cnm ailen bilmiyormuydubunları böyle yazabileceğim, söyleyebilecğim başka bir yerim veya kimsem yok... umarım çok olmuyorumdur
olur cnm olurben geldim olur mu
merhaba siz hangi ilden katıldınız listenin başlarındasınız en kısa zamanda kavuşursunuz ikizlerinize inşallah...ii akşamlar kızlar kimse yokmu ?gelsenizde muhabbet etsek ....
bebişlerimizi kucağımıza olsak daha da iyi olucazcnm ailen bilmiyormuydu
olur cnm olur))) hg nasılsın?
doğru dion gı hayatışıltısının ismini görmek güzel oluyor şenleniyor etrafcanım benim çok takıyorsun kafaya daha 2 ay olmuş başvuralı, acı ama daha önümüzde uzun yolumuz var . bence kurslara yazıl ben örgü kursuna yazıldım mesela oyalar seni hem kızına birşeyler yaparsın. yaz burdan valla çok olmuyorsunseni bizden iyi anlayan olmaz ki sen geleli şenlendi buralar
yazıldım ama daha hocamız gelmedi başlayamadık yani örgü biraz biliyorum yiğenlerime örüyorum şimdilikdoğru dion gı hayatışıltısının ismini görmek güzel oluyor şenleniyor etrafsen örgü kursuna yenimi yazıldın neler ördün kursda?
izmitten başvurdum evt nihayet listenin başındayım cnm ilk başvuru yaptığımda listenin 27. sırasındaydım yanlış hatırlamıyorsam....ikiz gelirse şaşırmammerhaba siz hangi ilden katıldınız listenin başlarındasınız en kısa zamanda kavuşursunuz ikizlerinize inşallah...
sayı tamamsa hocaızda gelir en kısa zmnda heralde bende geçen yıl dikiş kursuna gitmiştim bu yıl boş geçiriyorum.yazıldım ama daha hocamız gelmedi başlayamadık yani örgü biraz biliyorum yiğenlerime örüyorum şimdilik
2 sene bende dikiş kursuna gittim ama amaliyat olunca bırakmak zorunda kaldım. kurs ortamı güzel oluyor hala daha arkadaşlarla görüşürüz. canım şimdi sıran kaç biliyormusunsayı tamamsa hocaızda gelir en kısa zmnda heralde bende geçen yıl dikiş kursuna gitmiştim bu yıl boş geçiriyorum.
benim bütün işlemlerim bitti telefonla sıramızı söyliycek ama ahhh bi arasa dosyam onaylandı ama sıramı ben de bilmiyorum arama ben ararım sizi diyor aradığıda yok.. hıı birde benim erkek kardeşimde evlatlığa baş vurdu o benden 1,5 ay önce başvuru yaptı ama onun sadece ev ziyareti oldu bu ay görüşmeleri var hayırlısıevt kurs ortamı güzel oluyor ama bizim hocanın maşşallahı vardı öğretmekten ziyade oturup yemeyi seviyorduhocamızdan memnun kalsaydım bu yılda giderdim ben gibi bırakan baya bi arkadaş oldu..arkadaşlardanda yakın olanlarla görüşüyorum işte...10. sıradaymışım senin sıran kaç bellimi
cnm ailen bilmiyormuydu
olur cnm olur))) hg nasılsın?
benim bütün işlemlerim bitti telefonla sıramızı söyliycek ama ahhh bi arasa dosyam onaylandı ama sıramı ben de bilmiyorum arama ben ararım sizi diyor aradığıda yok.. hıı birde benim erkek kardeşimde evlatlığa baş vurdu o benden 1,5 ay önce başvuru yaptı ama onun sadece ev ziyareti oldu bu ay görüşmeleri var hayırlısı
iyi hadi sen atlatmışsın hepsini bizde ilk sıramız için aramamıştık posta araciliğıyla yazılı kağıt geliyor orda sıramızın kaç olduğu yazıyordu, tabiki daha sonraları aramaya başladım fakat kolay kolay bilgi vermiyorlardı nihayet 8-9 ay aradan sonra net bilgi aldım desem olucak...Allah kardeşininde seninde yardımcın olsun hayırlısı olur inş. iki kardeş evlat edinmekde farklı duygudur heralde ..benim bütün işlemlerim bitti telefonla sıramızı söyliycek ama ahhh bi arasa dosyam onaylandı ama sıramı ben de bilmiyorum arama ben ararım sizi diyor aradığıda yok.. hıı birde benim erkek kardeşimde evlatlığa baş vurdu o benden 1,5 ay önce başvuru yaptı ama onun sadece ev ziyareti oldu bu ay görüşmeleri var hayırlısı
doğru diyorsun cnm ben bile bazen ablamın kafasını şişiriyorumailem biliyor tabiki de ama, işte sabır diyorlar, bozma moralini diyorlar konu değiştiriyorlar... burada yazdığım kadar rahat olamıyorum dışarda :)
iyi ki varsınız kızlar ya :)
ya dikiş kursuna yazıldım aslında ben de, ama buradaki kurs yıllık oluyormuş, ben yazıldığımda millet elbise dikmeye başlamıştı, ben daha teğel almayı bilmiyordum, kimse ilgilenmedi benle, ben de sıkıldım bıraktım :)
inşallah canım, kardeşimle aynı apartmanda karşılıklı dairelerde oturuyoruz ikisi bir büyüyecek inşallah .senin sıran belli oldumu canımiki yeğen büyüyecekler ne güzel :) kardeşinin de görüşmeleri güzel geçsin inşallah :)
inşallah canım, her şey güzel olucak inşallah iyi düşünelim iyi olsuniyi hadi sen atlatmışsın hepsini bizde ilk sıramız için aramamıştık posta araciliğıyla yazılı kağıt geliyor orda sıramızın kaç olduğu yazıyordu, tabiki daha sonraları aramaya başladım fakat kolay kolay bilgi vermiyorlardı nihayet 8-9 ay aradan sonra net bilgi aldım desem olucak...Allah kardeşininde seninde yardımcın olsun hayırlısı olur inş. iki kardeş evlat edinmekde farklı duygudur heralde ..
doğru diyorsun cnm ben bile bazen ablamın kafasını şişiriyorum))) yazık oncazımda beni dinliyor :)) napayım çenem düştü artık konuşmak istiyorum paylaşmak istiyorum... iyi yapmışsın kurs işinide ilgilenen olmadımı sıkıcı bi hal alıyor kurslar..
inşallah canım, kardeşimle aynı apartmanda karşılıklı dairelerde oturuyoruz ikisi bir büyüyecek inşallah .senin sıran belli oldumu canım
ayyy bende öyledoğru diyorsun cnm ben bile bazen ablamın kafasını şişiriyorum))) yazık oncazımda beni dinliyor :)) napayım çenem düştü artık konuşmak istiyorum paylaşmak istiyorum... iyi yapmışsın kurs işinide ilgilenen olmadımı sıkıcı bi hal alıyor kurslar..
ayyy bende öyleonu alcam hangisi iyi hangisini tavsiye edersiniz gece yarılarına kadar bebek eşyalarına bakıyorum ama alamıyorum daha erken diyorum yazın mı gelcek yazlıkmı alayım kışlık mı alayım baya bi oyaladı beni çoookk şükür bebek eşyalarına bakabiliyorum daha önce mağzalardan kafamı çevirir geçerdim şimdi hangisini alıcam diye düşünüyorum düşündükçe keyfim yerine geliyor en azından umudumuz var çokkk şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?