Topiği bir suredir takip ediyorum. 4.5 yıllık evliyiz bendeki sorun(azospermi) sebebi ile çocugumuz olmuyor.Başta emin olamadım evlat edinme konusunda ama yazdıklarınızı okuduğumda aklımdaki soru işaretleri kalktı. Ancak bu konuda eşimi ikna edemiyorum lafını bile duymak istemiyor. Yazılanlarda gördüğüm genelde bayanların bunu istemesi eşlerin istememesi bizdeki durum tam tersi ben istiyorum eşim istemiyor. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
sevgili bursalı aramıza hoşgeldiniz... başvurunuz hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda yavrunuza kavuşursunuz...Bende konunun sessiz takipçilerindenim ve sizler sayesinde kararımı verdim eşimi ikna ettim ve bugün bursadan başvurumuzu yaptık.Başvuruyu yapmış olmak bile beni okadar mutlu ettiki anlatamam.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın evlatlarımıza bir an önce kavuşmayı nasip etsin
susa88 eşinize burada evlat sahibi olanların yazdıklarını okutun bence çok işe yaradığı tecrübeyle sabittir.[/QUOT
Zorla birşey olsun da istemiyorum bu konuda. okumak isterse zaten ben demesemde okur ama bahsettiğim gibi şuan için çok zor gözüküyor bence bu konuda en önemli şey ortak kararı alabilmek.
susa88 eşinize burada evlat sahibi olanların yazdıklarını okutun bence çok işe yaradığı tecrübeyle sabittir.[/QUOT
Zorla birşey olsun da istemiyorum bu konuda. okumak isterse zaten ben demesemde okur ama bahsettiğim gibi şuan için çok zor gözüküyor bence bu konuda en önemli şey ortak kararı alabilmek.
En başta bay , bayan veya aileler, birçok soru işareti olabiliyor... Ama aynı durumda olan kişilerin tecrübelerini okumak hepimizi çok rahatlattı... Ben buradaki tüm sayfaları en başından sonuna kadar okudum.. Ve evlatlarına kavuşan ailelerin genel düşüncesi, "neden daha önce başvurmamışız ki" .... O kadar güzel yani düşünün.... Buradaki bekleme süreci, kavuşma hikayeleri ve sonraki yaşananlar oldukça etkileyici bence... Ben çok duygulandım hep okurken..
Siz de istediğiniz bölümleri kopyalayıp eşinize mail atabilirsiniz bence... Veya bu sayfanın linkini yollayıp okumasını sağlayabilirsiniz.. Eminim etkilenecektir..
Ya da çevrenizde evlat edinmiş bir aile varsa muhakkak onlarla duygularınızı birebir paylaşın... Ve onları çok iyi dinleyin...
Eşinizin üzerine çok gidip ısrarcı olursanız belki daha da tepki gösterecektir.. Ama bir şekilde bu durumda olan ailelerle tanıştığında daha faydalı olacağını düşünüyorum.. Umarım en kısa zamanda kavuşursunuz siz de yavrunuza...
selam arkadaşlar bugün kızım henüz gelmeden ilk hediyesi geldi çok yakın bir arkadaşım mevlüdünde giydireyim diye kızıma elbise almış nasıl duygulandım size anlatamam...inşallah en yakın zamanda kızım gelirde elbisesini giydirmek kısmet olur...böyle anlayışlı ve iyi niyetli kişiler yakınlarımızda olunca beklemek birazda olsa kolaylaşıyor...
