ayolbir ara annemi günde 20 kere falan arıyordum, yok biberon yok ağız bezi yok yatak... baktım benim dönemden bu yana çok şey değişmiş, artık internete bakıyorum :)
ya sürekli konuşmak, anlatmak istiyorum ben de ama diğer taraftan insanları sıkmaktan da korkuyorum. bir de ben İzmir'e 7,5 ay önce taşındım, aile, arkadaş yok. telefonlada olmuyır. içim şişiyor öyle olunca
Şanslı olacaklar ne güzel :)
Valla geçen ay sıramıza 62 dediler. buraya bakıyorum yirmili, otuzlu sırada herkes... öyle olunca bi canım sıkılıyor... bugün uzmanı aradım işte sıramı da öğrenirim, hem ayda kaç sıra bir ortalama yaparım diye düşündüm ama, hiçbirşey öğrenemedim.
ben de bebiş kıyafetlerine, yataklarına bakıp duruyorum işte :) işin kötüsü herşeyin garantisi 24 ay. 1,5 sene sonra gelse, kullandıkça birşeyler çıksa üründe garantisini yakmak var :) cesaret edip alamıyorum da :)
hiç için burkulmasın canım, bakabiliyorsun çünkü umudun var,ya evlatlık onayın olmasydı bu onayı alamayanlar var. umudumuz var hayallerimizi gerçekleştircez biraz sabır . ne var bizde burdan yazışırız sıkma canınıben de hayatımda ilk kez geçenlerde girdim bir bebek mağazasından içeri. ay ne şirin şeyler yapılıyor öyle ya. minnacık elbiseler, paltolar, ayakkabılar :) gözlerim doldu baktıkça, içim gitti :)
hayatışıltısı nerden taşındım izmire cnm hiç yakının yokmu ?yanlızlığı bilirim bende bu şehirde yanlız sayılırım hiç akrabam yok ...eş dost arkadaşta olsa herşey herkesle konuşulmuyor cnm ben arkadaşlarımdan gizli tutuyorum şimdilik bir arkadaşıma söyledim ama onunlada bu konularla ilgili fazla konuşmuyorum açıkcası o beni anlıyamaz çünki...
bebek yataklarına kıyafetlerine bakmakla yetiniyoruz şimdilik onlara bakma bile güzel vakit geçiriyorum bi şekilde.
ayol
hiç için burkulmasın canım, bakabiliyorsun çünkü umudun var,ya evlatlık onayın olmasydı bu onayı alamayanlar var. umudumuz var hayallerimizi gerçekleştircez biraz sabır . ne var bizde burdan yazışırız sıkma canını
Bacım sıramız birbirine çok yakın bakalım hangimize nasip olcak önce kavuşmakevt kurs ortamı güzel oluyor ama bizim hocanın maşşallahı vardı öğretmekten ziyade oturup yemeyi seviyorduhocamızdan memnun kalsaydım bu yılda giderdim ben gibi bırakan baya bi arkadaş oldu..arkadaşlardanda yakın olanlarla görüşüyorum işte...10. sıradaymışım senin sıran kaç bellimi
eni 70 boyu 1.30 büyümeyen beşikler var 4-5 yaşına kadar yatılıyormuş birde 85 cm lik dolap alıcam. daha sonra genç odası almayı düşünüyorum. benim yiğenime büyüyen yataklı tan bebek odası almıştık büyüyünce yatağını değiştirdik ama yatak hem dar hem de yatağın kenarına oturduğun zaman kenar tahtası bacakları acıtıyorbir de kızlar siz yatak olarak ne düşünüyorsunuz?
ben bir tane büyüyen beşikli bebek odası takımı, bir de park yatak almayı düşünüyordum. sonra geçmişi okurken Denizgeldi bir mesajında büyüyen beşik aldığını, büyüdükten sonra kullanamadığını, içine yatağın sıkıntılı olduğunu falan yazmış, bir de minişlerimiz çabuk büyüdüğü için yatak dar geliyormuş. şimdi onun yerine oda takımı değil de şifonyer ve dolap, bir tane de beşik tarzı birşey alayım, biraz büyüyünce normal yatağa geçip, kenarlarına korkuluk yaptırayım diyorum.
sizler nasıl yapacaksınız :)
ben şimdilik sadece park yatak almayı düşünüyorum büyüynce normal yatağa geçeriz zaten. giysileri içinde kendi şifonyerim var onu kullanmayı düşünüyorum yetersiz gelirse dolap alırım..bir de kızlar siz yatak olarak ne düşünüyorsunuz?
ben bir tane büyüyen beşikli bebek odası takımı, bir de park yatak almayı düşünüyordum. sonra geçmişi okurken Denizgeldi bir mesajında büyüyen beşik aldığını, büyüdükten sonra kullanamadığını, içine yatağın sıkıntılı olduğunu falan yazmış, bir de minişlerimiz çabuk büyüdüğü için yatak dar geliyormuş. şimdi onun yerine oda takımı değil de şifonyer ve dolap, bir tane de beşik tarzı birşey alayım, biraz büyüyünce normal yatağa geçip, kenarlarına korkuluk yaptırayım diyorum.
sizler nasıl yapacaksınız :)
eni 70 boyu 1.30 büyümeyen beşikler var 4-5 yaşına kadar yatılıyormuş birde 85 cm lik dolap alıcam. daha sonra genç odası almayı düşünüyorum. benim yiğenime büyüyen yataklı tan bebek odası almıştık büyüyünce yatağını değiştirdik ama yatak hem dar hem de yatağın kenarına oturduğun zaman kenar tahtası bacakları acıtıyor
o beşikler büyümüyor çocuk büyüyünce başka yatak almak zorundasın amaaaan gelsinlerde koynumuzda da yatırırızşimdi o beşiklere bakıyorum ben de :) onlar da acıtmıyor değil mi :)
hş geldin bacımm, hiç ses yok mu ya bebişin gelirse hemen haber ver bizeBacım sıramız birbirine çok yakın bakalım hangimize nasip olcak önce kavuşmak
o beşikler büyümüyor çocuk büyüyünce başka yatak almak zorundasın amaaaan gelsinlerde koynumuzda da yatırırız
nette bir oturuyorum bebek kıyafetleri ,duş takımları,yatakları,arabaları,mamaları vs derken gece yarısını ediyorum en azından umudum var :)ve ben bunlara bakabiliyoruuuuum.
ben ilk hafta koynumda yatırcamo beşikler büyümüyor çocuk büyüyünce başka yatak almak zorundasın amaaaan gelsinlerde koynumuzda da yatırırız
yatır tabiii senelerin özlemini kokla içine çek ayyyy düşünmesi ne güzelben ilk hafta koynumda yatırcam)
aslında bi yandan doğru düşünmüşsün bebeğine alışma açısından başbaşa kalmak güzel ama birde neyi nasıl yapıcam korkusuda yaşıyıpta yanında birilerini aramakta varya kızlar bir de :) ben annemlere de, kayınvalidemlere de bebek geldikten 2-3 gün sonra gelin dedi. şimdi onlar gelince mecbur kalacak. her kafadan ses çıkacak, yok öyle tutma, yok böyle yedirme, dur ben yapayım sen bırak vs vs... ben kızımla birkaç gün en azından başbaşa kalmak istedim. biraz bozuldular gibi ama napiim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?