Canım bugün 4'de raporu alabileceğimizi söylediler.. Hemencikk alıp koştura koştura 5'e kadar kuruma vermeyi planlıyoruz bir aksilik çıkmazsa.. Siz de Muradiye Devlet Hastanesi'nde mi yaptırmıştınız işlemleri canım? Bir da o bahsettiğin aksilik hangi aşamada çıktı. Rapor sonucunu almaya gittiğinizde mi? Bugün gidince umarım alabiliriz sorun çıkmaz..
Listeye bakıyorum da Zaman'cım. Bursa'dan bekleyen Eyar 81 arkadaşımız görünüyor. 06-2013 de başvurmuş.. Kız bebek için.. Acaba hala bekliyor mu. Yoksa bebişine kavuşup yazmadı mı acaba. Biz de kız bebek için başvuruyoruz ya Bursa'dan merak ettim bu kadar uzun sürer mi diye..
Ayrıca Bursalı arkadaşım, siz ilk görüşmeye gittiğinizde Haziran 2014 müş sanırım. Evrakları temmuzda vericem demiştin.. Uzman size başvuru tarihini ne olarak söyledi? Bize evrakları getireceğiniz tarih demişti..
hayır sonucu almaya gidince değil,rapor odasında bir bey kontrol ediyor,sonra şu saatte gel al diyor ya işte o kontrolde beni heyete sevk etti,sana raporu 4 al dediyse problem yok demektir canım
baharım şuan tam hatırlayamadım ama evrakları getireceğimiz tarih olabilir.
Canım sana özelden yazmıştım gördün mü?
Listeye bakıyorum da Zaman'cım. Bursa'dan bekleyen Eyar 81 arkadaşımız görünüyor. 06-2013 de başvurmuş.. Kız bebek için.. Acaba hala bekliyor mu. Yoksa bebişine kavuşup yazmadı mı acaba. Biz de kız bebek için başvuruyoruz ya Bursa'dan merak ettim bu kadar uzun sürer mi diye..
Ayrıca Bursalı arkadaşım, siz ilk görüşmeye gittiğinizde Haziran 2014 müş sanırım. Evrakları temmuzda vericem demiştin.. Uzman size başvuru tarihini ne olarak söyledi? Bize evrakları getireceğiniz tarih demişti..
ben geldim
herkese kucak dolusu
şehir dışındaydım yeni geldim gerçi beni merak eden olmamış
yeni gele arkadalar olmuş hoş gelmişler
bacılar bu günlerde içim bir hoş
önce ki gün mukabeleden çıkarken komşumla birlikte asaonsöre bindik yanın da kızıda vardı
annesinin kulağına bişeyler demek istedi sonra utandı vaz geçti tam asansörden indik ben arkamı döndüm annesine bu abla çok güzel dedi anneside seni ona verim mi onu kızı olmak istemisin dedi kızı utandı annesinin bacaklarına dolandı
çok güzel bir andı
ben kızımı çok seviyorum inşallah kızım da beni sever
evladına kavuşan anneler acaba çocuklarınız da sizi annesi gibi seviyor mu
canı acısa yanınıza koşar mı
yada arada hiç bişey yokken anne diyip koşup gelip öper mi
sizlere düşkün mü
geçen bu olayı yaşayınca aklıma bunlar geldi
istanbul anadolu yakasından başvuran hiç mi yok kızlar,hep bursaa okudugum kadarıyla.bide ne güzel ya
bursadan hemen sıra geliyomuş,bursayamı taşınsam acaba:)
Arkadaşlarrrrrrrrrr , evraklarımızı teslim ettik.. Çok mutluyum.... Haftaya ev ziyaretine gelecekler... ZAMAN beni de listeye ekler misin canım?
03.Temmuz.2014 - Bursa - 0-1 yaş Kız - İkiz Terk-Rıza
Çokk heyecanlıyım çokkk... Yavrum ne zaman gelecek acaba???
merhaba arkadaşlar,
bizde eşimin azosperm olması sebebiyle çocuk sahibi olamıyoruz.
size sormak istediğim 1-2 soru var yanıtlarsanız çok sevinirim.
