ooo kucuk hanimin adi da hazir :) Sumrucugu biz de heyecanla bekliyoruz.. sadece Antalya ici dememistiniz di mi? tum Turkiye olup da siralarin bu kadar yavas ilerlemesini anlamak zor, Turkiyenin dogusunda cocugun cok, istekli ailenin az oldugunu biliyoruz mesela..
minapia mesajını yeni gördüm ve sana uzuuuun bi mesaj yazdım fakat henüz sitede yeni olduğum için gönderemedim:/ ama merak etme mesaj gönderebilir hala geldiğimde ilk mesajı sana atıp yüreğini ferahlatacağım :):) aklımdasın
Eveeet,adımız hazır..Hatta evde hep adıyla bahsediyoruz..Tüm Türkiye dedik vallaUzmanımızın dediğine göre bu hızda Türkiyede 2.sıradaymışız?????
Nasıl oluyor anlamadım ki...İstatistiki olarak sayfa bile varmış ve Antalya 2.sıradaymış..Bu arada 7.sıradayız..Ayda 2 ilerliyoruz
E super birsey kalmamis sayilir artik :) sende hazirliklar nasil gidiyor?
Ayyy ne güzel ya demek sıranız 1 oldu.... İnşallah hemen yarın bir telefon alırsınız da kavuşursunuz yavrunuza. Şu an listede ki en heyecanlı kişi sizsiniz sanırım ... Düzce'den başvuru yaptığınız için özellikle takip ettiğim bir anne adayısınız. Ben de Düzceliyim :)
Selam en güzel anne adayları :)
o kadar yoğunum ve yorgunum ki (en güzel yorgunluk)sizler de yaşadığınızda beni anlayacaksınız.annelik hayal ettiğimizden daha güzelmiş,sabaha kadar ayakta olsanızda yavrunuzun bir gülüşü ,kokusu size herşeyi unutturuyor.malesef işe başlamak zorunda kaldım yavrumdan ayrı kaldığım her saat bana hüzün veriyor eve dönmeyi iple çekiyorum.bebeğim geldiğinde ilk 3 gün yemek yemeği su içmeyi unutuyordum hoş şuan da değişen birşey yok.rabbim hepinizin kucağını doldursun.zaman su gibi aksın bebişler annelerine gelsin :)[/QN
Ne kadar güzel,bebeğinizle ne kadar zaman geçirebildiniz işe başlamadan,bende çalışıyorum ve çok korkuyorum ya bebeğim bana alışmadan işe gitmek zorunda kalırsam o bağı benimle kuramazsa diye düşünmeden edemiyorum,biraz anlatırmısınız yaşadıklarınızı.Bebeğinizle hep mutlu olun işallah
selam en güzel anne adayları :)
o kadar yoğunum ve yorgunum ki (en güzel yorgunluk)sizler de yaşadığınızda beni anlayacaksınız.annelik hayal ettiğimizden daha güzelmiş,sabaha kadar ayakta olsanızda yavrunuzun bir gülüşü ,kokusu size herşeyi unutturuyor.malesef işe başlamak zorunda kaldım yavrumdan ayrı kaldığım her saat bana hüzün veriyor eve dönmeyi iple çekiyorum.bebeğim geldiğinde ilk 3 gün yemek yemeği su içmeyi unutuyordum hoş şuan da değişen birşey yok.rabbim hepinizin kucağını doldursun.zaman su gibi aksın bebişler annelerine gelsin :)[/qn
ne kadar güzel,bebeğinizle ne kadar zaman geçirebildiniz işe başlamadan,bende çalışıyorum ve çok korkuyorum ya bebeğim bana alışmadan işe gitmek zorunda kalırsam o bağı benimle kuramazsa diye düşünmeden edemiyorum,biraz anlatırmısınız yaşadıklarınızı.bebeğinizle hep mutlu olun işallah