Biz de Bursaya mı taşınsak acaba :)) işin şakası ama kimileri 40 günde bebeğine kavuşurken kimileri aylarca beklememeli bence zaten hepimiz çok zor süreçlerden geçip bu yola giriyoruz.Türkiye geneli işleyen bir sistem olsa keşke
Arkadaşlar güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür edrim bahar1 inşaallah tedavin başarıyla sonuçlanır ama senin de dediğin gibi hayırlısı biz karar verdiğimiz andan itibaren hamile sayılırızalış veriş şimdiden düşünüyorum ne yapacağım meleğim kaç aylık gelir kardeşi olurmu inan nereden başlayıp ne yapacağımı bilmiyorum ama bunlar işin en keyifli kısımlarından biri.şimdiye kadar mümkün olduğunca çocuk kıyafetleri tarafa bakmayan ben hemen araştırmalara başladım bile :)
Hayırlı olsun canım. Gerçekten çok heyecanlı bir süreç aynı gebe kaldığının haberini almış gibi hissediyor insan. Bizde 23 mayıs'ta başvurumuzu yaptık. Özgeçmişlerimizi yazdık, resimleri ayarladık, diğer evrak işlerini de dün yarım günde hallettik. Pazartesi de teslim edicez. Bütün işlerimiz rast gitti hiç bir yerde sıra bile beklemedik. Hatta eşim " sanırım bizim bebek uğurlu bir bebek olcak, baksana su gibi gidiyo her şey" diyor.Bende konunun sessiz takipçilerindenim ve sizler sayesinde kararımı verdim eşimi ikna ettim ve bugün bursadan başvurumuzu yaptık.Başvuruyu yapmış olmak bile beni okadar mutlu ettiki anlatamam.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın evlatlarımıza bir an önce kavuşmayı nasip etsin
selam arkadaşlar bugün kızım henüz gelmeden ilk hediyesi geldi çok yakın bir arkadaşım mevlüdünde giydireyim diye kızıma elbise almış nasıl duygulandım size anlatamam...inşallah en yakın zamanda kızım gelirde elbisesini giydirmek kısmet olur...böyle anlayışlı ve iyi niyetli kişiler yakınlarımızda olunca beklemek birazda olsa kolaylaşıyor...
Topiği bir suredir takip ediyorum. 4.5 yıllık evliyiz bendeki sorun(azospermi) sebebi ile çocugumuz olmuyor.Başta emin olamadım evlat edinme konusunda ama yazdıklarınızı okuduğumda aklımdaki soru işaretleri kalktı. Ancak bu konuda eşimi ikna edemiyorum lafını bile duymak istemiyor. Yazılanlarda gördüğüm genelde bayanların bunu istemesi eşlerin istememesi bizdeki durum tam tersi ben istiyorum eşim istemiyor. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
Bende konunun sessiz takipçilerindenim ve sizler sayesinde kararımı verdim eşimi ikna ettim ve bugün bursadan başvurumuzu yaptık.Başvuruyu yapmış olmak bile beni okadar mutlu ettiki anlatamam.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın evlatlarımıza bir an önce kavuşmayı nasip etsin
inşallah en kısa sürede kavuşursunuz kızınıza ne kadar güzel çevrenizde böyle insanların olması.bizde haziranın 20 sini iple çekiyoruz bir evraklarımızı teslim etsek memur evrak tesliminden 2-3 hafta sonra ev ziyaretine gelirim dedi Allahım hayırlısıyla zaman geçsin kavuşalım meleklerimize
Hayırlı olsun canım. Gerçekten çok heyecanlı bir süreç aynı gebe kaldığının haberini almış gibi hissediyor insan. Bizde 23 mayıs'ta başvurumuzu yaptık. Özgeçmişlerimizi yazdık, resimleri ayarladık, diğer evrak işlerini de dün yarım günde hallettik. Pazartesi de teslim edicez. Bütün işlerimiz rast gitti hiç bir yerde sıra bile beklemedik. Hatta eşim " sanırım bizim bebek uğurlu bir bebek olcak, baksana su gibi gidiyo her şey" diyor.
Oy oyyy şanslı kız olacak desene. Teyzeleri şimdiden hediyeler almaya başlamış. Duygulanmamak elde değil ...
Benimde ikna demeyelim de nabız ölçme çalışmaları neredeyse 1 yıl sürdü. Hatta bazen çok enterasan tepkiler bile verdi. Ki ondan hiç beklemediğim şeylerdi bunlar. Benim taktiğim üzerine gitmemek, temcit pilavı gibi bu konuyu sürekli önüne sürmemek oldu. Eşinizin huyunu suyunu en iyi siz bilirsiniz ve ona göre davranın derim ben. Diğer arkadaşlarımızın da dediği gibi bu forum çok faydalı diye düşünüyorum. Ben burada okuduklarımı anlattıkça ve burada tanıştığım arkadaşların deneyimlerinden yararlandıkça eşim birden bire 360 derece dönüş yaptı. 1 hafta içinde kuruma gittik, evrak işlerini bitirdik, şimdi teslim bile edicez.