1- biz 27 yaşındayız ve 3 yıllık evliyiz. ben başvurmayı çok istiyorum ama şartları sağlamıyoruz malesef. bu şartları illa sağlamak gerekiyormu,yani saçma bi soru olabilir ama malum burası Türkiye :) yani kurumdan kuruma,memurda memura değişen şeyler oluyo ne yazıkki. bu şartları sağlamasak bile sıraya giremezmiyiz enazından sıramız ilerler? böyle bi istisna yaşayan varmı. ikna edilebilirmi görevliler bu konuda. başvuran herkes 5 yıllık evli yada 30 yaş üzerindemi. lütfen bilgilendirin beni bu konuda kızlar. sıramız ilerleyip bebeğimizi alıp mahkeme sürecine gelene kadar zaten şartları da sağlaış oluruz ama prosedir nasıl ilerliyo siz daha iyi bilirsiniz tabi ben yeniyim bu konuda.
2-internetten araştırdığım kadarıyla terk bebekler için ortalama 2 sene beklenir gibi yazıyo ama bu topikte çok çabuk kavuşanlar var maşaAllah. istanbulda terk kız bebek için başvuran kişi ortalama nekadar bekler?
cevaplayan arkadaşlardan Allah razı olsun şimdiden.. sevgiler
bacım listeye ekledim seniArkadaşlarrrrrrrrrr , evraklarımızı teslim ettik.. Çok mutluyum.... Haftaya ev ziyaretine gelecekler... ZAMAN beni de listeye ekler misin canım?
03.Temmuz.2014 - Bursa - 0-1 yaş Kız - İkiz Terk-Rıza
Çokk heyecanlıyım çokkk... Yavrum ne zaman gelecek acaba???
bacım bende varım anadoluyakasındanistanbul anadolu yakasından başvuran hiç mi yok kızlar,hep bursaa okudugum kadarıyla.bide ne güzel ya
bursadan hemen sıra geliyomuş,bursayamı taşınsam acaba:)
bacım seni hatırladım azo topiğindenmerhaba arkadaşlar,
bizde eşimin azosperm olması sebebiyle çocuk sahibi olamıyoruz.
size sormak istediğim 1-2 soru var yanıtlarsanız çok sevinirim.
1- biz 27 yaşındayız ve 3 yıllık evliyiz. ben başvurmayı çok istiyorum ama şartları sağlamıyoruz malesef. bu şartları illa sağlamak gerekiyormu,yani saçma bi soru olabilir ama malum burası Türkiye :) yani kurumdan kuruma,memurda memura değişen şeyler oluyo ne yazıkki. bu şartları sağlamasak bile sıraya giremezmiyiz enazından sıramız ilerler? böyle bi istisna yaşayan varmı. ikna edilebilirmi görevliler bu konuda. başvuran herkes 5 yıllık evli yada 30 yaş üzerindemi. lütfen bilgilendirin beni bu konuda kızlar. sıramız ilerleyip bebeğimizi alıp mahkeme sürecine gelene kadar zaten şartları da sağlaış oluruz ama prosedir nasıl ilerliyo siz daha iyi bilirsiniz tabi ben yeniyim bu konuda.
2-internetten araştırdığım kadarıyla terk bebekler için ortalama 2 sene beklenir gibi yazıyo ama bu topikte çok çabuk kavuşanlar var maşaAllah. istanbulda terk kız bebek için başvuran kişi ortalama nekadar bekler?
cevaplayan arkadaşlardan Allah razı olsun şimdiden.. sevgiler
Hem de nasıl düşkün zamancım. Akşam işten geldiğimde elinde tehlikesiyle bekliyor. Bana ait olan şeyleri kimseye elletmiyor. Düştüğü ya da canı yazdığı zaman sadece benim kucağıma geliyor. Ağladığını zaman benden başka kimse susturamıyor. Hele başka birine sarılıp öpersem annem babam bile olsa nasıl kıyameti koparıyor görmen lazım.
Biz onların gerçek annesiyiz başka annesi olmadı ki hiç. Bugün düşündüm de oğlum geldiğinde 13 aylıktı. Şimdi 28 aylık. Yani hayatının yarısından çoğunu birlikte geçirmişiz ne güzel değil mi:))
Zamancım az kaldı sen de müthiş harika mükemmel bir anne olacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?