- 6 Ağustos 2014
- 961
- 2.445
- 358
hadi bu ayı da kurum içi eğitimle yavaş geçirseler, sonrasında evet bence de işler hızlanacak gibi :) siz hazırlıklara başladınız mı? :)İki yeni uzman alınmış olması haberine çok sevindim. İzmir de işler bu kış biraz hızlanır bu sayede umarım. Yazın tek uzman kalmıştı, araya onun yıllık izni, bayram tatili vs derken ister istemez yavaşlama olmuştu.
bizim evde işler tersten gidiyor. Bir baba adayı olarak hemen birşeyler yapalım istiyorum, hanım frene basıyor.
Şu an sıramız 17, ilk beşe girince alışveriş yapma kararı aldık. Şimdilik sadece kitap okuyoruz. Eşim özel sektörde 6 gün canı çıkıyor. Bense 3 gün dersim var 4 gün boşum, bol bol araştırma yapıp akşam onun kafasını şişirmekle meşgulüm. Oğlumuz gelince işi bırakacak. Yoğun olmaktan çok memnun, boş kalsa hemen bunalıma bağlıyor
inşallah daha önce sen kavuşursun da şöyle sei üst listye almak nasip olurzaman hg cnm bakalım hangimiz önce kavuşucak nasılsa farklı şehirler ama bence sen kavuşursun istanbul bize göre daha hızlı
inş. cnm aynı ayda, aynı haftalarda kavuşuruz ard arda mutluluk yaşarızinşallah daha önce sen kavuşursun da şöyle sei üst listye almak nasip olur
belli mi olur kısmet tabi ki ama sanki peşpeşe alıcaz
gözünüz aydınArkadaşlar merhaba,ben oğluşuma kavuştuuum hemen bayram öncesi salı günü,kusura bakmayın inanın fırsat bulup yazamadım.Allah bekleyen tüm arkadaşlarımı en kısa sürede kavuştursun inşaallah yavtrularına.İnanılmaz tahminlerin,hayallerin çok ötesinde bir duyguymuş.Oğlum 4,5 aylık ama maşallahı var biraz tombik bir bebek,görenin ilk dediği şey "aaa bu hep babasına benziyo yaa " oluyor çok tatlı çok.Alıştınız mı diye soruyorlar inanın alışmak diye bişey yokmş çünkü o hep sizinleymiş gibi o kadar sıcak o kadar sevgi dolu ki kollarını atıyo boynuma yumuluyo bana yavrum.
İlk gece yanımızda yatırdık gece uyanıp bakıyo parmağımı tutuyo sonra uyumaya devam,sanki varlığımızı hissetmek ister gibi,hiç bırakırmıyız hiç ayrılırmıyız ondan oğlum benim.veee oğlum uyandı,en kısa sürede yazmaya devam edicem çünkü ben burdaki kavuşma hikayelerini tekrar tekrar okudum,çok uzun süre beklemesekte beklemenin ne kadar zor olduğunu gördüm.Hoşçakalın
zamancım bende senin kızının bir sürpriz yapıp yakında geliceyini hissediyorum...heycanlanman çok normal bacım bende fırsat buldukça foruma bi bakıyorum senden bi haber varmı diye inşallah en kısa zamanda senin kızına kavuştuğun haberini alırız... lavanta keselerimi hazırladın bende bişeyler yapmak istiyorum ama benim için sanırım daha çok erken sadece şimdilik kendimce netten araştırma yapıyorum bilgilenmek amaçlı ilk önce bende senin gibi kızıma bişeyler örmek istiyorum sanırım bu kışı bu şekilde geçiricem kendi el emeğimle prensesime hırka patik falan örmek istiyorum...Belki avuntu bilemiyorum
Sanki kızım yakın da gelicek
Böyle hissediyorum
Az kaldı 2 ay içinde gelicek gibi geliyor
Bu aralar aklım da olan ne varsa yapıyorum kızımız gelince yapamam diye
Minik küçük keseler yaptım mevlüt de dağıtmak üzere
Şimdi de minik şişeler için etiketler araştırıyorum
Kızımız gelmeden bitirmem lazım
Öbür ay kurumu arıcam
Belki tekli rakamlara ineriz
Ondan sonra da odasının telaşı başlıcak
İçimden geçen ise heran telefon çalıcak ve kızım biz hazırlık yapamadan gelicek
Bugün saat 5 e doğru telefon çaldı
Zaman hanımla mı görüşüyorum dedi
O AN çok heyecanlandım
Sandım kızım geldi de haber veriyorlar
Meğersem abonelik için miş
Arayan tüm numaralara kurum muamelesi yapıyorum
cansunida inşallah zamanla senin haberi arda arda alırızzaman hg cnm bakalım hangimiz önce kavuşucak nasılsa farklı şehirler ama bence sen kavuşursun istanbul bize göre daha hızlı