Ayy ne güzel. Güle güle giysin bebişş inşşş elbisesini... Çok heyecanlanıyor insan değil mi ... Ben de geçen gün mor renk süslü bir pantolon aldım. 1 karış ama bir görsen çok tatlı... Rabbim yavrularımıza giydirmeyi nasip etsin inşallah...
Ayy ne güzel. Güle güle giysin bebişş inşşş elbisesini... Çok heyecanlanıyor insan değil mi ... Ben de geçen gün mor renk süslü bir pantolon aldım. 1 karış ama bir görsen çok tatlı... Rabbim yavrularımıza giydirmeyi nasip etsin inşallah...
sevgili netere aynen seninde dediğin gibi çok şanslı olucak cimcime şimdiden hediyeleri gelmeye başladı en kısa zamanda rabbim giydirmeyi nasipetsin...Hayırlı olsun canım. Gerçekten çok heyecanlı bir süreç aynı gebe kaldığının haberini almış gibi hissediyor insan. Bizde 23 mayıs'ta başvurumuzu yaptık. Özgeçmişlerimizi yazdık, resimleri ayarladık, diğer evrak işlerini de dün yarım günde hallettik. Pazartesi de teslim edicez. Bütün işlerimiz rast gitti hiç bir yerde sıra bile beklemedik. Hatta eşim " sanırım bizim bebek uğurlu bir bebek olcak, baksana su gibi gidiyo her şey" diyor.
Oy oyyy şanslı kız olacak desene. Teyzeleri şimdiden hediyeler almaya başlamış. Duygulanmamak elde değil ...
Benimde ikna demeyelim de nabız ölçme çalışmaları neredeyse 1 yıl sürdü. Hatta bazen çok enterasan tepkiler bile verdi. Ki ondan hiç beklemediğim şeylerdi bunlar. Benim taktiğim üzerine gitmemek, temcit pilavı gibi bu konuyu sürekli önüne sürmemek oldu. Eşinizin huyunu suyunu en iyi siz bilirsiniz ve ona göre davranın derim ben. Diğer arkadaşlarımızın da dediği gibi bu forum çok faydalı diye düşünüyorum. Ben burada okuduklarımı anlattıkça ve burada tanıştığım arkadaşların deneyimlerinden yararlandıkça eşim birden bire 360 derece dönüş yaptı. 1 hafta içinde kuruma gittik, evrak işlerini bitirdik, şimdi teslim bile edicez.
Ayyy ne güzel ya... Demek 2-3 hafta sonra. Bizim uzmanımız da evrak tesliminden sonra 6 ay geçmeden hiç bir ev ziyaretini gerçekleştirmiyorum dedi. Yani evrak tesliminden sonraki 8. ay mı olur 10. ay mı olur artık bilemem dediinşallah en kısa sürede kavuşursunuz kızınıza ne kadar güzel çevrenizde böyle insanların olması.bizde haziranın 20 sini iple çekiyoruz bir evraklarımızı teslim etsek memur evrak tesliminden 2-3 hafta sonra ev ziyaretine gelirim dedi Allahım hayırlısıyla zaman geçsin kavuşalım meleklerimize
bu fikir aklıma ilk düştüğünde gördüğüm forumdu. okudum,ağladım,tekrar okudum.. kararımı verdim.. sonra eşimi ikna etme.. süreçler hep aynı.. başvuru evrakları.. raporlar.. zar zor ikna ettiğim eşime çıkarılan zorlukları hafifletme.. zorluklar... nihayetinde burdayım artık dile geldim. sizlerleyim. Bursa da 3. sıradayız. 0-1 yaş kız için heyecanlı bekleyişimiz başladı. başvuru tarihimiz 06.2013. pırpır kalbimiz bekliyoruz.. artık foruma daha sık girip kendimden de haberler verebileceğim.. herkese merhaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?