Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
al koynuna kokla kimseyi takma onlar seni anlıyacaklardır içinden nasıl geliyorsa öyle yap . bana da annem onu alma bu gerekmez dedi valla anne 11 senenin özlemini çıkaracam bana hiççç karışma dedim. gerçi benim annem hemen tepemde üst katımda bu yönden sıkıntı yok

zaman hg cnm bakalım hangimiz önce kavuşucak nasılsa farklı şehirler ama bence sen kavuşursun istanbul bize göre daha hızlı
Kızlar biz de kocaeli den basvurduk biliyorsunuz ve bizim de sıramız tahmin ediyorum ki max 12 falan. Bilgi alamıyorum kesin olarak maalesef. Cansunida sen ne zaman ne şartlarda basvurdun?

bak bu bir şans, birşeye ihtiyacın olduğunda yetişecek kadar yakın, ama sizi başbaşa bırakabilecek durumda :)

inş. cnm bu eşler hepmi aynı olur ya suskunları oynuyorlar .

mesela daha kendi anne babasıyla hiç konuşmadı bu konuyu, benden takip ediyorlar gelişmeleri :) kayınvalidem bir gün aramış eşimi fırçalamış neden bizimle konuşmuyorsun, yoksa istemiyor musun diye. bizim ki bi tek o zaman bir iki cümle kurmuş. sonrasında yine yok :) ama uzmanın yanında şakıyordu :)

bencede bilge baya bi şanslı ne güzel...hayatışıltısı biz yanlızları oynarız artık elin gurbetinde baya bi başbaşa kalırız )))

başbaşa kalmak hiç korkutmuyor, ne yaparım, nasıl ederim diye bir endişem de yok, deli cesareti belki ama sonuçta kimse anne olmayı annesinin karnında öğrenmiyor. kızıma tek başıma yeticem inşallah

şu kangurulara baktım bir de ben. instagram da bir anne var, kızın iki bebişi var. ilk oğlu zamanında birkaç tane almış ama kullanamamış rahat rahat. sanırım en son yurtdışından almış, çok memnun kalmış ondan. kızda bel fığı var ama bebişler hep kucağında. annemiz üründen memnun kalınca kendi üretmeye başlamış, ve instagram üzerinden satışını yapıyor. alan annelerin yorumlarını okuyorum da, kızım gelsin ilk alınacaklar listemde o var. momfortbaby :)

bu arada yurtdışından aldığı ürünü internette araştırdım, baktım da orjinalinin fiyatı 3 katı :)

başbaşa kalmak hiç korkutmuyor, ne yaparım, nasıl ederim diye bir endişem de yok, deli cesareti belki ama sonuçta kimse anne olmayı annesinin karnında öğrenmiyor. kızıma tek başıma yeticem inşallah
yok cnm bazen insanada ihtiyacın oluyor hastalık oluyor sağlık oluyor ihtiyacın oluyor inş. tek başına yetersin kızına.

bencede bilge baya bi şanslı ne güzel...hayatışıltısı biz yanlızları oynarız artık elin gurbetinde baya bi başbaşa kalırız )))
ahhh ahhhhh içi beni dışı sizi yakar hayatım merdivenlerde geçiyor aşağı yukarı birdeee bir kat aşagıda kardeşim var iki de çocuğu bi tanede yolda var o yiğenler beni bırakmaz hele de bebişlerimiz geldimi daha da bizim evlere girilmez

oooo in çık iyi antreman oluyordur sana :) anneneler, dayılar yeğenler kocaman bir ailede mutlu mesut büyüyecek sizin ufaklık ne güzel :)

oooo in çık iyi antreman oluyordur sana :) anneneler, dayılar yeğenler kocaman bir ailede mutlu mesut büyüyecek sizin ufaklık ne güzel :)
hııııı çok güzel ben 1.5 sene önce kalça protez amaliyatı oldum. şimdi iyiyim şükür . şaka bir yana yalnızlık da zor beraber yaşamak da zor . biri 3.5 yaş biri 4.5 yaş biri yolda daha 4 aylık ve bizim bebeklerde gelince ettimi sana 5 çocuk zor valla

geçmiş olsun öncelikle sana

ilk dönem biraz sesli ve hurala gürele olacak gibi ama her zaman yanında bir yakını olacak, aklın kalmayacak ve büyürken bu kadar büyük bir ailede büyüdüğü için de kuvvetli aile bağları geliştircek ne güzel bak :)

tabi canım ALLAH eksikliğini göstermesin, aile kadar güzel bir şey var mı? canım sana iyi geceler rahat ol canını sıkma istersen özelden de yazabilirsin allaha emanet ol

tabi canım ALLAH eksikliğini göstermesin, aile kadar güzel bir şey var mı? canım sana iyi geceler rahat ol canını sıkma istersen özelden de yazabilirsin allaha emanet ol

çok çok teşekkür ediyorum, çok iyi geldi bu sohbet. mutlu huzurlu uykular, iyi geceler sana da :)

İki yeni uzman alınmış olması haberine çok sevindim. İzmir de işler bu kış biraz hızlanır bu sayede umarım. Yazın tek uzman kalmıştı, araya onun yıllık izni, bayram tatili vs derken ister istemez yavaşlama olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…