sevgili bilge617 aramıza hoş geldin arkadaşım seninle aramızda 2 ay var hadi hayırlısı inşallah bir an önce yavrularımıza kavuşuruz bizde kitap aşamasındayız son görüşmemiz kaldı bu görüşmeyide bitirdikmi sıra dosya onayına ve beklemeye kalıyor...
hoş bulduk arkadaşım evet senle aramız yakınmış hayırlısı sende istanbul ve kız çocuğu kız çocuğu geç çıkıyormuş ama bekliycez. 11 senedir bekledim biraz daha bekliycez görünüyor.kitapları okuyorum eşime anlatıyorum inşallah sorulardan geçebilirizçok güzel bir heyecan ALLAH en kısa zamanda yavrularımıza kavuştursun..
ilk önce onlar başkasının evladı değil hele bana anne desin duygularımı tatmin olsun diye alınmış bebekler hiç değil
onlar bizim bebeklerimiz ve bizde onların annesiyiz
sadece biz biraz farklı anne olduk 9 ay karnında değil yıllarca yüreğimizde taşıdık
son 2 ay sancı değil sıramızı öğrendiğimiz andan itibaren aylarca sancı çekmeye başlıyoruz
başvuru için ise eşlerin her ikisinin de 30 yaşında yada 5 yıllık evli olma şartı aranıyor
ayrıca gelire bakılıyor ama öyle çok bir beklentileri yok bu konuda kendinizi idare edin bebeğe bakabilicek durumunuz olsun yeterli görüyorlar
evinde bebeğe ayrı bir oda istiyorlar
birde işte verak işleri oluyor sicil kaydı falan bu kadar
ama tabiki bunları ilk başvuruda istemiyorlar
ilk başvuru için işte 30 yaş yada 5 yıllık evlilik şartı yeterli
Bacılar ev ziyaretimiz biraz önce oldu atlattık. (not: ben bir baba adayıyım)
Eşim dershanede rehber öğretmen, bu günlerde üniversite tercih dönemi olduğu için çok yoğun, sabah çıkıyor akşam giriyor eve. Ben ise tatildeyim. Biz eylül gibi gelirler diye bekliyorduk, öğlen telaşlı telaşlı telefon açtı eşim, beni al 1 saat sonra eve ziyarete gelecekler iki saat izin aldım dedi, nasılda heyecanlı kuzum.
Onu aldım, hemen eve girdik, o bir yandan ben bir yandan evi düzenledik. Ben hepsiburada sitesinden 12,90 tl ye 30 parça çocuk güvenlik seti almıştım. Piriz koruyucularını taktım, masa ve dolap köşelerine korucuları yapıştırdım. Bizden öyle birşey istemediler ama ben severim teknik konuları, çok hoşuna gitti uzmanımızın.
Yarım saat kaldı, odaları gezdi, sohbet ettik. Çok güzel olumlu geçti. Salonda gitarımı gördü, umarım oğlunuz size çeker öğretirsiniz oda çalar dedi.
Biz tüm prosedürleri bitirdik, sanırım şimdi dosyamız onaylanıp sıramız netleşecek.
Nisan mayıs gibi oğlumuz gelecek dedi uzmanımız. Hayırlısı olsun diye sürekli dua ediyoruz.
herkese mrb evlat edinme başvurumuzdan beri koryucu aile olma fikri hep aklımdaydı. dün uzmanımızla görüştük ve başvurumuzu yaptık inşallah en kısa zamanda 3-4 yaşlarındaki kız çocuğuna koruyucu aile olcağız kızımız gelmeden önce ablası gelecek inşallah. tabi koruyucu aileleikte çocuğun ailesi geri alabiyor ama olsun yurtta kalıp orada büyüceğine ev ortamında anne baba sevgisiyle büyüsün. yavaş yavaş odasını hazırlamaya başlayağız. kızım için heyecanlanırken heyecanım ikiye katlandı
Bu konuyu her okudumda gözlerım doluyor anne olmak ıcın dogurmak gerkmıyor dogurup bırakıp gıdenler mı anne oluyor baskasının evladıda olsa agzından cıkacak bır anne sözunu duymak ıcın bekleyenler mı anne her doguran anne olamıyor malesef melegıne kavusanlara allah tan uzun saglıkı mutlu omur dılıyorum bekleyenlerde umarım kısa zamanda kavusursunuz..... Biz 3 yıllık evlıyız esım genetık azosperm lı cocugumuzun olması cok dusuk ıhtımal tabı kı sonuna kadar denıycek ama 10 yılda beklemek ıstemıyorum bana kac senelık evlı olmak gerkıyor sartlar konusunda yardımcı olurmusunuz
Slm arkadaşlar nasılsınız çok uzun zamandır yazamadım yavrularına kavuşan anneler gözünüz aydın evlatlarınızı sağlıklı ve mutlu günlerde büyütün darısı biz bekleyenlere inşallah aramıza yeni katılan anne adaylarımız hoşgeldiniz başvurularınız hayırlı olsun tez zamanda evlatlarınıza kavuşmanız dileğiyle benden de bir haber artık 1 inci sıradayım heyecanla bekliyorum
Eşim dershanede rehber öğretmen, bu günlerde üniversite tercih dönemi olduğu için çok yoğun, sabah çıkıyor akşam giriyor eve. Ben ise tatildeyim. Biz eylül gibi gelirler diye bekliyorduk, öğlen telaşlı telaşlı telefon açtı eşim, beni al 1 saat sonra eve ziyarete gelecekler iki saat izin aldım dedi, nasılda heyecanlı kuzum.
