zamancım hepsi çok güzel olmuş özellikle lavanta kesesine bayıldım
Kapı süsüde çok güzel olmuş keçedenmi yaptın. rabbim en yakın zamanda kızına kavuşup kapına asmayı nasip etsin
evet bacım kapı süsünü keçeden yaptımOnun patiyini sevsinler ya harika olmuş en kısa zamanda ervanın ayağında görmeyi rabbim size nasip etsin
yatak yorgan işine biz daha girmedikZaman ellerine sağlık ne güzel olmuşlar hayırlısıyla tez zamanda kullanmayı nasip etsin Rabbim. Valla sıra falan dinlemeyin beklemek zaten zor yavaş yavaş yapın bir şeyler acayip moral oluyor. Biz de evi degistiriyoruz odasına koltuk aldık yarın da halisini tülünü inşallah alicaz. Bir de baba koltuğu aldık babası kucağında uyatacakmis. Ben de onları izleyeceğim inşallah :) önümüzdeki ay da nevresimlerini, yorgan yastığını falan alcam kismetse.
Zaman,hepsi birbirinden şahane,adı şahane,anlamı şahane,adı gibi huyu güzel,kendi güzel bir evlat nasip etsin Rabbim sana inşallahbakalım oldumu
bu kadar güzel bir dua ya anca ecmain denirZaman,hepsi birbirinden şahane,adı şahane,anlamı şahane,adı gibi huyu güzel,kendi güzel bir evlat nasip etsin Rabbim sana inşallah
Oncelikle hayirli Olsun insallah yavruna kiss zamanda kavusursunMerhaba Arkadaşlar,
uzun zamandan beri sayfanızı takip ediyorum, bebeğinize kavuştuğunuz o güzel paylaşımlarınızı okuyup duygulanıyorum.
Bana gelince üçtane düşükten ve artık anne olma şansımın %5 indiğini öğrendikten sonra artık evlat edinme kararını aldık. Zaten bayadır düşünüyoduk ama doktorum hep bir umut tedavilere beni boğup duruyordu. Bugünde artık benimle açık konuşmasını istedim ve oda şans oranımı söyledi. Üzüldüm mü? Hayır tam tersi artık hiç olmazsa eşimle önümüzü görebiliyoruz, artık allahın izniyle bir kızımız olacak diyoruz ve evlat edinme prosedürüne başlamak istiyoruz.
Sizde rıcam, biliyorum çok soran olmuştur ama nasıl bir yol izlememiz gerekiyor? Biz Anadolu yakasında (sancaktepe) oturuyoruz ilk olarak nereye gitmemiz gerekiyor? İL Müdürlüğü diyorlar ama nerdeki il müdürlüğü? Birde ilk görüşme için randevu gerekmi?
Yardımlarınız için teşekkürler
Amin bacimzamancım çok guzel cıcıler yapmış maşalla allah ıyıgunlerde kullanmak nasıpolsun ınş
Oncelikle hayirli Olsun insallah yavruna kiss zamanda kavusursun
Baya Yakin oturuyoruz :)
Istanbul Il mudurlugune gitmen gerekiyor
Taksim de yeni yeri
Arayip randevu Alman gerekiyor
Biz randevu almadan gitmistik basvurumuzu aldilar AMA evlat edinmeden kimse yoktu
Size randevu alirsaniz daha iyi olur
Bacım yeni yerine ben de gitmedimTeşekkürler :)
Öylemi siz nerede oturuyorsunuz :)
Taksimde tam olarak nerede acaba? Internette ben Cağaloğlu /Fatih olarak okudum belki adresi henüz güncellememişlerdir.
Sizin yazışmalarınızıda okumuştum inşallah tez vakit kızınıza kavuşursunuz
Bacım yeni yerine ben de gitmedim
Kurum taşındı onu biliyorum
Yeni yerin numarası (0212) 361 1036
Burayı ararsan daha doğru bilgi alabilirsiniz
Hadi hayırlı olsunteşekkürler canım :) yarın ilk işim burayı aramak olucak. Yarın kızım için ilk adımımı yapacağım :)
Merhaba Arkadaşlar,
uzun zamandan beri sayfanızı takip ediyorum, bebeğinize kavuştuğunuz o güzel paylaşımlarınızı okuyup duygulanıyorum.
Bana gelince üçtane düşükten ve artık anne olma şansımın %5 indiğini öğrendikten sonra artık evlat edinme kararını aldık. Zaten bayadır düşünüyoduk ama doktorum hep bir umut tedavilere beni boğup duruyordu. Bugünde artık benimle açık konuşmasını istedim ve oda şans oranımı söyledi. Üzüldüm mü? Hayır tam tersi artık hiç olmazsa eşimle önümüzü görebiliyoruz, artık allahın izniyle bir kızımız olacak diyoruz ve evlat edinme prosedürüne başlamak istiyoruz.
Sizde rıcam, biliyorum çok soran olmuştur ama nasıl bir yol izlememiz gerekiyor? Biz Anadolu yakasında (sancaktepe) oturuyoruz ilk olarak nereye gitmemiz gerekiyor? İL Müdürlüğü diyorlar ama nerdeki il müdürlüğü? Birde ilk görüşme için randevu gerekmi?
Yardımlarınız için teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?