1bebeğimiz geldikten 12 gün sonra ailelerimiz geldi:)sağolsunlar beni kırmadılar sadece üçümüz olduk tabii baba işe gidiyordu ama geceleride bakımını kendi yaptı. Oğlum annemler geldiğinde beni tanıyor ve arıyordu hatta işe başladığım ilk gün telefondan ona seslendiğimde beni çok aramış bayağı huzursuz olmuş o yüzden eşim artık arama dedişu an annem ve babam evde ama ben eve geldiğimde oğlum bana ait.sonra farfüm kullanmadım oğlum artık kokumu tanıyor :) işe başlamak zor ama ilk zamanlar çevresinde sadece anne baba olursa sıkıntı yok :)mesela oğlum uyandığında daha işe gitmemiş oluyorum ona ait bir şarkı besteledim her uyandığında söylüyorum (tabii sadece ben)ağlasa bile hemen unutup kahkaha atmaya başlıyor,hergün banyo yapıyor (suyu çok seviyor)baba evdeyse birlikte yaptırıyoruz yoksa ben yaptırıyorum..yani bazı şeyleri sadece ben ve babası yapıyor,üstelik gece bizim odamızda uyuyor gece boyu mamaya kalktığında ne kadar yorgun olsamda ya ben yada babası doyuruyor(annem çok alınıyor:)size yazarken bile özlüyorum .korkmayın o zaten sizin annesi olduğunu biliyor
1bebeğimiz geldikten 12 gün sonra ailelerimiz geldi:)sağolsunlar beni kırmadılar sadece üçümüz olduk tabii baba işe gidiyordu ama geceleride bakımını kendi yaptı. Oğlum annemler geldiğinde beni tanıyor ve arıyordu hatta işe başladığım ilk gün telefondan ona seslendiğimde beni çok aramış bayağı huzursuz olmuş o yüzden eşim artık arama dedişu an annem ve babam evde ama ben eve geldiğimde oğlum bana ait.sonra farfüm kullanmadım oğlum artık kokumu tanıyor :) işe başlamak zor ama ilk zamanlar çevresinde sadece anne baba olursa sıkıntı yok :)mesela oğlum uyandığında daha işe gitmemiş oluyorum ona ait bir şarkı besteledim her uyandığında söylüyorum (tabii sadece ben)ağlasa bile hemen unutup kahkaha atmaya başlıyor,hergün banyo yapıyor (suyu çok seviyor)baba evdeyse birlikte yaptırıyoruz yoksa ben yaptırıyorum..yani bazı şeyleri sadece ben ve babası yapıyor,üstelik gece bizim odamızda uyuyor gece boyu mamaya kalktığında ne kadar yorgun olsamda ya ben yada babası doyuruyor(annem çok alınıyor:)size yazarken bile özlüyorum .korkmayın o zaten sizin annesi olduğunu biliyor
çok teşekkür ederimn cevabınız için ne kadar güzel anlatmışsınız,ne bileyim bir tarafım tabiki o benim annesi olduğumu hissedecek diyorum,bir tarafım soru işaretleri çakıyor beynime.ama çok rahatlattınız teşekkürler
Arkadaşlar, yarın Trt'de evlat edinmeye ilişkin program varmış.. İlgili yazı :
Yıllar önce bir bayram günü İstanbul Bahçelievler'deki çocuk yuvasına haber yapmak için gitmiştim. Yaşları 2-3 arasında değişen çocukların olduğu bir bölüme almışlardı. O günü hiç unutmadım. Hepsi tektip giyinmiş çocuklar biz içeri girer girmez aynı anda kollarını havaya kaldırıp onları kucaklamamızı istedi. Sonra içeri geçtik, çocuklar öylesine sevgiye ve ilgiye muhtaçtı ki kucağıma oturan çocuk sayısını hatırlamıyorum. Hatta birbirleri ile ben oturacağım diye kavga ettikleri de oldu. O gün evlat edinmenin ve koruyucu aile olmanın önemini çok iyi bir şekilde kavradım... İşte bu konuda bir nebze de olsa yardım edebilmek ve yol gösterebilmek için TRT Haber Gündem Programında konuyu ele aldık. Yarın izlemenizi ve yuvadaki çocuklara yuva açmanızı öneririm. Yarın saat 13.35'te TRT Haber'de...
herkese merhaba koruyucu aile için olan başvurumuz sonuçlandı bugün oğlumuz geldi 17 aylık izinli olarak aldık ama bırakmayacağız tabi şuan uyuyor inşallah hep bizimle kalır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?