Evlat Edinme Evlat Edinenler Lütfen Duygularınızı Bizimle Paylaşın

Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
hayatışıltısı nerden taşındım izmire cnm hiç yakının yokmu ?yanlızlığı bilirim bende bu şehirde yanlız sayılırım hiç akrabam yok ...eş dost arkadaşta olsa herşey herkesle konuşulmuyor cnm ben arkadaşlarımdan gizli tutuyorum şimdilik bir arkadaşıma söyledim ama onunlada bu konularla ilgili fazla konuşmuyorum açıkcası o beni anlıyamaz çünki...

bebek yataklarına kıyafetlerine bakmakla yetiniyoruz şimdilik onlara bakma bile güzel vakit geçiriyorum bi şekilde.

ayol
ben de hayatımda ilk kez geçenlerde girdim bir bebek mağazasından içeri. ay ne şirin şeyler yapılıyor öyle ya. minnacık elbiseler, paltolar, ayakkabılar :) gözlerim doldu baktıkça, içim gitti :)
hiç için burkulmasın canım, bakabiliyorsun çünkü umudun var,ya evlatlık onayın olmasydı bu onayı alamayanlar var. umudumuz var hayallerimizi gerçekleştircez biraz sabır . ne var bizde burdan yazışırız sıkma canını

ankaradan taşındım. aslında taşındığımıza pişman değilim ama ank da olsam sanki süreci daha rahat atlatırım diye düşüdündüm, tüm çevrem orda kaldı... burda yeni bir arkadaş edindim, sağolsun o destek oluyor, ama işte kızla tanıştığımızdan beri bendeki tek konu bu, sıkmak da istemiyorum :)

geçen gün kızıma ilk hediyesini o almış, minnacık bir elbise :) ay nasıl mutlu oldum anlatamam :)

genelde böyle bir duygu iniş çıkışları yaşıyorum işte :) mesela gündüz depresiftim, şuan umut doluyum :)

iyi ki burası ve sizler var. seviyorum sizi kızlar

Bacım sıramız birbirine çok yakın bakalım hangimize nasip olcak önce kavuşmak

eni 70 boyu 1.30 büyümeyen beşikler var 4-5 yaşına kadar yatılıyormuş birde 85 cm lik dolap alıcam. daha sonra genç odası almayı düşünüyorum. benim yiğenime büyüyen yataklı tan bebek odası almıştık büyüyünce yatağını değiştirdik ama yatak hem dar hem de yatağın kenarına oturduğun zaman kenar tahtası bacakları acıtıyor

ben şimdilik sadece park yatak almayı düşünüyorum büyüynce normal yatağa geçeriz zaten. giysileri içinde kendi şifonyerim var onu kullanmayı düşünüyorum yetersiz gelirse dolap alırım..

şimdi o beşiklere bakıyorum ben de :) onlar da acıtmıyor değil mi :)

zaman hg cnm bakalım hangimiz önce kavuşucak nasılsa farklı şehirler ama bence sen kavuşursun istanbul bize göre daha hızlı

nette bir oturuyorum bebek kıyafetleri ,duş takımları,yatakları,arabaları,mamaları vs derken gece yarısını ediyorum en azından umudum var :)ve ben bunlara bakabiliyoruuuuum.

o beşikler büyümüyor çocuk büyüyünce başka yatak almak zorundasın amaaaan gelsinlerde koynumuzda da yatırırız

kokusuyla misler gibi uyuruz ya :)

nette bir oturuyorum bebek kıyafetleri ,duş takımları,yatakları,arabaları,mamaları vs derken gece yarısını ediyorum en azından umudum var :)ve ben bunlara bakabiliyoruuuuum.

ben de aynen öyle... saatlerce bakıyorum bakıyorum. ah bir de alma aşamasına geçseydik :) o da olacak inşallah :)

ya kızlar bir de :) ben annemlere de, kayınvalidemlere de bebek geldikten 2-3 gün sonra gelin dedi. şimdi onlar gelince mecbur kalacak. her kafadan ses çıkacak, yok öyle tutma, yok böyle yedirme, dur ben yapayım sen bırak vs vs... ben kızımla birkaç gün en azından başbaşa kalmak istedim. biraz bozuldular gibi ama napiim :)

aslında bi yandan doğru düşünmüşsün bebeğine alışma açısından başbaşa kalmak güzel ama birde neyi nasıl yapıcam korkusuda yaşıyıpta yanında birilerini aramakta var ) bunu bende düşündüm

eşlerimiz napıcak asıl bomba onlar )) inş. hemen alışırlar evlatlarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…