Onu aldım, hemen eve girdik, o bir yandan ben bir yandan evi düzenledik. Ben hepsiburada sitesinden 12,90 tl ye 30 parça çocuk güvenlik seti almıştım. Piriz koruyucularını taktım, masa ve dolap köşelerine korucuları yapıştırdım. Bizden öyle birşey istemediler ama ben severim teknik konuları, çok hoşuna gitti uzmanımızın.
Yarım saat kaldı, odaları gezdi, sohbet ettik. Çok güzel olumlu geçti. Salonda gitarımı gördü, umarım oğlunuz size çeker öğretirsiniz oda çalar dedi.
Biz tüm prosedürleri bitirdik, sanırım şimdi dosyamız onaylanıp sıramız netleşecek.
Nisan mayıs gibi oğlumuz gelecek dedi uzmanımız. Hayırlısı olsun diye sürekli dua ediyoruz.
ilk önce onlar başkasının evladı değil hele bana anne desin duygularımı tatmin olsun diye alınmış bebekler hiç değil
onlar bizim bebeklerimiz ve bizde onların annesiyiz
sadece biz biraz farklı anne olduk 9 ay karnında değil yıllarca yüreğimizde taşıdık
son 2 ay sancı değil sıramızı öğrendiğimiz andan itibaren aylarca sancı çekmeye başlıyoruz
başvuru için ise eşlerin her ikisinin de 30 yaşında yada 5 yıllık evli olma şartı aranıyor
ayrıca gelire bakılıyor ama öyle çok bir beklentileri yok bu konuda kendinizi idare edin bebeğe bakabilicek durumunuz olsun yeterli görüyorlar
evinde bebeğe ayrı bir oda istiyorlar
birde işte verak işleri oluyor sicil kaydı falan bu kadar
ama tabiki bunları ilk başvuruda istemiyorlar
ilk başvuru için işte 30 yaş yada 5 yıllık evlilik şartı yeterli
Canım herşeyin hayırlısı tabi.. Mesela biz 10 aylık evliyiz... Ama yaşlarımız 30 un üzerinde olduğundan başvurabildik. Ya en az 5 yıllık olmalısınız ya da ikiniz de 30 un üzerinde olmalısınız.. Kızımız gelecek yakında inşallah çok mutlu ve heyecanlıyız... Darısı başınıza... Geçmişi okursan birçok soruna cevap bulabilirsin... Ayrıca hepimiz sorularına cevap verebiliriz.... Sevgiler..
cok tesekur edrım bı an once kavusursun ınsallah kızına yenı evlısınız özel olmsa sebeb neydı acaba cocugunuzun olmamasının3 yıl oldu bız evlenelı ama ben 24 esım 27 yasında 2 sene daha beklemem gerekecek basvuru yapmak ıcın bırde sonra bekleme suresı var yavrumu
Bu konuyu çok iyi bilmemekle birlikte, sanırım 29 yaşında da başvurabiliyorsun.. Bebeği aldığın sırada yaşının dolmuş olması şartı var sanırım. Böylelikle bir de bekleme sürecin olmayacak ayrıca.. Ama dediğim gibi yanlış bilgi vermiş olmayayım. Sen kuruma şahsen gidip bu durumu sorabilirsin..
Hayırlı olsun canım çok sevindim. 2 kızkardeş çok güzel olur... Umarım koruyucu aile olarak alacağın yavrun da evlat edinme statüsüne geçer de onu da alırsınız... Çok sevindim...
Ne güzel canım. Bayrama gelsin inş meleğin..
Slm arkadaşlar nasılsınız çok uzun zamandır yazamadım yavrularına kavuşan anneler gözünüz aydın evlatlarınızı sağlıklı ve mutlu günlerde büyütün darısı biz bekleyenlere inşallah aramıza yeni katılan anne adaylarımız hoşgeldiniz başvurularınız hayırlı olsun tez zamanda evlatlarınıza kavuşmanız dileğiyle benden de bir haber artık 1 inci sıradayım heyecanla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?