teşekkür ederiz, aynı zamanda aile apartmanında ve dairelerimiz karşılıklı oturuyoruz. çocuklarımız karşılıklı büyüyecekler inşallah,
Bacım listeye ben ekliyorum ama şuan düğündeyim telefon dan görebiliyorum eve dönünce inşallah listeye eklerimdaha yeniyim ya çok beceremiyorum heralde yanlışyerlere yazıyorum galiba ... listeye eklenmedim henüz nasıl olacak sen daha iyi bilirsin neyapmam lazım ..
Bizimkisi daha 10 lu basamakların sonun da evet bizde hasta bebek Olur dedik inşallah sen ben den önce kavuşursunZaman bizim seninle aynı mantıkla ilerliyor sıramız :) 10 lu basamakların ilk sıralarında bizimki. Ama astım bronşit gibi rahatsızlıkları kabul ettiğimiz için erken de gelebilirmis. Senin böyle bir durumun var mı?
İnşallah az kaldıminapia....gözünaydın olsun....sağlıkla hayırla büyüt yavrunu....darısı diğer annelere olsun inşallah.en yakın an da....
zaman......eli kulağında....müjdeni takip ediyorum..sevgi ile.
tamam arkadaşım çok sağol teşekkür ederim..bende sabahdan beri kendim eklemeye çalışıyorum sonra senin yaptıgını öğrendim ... iyi elencelerBacım listeye ben ekliyorum ama şuan düğündeyim telefon dan görebiliyorum eve dönünce inşallah listeye eklerim
şükran hnm da kız mı dedi kaç yaa sizde
Yaaa neden öyle diyorsun öncesi sonrası farketmez hepimize hayırlı yazılar yazılsin ve öyle kavusalim yavrularımızaBizimkisi daha 10 lu basamakların sonun da evet bizde hasta bebek Olur dedik inşallah sen ben den önce kavuşursun
Yeni annelere mutluluklar,bekleyen anne adaylarımıza da zamanın su gibi akıp geçmesini ve yavrularına kavuşmalarını dilyorum
Arkadaşlar bu benzeme konusuna kafanızı çok takmayın.
İnsanlar nedense benzeme işine çok önem veriyor.
Oğlumu küçükken babasına benzetirlerdi.Bizce ve bazılarına göre ikimize de benziyor.Ama benzetmeyen de çok.Parkta oğlumu sallıyorum,sana hiç benzemiyor çocuğun diyorlar.İnsan benzetirse bunu söyler benzetmezse söylemesinin ne anlamı var.Söyledi eline ne geçti,boyumu uzadı.İnsan benzetsinler istiyor,egoyla ilgili bir durum.Ama benzetmiyorlar,tek sorunumuz bu olsun çok şükür diyorum.Sanki her doğuranın çocuğu anne babaya benziyor,çok alakasız olanlar var.Ben çok önemli değil,huyu benzesin diyorum kestiriyorum.Bunlar önemli değil,ama hazırlıklı olun insanlar bir ortama giriyorsunuz pat diye sana hiç benzemiyor diyor,neden söyleme ihitiyacı duyuyor anlamıyorum.
Ama geçen apartmana yeni gelen kapıcı kadın parktayken ikimize de benzemediğini israrla ve çocukların yanında söyledi.Ben çok üzüldüm.Apartmanda bilenler var,kesin biri söylemiş,çocuklarının diline de düşse.Kapıcı bayan konuyu deşmeye çalıştı eline ne geçti.Kalbimi kırdı,çok üzüldüm.Eşime anlattım inşallah oğlum daha büyümeden farklı bir yere ev alarak taşınırız oğlumun böyle şeylerle karşılaşıp üzülmesini istemem.
