi ikna edemiyorum lafını bile duymak istemiyor. Yazılanlarda gördüğüm genelde bayanların bunu istemesi eşlerin istememesi bizdeki durum tam tersi ben istiyorum eşim istemiyor. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

susa88 eşinize burada evlat sahibi olanların yazdıklarını okutun bence çok işe yaradığı tecrübeyle sabittir.

selam arkadaşlar bugün kızım henüz gelmeden ilk hediyesi geldi çok yakın bir arkadaşım mevlüdünde giydireyim diye kızıma elbise almış nasıl duygulandım size anlatamam...inşallah en yakın zamanda kızım gelirde elbisesini giydirmek kısmet olur...böyle anlayışlı ve iyi niyetli kişiler yakınlarımızda olunca beklemek birazda olsa kolaylaşıyor...

sevgili bursalı aramıza hoşgeldiniz... başvurunuz hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda yavrunuza kavuşursunuz...

Ayy ne güzel. Güle güle giysin bebişş inşşş elbisesini... Çok heyecanlanıyor insan değil mi ... Ben de geçen gün mor renk süslü bir pantolon aldım. 1 karış ama bir görsen çok tatlı... Rabbim yavrularımıza giydirmeyi nasip etsin inşallah...

Ben de sana katılıyorum canım.. Herkes evlat hasretiyle yanıyor... Sadece memurların sayısının veya çalışmasının farklı olmasından dolayı bu süreler bu kadar farklı olmamalı...

Sağol canım güzel dileklerin için... Ortalama olacak bişeyler al şimdiden... Genel ihtiyaçlarını al.. Sonra elin ayağına dolanmasın yavrun gelince :)

Hayırlı olsun canım. Gerçekten çok heyecanlı bir süreç aynı gebe kaldığının haberini almış gibi hissediyor insan. Bizde 23 mayıs'ta başvurumuzu yaptık. Özgeçmişlerimizi yazdık, resimleri ayarladık, diğer evrak işlerini de dün yarım günde hallettik. Pazartesi de teslim edicez. Bütün işlerimiz rast gitti hiç bir yerde sıra bile beklemedik. Hatta eşim " sanırım bizim bebek uğurlu bir bebek olcak, baksana su gibi gidiyo her şey" diyor.

Oy oyyy şanslı kız olacak desene. Teyzeleri şimdiden hediyeler almaya başlamış. Duygulanmamak elde değil ...

Benimde ikna demeyelim de nabız ölçme çalışmaları neredeyse 1 yıl sürdü. Hatta bazen çok enterasan tepkiler bile verdi. Ki ondan hiç beklemediğim şeylerdi bunlar. Benim taktiğim üzerine gitmemek, temcit pilavı gibi bu konuyu sürekli önüne sürmemek oldu. Eşinizin huyunu suyunu en iyi siz bilirsiniz ve ona göre davranın derim ben. Diğer arkadaşlarımızın da dediği gibi bu forum çok faydalı diye düşünüyorum. Ben burada okuduklarımı anlattıkça ve burada tanıştığım arkadaşların deneyimlerinden yararlandıkça eşim birden bire 360 derece dönüş yaptı. 1 hafta içinde kuruma gittik, evrak işlerini bitirdik, şimdi teslim bile edicez.

inşallah en kısa sürede kavuşursunuz kızınıza ne kadar güzel çevrenizde böyle insanların olması.bizde haziranın 20 sini iple çekiyoruz bir evraklarımızı teslim etsek memur evrak tesliminden 2-3 hafta sonra ev ziyaretine gelirim dedi Allahım hayırlısıyla zaman geçsin kavuşalım meleklerimize

slm.... duygularımı yazmak istedim......bence çok muhteşem birşey yapıyorsunuz......bizim ülke insanına rağmen,önyargılarına rağmen zorlu bir sürece rağmen evlat edinmek büyük erdem bence...benimde evladım olmasaydı hiç düşünmeden edinirdim. ben şöyle düşünüyorum...kendi evladına herkes bakar, mağrifet doğurmadığına bakmak onu sevebilmekl...allah yardımcınız herşey gönlünüzce olsun.....

Hayırlı olsun arkadaşım,umarım her şey yolunda gider.

sevgili bursalı güzel dileklerin için çok teşekkürederim.bursada olan sizingibi arkadaşlar bu konuda bizlerden çok daha şanslı işlemler orada daha hızlı ilerliyor bizim ev ziyaretimiz evrak tesliminden 3 ay sonra gerçekleşmişti inşallah yavrunuzuda hızlı bir şekilde kucağınıza alırsınız...

çok teşekkür edderim arkadaşım hemde nasıl heycanlıyım eminim pantolonu çok yakışıcak rabbim biran önce yavrularımzı kucağımıza almayı nasip etsin...

sevgili netere aynen seninde dediğin gibi çok şanslı olucak cimcime şimdiden hediyeleri gelmeye başladı en kısa zamanda rabbim giydirmeyi nasipetsin...

Ayyy ne güzel ya... Demek 2-3 hafta sonra. Bizim uzmanımız da evrak tesliminden sonra 6 ay geçmeden hiç bir ev ziyaretini gerçekleştirmiyorum dedi. Yani evrak tesliminden sonraki 8. ay mı olur 10. ay mı olur artık bilemem dedi Bütün arkadaşların dediği gibi sanırım en zoru beklemek...beklemek...beklemek

bu fikir aklıma ilk düştüğünde gördüğüm forumdu. okudum,ağladım,tekrar okudum.. kararımı verdim.. sonra eşimi ikna etme.. süreçler hep aynı.. başvuru evrakları.. raporlar.. zar zor ikna ettiğim eşime çıkarılan zorlukları hafifletme.. zorluklar... nihayetinde burdayım artık dile geldim. sizlerleyim. Bursa da 3. sıradayız. 0-1 yaş kız için heyecanlı bekleyişimiz başladı. başvuru tarihimiz 06.2013. pırpır kalbimiz bekliyoruz.. artık foruma daha sık girip kendimden de haberler verebileceğim.. herkese merhaba..

sevgili eyar81 aramıza hoş geldin ne güzel senin yavruna kavuşmana azkalmış bursa farkı bu olsa gerek inşallah en yakın zaman sende bizlerde yavrularımıza kavuşuruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…