Canım,aynı sorun ilk zamanlar benim oğlumda da vardı.Doktor,burun tıkanıklığının kulaktaki kızarıklıkla paralel olduğunu söylemişti.Kulak damlası kullandık,antibiyotikte kullandık.Eğer kullanılmazsa kalıcı olur Allah korusun demişti doktor hanım.Şİmdiden geçmiş olsun,Allah şifa versin.
Arkadaşlar bende ağustos eylül gibi başvuru yapmayı düşünüyorum kız bebek için inşallah allah nasip eder.şöyle pıtır pıtır yürüyen kırmızı elbiseli kırmızı ayakkabılı bir kızım olsun istiyorum.allah herkesin gönlüne göre versin.aminnnnnnn
Merhaba hanımlar,
Deneyimli annelerimizden acil yardım rica ediyorum. Biz kızımıza kavuştuğumuz gün burnu tıkalıydı, hırıltılı nefes alıyordu. Hemen ertesi günü hem bir eğitim araştırma hastahanesine hem de özel doktora götürdük. Çok şükür sadece burun bölgesi tıkalıymış, geniz akıntısı varmış ciğerlerine inen bir durumu yokmuş. Yanlız o kadar serum fizyolojik ile doktorun verdiği şurupları kullanmamıza rağmen bu sorunumuzu çözemedik. Doktoru hala çözemezsek antibiyotiğe başlatacağını söyledi. Dün yine tıkanıklığı arttı uyuması ve yemek yemesi bile etkileniyor. Bu sabaha karşı ateşi 37.8e çıktı zor nefes alıyordu. Hemen banyo yaptırdık serum fizyolojik uyguladık ve calpol ateş düşürücü verdik. Şuanda uyuyor ama bu burun tıkanıklığı ve geniz akıntısı sorununu nasıl çözebilirim? Bana ve kızıma yardımcı olabilir misiniz?
Not: ilk tahlil sonuçlarını doktor arkadaşıma da gösterdiğimde virütik grip olmuş, muhtemelen size de bulaştıracak ve sizde olacaksınız demişti. Gerçekten bir iki gün sonra bende çok kötü bir grip oldum, benimde burun tıkanıklığım ve geniz akıntım onun ki kadar olmasa da hala devam ediyor. Ili gün önce durumum nükseder gibi oldu viks alıp bademciklerimin üstüne ve kulak çene kemiği birleşimime sürdüm o beni çok rahatlattı. Kızımın ağız bezlerine de bebekler için olan Cold mix döküp yanına koyuyorum, henüz onda bir gelişme olmadı
.Hayırlı olsun canım... Şimdiden resimleri filan ayarlamaya başla sonra seçmesi çok zor oluyorİnşallah tez zamanda pıtır kızınıza kavuşursunuz...
.
İnşallah.başvuru dosyasında mı resim istiyorlar.
evlatlık değil canım. evlatt evlat ,can , bal, kan, her şey.......
Damla Umut'cuğum ağzına,gönlüne sağlık.
Tamamen öyle,can,candan öte evlat,diğer yarın,kuzun,damarında kanın,aşkın,biricik yavrun......
Allahım herbirimizin çocuklarına iyilikler,güzelllikler nasip etsin.
Bekleyen,yeni başvurmuş herkese de gönlündekini versin.Rabbimin hazinesi,rahmeti çok geniş,inşallah hepinize dünya tatlısı çocuklar verecek..
az önce komşuma bebek görmeye gittim
21 günlük 1.600 gr erken doğdu kızı
nasıl tatlı bişey anlatamam
içim eridi ilk defa zor ayrıldım içim parçalandı verirken
hepinizden dua istiyorum
benim kızımda sağlıklı sıhhatli ama okadar küçük olsun
olmayacak bişey değil zaten hasta bebek olur demiştik
herşey duayla
sizlerden dua istiyorum
hatta eğer çevrenizdekilere de söylerseniz onlarda bizim için dua ederse çok seviniriz
nolur dua edin ve ettirin
okadar içim gitti kanım kaynadı ki anlatamam
Rabbim şu mübarek gülerinin hatırına inşallah nasip eder
inşallah benim kızım da bu kadar küçük olur
inşallah Rabbim gönlümdekini gözüm de bırakmasın
nasip etsin
hepiniz den de bunun için dua istiyorum
olmaz bişey değil Rabbim nasip ederse olur
zamancım rabbim gönlüne göre versin inşallah dualarım seninle minicik elleri minicik ayakları olan minikmi minik istediğin gibi küçücük bir kızın olur inşallah senin o güzel kalbinde ve senin sonsuz sevginle büyüraz önce komşuma bebek görmeye gittim
hepinizden dua istiyorum
herşey duayla
sizlerden dua istiyorum
hatta eğer çevrenizdekilere de söylerseniz onlarda bizim için dua ederse çok seviniriz
nasip etsin
Herbirinizin kadir gecesi mübarek olsun.Allah dualarınızı kabul etsin gönlünüze göre yavrular versin inşallah.az önce komşuma bebek görmeye gittim
hepinizden dua istiyorum
herşey duayla
sizlerden dua istiyorum
nasip etsin
23sene önce bende evlatlik alinmisim..ve iyikide almişlar..ama en guzeli 7.8 yaşinda onlara soylemek.hic problem yaşamadk evlatlik oldugumu ogrndgmde. Lutfen herkez edinsin..
az önce komşuma bebek görmeye gittim
hepinizden dua istiyorum
herşey duayla
sizlerden dua istiyorum
nasip etsin
inşallah bacım okadar çok istiyorum ki Rabbim inşallah hepimize nasip ederHer şey gönlünce olsun Zamancım...