Neden böyle dediniz anlamadımYaaa neden öyle diyorsun öncesi sonrası farketmez hepimize hayırlı yazılar yazılsin ve öyle kavusalim yavrularımıza
Merhaba arkadaşlar,aramıza yeni katılanlarda hoş gelmişler.bizim bugün ev ziyaretimiz oldu çpk güzel geçti,kurumda işlemleri devam eden bebekler varmış ve işallah bunlardan biride bizim olcak.uzmanımız bu ay içinde gelebilir dedi,müthiş bir heyecan,yani son ayıma girdim heran doğum olabilir:)inşallah çok beklemeden herkes kovuşur yavrusuna
Evet yanlış anlamissiniz. Ben de kimse çok beklemesin isterim. Güzel bir dilek söylediğiniz ama inşallah benden önce kavuşursun dediğiniz için yazdım amin diyemem buna bilemem ki belki de benden çok yanıyor yureginiz ya da daha zor belki sizin için. Iste bu sebeple dedim hayırlısı olsun en iyisi nasıl olacaksa öyle olsun. Önce sen ben ya da öbürü diye dilekte bulunamiyorum. Hepimiz hayatlarımizda en hayırlı zamanlarda kavusalim inşallah.Neden böyle dediniz anlamadım
Ben isterim bekleyen her arkadaşım benden önce kavuşsun
Beklemek zor dilerim herkes kavuşsun
Bebeğini alan birinde sanki ben almışım gibi seviniyorum
Ben böyle düşünüyorum
Siz tabii ki farklı düşünebilirsiniz
selam arkadaşlar topiğin yeni hali hiç güzel olmadığından kım aktıf o bile görülmüyor neyse benım oğluşum 6 aylık oldu ve ilk dişini patlattı şimdılık ıyi gidiyor umarım hastlanmadan diş olayı güzel geçer maaşaallah diyelim teyzeleri benim oğlum bana okadar uyum sağladıkı umarım hepiniz benım kı gibi tatlı bir bebeği olur sabredin asla ertelemeyın zaman varken kuruma başvurmayanlar varsa kimden ne duyarlarsa başvuru yapsınlar gerisi kader tehlikeli süreç yavrunuz 6 veye 7 yaşına kadar devam eder nasip alın yazısında ne varsa unutmayın o olur asla korkmayın cesurca hareket edin ve sabırla bekleyin hayrınıza hayırlı olacak bebiş zaten döner dolaşır sizi bulur 6veya 7 yaşından sonrada kımse sizden alamaz biraz geç zaman ama öyle iyi akşamlar görüşmek üzere
7 yaşa kadar çoçuğun biyolojik ailesi çıkıp mahkeme açabilir alım alamayacağı mahkenin kararı ne şekilde ve hangi koşullarda bırakdığı çok önemli sizinle olan yaşantısıda ..7 yaşdan sonra aile hiçbir şekilde hak talep edemiyi bu yüzden riskliKesinlikle size katılıyorum hatta uzmanımız yuvalarımızda Somali ve Rusya'dan ülkemize yerleşen vatandaşlarımızında bebekleri var demişti. Biz hemen Somali'li bebek hayalleri kurmaya başlamıştık eşimle, o küçücük surattaki kocaman kara gözler, kıvır kıvır saçlarnasibimizde kızımız varmış Allah'ım onunla karşılaştırdı bizi. Allah herkese herşeyin hayırlısını, hayırlı zamanda nasip etsin inşallah. Bekleyen arkadaşlarımıza sabır versin, kavuşan arkadaşlarımıza sağlıkla, huzurla yavrularını büyütmek kısmet olsun.
Herkese selamlar[/QUOTE
bize kurumdan söylenenler bu şekilde oldu .çoçuğun psikolojisi çok önemli böyle bir durum olduğunda biyolojik anne kuruma dava açıyor ve şu gün şu saatte ben bir çoçuk bıraktım diyo kurum hiçbir şekilde senin bilgilerini vermiyor ve senin yanında yer alıyo bu mahkemenin kararınıetkileyen bir durum .aynı zaman da biyolojik anne dediğiniz gibi belli bir süre aramıyorsa dava kapanıyo yada çocuğu bıraktığı durum eğer ölüme sebebiyet verecek şekildeyse anne ceza alıyor.. örneğin cami avlusuna bırakılan bir çocukla çöp kutusuna birakılan çoçuk için caza durumları bile farklı ... yani gitaronun dediği gibi çok düşük bir olasılık ve sizden alınması neredeyse mümkün değil siz çocuğunuza mutlu bir yuva verdiğinizi ispatladığınız takdir de onu sizden almazlar ...o yüzden bunları düşünüp moralinizi bozmayın ..iyiyi çağırmak lazım çünkü iyi bişeyler yapıyoruz..umarım en kısa zaman da hepimizin yavruları gelirde mutluluklarımızı paylaşmaya devam ederiz..Arkadaşlar ailenin çocuğu geri istemesi riskli diyerek yeni gelen arkadaşların içine şüphe düşürmeyelim.
Ben detaylı araştırdım, ortalama 1000 çocuk içinde geri isteyen aile sadece 3. ve bu 3 ailenin çocuğu alması da çok çok düşük bir ihtimal. Hakim eğer çocuk ruhsal olarak bu durum çocukda sorun yaratacağını tespit ederse geri vermez ve davayı kapatır.
Şu ana kadar ben sadece 1 ailenin geri aldığını gördüm internette. Onlarda kurumdaki uzmanın hatası yüzünden almış. ilk 1,5 ay rıza aranmaz, sonraki 1,5 ay ise biyolojik anne cayabilir. Uzman bu sürelere dikkat etmemiş ve rıza almamış. Tamamen kurumun hatası yani.
Allah hepimize hayırlısını nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?