Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
doğru dion gı hayatışıltısının ismini görmek güzel oluyor şenleniyor etraf sen örgü kursuna yenimi yazıldın neler ördün kursda?

merhaba siz hangi ilden katıldınız listenin başlarındasınız en kısa zamanda kavuşursunuz ikizlerinize inşallah...
izmitten başvurdum evt nihayet listenin başındayım cnm ilk başvuru yaptığımda listenin 27. sırasındaydım yanlış hatırlamıyorsam....ikiz gelirse şaşırmam

yazıldım ama daha hocamız gelmedi başlayamadık yani örgü biraz biliyorum yiğenlerime örüyorum şimdilik
sayı tamamsa hocaızda gelir en kısa zmnda heralde bende geçen yıl dikiş kursuna gitmiştim bu yıl boş geçiriyorum.

sayı tamamsa hocaızda gelir en kısa zmnda heralde bende geçen yıl dikiş kursuna gitmiştim bu yıl boş geçiriyorum.
2 sene bende dikiş kursuna gittim ama amaliyat olunca bırakmak zorunda kaldım. kurs ortamı güzel oluyor hala daha arkadaşlarla görüşürüz. canım şimdi sıran kaç biliyormusun

evt kurs ortamı güzel oluyor ama bizim hocanın maşşallahı vardı öğretmekten ziyade oturup yemeyi seviyordu hocamızdan memnun kalsaydım bu yılda giderdim ben gibi bırakan baya bi arkadaş oldu..arkadaşlardanda yakın olanlarla görüşüyorum işte...10. sıradaymışım senin sıran kaç bellimi

benim bütün işlemlerim bitti telefonla sıramızı söyliycek ama ahhh bi arasa dosyam onaylandı ama sıramı ben de bilmiyorum arama ben ararım sizi diyor aradığıda yok.. hıı birde benim erkek kardeşimde evlatlığa baş vurdu o benden 1,5 ay önce başvuru yaptı ama onun sadece ev ziyareti oldu bu ay görüşmeleri var hayırlısı

cnm ailen bilmiyormuydu

olur cnm olur ))) hg nasılsın?

ailem biliyor tabiki de ama, işte sabır diyorlar, bozma moralini diyorlar konu değiştiriyorlar... burada yazdığım kadar rahat olamıyorum dışarda :)

iyi ki varsınız kızlar ya :)

ya dikiş kursuna yazıldım aslında ben de, ama buradaki kurs yıllık oluyormuş, ben yazıldığımda millet elbise dikmeye başlamıştı, ben daha teğel almayı bilmiyordum, kimse ilgilenmedi benle, ben de sıkıldım bıraktım :)

iki yeğen büyüyecekler ne güzel :) kardeşinin de görüşmeleri güzel geçsin inşallah :)

iyi hadi sen atlatmışsın hepsini bizde ilk sıramız için aramamıştık posta araciliğıyla yazılı kağıt geliyor orda sıramızın kaç olduğu yazıyordu, tabiki daha sonraları aramaya başladım fakat kolay kolay bilgi vermiyorlardı nihayet 8-9 ay aradan sonra net bilgi aldım desem olucak...Allah kardeşininde seninde yardımcın olsun hayırlısı olur inş. iki kardeş evlat edinmekde farklı duygudur heralde ..

doğru diyorsun cnm ben bile bazen ablamın kafasını şişiriyorum ))) yazık oncazımda beni dinliyor :)) napayım çenem düştü artık konuşmak istiyorum paylaşmak istiyorum... iyi yapmışsın kurs işinide ilgilenen olmadımı sıkıcı bi hal alıyor kurslar..

inşallah canım, her şey güzel olucak inşallah iyi düşünelim iyi olsun

bir ara annemi günde 20 kere falan arıyordum, yok biberon yok ağız bezi yok yatak... baktım benim dönemden bu yana çok şey değişmiş, artık internete bakıyorum :)

ya sürekli konuşmak, anlatmak istiyorum ben de ama diğer taraftan insanları sıkmaktan da korkuyorum. bir de ben İzmir'e 7,5 ay önce taşındım, aile, arkadaş yok. telefonlada olmuyır. içim şişiyor öyle olunca

inşallah canım, kardeşimle aynı apartmanda karşılıklı dairelerde oturuyoruz ikisi bir büyüyecek inşallah .senin sıran belli oldumu canım

Şanslı olacaklar ne güzel :)

Valla geçen ay sıramıza 62 dediler. buraya bakıyorum yirmili, otuzlu sırada herkes... öyle olunca bi canım sıkılıyor... bugün uzmanı aradım işte sıramı da öğrenirim, hem ayda kaç sıra bir ortalama yaparım diye düşündüm ama, hiçbirşey öğrenemedim.

ben de bebiş kıyafetlerine, yataklarına bakıp duruyorum işte :) işin kötüsü herşeyin garantisi 24 ay. 1,5 sene sonra gelse, kullandıkça birşeyler çıksa üründe garantisini yakmak var :) cesaret edip alamıyorum da :)

ayyy bende öyleonu alcam hangisi iyi hangisini tavsiye edersiniz gece yarılarına kadar bebek eşyalarına bakıyorum ama alamıyorum daha erken diyorum yazın mı gelcek yazlıkmı alayım kışlık mı alayım baya bi oyaladı beni çoookk şükür bebek eşyalarına bakabiliyorum daha önce mağzalardan kafamı çevirir geçerdim şimdi hangisini alıcam diye düşünüyorum düşündükçe keyfim yerine geliyor en azından umudumuz var çokkk şükür

ben de hayatımda ilk kez geçenlerde girdim bir bebek mağazasından içeri. ay ne şirin şeyler yapılıyor öyle ya. minnacık elbiseler, paltolar, ayakkabılar :) gözlerim doldu baktıkça, içim gitti :)

bir de kızlar siz yatak olarak ne düşünüyorsunuz?

ben bir tane büyüyen beşikli bebek odası takımı, bir de park yatak almayı düşünüyordum. sonra geçmişi okurken Denizgeldi bir mesajında büyüyen beşik aldığını, büyüdükten sonra kullanamadığını, içine yatağın sıkıntılı olduğunu falan yazmış, bir de minişlerimiz çabuk büyüdüğü için yatak dar geliyormuş. şimdi onun yerine oda takımı değil de şifonyer ve dolap, bir tane de beşik tarzı birşey alayım, biraz büyüyünce normal yatağa geçip, kenarlarına korkuluk yaptırayım diyorum.

sizler nasıl yapacaksınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…