bende senin gibi şuan araştırdığım tek konu bu hayatisiltisi seni okadar iyi anlıyorumki bazen eskiyi bi düşünüyorum böyle şeylerlerin yanımda konuşulması bile beni incite biliyodu şimdiyse heycanla araştırma yapıyorum ne güzel duygular içindeyiz hepimiz iyiki bu forum var ve burdan birbirimize destek oluyoruzevet bir park yatak şart, onu salonda da kullanmayı düşünüyorum, hem oyun falan da oynar :) ay söylemesi bile çok heyecanlıkızım gelecek de oyun oynayacak
bende senin gibi şuan araştırdığım tek konu bu hayatisiltisi seni okadar iyi anlıyorumki bazen eskiyi bi düşünüyorum böyle şeylerlerin yanımda konuşulması bile beni incite biliyodu şimdiyse heycanla araştırma yapıyorum ne güzel duygular içindeyiz hepimiz iyiki bu forum var ve burdan birbirimize destek oluyoruz
İnşallah dediğin gibi sürpriz yapar size:)Belki avuntu bilemiyorum
Sanki kızım yakın da gelicek
Böyle hissediyorum
Az kaldı 2 ay içinde gelicek gibi geliyor
Bu aralar aklım da olan ne varsa yapıyorum kızımız gelince yapamam diye
Minik küçük keseler yaptım mevlüt de dağıtmak üzere
Şimdi de minik şişeler için etiketler araştırıyorum
Kızımız gelmeden bitirmem lazım
Öbür ay kurumu arıcam
Belki tekli rakamlara ineriz
Ondan sonra da odasının telaşı başlıcak
İçimden geçen ise heran telefon çalıcak ve kızım biz hazırlık yapamadan gelicek
Bugün saat 5 e doğru telefon çaldı
Zaman hanımla mı görüşüyorum dedi
O AN çok heyecanlandım
Sandım kızım geldi de haber veriyorlar
Meğersem abonelik için miş
Arayan tüm numaralara kurum muamelesi yapıyorum
Amiiinnn!Zamancım inşallah en kısa zaman da yavrunu kucağını alırsın sana ve diğer annelere rabbim güç kuvvet versin zaman su gibi geçsin
bacım bende istiyorum paylaşmayı ama resim yüklemeyi yapamadımzaman her arayan numaraya kurum muamelesi yapman komikti)) cnm ya yapdıklarını bizimlede paylaşsana merak ediyoruz ama.....
bacım ya beni çok heyecanlandırıyorsun inşallah dediğin gibi olurzamancım bende senin kızının bir sürpriz yapıp yakında geliceyini hissediyorum...heycanlanman çok normal bacım bende fırsat buldukça foruma bi bakıyorum senden bi haber varmı diye inşallah en kısa zamanda senin kızına kavuştuğun haberini alırız... lavanta keselerimi hazırladın bende bişeyler yapmak istiyorum ama benim için sanırım daha çok erken sadece şimdilik kendimce netten araştırma yapıyorum bilgilenmek amaçlı ilk önce bende senin gibi kızıma bişeyler örmek istiyorum sanırım bu kışı bu şekilde geçiricem kendi el emeğimle prensesime hırka patik falan örmek istiyorum...
inşallah hislermiz doğru çıkarİnşallah dediğin gibi sürpriz yapar size:)
Ben de internetten kapı süslerine falan bakmaya başladım. Biz de haftaya 6 ayı dolduracaz inşallah. 1 yıldan önce olmaz dediler ama, biz kardeş de olabilir demiştik. Bu aralar bende de anlam veremediğim bir heyecan var içimde. Gelmesi yakın gibi hissediyorum:)
aminnnZamancım allahım sana ve diğer annelere güç kuvvet versin zaman su gibi geçsin hepinize
inşallah en yakın zamanda bebişlerine kavuşan ailelerin haberlerinide alırızevet burası gerçekten iyi geliyor hepimize... gerçi bu aralar biraz sessiz ama belki peşpeşe gelecek bebişlerin habercisidir bu sessizlik...
araştırma yapmak, birşeylere bakmak çok zevkli de ah bir de baktıklarımızı alabilsek :) o da olacak inşşşallllaaaaahhhhh :)
bizde sıra altmış küsürlerden başladığı için ben şimdilik senin sırana düşmeyi hedefliyorum, oralara indiğimde ufaktan odasının baya badanası yatağı yorganını halletmeye başlayacağım... düşünmesi bile bu kadar heyecanlı iken... ah ah çabuk geçsin zaman ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?