Bugün hastaneye yakın bir arkadaşım işitme testi için yeni doğan ikiz kızlarını getirdi.Aklım hala onlarda. Onlar da o kadar minikler ki anlatamam. Doğduktan sonra 21 gün yoğun bakımda yatmışlardı. Bir tanesi 1250 gr diğeri de 1210 gr doğmuştu. Şimdi 40. günlerindeler ve 3000 gr olmuşlar. O halleri bile minicik... Küçücük ağızları, küçücük burunları, küçücük elleri var... Annelerinin sütü yetmiyor ve cok cok cok diye biberonu bir çekmeleri var görsen bayılırsın .... Kokladım durdum ikisini de. İnşallah en yakın zamanda bizim de mini mini bebeklerimiz kucağımızı doldurur.
aminnnzamancım rabbim gönlüne göre versin inşallah dualarım seninle minicik elleri minicik ayakları olan minikmi minik istediğin gibi küçücük bir kızın olur inşallah senin o güzel kalbinde ve senin sonsuz sevginle büyür
evet terk ve kız için bekliyoruz ayrıca hasta bebekte olur dedikHerbirinizin kadir gecesi mübarek olsun.Allah dualarınızı kabul etsin gönlünüze göre yavrular versin inşallah.
Zaman'cığım bildğim kadarıyla sen terk ve kız bebek bekliyorsun.Terk bebekler zaten 0-2 ay arası oluyor.Aslında terk bebekler doğar doğmaz ya da 3-5 günlükken bırakılıyor ama bırakanlarla ilgili 1-2 ay araştırma yapılıyor,polis takip ediyor.Herhangi bir bilgiye ulaşılmazsa size haber geliyor.Herşey gönlünüzce olsun,tez günde anneliği tadın inşallah..
Allah razı olsunAmiiiin inşallah bu akşam da dualarımda olacaksın. Öyle güzel yazmışssınki benim bile okurken içim eridi. Rabbim hepimize annelik duygusunu en hayırlı ve kısa zamanda yaşatsın inşallah.
merhaba arkadaşlar bugün son görüşmemizde bitti ve uzmanımız dosyanızı onaylıycam hayırlı olsun dedi o an ayaklarım sanki yerden kesildi uzun zamandır bu cümleyi duymayı nasıl heycanla bekliyordum size anlatamam 1.5 ay sonrada sıranızı öğrene bilirsiniz dedi bizimki terk bebek bekleme süremiz sanırım uzun olucak inşallah düşük rakamla sıramız başlar kadir geceniz mübarek olsun rabbim bu güzel gece hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah en kısa zamanda yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin
Merhaba hanımlar,
Deneyimli annelerimizden acil yardım rica ediyorum. Biz kızımıza kavuştuğumuz gün burnu tıkalıydı, hırıltılı nefes alıyordu. Hemen ertesi günü hem bir eğitim araştırma hastahanesine hem de özel doktora götürdük. Çok şükür sadece burun bölgesi tıkalıymış, geniz akıntısı varmış ciğerlerine inen bir durumu yokmuş. Yanlız o kadar serum fizyolojik ile doktorun verdiği şurupları kullanmamıza rağmen bu sorunumuzu çözemedik. Doktoru hala çözemezsek antibiyotiğe başlatacağını söyledi. Dün yine tıkanıklığı arttı uyuması ve yemek yemesi bile etkileniyor. Bu sabaha karşı ateşi 37.8e çıktı zor nefes alıyordu. Hemen banyo yaptırdık serum fizyolojik uyguladık ve calpol ateş düşürücü verdik. Şuanda uyuyor ama bu burun tıkanıklığı ve geniz akıntısı sorununu nasıl çözebilirim? Bana ve kızıma yardımcı olabilir misiniz?
Not: ilk tahlil sonuçlarını doktor arkadaşıma da gösterdiğimde virütik grip olmuş, muhtemelen size de bulaştıracak ve sizde olacaksınız demişti. Gerçekten bir iki gün sonra bende çok kötü bir grip oldum, benimde burun tıkanıklığım ve geniz akıntım onun ki kadar olmasa da hala devam ediyor. Ili gün önce durumum nükseder gibi oldu viks alıp bademciklerimin üstüne ve kulak çene kemiği birleşimime sürdüm o beni çok rahatlattı. Kızımın ağız bezlerine de bebekler için olan Cold mix döküp yanına koyuyorum, henüz onda bir gelişme olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?