Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
Selam kızlar nasılsınız? Herkes bayram hazırlıklarında mı ses soluk yokk :):):) Hepinizin şimdiden bayramını kutluyorum.. Umarım Kurban Bayramı'nda hepimizin yavruları yanında olur....
Bu arada bizim uzman bayramdan sonraki perşembe cuma 2 gün çalışıp sonra yıllık izne çıkacakmış.. Eylül'de dönecekmiş... O 2 gün haber gelmezse Eylül'e kadar beklemedeyiz yine... Kısmet bakalım artık...
Herkese sevgiler, selamlar....

Eveeet,adımız hazır..Hatta evde hep adıyla bahsediyoruz..Tüm Türkiye dedik valla Uzmanımızın dediğine göre bu hızda Türkiyede 2.sıradaymışız?????
Nasıl oluyor anlamadım ki...İstatistiki olarak sayfa bile varmış ve Antalya 2.sıradaymış..Bu arada 7.sıradayız..Ayda 2 ilerliyoruz

E super birsey kalmamis sayilir artik :) sende hazirliklar nasil gidiyor?

E super birsey kalmamis sayilir artik :) sende hazirliklar nasil gidiyor?

Yatağı,yorganı,battaniyesi,ateş ölçeri,küveti,biberonu hazır..Hatta biz keçeden bebek şekerlerini bile hazırladık eşimle
Şu ara da deli gibi perde,sifonyer,dolap bakıyorum..Güzel bir oda hazırlamak istiyorum..Aslında Belis yonca modeline bakıyordum ama çok hantal geldi..İkeanın çocuk odası dolap ve şifonyerleri güzel ve daha az yer kaplıyor..Ölçülerini kıyaslayın bir..Gerçi ya yetmezse diyorum...Bir de saklama ünitesi dedikleri sandıktan alırsam her şeyimizi kaldırır sanki..

Canım uzun zamandır 1sıradayım bayrama kızımla girmeyi bekledim ama olmadı inşallah bayramdan sonra girmeyi ümit ediyorum beklemek çoooook zor geliyor

iyi günler kızlar....bu bayram çifte bayram yaşayan anneler...duygular tavan yapmıştır....inşallah kurbana diğer bekleyen anne adaylarıızda çifte bayram yapar...

Arkadaşlar, yarın Trt'de evlat edinmeye ilişkin program varmış.. İlgili yazı :

Yıllar önce bir bayram günü İstanbul Bahçelievler'deki çocuk yuvasına haber yapmak için gitmiştim. Yaşları 2-3 arasında değişen çocukların olduğu bir bölüme almışlardı. O günü hiç unutmadım. Hepsi tektip giyinmiş çocuklar biz içeri girer girmez aynı anda kollarını havaya kaldırıp onları kucaklamamızı istedi. Sonra içeri geçtik, çocuklar öylesine sevgiye ve ilgiye muhtaçtı ki kucağıma oturan çocuk sayısını hatırlamıyorum. Hatta birbirleri ile ben oturacağım diye kavga ettikleri de oldu. O gün evlat edinmenin ve koruyucu aile olmanın önemini çok iyi bir şekilde kavradım... İşte bu konuda bir nebze de olsa yardım edebilmek ve yol gösterebilmek için TRT Haber Gündem Programında konuyu ele aldık. Yarın izlemenizi ve yuvadaki çocuklara yuva açmanızı öneririm. Yarın saat 13.35'te TRT Haber'de...

Bir çocugu dogurmak değil, ona yüreğini vermek ve gözünden sakınmaktır annelik.

Bazı kadınlar hiç dogurmasa bile annelik duygusunu tasırlar bu içgüdü onlarda hep vardır.

Bazılarında ise olmuyor. Dogursa bile olmuyor. Her kadın annelik sıfatına sahıp olamıyor ne yazıkki. Bu babalar için de geçerli.

Benim bir çocugum yok henüz evli değilim. İnşallah dogru zamanda sağlıklı bir cocuk nasip eder rabbim. Etmezse de sizin gibi bir evlat sahibi olmak için elimden geleni yapacagım.

Evlatlık alan, bir cocugu evlat edinen kadın onu doguran kadından cok daha kutsal ve degerlidir benim gözümde. Gönüllü bir şekilde evlat edinip anne olan buradaki tüm kadınların ellerinden öpüyorum.

Selam en güzel anne adayları :)
o kadar yoğunum ve yorgunum ki (en güzel yorgunluk)sizler de yaşadığınızda beni anlayacaksınız.annelik hayal ettiğimizden daha güzelmiş,sabaha kadar ayakta olsanızda yavrunuzun bir gülüşü ,kokusu size herşeyi unutturuyor.malesef işe başlamak zorunda kaldım yavrumdan ayrı kaldığım her saat bana hüzün veriyor eve dönmeyi iple çekiyorum.bebeğim geldiğinde ilk 3 gün yemek yemeği su içmeyi unutuyordum hoş şuan da değişen birşey yok.rabbim hepinizin kucağını doldursun.zaman su gibi aksın bebişler annelerine gelsin :)

Cok Tesekkürler ediyorum baharim1 haber verdigin icicn izliycem buraz daha bu konuda bilgilenmis olurum..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah'ım hayırlısıyla bekleyen bütün anneleri evlatlarına kavuştur beni de unutma yalnızlıktan beklemekten kızımın eşyalarını sevmekten yoruldum görmediğim kızımı özlüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…