merhaba kızlar bende sizi aylardır takip ediyorum benim merak ettiğim 9. sıradayım yavrum ne zaman gelir
eflatuna bana öyle güzel bir haber verdinki gözlerim doldu okurken.işallah hep hayırlııs deyip dua ediyorum,zaten bu ara kendimi tanıyamaz oldum herşeye duygulanıp ağlıyorum.evet biz kız erkek farketmez dedik,büyük ihtimal erkek olacak bebeğim ancak tedavisi olan hastalığıda kabul ederiz dedik ancak böyle bir bebekte kız olabilir.hiç farketmez allahm kavuştur herkesi yavrusuna bir an önce
Pardon canım ya 26.12.2013 olcak
Eki Görüntüle 1174728
kimin aklına gelir tasarlar böyle şeyleri anlamıyorum, alınacaklar listesine ekledim
yeni başvuru yapan, yapacak olan herkese selamlar sevgiler
İşleriniz su gibi akar umarım, ufak pürüzleri dert etmeyin nacizane tavsiyem. Şimdiye kadar tüp bebek yollarında yeterince yıpranmışsınızdır muhtemelendaha fazla yıpratmayın kendinizi; herşey yoluna giriyor gerçekten
Yaşamezgim bizim sıra yine gerilemiş, uzmanımız daha temmuz ve agustostan başvurusu sonuçlanmayanlar var diyor.. yani az biraz daha yolumuz var bizim miniğe...bana haziran yerleştirmelerini yapıyoruz dediler, bilgine
Görüşmek üzere
Merhabalar herkese,
Epeydir yazamadım, işe başladım, gelen giden falan filan :) aranınca bahane çok... 1 yılımız doldu şükür... Adliyeye gittik ve bizden sonr gideceklere naçizane tavsiyelerde bulunmak için girdim foruma :)
1. Muhakkak sinirlerinizi aldırıp gidin. Hem siz hem eşiniz :) benim eşim sinirli olandır normalde,ama o beni sakinleştirmeye çalıştı bi ara.
2. Ne kadar bilgili olsanız da, tüm prosedürü biliyor olsanız da mümkün olan her an salağa yatın :) her ayrıntıyı sorun yanıtlasınlar, çünkü abuk sabuk hatalar yapıyorlar. Ben eşimi dava ettim görünüyordu ilk başta, sonra düzelttirdikfarkedince..
3. Oğluş uyandı, yazmamıyorum. Sorun bilenlere ve rahat olun..
Sevgiler...
yeni başvuru yapan, yapacak olan herkese selamlar sevgiler
İşleriniz su gibi akar umarım, ufak pürüzleri dert etmeyin nacizane tavsiyem. Şimdiye kadar tüp bebek yollarında yeterince yıpranmışsınızdır muhtemelendaha fazla yıpratmayın kendinizi; herşey yoluna giriyor gerçekten
Yaşamezgim bizim sıra yine gerilemiş, uzmanımız daha temmuz ve agustostan başvurusu sonuçlanmayanlar var diyor.. yani az biraz daha yolumuz var bizim miniğe...bana haziran yerleştirmelerini yapıyoruz dediler, bilgine
Görüşmek üzere
bu arada zamancım listeye eklenmek istiyorum.......27.06.2014 konya terk-rıza kız bebekkkk.....
Baharim çok üzüldüm böyle bir şey yaşadığın için. Aslında en çok üzüldüğüm hepimizin bir türlü standarda girmeyen ama maruz kaldığımız keyfekeder uygulamalar. Biz mesela böyle bir zorluk yaşamadık. Ama farklı sıkıntılar oldu. Bekleme surelerimiz farklı uzmanların istedikleri farklı hakimler yaklaşımları farklı. Bence bu en ağır olanı. Sen bunu yaşarken benim yaşamamış olmam da ağır bana meselaumarım sürecinin geri kalanında her şey su gibi akar.
eflatuna bana öyle güzel bir haber verdinki gözlerim doldu okurken.işallah hep hayırlııs deyip dua ediyorum,zaten bu ara kendimi tanıyamaz oldum herşeye duygulanıp ağlıyorum.evet biz kız erkek farketmez dedik,büyük ihtimal erkek olacak bebeğim ancak tedavisi olan hastalığıda kabul ederiz dedik ancak böyle bir bebekte kız olabilir.hiç farketmez allahm kavuştur herkesi yavrusuna bir an önce
Mesbancım çok teşekkür ederim canım dediğin gibi inşaallah en kısa sürede kavuşuruz kuzucuklarımıza
Bana da aynısını söylediler canım.. Kız bebek için sıra olduğunu, ama erkek bebekte kısa zamanda eğer uygunsak verebileceklerini söylediler..
baharm1,senin de hayırlı olsun başvurun evraklarını teslim ettin mi benim bir aksilik çıkmazsa pazartesi teslim edicem.hayırlısıyla sorunsuz geçiririz inşallah bu dönemleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?