Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?

hoş bulduk arkadaşım evet senle aramız yakınmış hayırlısı sende istanbul ve kız çocuğu kız çocuğu geç çıkıyormuş ama bekliycez. 11 senedir bekledim biraz daha bekliycez görünüyor.kitapları okuyorum eşime anlatıyorum inşallah sorulardan geçebiliriz çok güzel bir heyecan ALLAH en kısa zamanda yavrularımıza kavuştursun..

evet başvuru tarihlerimiz yakın bizde 12 yıldır bekliyoruz ama daha önceki bekliyişlerimiz hep olumsuzlıklar sonuçlandı beklemek zor fakat yapıcak birşeyde yok hayırlısıyla inşallah biran önce kavuşuruz yavrularımıza bizim uzmanımız kısa bir görüşme olucağını söylemişti kafanı çok fazla takma onlar bizi bu bekleme sürecinde hazırlamaya çalışıyorlar bilgilenmemizi istiyorlar

benım yazdıklarım cok yanlıs anlamıs tabı herkez anlamak ıstedıgımı okumus nese ben ne soylemek ıstedgımı bılıyorum kotu nıyetle bısey yazmadım tesekurler yardımın ıcın

Bacılar ev ziyaretimiz biraz önce oldu atlattık. (not: ben bir baba adayıyım )

Eşim dershanede rehber öğretmen, bu günlerde üniversite tercih dönemi olduğu için çok yoğun, sabah çıkıyor akşam giriyor eve. Ben ise tatildeyim. Biz eylül gibi gelirler diye bekliyorduk, öğlen telaşlı telaşlı telefon açtı eşim, beni al 1 saat sonra eve ziyarete gelecekler iki saat izin aldım dedi, nasılda heyecanlı kuzum.

Onu aldım, hemen eve girdik, o bir yandan ben bir yandan evi düzenledik. Ben hepsiburada sitesinden 12,90 tl ye 30 parça çocuk güvenlik seti almıştım. Piriz koruyucularını taktım, masa ve dolap köşelerine korucuları yapıştırdım. Bizden öyle birşey istemediler ama ben severim teknik konuları, çok hoşuna gitti uzmanımızın.

Yarım saat kaldı, odaları gezdi, sohbet ettik. Çok güzel olumlu geçti. Salonda gitarımı gördü, umarım oğlunuz size çeker öğretirsiniz oda çalar dedi.
Biz tüm prosedürleri bitirdik, sanırım şimdi dosyamız onaylanıp sıramız netleşecek.
Nisan mayıs gibi oğlumuz gelecek dedi uzmanımız. Hayırlısı olsun diye sürekli dua ediyoruz.

Gitaro Bey....İlginiz alakanız gerçekten çok takdire değer. Bir baba adayı olarak baba olmaktan kaçan, korkan, çekinceleri olan eşler sizin yazdıklarınızı ve paylaşımlarınızı umarım buradan okuyorlardır.

Ev ziyaretiniz olması demek sıranızın da belli olacağı anlamına geliyor ne güzel.. Darısı en kısa sürede bize, bizlere olur inşallah...

Slm arkadaşlar nasılsınız çok uzun zamandır yazamadım yavrularına kavuşan anneler gözünüz aydın evlatlarınızı sağlıklı ve mutlu günlerde büyütün darısı biz bekleyenlere inşallah aramıza yeni katılan anne adaylarımız hoşgeldiniz başvurularınız hayırlı olsun tez zamanda evlatlarınıza kavuşmanız dileğiyle benden de bir haber artık 1 inci sıradayım heyecanla bekliyorum

Zamancım senden ricam listede linkim ndmysmn olarak kayıtlı onu ysmnndm olarak düzeltir misin? Ayrıca listede 4 üncü sırada olduğumu görünce çok mutlu oldum.

Son düzenleme:

Hayırlı olsun canım çok sevindim. 2 kızkardeş çok güzel olur... Umarım koruyucu aile olarak alacağın yavrun da evlat edinme statüsüne geçer de onu da alırsınız... Çok sevindim...

Canım herşeyin hayırlısı tabi.. Mesela biz 10 aylık evliyiz... Ama yaşlarımız 30 un üzerinde olduğundan başvurabildik. Ya en az 5 yıllık olmalısınız ya da ikiniz de 30 un üzerinde olmalısınız.. Kızımız gelecek yakında inşallah çok mutlu ve heyecanlıyız... Darısı başınıza... Geçmişi okursan birçok soruna cevap bulabilirsin... Ayrıca hepimiz sorularına cevap verebiliriz.... Sevgiler..

Ne güzel canım. Bayrama gelsin inş meleğin..

Ne güzel heyecanlar.... Biz çocuk güvenlik sistemlerini Tekzenden aldık. Ayrı ayrı 5 er tl gibi... Sizin set çok uygunmuş.. Bizden istedi uzmanımız. Ev ziyaretinde bakıcam dedi. Hemen dönüşte aldık çok araştırmadan biz de.. Olsunn değer yavrumuza herşey...
İnşş kısa zamanda gelir yavrularımız...

Bu başlığa yeni rastladım yazmadan da geçmek istemedim sizler bu dünyadaki en kıymetli snnelersiniz meleklerine kavuşan anneler Allah sağlığınızı mutluluğunuzu daim kılsın yavrularınızı sizlere bağışlasın meleklerine kabuşmak için gün sayan anne adayları inşallah tez zamanda en hayırlı evlatlarla ödüllendirilirsiniz sağlıcakla kalın

Ne güzel duygular Allah eşinizle size musmutlu yıllar yavrunuzla sımsıcak zamanlar nasip etsin

Canım benim gözlerim dola dola okuyorum sayfalarınızı sana katılıyorum anne olmak için karnında taşımak sancı çekmek gerekmiyor o sadece doğanın bir parçası asıl olan ise yürekte anne olabilmek hepinizin kalpleri altından allah bebeklerini ne şekilde olursa olsun kucaklarına almayı isteyen herkesin kollarını taçlandırsın sizlere dualar yolluyorum sizde bizlere yollayın sevgiyle kalın

cok tesekur edrım bı an once kavusursun ınsallah kızına yenı evlısınız özel olmsa sebeb neydı acaba cocugunuzun olmamasının 3 yıl oldu bız evlenelı ama ben 24 esım 27 yasında 2 sene daha beklemem gerekecek basvuru yapmak ıcın bırde sonra bekleme suresı var yavrumu

Bu konuyu çok iyi bilmemekle birlikte, sanırım 29 yaşında da başvurabiliyorsun.. Bebeği aldığın sırada yaşının dolmuş olması şartı var sanırım. Böylelikle bir de bekleme sürecin olmayacak ayrıca.. Ama dediğim gibi yanlış bilgi vermiş olmayayım. Sen kuruma şahsen gidip bu durumu sorabilirsin..

tesekur ederim

Hayırlı olsun canım çok sevindim. 2 kızkardeş çok güzel olur... Umarım koruyucu aile olarak alacağın yavrun da evlat edinme statüsüne geçer de onu da alırsınız... Çok sevindim...

sağol cnm inşallah çok güzel olacak bir an önce gelselerde evimiz şenlense . koruyucu ailesi olacağımız kızımız bizi bırakmaz inşallahda onuda evlat ediniriz

Ayyy ne güzel ya demek sıranız 1 oldu.... İnşallah hemen yarın bir telefon alırsınız da kavuşursunuz yavrunuza. Şu an listede ki en heyecanlı kişi sizsiniz sanırım ... Düzce'den başvuru yaptığınız için özellikle takip ettiğim bir anne adayısınız. Ben de Düzceliyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…